Uncategorized

whats up with my hair?

15. august 2013

Minu käest on paar korda küsitud, et mis värk nendega on. Vahepeal oleks mul nagu pikad juuksed, aga järgmisel hetkel olen pildi peal põhimõtteliselt kiilakana. See vist ei tule ühelegi naisele üllatusena, et tänapäeval on võimalusi tuhandeid, kuidas endale “juukseid tekitada” ja mina olen proovinud neist… põhimõtteliselt kõiki. V.a muidugi juuste kasvatamine 😀

Aga täna räägingi ma enda uhketest clip-in pikendustest, mis on pärit clipin.ee leheküljelt. Kui ma tööl ütlesin, et ma lähen nüüd oma järjekordsetele juustele järele, siis vangutasid kõik pead. “Issand, Mariann, need on alati nii kohutavad. Miks sa lihtsalt ENDA juustega ei võiks olla?” vangutasid nad pead.

Nii kaua vangutasid, kuni ma kontoris enda pikendused pähe lükkasin ja kõik vaimustusest ümber kukkusid. “Need on nii loomulikud,” kiitis Mari. “Pole üldse aru saada, et sul pikendused oleks,” ütles keegi teine, kes, seda ma praegu ei mäleta.

Ühesõnaga komplimente aina tuli!

15700705_T346J6Pikendused ära sirgendatuna

IMG_9910Ja lokitatuna.

Ega ma jumala eest iga päev ei viitsi neid pähe panna. Kuigi see võtab umbes… 5 minutit? Ok, kui ma natuke korralikumalt mässan, siis maksimaalselt 10. Ära ei ole nad kunagi poole päeva pealt kukkunud ja ma tunnen ennast nendega alati palju rohkem üles lööduna. Ilma nendeta pole mu juuksed kuigi pikad, kuigi rasedusega on nad üsna usinalt kasvama hakanud!

20130707_18292320130620_183708Siin on näha mu lahtiseid juukseid ja esimesel pildil ka väikest patsikest, ning ühtlasi seda, kui kasulik on lapstööjõud paadisõitudel.

Ühesõnaga, mina soovitan soojalt! Neid saab pesta, sirgendada, lokitada, patsi panna – kõik, mis sul endal aga pähe tuleb. Kuna mina neid igapäevaselt ei kanna, ei ole nad mul ka sugugi koledaks läinud, kuigi sain nad juba kevadel? Suve alguses? Ma ei mäleta, mitu-mitu kuud tagasi igatahes.

Hindasid ma teile peast öelda ei oska, vaadake SIIT! Ma isegi ei mäleta mitu cm minu omad pikad on 😀 Rasedaaju, you know.

Ehk siis täna selline eidepostitus. Teinekord tuleb ka wannabe ilublogija olla.

 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ethel 15. august 2013 at 17:47

  Nii kenad näevad välja. A mul ei mahu kuidagi pähe, et need klambrid välja ei paista – tunduvad nii suured pildi peal. Ammu tahaks juba oma kaks harva karva tihedamaks saada aga… mhmm kas need klambrid seal peas kuidagi kõlksuma, kiskuma või muidu nõmetsema ei hakka? No ma ei oska kirjeldada hästi – aga ta kinnitub ju juuksekara külge – et kas ei teki siis sellist tunnet, miski kisub või sikutab peanahka?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. august 2013 at 06:52

   Mul on endal väga õhukesed juuksed ja klambrid välja ei paista. Nad ju sama värvi, mis juuksed ise ja väga suured nad küll pole. Seal on selline silikoonriba, mis takistab neid ära ka libisemast, aga võid enne juuksed nats tupeerida ka, siis ei libise ÜLDSE paigast. Sellist tunnet, et midagi sikutab ma küll ei ole täheldanud 🙂

   • Avatar
    Vasta Ethel 16. august 2013 at 14:15

    Selge, siis tuleb järgmine kord Eestisse tulles ka üks ports juukseid shopping listi lisada.