SUHETEST

Lugu sellest, kuidas Kardo mind maha jätab

10. juuli 2013

a6wd6za_460s-8897043

Umbes kuu aega tagasi küsis Kardo vanem vend, et kas ta võiks Kardole sünnipäevaks tripi Krimmi kinkida. Noh, plaan minna oli Kardo vennal nagunii, isegi mina tahtsin sinna kunagi minna, kui see idee alles tekkis, aga noh, rasedana ei tundu selline autoga telgitripp kuigi ahvatlev. Ühesõnaga, point sellest, et reis kestab KOLM NÄDALAT!

Mina, vana idioot, muidugi suure suuga ütlesin, et muidugi on minul jumala ükskõik ja see on ikka Kardo enda valik, kas tahab tulla või mitte ja ärgu ta üldse minu käest küsigu. TEGELIKULT lootsin ma muidugi, et Kardo ise ütleb, et ta ei taha/saa minna. Ta ju veel töötas siis 3 õe hotellis ja ma eeldasin, et teda ei lasta sealt niimoodi kolmeks nädalaks minema. VEEL eeldasin ma, et Kardo ei taha oma kuus kuud rasedat naist ihuüksinda saatuse hooleks jätta – eksisin.

Sama päev tuli Kardo juubeldades rääkima, et oh issand kui tore, et ma ikka selle tripiplaaniga nõus olen ja otsustas anda lahkumisavalduse tööle üldse, sest ta vihkab seda kohta ja halleluuja, kui kaunis on ikka maailm ja tema eluke.

Selge. Sinna auku ma ennast nüüd ise kaevanud olin, et kõigepealt lasen mehel tööst ilma jääda ja siis kolmeks nädalaks põgeneda. Tundus see üks igavesti ahvatlev väljavaade 🙂 Tegelikult sebis Kardo endale kiirelt uue töö, mida ta kohe peale reisi alustab, seega ärge kartke, et me nälga jääma peame. Ja vaene Kardoke ei ole kunagi väljamaal ringi trippimas käinud, las tripib siis.

AGA IKKAGI!

Ma ei suuda paar päevagi üksinda olla, rääkimata nüüd kolmest nädalast. Ja mida ma tegema hakkan? Kellega ma tsillin? Kallid blogilugejad, kes tahavad minuga aega veeta – jumala eest, tulge veetke, ega mul nagunii sittagi paremat siin ilmas teha pole. Kui olla rase ja üksik!

Reedel see Kardo minema põrutab – oeh, võtaks lausa uue mehe solvunult, aga kes see ikka minusugust pruugitud naist enam tahab.

Lõpetuseks väike vestlus meie kontorist

M: “Millal su päss siis Krimmi läheb?”

Mina: 12dal

P: “Kardo läheb kinni?!”

 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Cathy kelo kelo 30. aprill 2023 at 22:45

    😂😂😂😂
    Vana aga mulle uus.
    Väga hea, lõpp samuti!!

  • Avatar
    Vasta Mari 11. juuli 2013 at 04:15

    Las need mehekesed siis veel puhkavad, et järgmiseks 18 aastaks, alustades näiteks öistest lapsekussutamistest…, j6udu koguda ja oma naistele t6husaks abiks olla :-DD

  • Avatar
    Vasta tafkav 10. juuli 2013 at 11:09

    Hehh, meil väga sarnane seis: lisaks umbes päevasele vahele raseduse kestuses läheb mul kah teinepool üsna samasse kanti, täpsemalt Gruusiasse-Armeeniasse. Aga läheb siis, kui mul on 33.-34. nädal. Ja kuigi ma plaanin käia tööl täpselt EDD-30 päevani ehk veel paar nädalat pärast ta tagasitulemist, on siiski kerge hirm sees, et mis saab, kui täpp peaks otsustama, et maailm tundub põnevam kui see sisekõht ja enne ennustatud aega põgeneb…