Uncategorized

MAAILMA PARIM TÖÖPAKKUMINE!

26. juuli 2013

No kallid lugejad, võtke nüüd endale teadmiseks, et kuigi ma olen elanud terve elu teadmises, et olen igavesti asendamatu, on ka mulle asendajat vaja. Eeldused oleks, et oskaksid kirjutada, oleksid sama lahe kui mina ja vähem rase kui mina. ERITI hea oleks, kui sa üldse rase poleks.

Naistelehes pulli saab ja kui sul minu masti huumorimeel on, siis sobiksid sa siia, kui rusikas silmaauku!

Rinda tuleb pista ka kuulsustega, kes teinekord on ilged tõprad, aga noh, kes meist teinekord ei oleks :)) Vaja on külma närvi, kiiret reageerimist, viitsimist ideid genereerida ja siis need ikka ellu ka viia.

Töötunnid on meil väga inimlikud, kõik on võrratu, kontor Tallinna kesklinnas ja üldse… Mida te veel ootate? Minu soe tool võib olla just SINU!

Oma uhke CV ja motivatsioonikiri saada aadressile signe@naisteleht.ee.

2607_13kaas_2-1906320

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Siret 26. juuli 2013 at 10:51

  Aii, kuidas ma olen sellist tööd tahtnud ja miks sellised ahvatlevad pakkumised küll just nüüd tekivad! Kui-kui kahju on mul NÜÜD elada mitterasedana Hispaania päikese all! Palun anna teada, kui Naistelehte on välismaiste uudiste vahendajat tarvis.:D

 • Avatar
  Vasta Gerly 26. juuli 2013 at 08:24

  Nice.
  Kahju, et ma Eestis ei ela 😀 Uus t66 oleks kyll nagu rusikas silmaauku… Damn kriis!!!
  Aga good luck uue asendaja leidmises!

 • Avatar
  Vasta Lilli-Jana Haljasmets 26. juuli 2013 at 07:50

  väga vahva. Kahju, et minul ei ole sõnade ritta ladumise oskust.

 • Avatar
  Vasta Andra 26. juuli 2013 at 07:37

  Meiesugustele rasedatele mingit ajutist varianti pole? 😀