SUHETEST

Seks ja rasedus – hoiatus ULTRAGROSS

6. september 2013

Oma igavese vingu ja hala jätkuks mõtlesin ma, et kirjutan siis sellest vanainimeste asjast kah. Need, kes rasedad pole olnud, või on vähem rasedad kui mina – valmistage ennast ette üheks RÕVEDAKS jutuks :)) Ühesõnaga on minu sekselu jõudnud selleni, et viimane kord pärast seksi ütlesin ma võidukalt: “Oh, ma ei saandki kuskilt ERITI haiget!”.

Igatahes, ütleme poolteist kuud tagasi oli olukord veel normaalne. No muidugi mitte päris nii, nagu mitte rasedana. Juba mingi neljandal kuul tundsin ma, et enam ma peal olla ei saa. Noh, ei olnud eriline traagika siis mitte peal olla, sest igat muud moodi ma ju ometi sain olla. VEEL.

Mingi hetk avastasin ma, et all ka olla ei saa. No kõhus hakkas nii kohutavalt pistma, et ei andnud kohe üldse olla. Mis siis ikka, kui tuli vedeleda küljel nagu vaal, siis vähemalt ei olnud valus 😀 Ja siis ma veel actually ise tahtsin ka seksida.

Nüüd aga… Noh, ütleme nii, et kui ühel päeval rääkis sõbranna, et tal on põiepõletik ja ei saa seksida, siis ma ohkasin siiralt: “Oleks mul ka põepõletik…”.

Mul lihtsalt on NULL seksiisu. Ma ei tea, kas see peaks üllatav olema, arvestades, et:

a) Mu sees kogu aeg keegi rabeleb – ei ole just maailma suurim turnon.

b) Mu nibud on niiiiiii valusad 🙁

c) Mul ei ole mitte kuidagi mugav.

d) Iga kord peale seksi on mul tunne, et ma võin ennast täis kusta (ei välista, et see kunagi ka juhtub)

e) EMAKAKAELALIMA! Palun ärge lugege, kui te pole rasedad, sest ropsite ennast täis. Igatahes võib seksi ajal miskipärast liikuma hakata selline asi, nagu emakakaelalima, mis näeb välja nagu…Eee, ma ei oska seda isegi kirjeldada. Kas te teate lapsena see lima, mis te vastu seina saite visata? No umbes selline tükkis.. asi. ÖÄÄKKK! Täiesti läbipaistev ja näeb välja nagu megarõvenohu, aga pole vedel vaid nagu umbes kuivanud liim. Ok, ma ei tea, kas ma saaks VEEL rõvedam oma blogis olla, aga ma nüüd lõpetan 🙁 (See ei juhtu õnneks iga kord, aga see võib juhtuda ja see rõve )

tumblr_mkuiwwx9ta1r0ftodo1_400-1627866

f) Iga kord kui ma saama hakkan, lähevad mõlemad jalad MEGAkrampi ja rikuvad kõik ära.

g) Ma tunnen ennast nagu liikumisvõimetu suur vaal.

Õnneks on Kardo normaalne inimene ja ei käi mulle pinda ega miskit, aga eile valas see ka muidugi õli tulle, et ma mõtlesin, et issand, me pole KOLM päeva seksinud, see on raudselt sellepärast, et ma olen rõve ja paks lotitar. Mitte, et ma ise blokiks nagu viimane neitsike 😀 Aga ikka, life sucks!

Ja ma hirmuga mõtlen, et kõik läheb aina hullemaks ja peale sünnitust ei saa ka nagunii midagi teha, kuigi siis ma saan ennast liigutada, aga noh, mu vagiina võib olla rebenenud 736ks tükiks… Mõnnna! Ja PEALE seda kui mu mangled vagina kunagi kokku kasvab, siis meil on väike laps ja kes siis enam iial seksib, eksole.

Ehk siis ma röökisin eile nutta ka sellepärast, et meie suhe kindlasti puruneb, sest ma olen frigiidne, lotiga, liikumisvõimetu eit 😀

Lõpetuseks pärlike perekoolist, mis võib lohutust anda kõikidele rasedatele, kes seksida ei viitsi/saa/suuda/taha. Küsimus oli, et kas raseduse ajal seksida võib.

Kui teine rasedus siis ei tohiks ometi nii lolli küsimust enam esitada. Loomulikult, et seks on keelatud!!!
Seksi mõte on naine viljastada. On naisi, kes seksivad mõnu pärast ja kasutavad selleks rasestumisvastaseid vahendeid, aga rasedus on püha asi ja kui sa oled otsustanud seksima hakata lapsesaamise eesmärgil, siis raseduse ajal seksida üldsegi ei tohiks!!! Lapse arengule väga kahjulik. Sealt need joodikud ja eluheidikud tulevad!

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta K. 6. september 2013 at 09:53

    Mina kirjeldaks seda lima kui munavalget, mis on kergelt ära kuivanud… See oli päris kole.
    Aga ma ka seksisin raseduse ajal ja nüüd ma siis tean, miks mu laps salamisi õltsi mekib, kui selja keeran. Peaks ikka rohkem seda perekooli lugema, saaks ikka teada, mis elu toob 😀

    • Avatar
      Vasta Merily 6. september 2013 at 16:38

      Vajutan mõttes “Like!” 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 6. september 2013 at 09:34

    oot, et tervelt kolm päeva on vahe sees olnud, muidu jaksasid iga päev või ülepäeviti või 😀 issand, ma mõtlen et kui ma korra nädalas suudan on niigi hästi 😀

  • Avatar
    Vasta Merily 6. september 2013 at 09:07

    Mormelaril on täiesti õigus! Peale sünnitust on seks uuel tasemel. Meie puhul mainis Härra ka, et vau, kui enne oli hea, siis praegu super!

    Aga lima? 😀 Nagu limakork siis? Ma sellist asja ausalt kordagi oma esimese raseduse ajal ei näinud.

    Ja nii palju veel, et mu teine pool muutus täielikuks kiimas kassiks raseduse ajal. K-o-h-u-t-a-v! 😀 Minu õnneks sain ma kaks korda seksikeelu arstilt 😛 Lõpuks aitas seks sünnitama (või on see lihtsalt üks kokkusattumus) 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. september 2013 at 09:19

      Ei, see limakork on ikka muu asi – ma lihtsalt EI TEA, mis see on, aga see on gross. Ämmakas rääkis, et see võib peale seksi veits “välja kukkuda” ja see jumala normaalne. Limakork olevat verine vms.

      Osad naised jah kurdavad, et mees ei taha seksida, no oleks mul vaid selline mees 😀

  • Avatar
    Vasta Andra 6. september 2013 at 09:03

    Viskasin ‘like’ selle pärast, et tõsimeeli arvasin, et olen ainus rase, kes seksi peale väga mõelda ei taha. Tahaks lihtsalt kaisus lamada ja kuulda kõige ilusamaid sõnu, eks? Vahest on mul oma mehest ikka nii kahju.. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. september 2013 at 09:18

      Mul tekivad ka süümekad, et kurat ma ikka niiii sitt naine 🙁

  • Avatar
    Vasta Mormelar 6. september 2013 at 08:54

    Seda võid ka Googelda, et no päris oleks, aga muide, seks jõuab peale vaginaalset sünnitust hoopis teisele tasemele. Mul oli esimene ju keiser ja siis põlnd nagu midagi, aga peale ise sünnitamist – hoplalaaa, kõik enne oli nalja tegemine.
    Võib-olla see kõigil muidugi pole nii, aga olen sama kogemust ka mujalt kuulnud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. september 2013 at 09:17

      Ma lihtsalt ei saa aru, et mis seal siis nii muutuda saab?

      • Avatar
        Vasta l 6. september 2013 at 09:22

        aga muutub!ma ka enne aru ei saanud et kuidas see võimalik on.ja mis kolm päeva,mul oli ikka lõpus kuu kaks kadunud isu :D:D aga õnneks ka mees arusaaja ja kuskile küla peale konti närima ei läinud 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 6. september 2013 at 09:28

          Oleks ka natuke naljakas mees, kes ei suuda paar kuud kannatada enda LAST oodates (ok, no kasvab minu sees), et siis küla pealt keppi kerjamas käima peaks 😀

  • Avatar
    Vasta Eva 6. september 2013 at 08:51

    Issake, ja ma ei teadnudki, et sealt need joodikud ja eluheidikud tulevad 😀 Imeline. Perekool on MAAGILINE koht, Mallu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. september 2013 at 08:52

      Nüüd õnneks saan Kardole öelda. et mina ju seksiks küll, aga lapse nimel peab ära jätma. Muidu tuleb joodik!