TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

shit i own

8. mai 2013

Alati kui ma ostan endale midagi ilusat, siis ma mõtlen, et: “Oh, oleks ma vaid ilublogija, kes oskaks oma asjadest nii ilusasti kirjutada!”. Noh, eks ikka selleks, et inimesed õhkaksid ja vaataksid, et oo, küll see Mariann on glamuurne eit. Tegelikult ma üldse nii glamuurne eit ei ole, asju ostan ikka teinekord, aga tundus kuidagi imelik pildistada asju, mis mul on. But now I did it.

Ma lausa imetlen neid, kes viitsivad igapäevaselt pildistada, mis neil seljas on, või testida aina erinevaid näokreeme ja neid võrrelda. Ma ka vahetan oma tooteid üsna tihti välja, aga ma ei tea, kas asi on minus, või teeb enamik neist oma töö sama hästi ära. Seega ma ei viitsi teile siin oma iluarsenali ette lugeda, ehk kunagi teen seda veel. Aga sellist igapäevast viitsimist mul selleks poleks.

Aga praegu ma näitan teile oma kulinaid. Lihtsalt selle pärast, et ma tahan. Demonstreerida saan vaid asju, mida ma veel ära kaotanud pole – seda juhtub siin majas tihti, seega mingi 80% on nagunii kuskil diivanite vahel ja voodi all. Tänks kassid, et teile meeldib väikeste asjadega pistiitada. Aga ega see mind oluliselt kõiguta, ma ei hooli nii väga asjadest, I guess. Ilusad asjad on toredad, aga noh, ma elaks sama suvalt ka nendeta. Nagunii enamiku ajast unustan ma neid kanda 🙂

PhotoGrid_1368047103711

 

Selle paabulinnukaelakee sain ma täna postkasti. Kuskilt tellisin ja see oli megaodav.

Sinise käeasja sain Tenerifelt, musta kinkis kunagine korterinaaber.

Südametega käejulla sain Paavli kaltsukast euriga.

Lillega sõrmuse sain vist Tartu Hilpharakast või Kanelast või kus sa Liis töötasidki? Sealt sain ma samal päeval ka taolise roosa, aga see kadus vist juba loetud päevadega, kes teab.

Väike südamega kett oli kingitus endiselt peikalt.

Lipsuga kaelaehe on Tenerife Stradivariusest. Loomulikult ostsin ma selle peale tätoveeringute tegemist, mis on ka Tenerifelt pärit.

PhotoGrid_1368047822911

 

Ülemised sinised ja ümmargused kõrvarõngad on kingitus kallilt Kätult. Teised, mis seal kõrval ripuvad on minu väikse venna välja valitud kuskilt reisilt, kus nad vanematega käisid. Ehk Tai?

Roosa roos ja must lips on juukseklambrid ja nad on nii igati mu lemmikud. Roosi sain ka endiselt peikalt ja lipsukese ostsin ise kuskilt poest. Beez oli ka kaasas, aga see on teadagi kus – kaotsis.

Väike minikaabuke on ka juukseklamber, selle sain ma Tenerifelt ja olen sellega ennast korduvalt hirmus kaunina tundnud.

Kassisõrmus ja bling sõrmus on mõlemad Mari-Leenu käest saadud. Samuti seakõrvarõngaste kõrval rippuvad mustad kõrvarõngad tiivakestega.

Seakujulised kõrvarõngad tegin ma täitsa ise. Oma kaunite kätega.

Aga kuidas ma saaksin selle posti lõpetada ilma härrasmeheta, kes mu blogimist hetkel pealt vaatab.

20130508_234718

 

Nii palju siis tänaseks minu poolt.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Johanna Maria 9. mai 2013 at 09:24

    Hmmm… Challenge? vat kui v¨tan s¨nasabast kinni veel

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. mai 2013 at 09:34

      Ma oleks ainult rahul, sukad lähevad siin majas nagu soojad saiad. Kasside üks lemmikhobisid on mind lambist jalast küünistada näiteks 🙂

  • Mallukas
    Vasta Mallukas 9. mai 2013 at 08:53

    Mina keeldun uusi riideid ostmast ja pressin ennast ikka veel vanadesse. Muidugi pükse enam kanda ei saa, kuigi Beebicenter andis mulle heldelt mingi julla, mis peaks võimaldama pükse edasi kanda, but it looks awful. Kannan sukki ja kleite. Täna käisin poes täiesti lõhkiste sukkadega. Vahetan paabulinnukee sukkade vastu!

  • Avatar
    Vasta Johanna Maria 9. mai 2013 at 08:05

    Tahan ka glamuurne olla. Tahan ka sellist paabulinnukeed. tahan… Tundub, et minus on võimust võtnud mingi veider depressioon, mida mulle tundub, et peab asjade ostmisega leevendama. Eile tegin algust. Ei mõjunud. tea, kas otsin ehk valed asjad? 10x suuremad numbrid püksid ja värgid….