Uncategorized

Looduslik kraam

7. oktoober 2013

Ükskord ma uurisin igasugu mahekaupade kohta ja üsna pea saingi ma osasid asju proovida.

1370265_10151887198164911_428141889_nSee on selline asi, mis mulle kohe väga meeldib – vedel sapiseep. Kätu soovitas mulle riidest mähkmete pesuks just sapiseepi ja seda saab ka sellise pudeli kujul. Korgi all on plastikust harja moodi asi ja sealt voolab ise just õige kogus seepi välja. Sain selle kohe proovile panna, kui ajasin külla tulnud Meinule punast veini pükste peale. Sapiseep pesi selle koheselt välja ja nõnda ei pidanudki ma talle uusi pükse ostma.

Veel olen ma ära proovinud ka nende apelsiniõli. Ma lahjendasin veega ja olen puhastanud niisama pindu sellega, kui vahepeal aega üle jääb rase olemisest. Lõhnab apelsiniselt ja mõnnalt.

1278505_10151840837244911_419586282_nEnda maja juures olevast vene poekesest sain ükskord ammu ka sellise hunniku asju. Ma pikalt ei viitsi jaurata, aga see hambapasta meeldib mulle täiega, kuigi see 100% looduslik küll pole, aga mingeid asju seal sees polnud, mis pidi halb olema. Kardo aga väidab, et see hambapasta teeb ta keele tuimaks 😀

Maski näol ma juba demonstreerisin alles, päris mõnus oli. Pärast olime nägudest pehmed ja rahul.See maksis mingi 90 senti, nii et päris mõnus maskitamine, seda kulus hästi vähe ka. Segasin ainult veega kokku.

Parim sellest kuhjast on aga see potsikutäis “piimapalsamit”. See on suur topsitäis, mis lõhnab imehästi ja teeb juuksed pehmeks. Ma ütleks, et see on sama hea, kui miljon korda kallim Rich’i juuksepalsam. See vene kraam maksis 2.40! Soovitan kõikidel proovida. Neil oli seal ka mingisuguste muude juuksetüüpide oli kah, minu oma on lihtsalt niisutav väheke.

 

 

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta lendav 7. oktoober 2013 at 22:01

  Sedasamust hambapastat on ka Maxima müünud. On, jah, parim.

 • Avatar
  Vasta Ülle 7. oktoober 2013 at 19:49

  Ma jälle igatsen seda Kullerkupu turgu taga, mille asemele nüüd seda maxima jurakat ehitatakse ;( … seal olid ka super tädikesed koos, kes soovitasid mida võtta ja mida jätta… ja mu oma juurika onu, kes mulle vahel krediiti andis, kui mul parasjagu sularaha kaasas ei olnud ja oli hull tahtmine valget redist näiteks osta 🙂 Kahjuuuu….. Aga sinna veneasja poodi ma jalutan küll õige pea, ma polegi sinna veel sisse astunud ja Sa ajasid kohe isu peale 😀

 • Avatar
  Vasta Liisu 7. oktoober 2013 at 17:56

  Kasutan ise ka väga tihti vene tooteid. Praegugi on kasutusel jalakoorija ja kannapehmendaja. Maru hää ja odav :)! Magaziini poest saab kehakoorijatest šampoonodeni neid tooteid 🙂

 • Avatar
  Vasta Leila J 7. oktoober 2013 at 17:43

  Uuri, kas seal vene poes Rastirkat on – see on asendamatu külmetushaiguste puhul. Päris pisikestel seda ilmselgelt kasutada ei või, aga u 2a’stel on vähesel määral okei. Ja loomulikult iseendal ka (määrid varvaste vahele ja rinnale/seljale). Seda kraami naljalt ei leia.

 • Avatar
  Vasta Jessika 7. oktoober 2013 at 17:42

  mu kodulinnas on ka üks vene pood, ja ma lihtsalt armastan seda. pole veel üheski tootes ega hinnas pettuma pidanud (okei, mingi kunstküünte liim oli kivikõva aga selle eest mind hoiatati ka seal poes, niiet ei pea seda pettumuseks)
  kõige enam meeldivad mulle seal pakutavad kitsepiimaga tooted ja kreemid, niii mõnusad.

 • Avatar
  Vasta Simone 7. oktoober 2013 at 16:53

  *vaatasin

 • Avatar
  Vasta Simone 7. oktoober 2013 at 16:53

  Ma vaatas esialgu, et see oledki sina seal maskipaki peal:)

 • Avatar
  Vasta Helen 7. oktoober 2013 at 16:24

  Sorry, ma loen väga huupi neid blogisid ja postitusi, võib-olla SA oled maininud kusagil, aga kus see pood asub? Mul on praegu vene asjade katsetamise periood.