KARDO

ära mõtle, kohe ütle!

6. oktoober 2013

Noh, esimene vasikas läheb ikka aia taha, aga siin ta on: meie esimene video!

[youtube=http://youtu.be/jJCIqRV9rm0]

Ja juhin ka tähelepanu oma tissidele. Kõik mitterasedad väikeste tissidega – mul oli enne A-korv 😀

Edit: Loodan, et nüüd avaneb video kõikidel, alguses oli väike jama vist. Ja ühtlasi vaatasin ka ise seda nüüd ja vabandan selle eest, et mu pool tutti vahepeal välja hängib 😀

Loe ka neid postitusi!

34 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta S 7. oktoober 2013 at 23:21

  Mulle nii meeldis see video! Mõnus üle pika aja eesti inimesi ja nende mõnusat huumorit näha-kuulda. Väljamaal kohe ei ole nii! 😀

 • Avatar
  Vasta Jane 7. oktoober 2013 at 12:47

  “Ma olen päris seksikas” LOL
  Noo ei suuda siit kuidagi edasi vaadata, see kuidas Kardo seda ütleb – stating the obvious – isegi kui sa enne seda ei arvanud, siis nüüd sa arvad 😉 😀

 • Avatar
  Vasta S. 7. oktoober 2013 at 10:59

  kunagi ma võtan end kokku ja kavatsen sinuga tuttavaks saada 😀
  väga mõnusad olete tõsiselt ! (:

 • Avatar
  Vasta antonyym 6. oktoober 2013 at 22:46

  Te olete nii vahvad 🙂

 • Avatar
  Vasta minni 6. oktoober 2013 at 22:41

  khm, tahtsin veel lisada, et kommentaar ‘Ja juhin ka tähelepanu oma tissidele.’ oli küll suht mõttetu 😀 😀

 • Avatar
  Vasta minni 6. oktoober 2013 at 22:39

  kui juba jutuks tuli, siis mul: enne rasedust D, raseduse ajal D, imetamise ajal D, peale imetamise lõppu D ja teise lapsega täpselt sama nali.

 • Avatar
  Vasta Tussu 6. oktoober 2013 at 22:31

  Ülinunnud olete koos 🙂

 • Avatar
  Vasta K 6. oktoober 2013 at 21:51

  Minul oli enne rasedust A, rasedana B, imetades C, ja pärast imetamise lõppu kuni siiani(laps 5a),AA. 😀

 • Avatar
  Vasta Mia(Annika) 6. oktoober 2013 at 17:24

  Mul oli mälu järgi mingi C korv ma pakun, rasedana paisusid nagu oleks õhku puhutud sisse 😀 mingi F ni välja. Pärast imetamist jäi E korv, mida ma pikka aega D-ks pidasin ja valesid rinnakaid kandsin. Rasedana kandsin sportrinnakaid ja pärast rasedust ei läinud ükski mu vana rinnakas selga:D Ma vist arvasin, et kõik läheb tagasi nagu oli 😛

 • Avatar
  Vasta Laura 6. oktoober 2013 at 17:12

  Lahe video jah :))) Mul oli enne esimest last XS suurus (A-korv), pärast sünnitust XXS suurus (pigem AA korv), nüüd rasedane jälle *õnnistatud* suure büstiga… peale sünnitust ei taha ette kujutadagi, mis saama hakkab. Loodan, et see hiigel suur kõht kaoba, aga rinnad jäävad :))) unistada ju võib!

 • Avatar
  Vasta M. 6. oktoober 2013 at 16:49

  Kahjuks ei näe seda videot kuidagi. 🙁

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 16:57

   proovi teise brauseriga 🙁

 • Avatar
  Vasta kriss 6. oktoober 2013 at 16:47

  kas mina olen ainuke, kellel ütleb, et “tekkis viga, proovige hiljem uuesti”?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 16:57

   ei, osadel on sama jama. proovi mingit muud brauserit

 • Avatar
  Vasta :) 6. oktoober 2013 at 16:43

  Läks küll need 10 minutit väga-väga kiiresti mööda. Kardo vastus, et ta kardab, et Mari haigeks jääb oli nii naljakalt armas :D.
  Aga muidu, seoses selle nabaga, siis mina ka ei suuda enda naba katsuda ega vaadata. Raseduse ajal ma vist paneks plaastri enda nabale, et ma seda üldse ei näeks. Kui ma peaks kunagi lapse saama, siis mu suurimaks hirmuks olekski alguses tema naba puhastada. Jubeeee. Miks selline asi nagu naba üldse peab olema ja miks alguses see naba puhastamine peab olema?
  Muidugi on ka hirm teda magamise ajal üksi jätta, kuna ma nii väga kardan sellist asja nagu larüngiit ehk kõriturse. Või kui on aeg juba nii kaugel, et tuleks lapsele enda tuba tekitada, siis tundub see eriti jube. No muidugi, ei tohi ette mõelda :).
  Muud probleemid loodan ma lahendada enda suurepärase kogemuste pagasiga :D.

  See videopostitus oli ärrmiselt armas ja jään juba järgmist ootama 🙂

 • Avatar
  Vasta KirsikaH 6. oktoober 2013 at 16:29

  See oli ikka väga armas, paluks veel! (:

 • Avatar
  Vasta Kati 6. oktoober 2013 at 16:23

  Teeme nii et see nüüd siit ära ei kao, video, ma teen söögi valmis ja siis kaon läpakaga magamistuppa vaatama, siin lastega ei kuule ju midagi, am ei hakka üritamagi.
  Aga võin ka öelda et sain A korvist C, muidu olin kui lauaga löödud 😀 Ja ei imeta ka enam ammu, ja kõik on ikka nii nagu tuli.

  • Avatar
   Vasta Triiu 6. oktoober 2013 at 18:12

   Palju oleneb kaalust ka. Kui oled peale sünnitust/imetamist nagu emaelevant ja alla, ei võta siis üldjuhul partii jääb ka samaks. Aga kui hakkad kaalu kaotama siis on esimesed asjad ju tissid mis kaovad 😀 Kui sul oli teisiti siis oled küll õnnistatud (Y) Mina tahaks ka, et oleks sama suureks jäänud nagu raseduse/imetuse aeg 😛

   • Avatar
    Vasta Kati 6. oktoober 2013 at 23:48

    Hahahaa.. emaelevant! 😀 Ju ma olen siis õnnistatud 85% ja emaelevant 15%, nii et kõik on hästi! 😀

 • Avatar
  Vasta meow 6. oktoober 2013 at 16:02

  Appi, kui spooky, mul on täpselt samasugune hääl nagu sul 😀 nagu ennast kuulaks 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 16:05

   Haha, nüüd ma tahan su häält kuulda 😀

 • Avatar
  Vasta Helena 6. oktoober 2013 at 15:53

  Väga muhe video oli 🙂
  Mul oli enne rasedus B nüüd 4 aastat peale viimast sünnitust on D korv..

 • Avatar
  Vasta Andra 6. oktoober 2013 at 15:46

  Nõustun Triiuga 😉 Rasedana olin isegi jube rahul oma rindadega…. enne sünnitust oli B, nüüd aga A :((
  Videot oli lahe vaadata – tehke pikemalt 🙂

 • Avatar
  Vasta Kristi 6. oktoober 2013 at 15:42

  Nii tagasihoidlikud olite 😀 Aga lahe oli teid koos näha 🙂 Kahju, et Mallu nägu polnud hästi näha, kui ta seda “tavalist” nägu tegi.. A, ja Kardol on prillid? 😛

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 18:05

   Kardo teinekord kannab jah prille, mitte kogu aeg 😀

 • Avatar
  Vasta Triiu 6. oktoober 2013 at 15:34

  See oli vanasti nii. Tänapäeval on eluolud teistsugused ja kahjuks kaovad pisikesed tissid üldjuhul peale imetamist ära.. Aga okei eks me näeme ja loeme su blogi edasi ja arutame seda tisside teemat umbes aasta pärast uuesti 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 15:40

   Eks tulevik näitab jah 😀

  • Avatar
   Vasta Oimakas 6. oktoober 2013 at 18:20

   😀 mismõttes vanasti 😀 on kellelgi raseduse ja rinnasuuruste dokumendid tuhandete aastate tagusest ajast? kahtlen sügavalt. Samas kahtlen ka selles, et viimase, näiteks 20 aastaga, on naiste arengus selline drastiline muutus toimunud, et siis minitissid ära ei kadunud aga nüüd kaovad 😀

   ps. mingi D korv on paraku ainult rinnahoidjates kena. Ma pidin ükskord poes nutma hakkama, sest ei leidnud normaalseid rinnahoidjaid ja ma realselt unistan, et mu tissid kahaneks. Ja ma pole isegi rase mitte! 🙁

 • Avatar
  Vasta Mia 6. oktoober 2013 at 15:33

  See 10 minutit läks tõesti jube kiiresti mööda 😀 Mõnusad vastused teil 🙂

 • Avatar
  Vasta Triiu 6. oktoober 2013 at 15:29

  Ole rahulik peale imetamise lõpatamist ei ole sul seda A korvigi 😀 vaid oled pesulaud 😛

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2013 at 15:31

   Mu emal oli enne minu sündi A-korv ja nüüd mingi DD 😀

   • Avatar
    Vasta Mia 6. oktoober 2013 at 15:34

    Mu emal oli ka enne mind A-korv ja peale minu sündi viskas C-korvi. Peaks ka siis rasedaks jääma kui tahaks oma A-korvist edasi liikuda natuke suuremaks 😀

 • Avatar
  Vasta Jaanika 6. oktoober 2013 at 15:26

  See 10 minutit teiega läks kuidagi nii kiiresti 😀

 • Avatar
  Vasta Liisu 6. oktoober 2013 at 15:25

  Te olete koos väga lahedad 🙂