Kingiloos

uksevõitja

1. mai 2013

Seekord osutus random.org’i abiga välja selgitada see, et võitja on keegi salapärane Alice, kes tahab köögikapi uksele kunsti. Minu meelest väga lahe idee ja ma usun, et Alari teeb imetabast tööd!

Alice, palun kirjuta mulle kuskil või anna enda e-mail. Siis vaatame, mis edasi saab, eks!

Palju õnne!

image (4)

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Alice 13. mai 2013 at 07:29

  hehee 🙂 mina võitsingi! mu meil alice.rahkema@gmail.com

 • Avatar
  Vasta Ave 2. mai 2013 at 07:35

  Heldus Mallu – ma olen kella 8-st Sinu blogi lugenud ja kuidagi kahju oli, et jõudsin “tänapäeva”. Ni niii-nii chill lugemine (ma ei tea kaua oleks siis aega võtnud kui oleksin näinud ka kõiki kaitstud postitusi) ja meeleolu on mega – lähen kohe välja ilma(elu) nautima 🙂 Kassidele pai ja Sulle marudat “paisumist”.
  Parimat
  Ave

 • Avatar
  Vasta Katrin 1. mai 2013 at 22:42

  see poiss paistab selja tagant väga nunnu 🙂