Uncategorized

millal mina piletikontrolli näen?

28. aprill 2013

Tahaks küll. Ei ole juba ammu nende rohelist bussikestki näinud, rääkimata siis sellest, et keegi mind kontrollima sattunud oleks. Ja nagu te teate, sõidan ma kogu aeg ühistranspordiga. Seega on mupo muutunud kas olematuks, või nähtamatuks.

Igatahes põhjus, miks ma neid näha tahan, on lihtne – ma tahan pistiitada!

Ma ei valideerinud ka enne seda grandioosset artiklit kunagi enda kaardikest. Ok, mõnikord harva tegin seda. Ühiskonna survel või nii, aga enamasti mitte. Mõtlesin alati, et kui nad juhtuvad mind kontrollima, siis see on ju kergesti tuvastatav, et ma tõepoolest elan Tallinnas ja seetõttu on mul õigus tasuta sõidule. Teoorias eks?

Mupo ju väidab endiselt, et nemad kontrollivad agaralt edasi ja pileti valideerimata inimesed saavad trahvi. Mul tekib küsimus, et miks? Ainult selle pärast, et keegi otsustas, et enne bussi sisenemist tuleb oma keskerakonnarohelist kaarti kuskil ees viibutada? Aga kui keegi otsustaks, et see kaart tuleb enne iga reisi endale perse pista? Kas siis pistetaksegi? Ja kas siis on online portaalide pealkirjad: “10 naljakat poosi, kuidas reisijad endale ühiskaarti perse pistavad!”, või “Pahane lugeja: miks ma endale ühiskaarti perse pean pistma?”, või “Kaardi perse pistmine tekitab bussi uste ette tropi!”.

Ja kõik ikka pistaks.

Sest nii on öeldud ja kui kästakse, siis peab 🙂

7085844_460s

 

(Muidu ikkagi olen tänulik mupole, et nad mul Kure aitasid tagasi saada. Jumal tänatud, et selle jaoks midagi valideerima või persse pistma ei pidanud!)

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Rents 29. aprill 2013 at 13:19

  Selle pärast sa mulle meeldidki, et sa nii haige oled. 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. aprill 2013 at 19:26

   Ma olen jumala normaalne inimene! Haigus pole häbiasi.