Rasedus

kle Mari

20. juuli 2013

Vaatasin mingit kalendit, mis ütleb, et sinu näha saamiseni tuleb oodata 86 päeva veel. Ma loodan, et sa ei pahanda, kui ma ütlen, et ma KARDAN SIND KABUHIRMUS! Kas sul on ikka kõik tükid olemas? Kas sa oled armsa näoga? Kas sa oled hiiglane? Kas ma üldse meeldin sulle?

Mulle tundub, et sa tead, et ma olen kabuhirmus ja oled solvunud, sest sa oled täna nii vähe rabelenud. Ometi võiksid sa natukene ka rõõmustada ja ikkagi veits elavam olla, sest:

a) Tulevik on helge! Siin väljaspool on sitaks huvitavamaid asju kui emakasisemus. Ma tean, et see tundub sulle hetkel võimatu, aga ma vannun, et ma ei valeta!

b) Siin on kassid! Tead kui väga mina endale väiksena loomi tahtsin?! (Ok, kui lõpuks hamstrid sain, siis ma suutsin pooled neist nälga suretada ja muist ära kaotada ja ühe radikale kuivama jätta, aga see muu jutt, mida ma sulle kunagi räägin). Kasse hoian ma täitsa sinu eest elus ja proovin sind ka hoida.

c) Isegi kui mina olen paanikas, siis kõik teised ikka ootavad sind TÄIEGA. Ma arvan, et mostly sellepärast, et nemad ei pea sind välja saama endast, aga noh, oiiiii johhaidiii, kuidas sa mulle selle eest võlgu jääd. Arvatavasti on just sinu pisikesed käed need, mis terve ülejäänud elu prügi välja viivad ja mulle snäkke valmistavad :))

d) Ma armastan sind. Kuigi ma kardan sind. Sa oled umbes nagu tiiger, kes ma ka arvatavasti täiega armastaks ja kallistaks, kui keegi mind ühele ligi laseks,  aga nad on üldiselt ikka loomaaias puuri sees ja teiseks, noh, tiiger tapaks mu ära. Sina aga oled minu sees ja mina sind õnneks sellises turvalises keskkonnas ära tappa ei saa. A armastada ikka saan. Also sa ei saa mind ära tappa.. Oot, kui palju naisi tänapäeval sünnitusse surebki?!

Ja anna mulle aega atra seada, küllap ka mina oma parakatest üle saan :))

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta hellik 21. juuli 2013 at 11:46

  Ma ilmselt ajaks enda kõhuelanikule umbes täpselt sama juttu, kui ma üks kord kunagi nii kaugele jõuan.. jube hirmutav on see sünnitus ja teadmatus, aga samas kindlasti äge ka.

 • Avatar
  Vasta In. 21. juuli 2013 at 06:02

  Sydametegevust peab ikka kontrollima.

 • Avatar
  Vasta In. 21. juuli 2013 at 06:00

  Arvan, et kui sina olid syndimas, ei näinud sinu ema sind enne kui olid syndinud. Syndisid täiesti tervena, Ära stressa, vaid silita kasse ja aja nendega kassijuttu. Sa pead arvestama, et kassid on kadedad olevused. Söbrants oli kylas, kunagi ammu, Kurri tuli meie jutuajamisele vahele ja söbrantsile sättis lausa sylle.
  See kadedus on pöhjuseks, miks nad ka titevankrisse ronivad.

 • Avatar
  Vasta Andra 20. juuli 2013 at 20:40

  Mul sama paanika. Üleeile avastasin 🙁