Lasteasjad Riided

beebikraami aina koguneb!

10. juuli 2013

minuminu

Samal kaunil päeval, mil ma endale selle hälli koju tõin, käisin ma läbi ka Nele juurest. Nele, et te teaksite, omab sellist poodi nagu Minuminu ja on lihtsalt nii armas inimene, et ma kohe hea meelega näitan teile, mida ta mulle siis andis:

beebinahk

Esiteks sellise mõnusa…beebiümbrise, mille sisse saan ma Mari-Johanna surada. Nii pehme on see ja üsna kurb on teda tühjana hällis vedlemas vaadata, nagu mingi tühi lapsenahk 😀

bodyd

Üks särk on selleks puhuks, kui tuleb hiiglaslaps, teine on harlikule imikule. Ok, ok, olen küll naljamees, tegelikult need ju lihtsalt erinevates mõõtudes. Aga see printsessibody tundub küll ikka mingi.. kassile selga minev kraam 😀 Ei, ma ei ole proovinud seda oma kassidele selga panna!

linnupoeg

No kui kellelgi selle body peale pisarad ei taha silma tulla ja süda soojaks ei lähe, siis teil polegi südant!

mürakaruJa see mõmmiga ürp on lihtsalt nii pehme ja no TÄIEGA tahaks sinna sisse kedagi panna. A pole 🙁

Ühesõnaga on see minu meelest nii üdini armsaid asju täis pood, mida omab nii tore inimene. Ma usun, et sealt poest leiavad endale kraami nii lapseootel emad ja ka need, keda lapsed üldse ei huvita, aga sõbranna, vana sindrinahk, on näiteks otsustanud lapse saada ja tuleb midagi katsikuks kinkida. Näiteks sellise meenekarbi ehk? Või puidust nimetähed – Mari omad on juba igatahes tegemisel 🙂

Või on sul kokandushuvilisest sõber, kellele ei suuda kingitust välja mõelda? Tee talle ise lahe põll.

Ja kui Kardo on tubli poiss, siis hakkab ta igal aastal isadepäevaks saama sellise kirjaliku diplomi.

Oeh, aga eks te kaege ise, mida seal veel pakutakse. Seal on palju selliseid asju ka, mida saab personaliseerida, ehk siis oma lapsukese nime ja sünnikuupäeva jne sinna peale panna – noh, et sa kunagi ta sünnipäeva ära ei unustaks, või nii.  Paremalt poolt leiate nüüd Minuminu logo ka, panin ta sinna ainuüksi seetõttu, et see sobis nii imehästi mu blogi värvidega. Ja kuna see pood on lahe. Ja kuna mina olen lahe.

 

 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta daki 11. juuli 2013 at 20:40

  Lapsenahk: http://daki.tahvel.info/2011/02/10/lapsenahk/

 • Avatar
  Vasta klaabu 10. juuli 2013 at 18:26

  Need asjad seal on nii lahedad, et mõtlen omale teki osta ( magan aind pleedide all, mida mul on 6) 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 10. juuli 2013 at 19:22

   See lapsetekk on küll jah selline pleedine(fliisimaterjal vms), aga hirmus tilluke on – ma ei tea, kuidas sa selle alla mahuksid 😀