Rasedus

Kirjad kõhtu: Sidrunike

6. aprill 2013

Laman siin diivanil, kõht sushit täis (loomulikult küpsetatud kalast, ma olen ikka selline võrratu ema) ja loen, mida sa juba oskad. Naljakas mõelda, et sa oled juba kolm kuud vana, aga tegelikult hakkab su vanus tiksuma alles kuue pika kuu pärast. Aga igatahes praegu tean ma nii palju:

Sa oled umbes 5 cm pikk. Jumal teab, sa kasvad nii kiiresti, et ma ei imestaks, kui sa oleksid juba 7, 1o või meetripikkune. Aga sa vast seda ikka pole. Kuna käes on (olgu, tegelt kohe lõppemas) kaheteistkümnes nädal, siis peadki sa vist kiirelt kasvama, nii et hea töö!

Juttude kohaselt (internet jutustas), et kuna sul pidavat nüüd olema refleksid, siis kui ma sind torkin ja endale kõhule vajutan, siis sa vingerdad vastu. Esiteks tahaks ma vabandada, kui mu teksad enne sind pressisid. Ma ei saanud sushi söömist lõpetada, ega pükse ära võtta, niiet loodetavasti sa seal end võhmale vingerdanud. Teiseks tahaksin mainida, et ma ei suuda oodata, kuni ma su vingerdamist tunda saan. Kuuldatavasti pidi see tunduma, nagu tulnukad oleksid su sees. Seega ma ootan ärevusega ja annan sulle kunagi (kui me siin väljaspool kohtume ja bestikateks saame) teada, mis tunne oli.

Samuti tean ma seda, et sa oled sidruni suurune. Aga ma avaldan sulle saladuse – ultrahelis nägid sa rohkem välja nagu Mr. Burns Simpsonitest või Darth Vader. Aga heas mõttes muidugi.

Ma küll halan palju (alates sellest, kuidas ma pean aina pissima, ropsima või sööma), aga ma ütlen ausalt, et ega see mind nii oluliselt ka ei morjenda. Eks ma elan ka selle üle ja lõpuks saab see kõik vahva olema. Rohkem ajast olen ma siiski õnnelik.

Järgmisel nädalal moodustuvad sulle sõrmejäljed, nii et siinkohal sulle soovitus – sa saad lõpuks hakkama mängida FBI agenti. Pane oma aju tööle, ka see on sul juba üleni valmis! Ma lugesin, et loodetel ei ole seal sees midagi teha ega näha, seega nägevat sa lõpuks isegi unes asju, mida sa muidugi näed, ehk siis enda käsi, nabanööri ja…emakasisemust? Ma ei tea, aga minu meelest tundub see suht armas. Aga nüüd lisandub sellele sõber sõrmejälg.

Võin ka öelda seda, et ma sundisin arsti pakkuma, kas sa oled poiss või tüdruk ja tema arvas, et sa oled tüdruk. Pean nentima, et ma olen täiesti nõutu. Vahepeal on mul selline tunne, et sa lihtsalt pead olema tüdruk, aga mingi hetk nendin ma endale, et äkki oled sa ikka poiss. Tead, ole, mis sa oled, ma usun, et äge on igatpidi.

Ja eile hakkasin ma paanitsema, et ma su maha pillan, kui sa imetilluke oled. Ole siis hea ja püüa juba seal sees enda haaret parandada, et seda ennetada, eks. Kuigi ma luban endast siiski parima anda.

6900088_460s_v1

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar