Rasedus

tulevane kondiväänaja

24. mai 2013

või pisike baleriin, või naiskosmonaut, või suurepäraste asjade leiutaja, või võrratu uisutaja või uhke loomataltsutaja või hobusesosistaja või see naine, kes teeb sellise saate, kus ta käib inimeste kodudes ja ütleb neile, miks nende kass neile näkku tahab hüpata, või andekas klaverimängija, või staila klubiomanik, või viisakas pangateller, või eriti haardkoor jurist, või kena poemüüja, või maailma president, või usin vallavalitsuse juhataja, või millegi aseesinaine, või maletamise meister, või harukordne näitleja, või ekstreemselt hea kuduja, või batuutidel hüppamise maailmameister, või eriti osav tehnikaparandaja (või hoopis minusse ja -lõhkuja?), või sõbralik kokatädi või traksipüksidega mehhaanik.

972528_10151601407324911_859645248_n

 

Ise pole veel poole pealgi, aga juba nii ilus (19. nädal). Nendele, kes aru ei saa, siis noh, nägu on seal, kus näete nägu. Käsi on näo ees. Need pikad kaks asja näo ees on tema harukordselt pikad ja graatsilised jalad. Täitsa üleval on jalalabad kah.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kahtleja 24. mai 2013 at 20:02

    Mitte tuhkagi ei saa sotti, et mis käsi näo ees ja kus ja mis jalad jne. Palju õnne tite emmele tite pildi lugemise puhul:) A miks sa ei märkinud kõikide nende huvitavate, toredate ja edevate elukutsete hulgas näiteks maavanemat? See ju kõige globaalsem elukutse ja seega ka kõige vingem amet. Aga kui jätta kõik need ametid, elukutsed ehk siis rollid sinnapaika, siis misuke inimene ta su meelest olla võiks?

  • Avatar
    Vasta M. 24. mai 2013 at 15:41

    Julm kui kägaras ikka laps on 😀 Endal oleks küll super ebamugav nii 😀