KARDO SUHETEST

soovinädal: mina ja Kardo

25. september 2013

Sel nädalal tuleb iga postitus nii, et teema valib eelmise posti esimene kommentaar. Neljas soovinädala postitus pidi olema mu ülejäänud korterist, aga kuna siin on veel nipet-näpet teha, siis lükkan selle natukene edasi, sest muidu jääks ju soovinädal seisma. Valisin hoopis sellise teema, kus keegi palus kirjeldada, mida me Kardoga üldse teeme ja kas/kuidas me tülitseme . Hakkame siis aga pihta.

Need inimesed, kes on ühinenud Malluka Facebooki lehega, on kindlasti juba Kardo suurimate pärlitega kursis. Kuna on vist veel paar lolli siin maamunal, kes aga sellega liitunud pole, siis panen need parimad palad ka siia üles, sest need suht täpselt kirjeldavad meie igapäeva:

Mina: Vaata, Kardo, kui paljudele juba fesaris su žest meeldis (viidates siis sellele, et mingi 30 inimest kohe laikisid seda rauapilti – kuna mul oli rauapuudus, siis Kardo googeldas asju, mille sees on raud ja tõi mulle neid kõiki!)

Kardo: Mis see žest on?
Mina hakkasin naerma ja arvasin, et ta teeb nalja.
Kardo(segaduses): Misasi siis? Kuus või? Kaheksa?
Mina(ka segaduses): Mis kuus või kaheksa?
Kardo: žest, sjemm, voosjem?

***

Skoorisin eile Beebicentrist selle pika “imetamispadja”, mida saab täiega kaissu võtta ja on maailma kõige mugavam asi, millega rase magada saab. 
Ma: Kui ma kunagi kuskile ööseks ära lähen, siis sa võid sellega magada.
Kardo(eriti šokeeritult): KUHU sa siis lähed?
Ma: Elus üldse või? Tahad, et ma loen sulle kõik kohad ette, kuhu ma näiteks lähima viie aasta jooksul ööseks lähen?
Kardo: Aa, ma tean küll! Kätule külla!
Ma: Arvad, et ma lähen Kätule ööseks külla?
Kardo (juba eriti segaduses): No aga KUHU SIIS?!

Ilmselgelt arvab Kardo, et naise koht on kodus ja köögis. KUHU ma jumala eest oma elu jooksul ikka veel ronin.

***

Mina: Mine too voodipesud pliis.
Kardo: Ainult siis kui sa naljakat nägu teed!
Mina siis teen eriti rõveda näo, kus mul lott maani hängib.
Kardo: Näh, see on ju su tavaline nägu.

***

Mina (vaadates ühte naist, kes Maxima ees oma tütart vankrisse tõstab): Mulle hakkavad need vankrid aina enam huvi pakkuma.

Kardo: Mulle hakkavad need väiksed tüdrukud aina enam huvi pakkuma!

Mina: Ma arvan, et sa ei peaks seda kõva häälega ütlema…

Aga tõsi ta on, et suurema osa ajast me lihtsalt mängime lolli. Näiteks mingi hetk vestlesime me teineteisega ainult kokasaadete keeles (sest me vaatasime korraga Masterchefi ja My Kitchen Rulesi NONSTOP). Siis tuli ette meil selliseid smse:

Kardo: Mallu, keegi sööb tööl ühepajatoitu ja see lõhnab niiii hästi. Mis sa arvad, kas sa tahaksid ka seda teha täna?
Ma: Iuuu, ma vihkan seda 🙁
Kardo: Ma tean, aga ma mõtlesin, er kui sa seda ise teed, siis maybe you can get the flavours right and cook it to perfection. You must balance the flavours!
(Ma tegin ka talle seda kuradi ühepajatoitu, aga välja kukkus kogemata ikka supp :D)

Järgmine päev:

Ma: Kle kallikene, kui sa veel kolmandat päeva unustad prügi välja viia, siis ma panen sulle kuresitta padjale. Laav ju!
Kardo: Mul hommikul oli nii kiire ja mõtted mujal, kui koju jõuan siis viin. Laav juu babes.
Ma: Babes, this is a DISASTER! Rõdu haised nagu kassisitt ja kalad 😀
Kardo: Babes, we can fix this, we must balance the flavours!

***

(Siis kui ma rauapuudusega siin haiglas olin)

Kardo: Me peame su rauapuuduse korralikult käsile võtma! Toon kõike, mida sa ütled, et ma tooks!

Ma: Too kassipoeg!

Kardo: Ma tahaks näha, kuidas sa selle ära sööd…

Ja ma võin täitsa 100% ausalt öelda, et me ei tülitse kunagi. Kui üldse, siis tegelen siin majas tülitsemisega mina ja kuradi Kardo ei lase mul seda kunagi kuigi pikalt teha, sest ta on maailma kõige sitem tülitseja. Ta lihtsalt NÕUSTUB KÕIGEGA!

Ütleme näiteks, et ma algataks tüli sellest, et nõusid keegi ei pese ja põrand on ka pühkimata ja üldse pean mina kogu aeg kassi liivakasti koristama ja see on EBAAUS!

Mida vastaks Kardo? Eks ikka seda, et OTSELOOMULIKULT on see ebaaus. Kinnitaks mulle, et on olnud viimane tõbras, sest ei ole põrandat pühkinud ja siis läheks peseks kõik nõud ära. No kurat küll, KUIDAS ma nii tülitseda siis saan?!

Jah, ma olen täiesti kursis, et Kardo on üks harukordne mees. Alles ükspäev sain Malluka lehele sellise kirja: “mu sõbranna on lummatud su mehest  mingi mitu korda juba nädala jooksul kirjutanud pärast su kirjutise lugemist: kardo on ikka niiii hea mees.. :D:D ja just jälle. aga olgem, ausad, on ka :D”

Näitasin siis Kardole ka seda kirja, kes esiteks tundis kohe vaese sõbranna üle muret, et kas temal on siis nii sitt mees, või mis. Siis aga nentis: “Eks ma ikka kogu aeg proovin ikka PARIM mees olla” ja mugistas naerda.

On inimene. Mina küll ei proovi kogu aeg parim naine olla 🙁 Samas, ükskord ostsin ma terve külmkapi erinevaid õllesid täis, et Kardol hea tuju oleks. Mitte, et tal kogu aeg hea tuju oleks. Või siis üritan ma teda pidevalt purjus hoida, et ta aru ei saaks, et ma olen üks grumpy, needy ja jorisev rase eit? Who knows.

Igatahes ei pane ma imeks, kui mingisugused trussikumiisud ja jumal teab, kes veel ikka Kardokese pärast armuvalus on, sest kui ma ise selline emotsioonitu ja südametu eit poleks, siis mu süda ka sulaks, kui Kardo aina räägib Marist.

“Ma tahaks, et ta juba välja tuleks, et ma saaksin tema eest hoolitseda. Praegu saad ainult sina kogu lõbu endale!” jonnib Kardo teinekord.

No on mees. Aga eks see hea mehe leidmine on minu meelest suht enda iseloomu taga kinni ka. Mul ei saakski olla armukadedat meest, kes minuga möliseks suvaliste asjade peale, sest ma LÄHEKS NII NÄRVI! Naised on selle jaoks leiutatud, et neid kallistada ja paitada ja hoida ja aidata, arvan mina. Õnneks Kardo kah :))

Ma hea meelega paneks siia teile pildi sellest, kuidas me Kardoga pühapäeval näomaske tegime, aga kahjuks ma näen sellel välja nagu keegi, kes on hiljuti esimese astme põletushaavad näkku saanud, seega jääb ära.

20130728_144059Leidsin hoopis selle pildi ja kujutage ette, ka selle juurde käib oma “omgkardoonniiheamees” stoori.

Me olime Krimmis, kus me mõtlesime minna randa. Rand oli aga meie kodust üsna kaugel, seega käisime enne ka turu peal ja söömas ja kõndisime üsna palju ringi, seega ma olin lõpuks juba päris väsinud. Helistasime siis Kardo vennale ja Assole, et nad meid randa juhataks ja hakkasime astuma. Ja kuradi kõnnime ja kõnnime ja ikka neid ei leia ja mina väsisin iga sekundiga aina rohkem, kuni lõpuks hakkasin vaikselt jorisema.

Pärast 20 minta VEEL kõndimist kasvas mu jorin üle suureks halaks ja ma röögatasin, et mina ei taha enam käia, hakkasin nutma, viskasin oma kübara maha ja jooksin dramaatiliselt eemale.  Kardo tuli mulle järgi ja kaisutas mind, kuni ma enam hüsteeriliselt ei nutnud ja ütles, et ma ühe pingi peale istuks ja teda ootaks, et ta ise läheb otsib nad üles, et ma ei peaks ilmaasjata käima.

Nõnda ta siis läks. Mina ostsin endale üüratu pudeli baltika nulli ja istusin vihaselt pingi peale. Mida kauem ma seal istusin, seda rohkem viha täis ma jälle läksin, sest kui Kardo nii kaua ära oli, tundus loogiline, et ta kurat kõnnib nii kaugele ja mu jalad olid nii väsinud ja ma tahtsin lihtsalt ka ÜHE KORRA PÄIKSEGA randa minna, kas tõesti oli seda palju palutud? Mul oli niii hale endast lihtsalt.

Ja siis saabus Kardo. Külgistmega jalgrattaga. Ja ütles, et kuna see on 10 minta jalutamist, siis ta laenutas selle, et ma sinna kõndima ei peaks.

Ütleme nüüd kõik kooris AWWWW.

 

Loe ka neid postitusi!

35 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Hellutr. 26. september 2013 at 22:26

    Selle “žest, sjemm, voosjem” nalja peale hakkasin toas üksi kõva häälega naerma. Väga normaalne 😀 Aitäh, tegid(tegite) mu päeva :))

  • Avatar
    Vasta Kaur 26. september 2013 at 12:25

    “Naised on selle jaoks leiutatud, et neid kallistada ja paitada ja hoida ja aidata, arvan mina.” – soovolinik tuleks sellise arvamuse peale küüntega kallale ja õigusega.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 12:28

      sitta mul sellest soovolinikust

  • Avatar
    Vasta Carol 26. september 2013 at 08:32

    “Naised on selle jaoks leiutatud, et neid kallistada ja paitada ja hoida ja aidata, arvan mina.”
    HIGH FIVE!

  • Avatar
    Vasta Jane 25. september 2013 at 23:23

    Mallu, minust on ka vist see Õhtusöök Viiele teema kuidagi mööda läinud. Kas saab seda kusagilt näha muidu?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 11:55

      Kuskilt netist vist peaks külll. TV3 kodukas vms?

  • Avatar
    Vasta Sillu 25. september 2013 at 22:48

    Kui teile kokandussaated meeldivad, siis MKR ( My kitchen rules ) on ka päris huvitav 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. september 2013 at 11:55

      Seda me ju aina vaatamegi 😀

  • Avatar
    Vasta neiu 25. september 2013 at 20:56

    Ega seda saateosa üleval pole kuskil vms?

  • Avatar
    Vasta Mia 25. september 2013 at 17:06

    Ma ilmselt ei jõua kunagi esimesena kommi kirjutama. Seega, panen kirja soovi ehk millagi viitsid sellest blogida. Teema oleks Mallu ja Kardo kokkamine ehk mis, kuidas, mida teete kodus süüa. Kes teeb ja kes oskab mida:D
    Söögisaadet kus olid, ma kommiks nii palju, et kui nägin kuidas sa kana leiva/saia noaga mõrvasid pidin kreepsu saama:D Porru pold see kõige hullem asi:D
    🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2013 at 19:07

      kuna ma olin mingis üürikorteris, siis seal polnud üldse pooli asju, näiteks noad ja lõikelauad 😀 lõpuks rappisin seda kana kääridega 😀

  • Avatar
    Vasta Marilin 25. september 2013 at 16:40

    Nii toredad olete!

  • Avatar
    Vasta Eliise 25. september 2013 at 15:26

    awwww.

    aga parooliga mina ei saa ikka lugeda neid salajasi jutte :/

  • Avatar
    Vasta Jane 25. september 2013 at 15:23

    *Kitchen

  • Avatar
    Vasta Jane 25. september 2013 at 15:22

    Where is the sauce?
    Put the kettle on!
    Oven on full wack.

    Oleme samasugused hullud. Hommikusöögiks Jamie Oliver ja õhtusöögiks My Kitcken Rules

    • Avatar
      Vasta Kaisa 25. september 2013 at 19:03

      Me oleme kaaaa sellised!!!
      Haha, where’s the sauce 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 25. september 2013 at 19:07

        mul hea meel, et me ainukesed ei ole 😀

  • Avatar
    Vasta Mannu 25. september 2013 at 14:57

    Kõva häälega naersin “babes” koha peal, sest siis kui My Kitchen Rules’i vaatasin, siis see oli nii fucking annoying 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 25. september 2013 at 14:56

    Ma ükskord tahtsin ka õhtut põnevaks muuta ja rääkisin Märdiga mingi neli tundi AINULT inglise keeles ja (omastarust) briti aktsendiga… st mina rääkisin ja Märt läks järjest enam närvi, nii lahe oli 😀

    Aga see kokasaatekeeles rääkimine kõlab veel lahedamalt 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu 25. september 2013 at 14:52

    awwwww 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. september 2013 at 14:27

    Jeshh, awwwwwww !!

  • Avatar
    Vasta Mari 25. september 2013 at 14:26

    Also, rääkides köögisaadetest, mustn’t forget the presentation! It has to look good on the plate. Ükskõik mis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2013 at 14:31

      if it doesn’t, chuck it in the bin!

  • Avatar
    Vasta Oimakas 25. september 2013 at 13:53

    haha see köögisaadete teema tuleb välja et on mitme paari meelelahutaja. meil oli eelmisel suvel/sügisel täpselt sama asi. Iga asja vastus on cooked to pörföktshjöön ja muidugi köögikupja “see on vaaashtik!”

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2013 at 14:01

      the meat has to fall off the bone!

  • Avatar
    Vasta sds 25. september 2013 at 13:15

    Mitte, et ma mingi paha ja kuri inimene oleks, aga eks te olete veel liiga vähe koos olnud, et tülid tekkida saaks 😀 ma ei mõtle mingeid selliseid tülisid, kus taldrikuid ja nuge lendama hakkab, aga ikka solvumisi ja ukse paugutamisi tuleb meil kõigil mingi aeg ette 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. september 2013 at 13:20

      no ega ma tulevikust rääkida ei oska 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia Kersti 25. september 2013 at 13:11

    sekundeerin neid awwwww’e 🙂
    Ma ei pea õnneks kadedusest roheliseks minema, mul on kodus samasugune. Tõsiselt on võimatu tülitseda siuksega, sest isegi kui ma tahan olla maailma suurim nõid ja tülitseda kõige tühisema asja pärast ever, siis ta ei tee sellest väljagi… lihtsalt nõustub kõigega ja ei lase mul kuri olla ja see ajab veel kurjemaks 🙁

  • Avatar
    Vasta Britt 25. september 2013 at 13:07

    kräpppp kiired inimesed 😀

  • Avatar
    Vasta Merily 25. september 2013 at 13:07

    Awwww tõesti 😛

  • Avatar
    Vasta Britt 25. september 2013 at 13:06

    Kuna esimene kommentaar oli niisama aww, siis las ma valin teema nüüd 😀 Kirjuta sellest kuidas sa naistelehte sattusid, delfisse beebiblogi pidama jne. Jah, ma tean juba kuidas sa naistelehte said, aga ehk teistel ka huvitav lugeda 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 25. september 2013 at 13:05

    AWWWWWWWWWWWWWWWW!

  • Avatar
    Vasta neiu 25. september 2013 at 13:05

    mhhh, jõuti ette 🙁
    aga sa võiksid kunagi aussi elust rääkida, parooli all nt.

  • Avatar
    Vasta Anni 25. september 2013 at 13:04

    Kirjuta Õhtusöök viiele tegemisest. Naistelehes kirjutasid, aga kindlasti saaksid mahlakamalt siin.

  • Avatar
    Vasta C 25. september 2013 at 13:00

    AWWWWWWWW