0
Rasedus

Rasedahala: rabelemised

28. juuni 2013

Ma olen otsustanud, et sellele lapsele peab saama nimeks Samara. No need, kes The Ringi näinud on ehk mäletavad, et seal on “the girl who never sleeps”. Minu sees on ka üks selline ja kuigi see on üsna tore, et ma saan konstanset kinnitust, et keegi ikka elab mu sees, hakkab see ühel hetkel juba natuke üle piiri minema. Näiteks, kui üritad arvutiga midagi teha ja see üles-alla hüpleb kõhul. Või paned võiku kõhule ja see teine hetk maas on…

Kuramuse Samara:

Ärkan hommikul – rabeleb, söön shokolaadi – rabeleb rahulolevalt, ei söö midagi – rabeleb vihaselt, hõõrun oma kõhtu – rabeleb mõnuledes nagu kass, jooksen bussile – rabeleb murelikult, et ei tea, kas ikka jõudsime? istun pikalt kontoris – rabeleb töömeeleolus, joon kohvi – rabeleb natuke energilisemalt, vaatan masterchefi – rabeleb põnevusest, justkui nagu tedagi huvitaks juba see, kuidas teha perfektseid makroone, räägin kellelgagi juttu – rabeleb, nagu tahaks ka sõna sekka öelda, seisan poejärjekorras – rabeleb, sest ei viitsi siin palavas järjekorras nagu loll oodata.

Aga kui keegi tahab mu kõhtu katsuda, siis teeb ta pulli ja tardub. TÄPSELT selle hetkeni, kuni käsi eemaldatakse, siis tuleb rabeleda, justkui öeldes: “Haha, I can play dead!”.

Aga ok, tuleb lipata kahele intekale.

Rabelemiseni!

 

Loe ka neid postitusi!

6 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta tädike keelesepp 28. juuni 2013 at 10:50

  Samara on Volga lisajõgi ja selle ääres olev linn Venemaal (mis vahepeal Kuibõševi) nime kandis. Ka automudeli nimi on sellest tulnud. Eesti keeles on kirjutatud ka Samaara, kuid praeguste reeglite järgi tuleb kirjutada nii, nagu vene keeles on – Samara.

 • Avatar
  Vasta Andra 28. juuni 2013 at 10:44

  Hahaha, oiii kui tuttav! Minu Samara on endale pähe võtnud, et on okei mu põit enda batuudina kasutanud ning kui ma ennem rasedust juba minipõis olin, siis nüüd pean vetsu vahelt kolm korda tihedamini jooksma. 🙂

  Rabelemiseni!

 • Avatar
  Vasta Kelli 28. juuni 2013 at 10:10

  mul oli poisiga täpselt sama asi. koguaeg rabeles ja kui keegi tahtis katsuda, istus vaikselt 🙂

 • Avatar
  Vasta Mr Rothstein 28. juuni 2013 at 09:22

  http://en.wikipedia.org/wiki/Lada_Samara

  See on jah hea mõte panna lapsele automudeli nimi. Kui ta muidu koolis peksa ei saa, siis sellise nimega kindlasti.

  • Avatar
   Vasta Anonüümne 28. juuni 2013 at 11:28

   Jah, kui laps 7a pärast kooli läheb siis 99% neist teavad midagi Lada ja nime Samara kohta. Kindlasti.

 • Avatar
  Vasta marca 28. juuni 2013 at 06:47

  Ehh…mul on muide tuttav, kes panigi oma tütrele sellest filmist inspireerituna Samara nimeks. Päriselt.