Uncategorized

online kirbuturg

3. juuli 2013

aozzMnn_460s_v1

Kuna ma ei taha maksta selle moosese korvi eest raha, sest see on tegelikult ju tarbetu ja saab nii vähe aega kasutada ja mõttetu ja…ma lihtsalt nii tahan seda, siis tuleb olla kreatiivne ja leiutada viis selle raha saamiseks. Minu loogika ütleb, et kui ma juba olemasolevat raha ei kuluta, siis see ongi pmst nagu tasuta saadud ja võin selle ilu rahus nautida 😀

Mulle meeldib kirbukatel käia, samas ma olen täiega laisk ja ma ei viitsi kodust välja tulla. Seega ei viitsiks ma ka kuskile kirbukale oma asju müüma minna. Ja ongi nii, et ma teen homme kodus pilti kõikidest asjadest, mis tahavad uut kodu. Nende asjade seas on riideid, iluvidinaid, jalanõud(sest kuhu ma oma megasaabastega ikka minna saan enam eal) ja muu kraam, mida inimestel ikka kodus leidub.

Mis te sellisest plaanist arvate?

Olge inimesed, aidake mul selline ilus asi saada, eks 🙁

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Pam 4. juuli 2013 at 19:43

  Tead, mis.. Mina ja abikaasa olime täiesti võlutud Moosese korvist enne lapse sündi. Käisime seda korduvalt vaatamas ja imetlemas, kuid jätsimegi ostmata. Lapsi on erinevaid, vanemaid on erinevaid… aga meie puhul oleks see osutunud täiesti mõttetuks ostuks, sest meie lapsele ei kõlvanud magada oma voodis, vankris ega ka autos, vaid ainult sooja emme-issi kõhu peal. Mul on praegu väga hea meel, et see ostmata jäi, sest see olnuks mahavisatud raha.
  Aga mine tea – ehk teil tasub kuhjaga ära.

 • Avatar
  Vasta Katrin 4. juuli 2013 at 12:12

  Mu meelest on ka hea idee! Oled väga stiilne inimene, sestap jään suure elevusega pilte ootama! 🙂

 • Avatar
  Vasta Anonüümne 3. juuli 2013 at 21:24

  Supper ! Oleksin kindlasti huvitatud 🙂

  • Avatar
   Vasta Anonüümne 4. juuli 2013 at 05:25

   *super