KARDO

ära mõtle, kohe ütle!

6. oktoober 2013

Noh, esimene vasikas läheb ikka aia taha, aga siin ta on: meie esimene video!

[youtube=http://youtu.be/jJCIqRV9rm0]

Ja juhin ka tähelepanu oma tissidele. Kõik mitterasedad väikeste tissidega – mul oli enne A-korv :D

Edit: Loodan, et nüüd avaneb video kõikidel, alguses oli väike jama vist. Ja ühtlasi vaatasin ka ise seda nüüd ja vabandan selle eest, et mu pool tutti vahepeal välja hängib :D

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

34 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply S 7. oktoober 2013 at 23:21

  Mulle nii meeldis see video! Mõnus üle pika aja eesti inimesi ja nende mõnusat huumorit näha-kuulda. Väljamaal kohe ei ole nii! :D

 • Reply Jane 7. oktoober 2013 at 12:47

  “Ma olen päris seksikas” LOL
  Noo ei suuda siit kuidagi edasi vaadata, see kuidas Kardo seda ütleb – stating the obvious – isegi kui sa enne seda ei arvanud, siis nüüd sa arvad ;) :D

 • Reply S. 7. oktoober 2013 at 10:59

  kunagi ma võtan end kokku ja kavatsen sinuga tuttavaks saada :D
  väga mõnusad olete tõsiselt ! (:

 • Reply antonyym 6. oktoober 2013 at 22:46

  Te olete nii vahvad :)

 • Reply minni 6. oktoober 2013 at 22:41

  khm, tahtsin veel lisada, et kommentaar ‘Ja juhin ka tähelepanu oma tissidele.’ oli küll suht mõttetu :D :D

 • Reply minni 6. oktoober 2013 at 22:39

  kui juba jutuks tuli, siis mul: enne rasedust D, raseduse ajal D, imetamise ajal D, peale imetamise lõppu D ja teise lapsega täpselt sama nali.

 • Reply Tussu 6. oktoober 2013 at 22:31

  Ülinunnud olete koos :)

 • Reply K 6. oktoober 2013 at 21:51

  Minul oli enne rasedust A, rasedana B, imetades C, ja pärast imetamise lõppu kuni siiani(laps 5a),AA. :D

 • Reply Mia(Annika) 6. oktoober 2013 at 17:24

  Mul oli mälu järgi mingi C korv ma pakun, rasedana paisusid nagu oleks õhku puhutud sisse :D mingi F ni välja. Pärast imetamist jäi E korv, mida ma pikka aega D-ks pidasin ja valesid rinnakaid kandsin. Rasedana kandsin sportrinnakaid ja pärast rasedust ei läinud ükski mu vana rinnakas selga:D Ma vist arvasin, et kõik läheb tagasi nagu oli :P

 • Reply Laura 6. oktoober 2013 at 17:12

  Lahe video jah :))) Mul oli enne esimest last XS suurus (A-korv), pärast sünnitust XXS suurus (pigem AA korv), nüüd rasedane jälle *õnnistatud* suure büstiga… peale sünnitust ei taha ette kujutadagi, mis saama hakkab. Loodan, et see hiigel suur kõht kaoba, aga rinnad jäävad :))) unistada ju võib!

 • Reply M. 6. oktoober 2013 at 16:49

  Kahjuks ei näe seda videot kuidagi. :(

  • Reply Mallukas 6. oktoober 2013 at 16:57

   proovi teise brauseriga :(

 • Reply kriss 6. oktoober 2013 at 16:47

  kas mina olen ainuke, kellel ütleb, et “tekkis viga, proovige hiljem uuesti”?

  • Reply Mallukas 6. oktoober 2013 at 16:57

   ei, osadel on sama jama. proovi mingit muud brauserit

 • Reply :) 6. oktoober 2013 at 16:43

  Läks küll need 10 minutit väga-väga kiiresti mööda. Kardo vastus, et ta kardab, et Mari haigeks jääb oli nii naljakalt armas :D.
  Aga muidu, seoses selle nabaga, siis mina ka ei suuda enda naba katsuda ega vaadata. Raseduse ajal ma vist paneks plaastri enda nabale, et ma seda üldse ei näeks. Kui ma peaks kunagi lapse saama, siis mu suurimaks hirmuks olekski alguses tema naba puhastada. Jubeeee. Miks selline asi nagu naba üldse peab olema ja miks alguses see naba puhastamine peab olema?
  Muidugi on ka hirm teda magamise ajal üksi jätta, kuna ma nii väga kardan sellist asja nagu larüngiit ehk kõriturse. Või kui on aeg juba nii kaugel, et tuleks lapsele enda tuba tekitada, siis tundub see eriti jube. No muidugi, ei tohi ette mõelda :).
  Muud probleemid loodan ma lahendada enda suurepärase kogemuste pagasiga :D.

  See videopostitus oli ärrmiselt armas ja jään juba järgmist ootama :)

 • Reply KirsikaH 6. oktoober 2013 at 16:29

  See oli ikka väga armas, paluks veel! (:

 • Reply Kati 6. oktoober 2013 at 16:23

  Teeme nii et see nüüd siit ära ei kao, video, ma teen söögi valmis ja siis kaon läpakaga magamistuppa vaatama, siin lastega ei kuule ju midagi, am ei hakka üritamagi.
  Aga võin ka öelda et sain A korvist C, muidu olin kui lauaga löödud :D Ja ei imeta ka enam ammu, ja kõik on ikka nii nagu tuli.

  • Reply Triiu 6. oktoober 2013 at 18:12

   Palju oleneb kaalust ka. Kui oled peale sünnitust/imetamist nagu emaelevant ja alla, ei võta siis üldjuhul partii jääb ka samaks. Aga kui hakkad kaalu kaotama siis on esimesed asjad ju tissid mis kaovad :D Kui sul oli teisiti siis oled küll õnnistatud (Y) Mina tahaks ka, et oleks sama suureks jäänud nagu raseduse/imetuse aeg :P

   • Reply Kati 6. oktoober 2013 at 23:48

    Hahahaa.. emaelevant! :D Ju ma olen siis õnnistatud 85% ja emaelevant 15%, nii et kõik on hästi! :D

 • Reply meow 6. oktoober 2013 at 16:02

  Appi, kui spooky, mul on täpselt samasugune hääl nagu sul :D nagu ennast kuulaks :D

  • Reply Mallukas 6. oktoober 2013 at 16:05

   Haha, nüüd ma tahan su häält kuulda :D

 • Reply Helena 6. oktoober 2013 at 15:53

  Väga muhe video oli :)
  Mul oli enne rasedus B nüüd 4 aastat peale viimast sünnitust on D korv..

 • Reply Andra 6. oktoober 2013 at 15:46

  Nõustun Triiuga ;) Rasedana olin isegi jube rahul oma rindadega…. enne sünnitust oli B, nüüd aga A :((
  Videot oli lahe vaadata – tehke pikemalt :)

 • Reply Kristi 6. oktoober 2013 at 15:42

  Nii tagasihoidlikud olite :D Aga lahe oli teid koos näha :) Kahju, et Mallu nägu polnud hästi näha, kui ta seda “tavalist” nägu tegi.. A, ja Kardol on prillid? :P

  • Reply Mallukas 6. oktoober 2013 at 18:05

   Kardo teinekord kannab jah prille, mitte kogu aeg :D

 • Reply Triiu 6. oktoober 2013 at 15:34

  See oli vanasti nii. Tänapäeval on eluolud teistsugused ja kahjuks kaovad pisikesed tissid üldjuhul peale imetamist ära.. Aga okei eks me näeme ja loeme su blogi edasi ja arutame seda tisside teemat umbes aasta pärast uuesti ;)

  • Reply Mallukas 6. oktoober 2013 at 15:40

   Eks tulevik näitab jah :D

  • Reply Oimakas 6. oktoober 2013 at 18:20

   :D mismõttes vanasti :D on kellelgi raseduse ja rinnasuuruste dokumendid tuhandete aastate tagusest ajast? kahtlen sügavalt. Samas kahtlen ka selles, et viimase, näiteks 20 aastaga, on naiste arengus selline drastiline muutus toimunud, et siis minitissid ära ei kadunud aga nüüd kaovad :D

   ps. mingi D korv on paraku ainult rinnahoidjates kena. Ma pidin ükskord poes nutma hakkama, sest ei leidnud normaalseid rinnahoidjaid ja ma realselt unistan, et mu tissid kahaneks. Ja ma pole isegi rase mitte! :(

 • Reply Mia 6. oktoober 2013 at 15:33

  See 10 minutit läks tõesti jube kiiresti mööda :D Mõnusad vastused teil :)

 • Reply Triiu 6. oktoober 2013 at 15:29

  Ole rahulik peale imetamise lõpatamist ei ole sul seda A korvigi :D vaid oled pesulaud :P

  • Reply Mallukas 6. oktoober 2013 at 15:31

   Mu emal oli enne minu sündi A-korv ja nüüd mingi DD :D

   • Reply Mia 6. oktoober 2013 at 15:34

    Mu emal oli ka enne mind A-korv ja peale minu sündi viskas C-korvi. Peaks ka siis rasedaks jääma kui tahaks oma A-korvist edasi liikuda natuke suuremaks :D

 • Reply Jaanika 6. oktoober 2013 at 15:26

  See 10 minutit teiega läks kuidagi nii kiiresti :D

 • Reply Liisu 6. oktoober 2013 at 15:25

  Te olete koos väga lahedad :)