SUHETEST

7 märki, et mees pole sinu jaoks see õige

15. august 2013

Aeg-ajalt on internetis ikka üleval artiklid märkidest, mis võivad esineda siis, kui mees pole sinu jaoks õige. Täna leidsin ühe sellise Naine24 leheküljelt.

Mõtlesin siis, et kuigi antud punktid olid väga üllatavad (Näiteks, et kui sa ei saa meest usaldada, siis ta suure tõenäosusega ei ole abikaasamaterjal. Imelik, ma küll arvasin, et see selline asi, mida ainult romantilistes komöödiafilmides mehelt oodata saab…), siis jääb seitsmest punktist natukene väheks. Minu pikk, 23-aastane elu, on mulle ka nii mõndagi õpetanud. Seetõttu esitlengi teile omapoolsed 7 lisapunkti, mis võivad esmapilgul võhikule tunduda küll tühised, kuid mida peaks siiski mehevalikul arvestama:

7 märki, et mees pole sinu jaoks see õige:

Ta laseb su loomad magama panna, samal ajal kui sina kodust ära oled

Teed mehele hommikul musu, soovid kassidele head aega ja lähed tööle. Tagasi tulles avastad, et mees on diivani peal lösakil, õllepurk käes ja kassidest ei kippu ega kõppu.

“Kallis, ma panin su kassid magama. Nad käisid mulle lihtsalt niiiiii pinda,” mainib mees mokaotsast. “Muuseas, kas sa õlut tõid?”

Sellist asja sinuga mitte arutada on ääretult ebaviisakas, seega parem sellise mehega lahku minna ja uued kassid võtta. Ettevaatust, et sa tulevikus samasse ämbrisse ei astuks!

Ta rautab su silme all teisi naisi

Magad õndsat und, kui kuuled, et ukseaugus klõbistatakse võtmega. Natuke aega pusimist, lingiga lõksutamist ja juba avanebki välisuks. Kuuled summutatud kihinat, sosinat ja jalatsite eemaldamist. Ilmselgelt on tegu kahe inimesega – sinu mehe ja mingi naisterahvaga.

Sosinad muutuvad valjemaks, inimesed seisavad juba magamistoa ukse taga. Uks avaneb, paarike valgub mokkapidi koos sisse, heidavad vaikselt su kõrvale voodisse ning kukuvad mehkeldama.

“Ah, mu eit on nii sügava unega, pohhui! Ahjaa, kondoomi mul ka pole,” võib mees veel öelda.

Sellise olukorra esinemisel oleks vast targem lahku minna. Ahja, ja suguhaiguste kontrolli.

Ta üritab sulle pidevalt iluoperatsiooniks raha pakkuda

Kas sinu jaoks on tuttav olukord, kus vaatad mõnusalt mehe kaisus televiisorit, kui ekraanile kargab piltilus modell ja teeb midagi, mida modellid ikka telekas teevad. Näiteks tantsib või laulab või hööritab ennast niisama.

“Kuule ma olen natukene raha kõrvale pannud, äkki lased selle enda morda ka ükskord korda teha?” küsib mees, ise samal ajal võileiba suhu toppides.

Või olete mehega restoranis õhtustamas ja arve saabudes ütleb mees: “Kuule, maksa seekord ise, ma kogun raha, et su tissid ükskord sellised spanjelikõrvad välja ei näeks!”.

Kui jah – otsi uus mees, kes oskab hinnata su lõusta ja välja veninud tisse.

Ta ütleb sulle näkku, et ta pole sinu jaoks see õige

Olete juba paar kuud koos olnud ja sinu jaoks tundub kõik imekaunis ja justkui muinasjutust. Mees aga räägib sulle igapäevaselt, kuidas ta loodab, et sa asjast valesti aru ei saa, sest tema on puhtalt seksi peal väljas.

Ei, kallikene, ära arva, et mees üritab kuidagi raskesti kättesaadavat mängida või teeb rumalat nalja. Ta ilmselgelt tahabki ainult keppi ja keeksi. Lepi sellega, või otsi uus mees.

Ta müüb su korteri väärisesemetest tühjaks

Teie suhe on jõudnud nii kaugele, et otsustad anda talle enda korterivõtme. Paar päeva hiljem meenub sulle kontoris, et oled näiteks enda trenniasjad koju unustanud ning otsustad lõunapausi ajal kodunt läbi käia. Suur on su üllatus, kui avastad, et korteris on alles ainult parkett ja kaks koledat maali, mille tädi Kaie sulle 30daks juubeliks kinkis.

Ilmselgelt aeg otsida uus mees….Ja külastada sisustuspoode.

Ta pussitab sind

Esimesed kolm-neli korda võib sellist käitumist veel taluda, aga kui asi hakkab näiteks iganädalaseks muutuma, tasub mõelda, kas teie suhtel on tulevikku. Muidugi võib mees mõelda välja vabandusi stiilis “ma õpin meditsiini ja tahan näha, kas suudan pimesi sind nii pussitada, et ühtegi eluohtlikku punkti ei taba”, aga parem on sellisel mehel oma rada minna lasta.

Talle meeldivad teised mehed

Selliseid mehi, kes hindavad ilusat keha on palju – neil ei ole vahet, kas tegemist on naise või mehega, aga nähes musklis käsi või suuri tisse ohkavad nad tunnustavalt. Samas tuleb jälgida, millal ületab mees lihtsalt tunnustamise piiri.

Ohumärkideks võib olla näiteks see, kui ta Facebookis on eraldi kaust poolpaljaste meeste piltidega. Või kui ta veedab kogu aeg aega poolpaljaste meestega. Või kui sa leiad ta mehega voodist.

Ei maksa loota, et ehk saad sa endale hoopis kaks meest ühe hinnaga. Mine otsi parem mõni heterom variant.

Et siis sellised nõuanded tänases kaunis päevas. Rõhutan veelkord, et kuigi minu toodud punktid võivad tulla mehevalikul üllatusena, soovitan ma nad siiski kõrva taha panna.

aDAyRdN_460s

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Karin 16. august 2013 at 06:33

    teemasse: http://www.explosm.net/comics/3267/

  • Avatar
    Vasta Andra 15. august 2013 at 12:05

    Kinomutt oled! 😀