Rasedus SUHETEST

Juhul, kui me Kardoga nüüd lahku läheme…

11. september 2013

Teate, mis on naljakas. Isegi mina, harjumaade suurim laimajast ahistaja, ei ole veel nii kaugele läinud, et suvemiisukese sugulastega ühendust võtaks. Küll aga saatis tema eile Kardo vanemale vennale kirja, sest “Kardo olevat oma numbrit vahetanud”. Jah, kallis inimene…Jah. See, et sa temaga smse vahetasid, oli kindlasti märk vahetatud numbrist 😀

Rikume siis jälle uhkelt seadust ja kopime ka teile selle kirja. Pange tähele, proua on oma õigekirjaga seekord tunduvalt rohkem vaeva näinud. Ju siis on ikka vähe põnevusepoiss sees, et saab säänses uhkes blogis, nagu minu oma, üles astuda:

Tsau, kuule, juhul kui Su vennas on numbrit vahetanud tõesti. Palun ütle Kardole edasi, et mul on ta lapse emme poolsest ahistamisest siiber! Ma lähen varsti politseisse. Aga ennem seda ma copy pasten sellele neiule, mida põnevat halba Kardo tema kohta ütlend on. Mul on lihtsalt kõrini, et igaltpoolt ajab see “tibin” valesi kokku ja üritab minuga jälle jutule saada. Sõbrad helistavad ja kirjutavad jne. Kopp on. Anna andeks, et Sind asjasse segasin, aga ma tõesti lihtsalt ei viitsi selle sitaga tegeleda enam. Las Kardo ajab oma asjad korda!

Ma pole siiani saanud vastuseid oma esimeses postituses küsitud küsimustele. Kuidas ma teda ahistan? Mis valedega ma ta jutule saada üritan? Ikka see sama artikli värk? Kas ma pean Naistelehe peatoimetaja “kohtusse” tunnistama kutsuma, et kunagi istusime kontoris, ma näitasin talle enne-pärast pilti ja ta ütles, et muidugi proovi seda lugu saada, et see oleks kindlasti lugejatele huvitav. Naisi ju ikka kaaluteemad huvitavad. Selline mu töö oligi! Ma ei tea, miks on miisul sellest raske aru saada. Kas tema ametiks ongi terve elu ainult suvemiisuks olemine? Igatahes, loodan, et ta nüüd sai sellest siis aru 🙂

Ja muidugi on ka tore näide asjade lahendamiseks. Endiselt, selle asemel, et MINU POOLE PÖÖRDUDA, läheb ta kõigepealt Kardo poole, et pane oma naine paika. Kui see ei tööta, siis läheb Kardo venna poole, et kuule, pane oma vend paika, et vend oma naise paika paneks. Kuna vend ka suurt midagi ei tee, siis mis on järgmine samm? “Kallis Kardo ema. Palun pane oma vanem poeg paika, et see paneks Kardo paika, et see paneks Marianni paika!”?. Nii või? 😀

Kolmandaks, kui kaua võtab aega mingi asja copy-pastemine? Ma juba põnevusega ootan neid pastakast välja imetud “halbu asju”. Kulub ka mulle, rasedale naisele, ära üks korralik kõhutäis naeru.

Aga tead, kaua ma ikka nendest suvemiisudest jahun, sest tegelikult tulin ma siia kirjutama hoopis teisest asjast. Sellest, et juhul, kui me Kardoga nüüd pärast suvemiisu paljastusi lahku lähme, siis ei ole ka suurt midagi halvasti, sest mul on MAAILMA PARIM PADI! Ma teen temast kohe telefoniga pilti lausa:

1368883_10151829123889911_1260263833_n

Nagu näha, on kommentaatorite soovitused mulle pühad. Lapsevägistajaid pole veel püüdma jõudnud, aga lapsekraami ostmine on juba käpas. Tegelikult polegi see niivõrd lapsekraam, kui minu kraam. Seda saab nii mõnusalt kaissu võtta ja selja taha panna ja kui Kardo peale solvun, siis saan sellest meie vahele voodis müüri ehitada, et tal ei tuleks lolle mõtteid mind vihasena käperdada näiteks.

Veel avastasin ma eile selle padja suure plussi. Kui ma selle ringiks teen, siis ma saan kõhuli olla! Suskan kõhu sinna sisse ja muudkui vedelen. Eile sain isegi Masterchefi vaadates massaaži nõnna. Oeh, padi, ma armastan sind.

Juttude kohaselt on see tegelikult imetamispadi, mis tähendab, et mu kallil padjal on veel varjatud andeid, millest kindlasti tulevikus kirjutan. Praegu mõtlen, et võiks talle ju nime panna? Kuidas Üllar kõlab?

Loe ka neid postitusi!

37 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kessu 12. september 2013 at 02:59

    heh kuskilt kuulsin et kardo käis minuga ühes koolis, isegi tean/olen näinud seda poissi 🙂 igatahes väga põnev jutt, ootan põnevusega mida miisu edasi välja mõtleb 😀 a ei naerda saab, jagasin seda oma seinal ka ja siis üks tuttav teab seda helery’t ja kirjutas et helery on väga tore tüdruk.. no pole minu asi öelda aga no võõras neiu ei tea ei tunne ei hakka halvustama, kuid sellist jama korraldada on ikka väga lapsik 😀 Igatahes õnne ja edu teile Kardoga 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristi 12. september 2013 at 23:30

      Väga tore tõesti siis, kui oma nina teiste asjadesse topib. Hale bitch tundub pigem olevat.g

  • Avatar
    Vasta Pipi 12. september 2013 at 01:23

    Hale Helery

  • Avatar
    Vasta Kaur 11. september 2013 at 15:05

    (Ja kui mõtlema hakata, siis miks mitte ka mitte-neiud)

    • Avatar
      Vasta mallukas 11. september 2013 at 15:21

      No natukene põnevust siis ka Kardo ellu :))

  • Avatar
    Vasta Kaur 11. september 2013 at 15:05

    “Minu jalgealust on üsna raske õõnestada õnneks” – see kõlab nagu väljakutse blogi lugejatele. Nüüd püüavad tuhanded ja tuhanded Eesti neiud Kardot ära sebida, kasvõi natukeseks, lihtsalt mängu ilu mõttes 🙂

    Internet teeb elu kui mitte paremaks, siis vähemalt põnevaks!

    • Avatar
      Vasta mallukas 11. september 2013 at 15:22

      Samas mõtle, kes nendest neiudest tahaks endale meest, kellel on minusugune hirmus eks 😀

      • Avatar
        Vasta Kaur 11. september 2013 at 15:54

        Kas sa oled ka hirmus eks? Anna mõni viide? Ma ise ei ole veel lugenud kellegi sissekandeid sellest, kuidas sa ta meest stalgid ja ämma smssid. Aga ehk loen ma lihtsalt valesid blogisid.

  • Avatar
    Vasta Ave 11. september 2013 at 15:04

    Üllar on hea, aga Ülu – see oleks nii Sinulik 😉 see on tõesti mega-mega-padi. Meisterdasin kunagi endale ise sellise – päris nii hea ei tulnud ehk kui poest, aga mina olin väääga rahul – kõhuli olemisest tundsin terve raseduse aja puudust ja kuna mul oli erakorraline keiser, siis ei saanud ma ka veel 7 nädaalt peale seda kõhuli olla – sealt see padja idee tuligi. Ole Tups ja usu – karma – see on üks hiiglama äge värk 😉 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 11. september 2013 at 13:43

    Tead, Mariann – targem annab järele ja ära üldse tee tegemist enam selle teemaga 🙂 On sulle endale kergem! Keskendu parematele asjadele ja ürita olla lollidest üle, seda õppisin ka mina üks kord.

    Paar aastat tagasi oli minul ka selline mees kes tõmbas ligi igasuguseid harakaid. Kord kohtus ta kuskil kahe tüdrukuga kes end talle külge pookisid, üks oli leebem kui teine. Mulle ei öelnud mees midagi, et kellega, kus või miks ta tuttavaks sai, ühel hetkel lihtsalt facebooki sõbralisti olid ilmunud uued tüdrukud. Kuna mees oli ennemgi teinud asju, et temas kahelda, avastasin üks päev, et ta oli oma facebooki lahti unustanud, kus too sama, üks tüdrukutest oli talle kirjutanud kuidas mu mees oli enda asjad tema kätte jätnud ja et millal ta neid tagasi tahab. No muidugi minul plahvatas üle pea, sest mis värk on?! Mis kuradi asjad tema käes on ja kes see tibin on kes kirjutab MINU mehele? Asja ei teinud ka paremaks fakt, et mu mees mulle valetas, et: ”oh,see mu klassivenna noorem õde, põrkasime kokku..” kuni lõpuks minu detektiivi aru ja mehe asjades sorimine viis selleni, et polnud see midagi ”klassivenna õde” vaid üks suvaline tüdruk, kellega nad kokku põrkasid ja toreda suvepäeva veetsid. Muidugi, üks vale viib ju teiseni, ja seda rohkem närvi ma läksin, et miks peab minu enda mees mulle valetama? Ma ei usaldanud enam oma meest ja seda rohkem ma tahtsin luurata. Lõpuks avastasin, et mu kallis kaasa kommenteerib ka selle tütarlapse blogis asju ja saadab temaga ikka veel kirju, enda järelt muidugi ”koristades” (kustutades kirjad, interneti ajaloo jne)..

    Kuna ma olen ka äkilise loomuga, läksin kiirelt närvi ja otsustasin ”ohjad” enda kätte haarata ja tegutseda. Muidugi sõimasin tütarlast kohe lit*iks ja ähvardasin, et peab mu mehe rahule jätma, sest muidu lõikan tüdrukul jäsemed küljest. Mis muidugi oli nagu õli tulle valamine, sest see tüdruk kaasas sellesse ka oma sõbranna. Kahekesti nad lihtsalt surkisid ja ”kiusasid” mind, saatsid mehele sms’e, saatsid mulle sms’e, helistasid, saatsid kirju, kirjutasid minust blogipostitusi ja mida kõike veel. Lihtsalt õõnestasid korralikult minu jalgealust ja tekitasid mulle sellega hingeliselt nii palju valu, sest nad olid suutnud ära hävitada ka viimase usalduse, mis mul oma mehe vastu oli.
    Ja ega see sellega ei lõppenud, kui ignoreerimise käigus asjad natukene maha rahunesid, tuli kuskilt uus tüdruk, kes öösel saatis mu mehele sms’e, et kuidas ta tahaks temaga igasuguseid vallatusi teha.

    Kuna kogu see jama tekitas mulle nii palju hingelist traumat ja komplekse enda suhtes, ei osanud ma lõpuks sellega enam toime tulla. Ma palusin KORDUVALT oma meest, et kas ta saaks lihtsalt nendele tüdrukutele öelda, et nad jätaksid meid rahule, et ta nö. ”paneks nad paika”… mille peale minu mees ütles iga kord, et ”ignoreerime, küll see aitab..” ja ignoreerisime, 1 nädal, 2 nädalat, 1 kuu, kuni hakkasid JÄLLE tulema kõned,smsid. Palusin meest uuesti, et kas ta võtaks midagi ette, seisaks meie suhte eest välja kuid tema vastas jälle ”ignoreerime” kuni lõpuks kõik asjad kokku meid, küll hiljem, lahku ajasid.

    Nüüd tagant järele mõeldes, on mul enda suhtes häbi, et jätsin tütarlastele sellise mulje nagu ma oleks mingi psühhobitch, lihtsalt selle pärast, et ma üritasin meie suhet elus hoida. Mul on kahju, et eksisteerivad ka sihukesed naised, kes suruvad end teiste inimeste suhetesse. JA üle kõige on mul kahju ja häbi enda ees, et ma võtsin kuulda oma MEEST, kes probleemide tegelemise asemel otsustas neid ignoreerida, sest nagu nüüd välja tuleb, oli vaja ikkagi ”ahi soojas hoida”. Nüüd kus me aastaid juba lahus oleme olnud, jõuavad minuni ikka jutud, kuidas ta selle sama tüdrukuga ikka kontakti hoiab 🙂

    Sellepärast ütlen ka sulle Mariann, et targem annab järele, ära raiska oma energiat ja aega nendele blogipostitustele, ära vala õli tulle, sest kui too Helery tahab siis ta kindlasti oskab su jalgealust õõnestada. Ja kui Kardo on hea mees sinule, siis ta võtab sinu kaitsmiseks midagi ette, mitte ei ”ignoreeri” teemat, sest ”küll kõik ise laabub!”

    sorry, romaani eest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 13:46

      Väga kehvad lood sul jah, aga noh, minu jalgealust on üsna raske õõnestada õnneks. Ma lihtsalt tean, et ma olen sellest rumalast inimest nii palju üle, et mulle pakub lausa nalja temaga taielda. Ega ma tema ütlusi hinge nagunii ei võta 😀

      Kardo juba kirjutas talle ka ja lõpetas ignomise ära, niiet seda ei saa talle ka enam ette heita 😀

  • Avatar
    Vasta IRW 11. september 2013 at 11:52

    Vabandust, aga.. Ennem? Ütelnd? Valesi? Mis toimub siin ilmas ometigi, kas punt neandertaallasi on kusagilt elule ärgitatud? Lisaks ei hakka eraldi “copypastema” debiilikute tekste, mis sisaldavad hulgi x-ga lõppevaid sõnu (mix, tahax, lähex). Holy mother of usability god! Ja siis sa Mallukas ütled, et madam on õigekirjaga tegelenud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 11:59

      No võrreldes eelmise korraga, i mean 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 11. september 2013 at 11:29

    Lugesin neid eelmiste postituste kommentaare ka ja ma ei saa aru, kuidas heideti ette, et sa reageerisid üle. Kui ma oleks rase (pluss hormoonid ja whatsoever), ja mu kuti EKS tuleks ükskõik kui ilusat kommenteerima, ma oleks ikka vihane, sest nahhui sa tuled mind kommenteerima 😀

    Ja ilmselt Heleryle tõesti meeldib see tähelepanu, sest nii lihtne oleks ju otse Su poole pöörduda, et ole meheks, võta maha, aga eiii. Varsti pöördub presidendi poole ka abikirjaga

  • Avatar
    Vasta Kats 11. september 2013 at 11:16

    Üllar on meie joodikust naabrimees… Üll. No meenus kohe seda postitust lugedes :-). Samas ega nimi patja riku.

  • Avatar
    Vasta H. 11. september 2013 at 11:15

    Kenad labidad….

  • Avatar
    Vasta Anni 11. september 2013 at 10:42

    hahaha, kui ta tahab et keegi teda üldse usuks siis tehakse screenshot, mitte copy paste 😀 sinna võib ise igast jama kirjutada 😀 lihtsalt inimese rumalusel pole piiree

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 10:50

      Võib-olla ta seda praegu töötlebki 😀

    • Avatar
      Vasta jah 11. september 2013 at 11:00

      Screenshoti on ka väga kerge võltsida…

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 11. september 2013 at 11:02

        no arvestades, et inimene polnud 21. eluaastaks välja mõelnud, et kummad peale käivad, kas teksad või alukad, siis ma selle pärast väga ei muretseks 😀

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 11. september 2013 at 10:22

    Muuseas jäin mõtlema,et naiste puhul eksid tihtipeale kasutavad seda approval-taktikat. Ehket arvavad, et peavad mehele tema uue tibi kohta arvamust avaldama. Ja siiralt arvavad , et seda võetakse arvesse.

  • Avatar
    Vasta Riina 11. september 2013 at 10:05

    Nagu eelmisest postitusest lugeda võis, oli see suvemiisu sinu mehega paar ainult mõned kuud, mida ta siis enam susib teie vahel? Mõni kuu paar olemist ei ole mingi armastus, inimest ei tunnegi siis veel, jätku teid rahule! Või äkki ei leia endale uut meest ja tahab vana tagasi? 😀 Päris hale eit on see miisu ikka.

    Sinu postitused on aga üle prahi, käin kogu aeg lugemas! Edu ja jaksu sulle!

    P.S. Peaks ka hakkama äkki trussikuid pükste peal kandma, oleks lahedam? Hmmm..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 10:16

      Tal on endal ju KASSID JA MEES olemas, nagu keegi teadja kommenteeris. Lausa nii hea mees, et kui talle öelda: “mine anna mu eksile peksa, mulle ei meeldi ta uus naine”, siis see annaks ka 🙂

  • Avatar
    Vasta soovitus 11. september 2013 at 10:05

    mina soovitan väga seda poodi.
    http://relaxmom.ee/ee/maternity-pillow-cushions.html

  • Avatar
    Vasta Kirke Pilvik 11. september 2013 at 09:55

    Ma su esimese imetamispadja jutu peale leidsin netist selle ja nüüd vaikselt unistanud siin sellest, jää või rasedaks. 😀 Ma ei tea, kuidas ta põhifunktsioon toimima peaks, aga ma kujutan ette, kuidas ta oleks ülimõnus kaisuasi ja erinevalt elukaaslasest ei tahaks vahepeal liigutada või küttekeha olla… http://www.emmebeebi.ee/index.php/component/jshopping/product/view/18/267?Itemid=0

    • Avatar
      Vasta Andra 11. september 2013 at 10:19

      Emmebeebi on superlahe pood. Uurisin netist ja ilmselt sain terve nimekirja asjadest, mida kõike sealt soetada tahaks. Kohapeal käisin ka, väga vahva väike poeke. Ainukeseks miinuseks on lahtiolekuajad. Niiet jää aga rasedaks! 😀

  • Avatar
    Vasta kerz 11. september 2013 at 09:43

    Jeerum, kui kohutav õigekiri kuid no kui inimene kannab pesu pikkade pükste peal ja arvab, et see on lahe, siis mis temast ikka loota. Mu esimese klassi koolijüts tegi mulle hommikul sama “nalja”, kuid tema sai aru vähemalt, et see on naljakas (esimese klassi tasemel naljakas).

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 11. september 2013 at 09:33

    Nagu…ongi nüüd mingi mood trussikuid nii kanda…vaimis?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 09:38

      ajast maas oleme, see oli 2008. aasta mood

  • Avatar
    Vasta Jane 11. september 2013 at 09:32

    Guido oleks parem…aga ega Üllaril ka häda pole.

  • Avatar
    Vasta Merje 11. september 2013 at 09:24

    Mul on samasugused alukad nagu suvemiisul! Isegi kahed – roosad ja mustad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 09:29

      Ära rääägi nii, ma võin ahistama hakata!

  • Avatar
    Vasta Eleri 11. september 2013 at 09:23

    Sa oled hämmastav:) ma ei väsi su postitusi lugemast! Ja palju edu sulle selle miisuga. On lootust varajasele beebile tänu temale 😉

  • Avatar
    Vasta Andra 11. september 2013 at 09:17

    Kui paljuga sa Üllari skoorisid? Mul endal ka plaan selline imevidin soetada, juhuks kui Keio mind vihasena käperdada tahab 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. september 2013 at 09:21

      Üllar maksis beebicenteris mingi 45 euri. Link siin:

      http://beebicenter.ee/emadele/delta-baby-comfy-big-vischy-tugipadi.html

      Aga tegelikult peaksin ma neilt protsenti alla ka saama ja ma pole arvet veel kätte saanud, seega ma ei oska veel öelda, palju ma selle eest raha köhima pean 🙁

      • Avatar
        Vasta Andra 11. september 2013 at 09:23

        Ega sa ei tea, kas Üllarit näiteks Morthercare’ist saab? Mul seal mingi harukordselt suur soodukas kasutamata. 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 11. september 2013 at 09:30

          ma usun, et neid igas beebipoes saada. peaks olema, sest MILLINE RASE NAINE, ei tahaks seda jumala enda poolt leiutatud asja??