Rasedus

kuidas ennustada lapse sugu?

20. mai 2013

Oh sa püha juudas, kuidas mina googeldasin ja uurisin eelmistel kuudel, kuidas ennustada lapse sugu. Olin kuulnud ennegi näiteks seda, et hommikused iiveldused peaksid tähendama tüdrukut. No selle teooria järgi peaks mu sees olema trobikond tütreid, kes teineteist juba emaüsas patsist sikutavad ja hello kitty logodega seljakotte kannavad.

Veel leidsin ma mingi sellise asja nagu hiina kalender. Ka see ütles mulle, et tulemas on tüdruk:

Ah teate, igasuguseid asju võib uskuda, kui väga tahad eksole. Aga nüüd, kus mina juba TEAN, siis on neid ennustusi ikka tore lugeda. Copyn teile siia väikse listi ja teen boldiks asjad, mis minu puhul paika pidasid.

*Kui rase naine sirutab käe mahakukkunud võtme poole ning haarab kinni selle “peast” ehk laiemast otsast, siis ootab ta poissi, kui aga peenemast otsast, siis tüdrukut. Kui ta võtab kinni võtme keskelt, on üsna tõenäoline, et sünnivad kaksikud. – never ei ole tähele pannud, kuidas ma võtit üles korjan…võtmehoidjast?
*Tulevase lapse sugu pidi küsima mõne viieaastase lapse käest, just selles vanuses pidi lastel olema võime selliseid asju ette näha. – pole mul ühtegi varnast võtta paraku.
*Kui peres on laps juba olemas, võib proovida meelde tuletada, milline oli tema esimene sõna — kas “ema” või “isa”. Kui “ema”, siis pidi järgmise lapsena sündima tüdruk ja “isa” puhul poiss. – pole eelmisi lapsi…obv.
*Kui küüslauku süües imbub küüslaugulõhn läbi nahapooride välja, ootab naine poega, kui lõhna tundagi pole, siis tütart. – ikkagi pole täheldanud, ma pole vb ka nii palju söönud seda.
*Kui lapse viljastamisel oli naine domineerivaks pooleks, siis sünnib poiss, kui aga mees, siis on oodata tüdrukut. –  mis on domineeriv pool? et K. oli kinniseotud ja mina laksutasin piitsa? nii vast ei olnud. ei mäleta.
*Jämedad ja paistes jalad viitavad poisile, ilusad peened jalad tüdrukule. – mmm, mu ilusad peenikesed jalad.
*Kui tulevane ema on raseduse ajal ainult heas tujus, siis ootab ta poega. Kui tuju vahel ka mustaks kisub, siis sünnib tõenäoliselt tütar. – haha, peaks Kardolt küsima, et kas mul “vahel kiskus tuju mustaks”.
*Kui naisel on raseduse ajal hirmus isu leivakoorikute järele, siis sünnib tal poiss. Tüdruku ootajad söövad parema meelega leiva või saia pehmet sisu. – ma ei liialda, kui ma ütlen, et ma ARMASTAN kuivanud leiba. ma mõnikord jätan pool korterit leiba täis, et see kenasti ära kuivaks. gross, ma tean.
*Kuivad ja karedad käed tähendavat, et naine ootab poega, pehmed käed — tütart. 
*Poega oodates sööb tulevane ema päris hea isuga, tütre puhul on iiveldus kerge tulema. 
*Kui naisel on hirmus soolase isu, siis ootab ta poissi. Kui aga magusaisu kuidagi otsa ei taha lõppeda, siis kasvab kõhus tüdruk. – mmm, kommid!
*Tütre ootajatel on sagedamini probleeme aknega. – nõup.
*Kui naine tunneb enda raseduse ajal kohmaka ja kobakana, siis sünnib talle poiss. Kui aga liikumine ja enesetunne on kerge ja graatsiline, siis on oodata tüdrukut. – tahaks näha mõnda rasedat, kes ennast hirmus graatsilisena tunneks 😀 not me.
*Kui öösel magades on kuidagi mugavam lebada vasakul küljel, siis ootab sündimist poiss. Kui naine eelistab magada paremal küljel, siis sünnib tal tütar. 
*Rase näeb ilus ja rõõsa välja just siis, kui ta poega ootab, tütar seevastu röövib emalt ilu endale.- ma ei tahaks kiidelda, aga ma tunnen ennast IMEKAUNINA.

*Suurbritannia meditsiiniajakirjas The Lancet avaldatud uuringust selgus, et end esimese kolme kuu jooksul halvasti tundvad naised sünnitavad tõenäoliselt tüdruku.
*Kui lapse isa võtab emaga kaalust juurde raseduse ajal siis sünnib poiss.

*Kui rinnad ei kasva eriti raseduse ajal siis peaks sündima poiss. – tissid vohavad nagu homset päeva pole. rasedus – see on nagu tasuta boobjob. noh, selline boobjob, mis 9 kuu pärast rippu vajub…
*Kui sind tõmbas puuviljade poole peaks tulema tüdruk
*Kui lapse südamelöögid on üle 140 korra minutis on tüdruk.

Milliseid huvitavaid vanarahva ütlemisi te veel kuulnud olete?

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liina 26. november 2020 at 14:51

    Kui peres on laps juba olemas, võib proovida meelde tuletada, milline oli tema esimene sõna — kas “ema” või “isa”. Kui “ema”, siis pidi järgmise lapsena sündima tüdruk ja “isa” puhul poiss.

    Aga kes siis sünnib, kui esimene sõna on auto või puu? ??

  • Avatar
    Vasta Jane 14. oktoober 2013 at 19:05

    ei saanud küll pildist kuidagi aru 😀 Blond hetk 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. oktoober 2013 at 19:12

      Ülevalt ribalt valid enda vanuse ja vasakpoolsest kuu, millal laps eostati, siis lähed kahte joont pildi nn kokku ja B- poiss, G-tüdruk 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 7. juuni 2013 at 02:29

    Kusjuures see viieaastase ennustus vist peab paika. Lugedes mõtlesin, et pole mul küll kedagi nii noort aga siis selgus, et mu oma väikevend. Eile siis saigi küsitud, et kumb kõtus kasvab.? Viieaastase kohta tuli see vastus välkkiirusel ja ei mingit mõtlemist: TÜDRUK!
    Küsisin, et miks tüdruk? … sellepeale ütles ta, et võib poiss ka tulla kui tahab. 😀

  • Vasta Ennustamisest | Tafkav 22. mai 2013 at 06:12

    […] Mallu korjas kokku “vananaistejuttu”, mis oodatava lapse sugu pidi näitama. Ma siis analüüsisin kah, tagantjärele tarkus on ju täppisteadus. 🙂 […]

  • Avatar
    Vasta daki 21. mai 2013 at 17:18

    Mitte üheksa kuu pärast ei vaju tissid ära, kullake. Sa vaid oota, mis juhtub, kui piim sisse tuleb ja üks söögikord peaks vahele jääma… Vot SIIS on sul siuke boobjob et anna aga minna.

  • Avatar
    Vasta M. 21. mai 2013 at 14:57

    Mul küll pooleks sel juhul 😀 😀 Naljakas tegelt, et selliste asjade pealt ennustatakse.