Lasteasjad Riided

kes teeb lapseriideid?

14. juuli 2013

Sain täna suurema hunniku lapseasju – koguselt võiks eeldada, et kohe saan kolmikud või nii, aga mitte sellest ei taha ma rääkida. Hoopis sellest, et kas te olete märganud, kui imelikke kirje võib leida titeriietelt?

Ok, sellised tavalised “i love mommy” ja “our little angel” ma isegi ei räägi, aga täna leidsin ma küll paar body, mida vaadates ma mõtlesin, et…miks?!

Esiteks oli selline valge särgike, kus peal olid elevant ja kaelkirjak ja koer ja muud loomad, noh, see on täitsa tavaline jällegi lapseriiete juures. Ja siis nende loomapiltide all suur kiri: “NAME IT, NEWBORN!”. Nendele, kes kaunist inglise keelt ei oska, siis kõlaks see nii: “NIMETA NEED, VASTSÜNDINU!”.

Esiteks, miks panna vastsüdninule, nagu ka särk ise paistab teadvat, et teda kandma hakkab, kohe selline surve peale, et ta peab oskama nimetada särgil olevaid loomi? See on ilmselgelt liiga suur pinge paaripäevasele, kas te ei arva? Ja üldse, miks teda kohe ähvardama vaja hakata on? Väga otsekohene särgike igatahes.

Ja siis leidsin ma selle:

1061472_10151701237274911_900649078_nMa ei oska seda isegi kommenteerida mitte? MIS SEE OLEMA PEAKS? “väike elevant, väike elevant, sul on pikk nina. jah, mu emal on ka pikk nina”.

Kas on kuskile titeriidevabrikusse palgatud mingsugune kergelt disabled vend, kes neid lauseid välja mõtleb? Või arvatakse, et kuna imik nagunii lugeda ei oska, et siis on jumala suva, mis seal kirjas on :D?

Igatahes, mul oli naljakas.

Järgmisena kavatsen välja tulla oma titeriiete sarjaga, mille pealt võid leida pärleid nagu “kuus okassiga, viis varblast ja su isa on õllejoodik!”, “haha, sa ei oska käia!” ja muidugi ka: “kas sul on juba uusim iPhone, imik?”.

EDIT: Et te ei arvaks, et ma suuga teen suure linna ja käega ei tee kärbsepesagi, siis siin on mu esimene kollektsioon:

7bf176f4ecbf11e2a1c622000a1fbcae_7 efbcc1a6ecbf11e29a6422000a9e06c4_7Jah.. kuna Kardot pole, siis mul tõesti on igav siin 🙁

 

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Sigrid Roosimägi 18. juuli 2013 at 18:35

  Mu enda “lemmik” siiani on olnud body tekstiga : “All daddy wanted was a blowjob”. Ütleme kohe vastsündinule, et kuule issi pole sind kunagi tahtnudki. Eriti hea neid pilte beebialbumist ju hiljem vaadata. 🙂

 • Avatar
  Vasta Mia 15. juuli 2013 at 13:47

  Geniaalne:)
  Alati võid ju teha veel Pissipüksi;)

 • Avatar
  Vasta Elevant 15. juuli 2013 at 12:55

  See elevandi-jutt on ühest lastelaulust.

 • Avatar
  Vasta tihane 15. juuli 2013 at 06:10

  Ma tahaks teada miks väikestele lastele väga koledaid talvemütse tehakse. Enamus on sarvede või mingil muul moel harulised otsast. Või siis 3 tutiga. Kelle arust see kena on?

 • Avatar
  Vasta Kadi 14. juuli 2013 at 19:11

  :))) NameIt on lasteriideid tootev firma ja newborn seal viide sellele, et vastsündinu kollektsioon :)))