KURB ON OLLA Lapse üles kasvatamine Mari

Nutt ja avalik imetamine

8. november 2013

Ühesõnaga lood on nii, et Mari on deemonite poolt vaevatud, või siis ma ise sõnusin oma heiskamisega, et ta nii võrratu on, kõik asjad ära, kes teab. Eile näiteks röökis peenike preili kella kuuest kuni kümneni. Jutti.

Kas te saate aru?! TUNDE!

Ma tean, et paljud lapsevanemad on sellega kokku puutunud, aga minu jaoks oli see esmakordne. Ja see oli jube! Ma proovisin kõike, Kardo proovis kõike, aga ikka ta röökis. Südantlõhestavalt. Muidugi ärkas ta kell 4 ja ei jäänudki enne kümmet enam magama. Mis on natukene ebaloogiline – ta nuttis, sest ta oli väsinud.

Kogu aeg ütlesin talle, et kallis sõber, kui sa väsinud oled, siis pane silmad ja suu kinni ja põõna nagu vana karu keset talve, aga ei. Tema karjus. Ma kaalusin lõpuks järgmiseid lahendusi: hüpata aknast alla, viia laps kiriku ukse taga, panna ennast põlema, torgata ennast kurdiks.

Lõpuks nutsin natukene ja lugesin Spocki, kuni Kardo magamistoas seda lõugamist kuulas.

Siis võtsin toimetamise üle ja jäin ise ka magama, seega ei tea, kuidas ma lapse magama sain.

Täna kartsime sama stsenaariumi kordumist kabuhirmus, seega hüpitasin ma teda pallil, laulsin, õõtsutasin, andsin näppu imeda ja kõike muid imeasju veel, et ta JUMALA EEST ENAM KUNAGI EI NUTAKS NII!

Õnnestus – jäi magama, ei nutnud. Aga näha oli, et ta hinges oleks tahtnud.

Mida meie aga täna veel tegime oli see, et läksime Rimisse, et seal paar pilti teha.  Nimelt otsustain ma osa võtta fotokonkursist, kus promotakse avalikku imetamist. Kuna praeguse esikoha omanik on saanud vaid näkased 156 laiki, siis ma palun teid, kallid lugejad, minge andke mulle laik. Pliis!

SEDA SAAB TEHA SIIN!

Kunagi keegi küsis mu käest, et mida ma sellest avalikust imetamisest arvan. Siis ei arvanud ma eriti midagi, sest Mari paiknes mugavalt mu emakas (kus ta muuseas ei saanud mu peale karjuda) ja ma ei osanud sellest niimoodi mõelda.

Nüüd ma mõtlen nii, et oleks suvi, siis ma vist töllerdaks kogu aeg palja tissiga õues ringi, kui Mari süüa peaks tahtma. Kuna on aga külm ja sügis, siis paratamatult ma seda ei tee. Aga kui vaja oleks, siis ma ei näe põhjust, miks ma peaks seda väga varjama, kui ma juhtun olema avalikus kohas. Näiteks restoranis või kaubanduskeskuses  või poes.

Miks ma peaks?

Kas inimesed pole enne tissi näinud?

Mõned ütlevad, et see on liiga intiimne tegevus, mida teiste ees teha. No tule jumal appi. Teate mis on intiimne tegevus? Avalik urineerimine näiteks. Ometi on meist vist igaüks näinud, kuidas linnas purjus jorsid seinale kusevad. Aga kui tihti te imetavaid emasid näinud olete? Avalikult?

Mina näiteks ei olnudki. Ja ma saan aru miks – neil on ebamugav, sest TEISED vahivad neid nagu ilmaime.

Mul on õnneks suva, kui inimesed mind vahivad. Ma olen tõesti hurmav, saan aru, et tuleb vaadata :))

Ja kui inimesed tohivad tänaval ilma kõõrdpilkuteta kabanossi vitsutada, siis võib minu Mari just seal süüa, kus tal parasjagu nälg tuleb!

Vot tak.

2S8A2774 2S8A2780 2S8A2786 2S8A2811

Loe ka neid postitusi!

54 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Heloiis 12. november 2013 at 00:33

    Soovitus röökööde ja röökõhtute puhuks: kui nendest tõsisem probleem kujuneb (kuni 3-kuuste imikute kaasnev väga tavaline õudus), siis katseta KÕIGIST piimatoodetest loobumist oma menüüs. Ainus teadaolev Marile sisseantav asi, mis tegelikult ka aitab, on Inglismaal müüdav Gripe Water, veebi kaudu saab tellida ka. Just in case 😉

  • Avatar
    Vasta Krissumissu 12. november 2013 at 00:28

    ei saa aru, mis häda on inimestel, kes ei suuda imetavast emast mööda minna ilma ohkimata. Aga urineerivad narkarid, paksud lehmad, kellel roosa nabapluus, suitsetavad naised ? Suitsetav naine on palju hullem vaatepilt, kui imetav ema… kena ja armas vaatepilt !

    Mis on veel hullem ?
    1. biimeritega rullnokad, see mis neil suust välja tuleb, selle peaks ära keelama, nilbe ja ja ajab oksendama.
    2. inimesed kes poe ukse ees suitsetavad, tuleks kohapeal maha lasta !
    3. mäkkis õgivad paksud lehmad tuleks saata sunnitööle ! Rõve !
    4. Üle lõhnastatud inimesed !
    5. haisevad inimesed
    6. purjus inimesed peaks koha peal hukkama, kes lällavad
    7. üldse kõik koledad inimesed peks koju teki alla saatma !
    jne jne, täiendage ise vabas vormis.

    Miks inimestele läheb süda pahaks, kui väike tita kuskil sööb ? Arvan, et sellised on ajupestud biimeritega rullnokad, kellel naiseks ülekaaluline, suitsetav lehm, kes haiseb 3 erineva lõhna järgi, mida ta tasuta poes endale peale laseb.

  • Avatar
    Vasta MM 10. november 2013 at 23:09

    Mina olen ka pidanud poes süüa andma ning efekt oli sama nagu Sinu piltidel ehk et ei ole võimalik arugi saada, et laps sööb. Pigem nagu magaks kätel.
    Tänapäeval on nii vahvad pluusid müügil, et kõik jääb diskreetseks. Pole mingit rinda ripakil.

  • Avatar
    Vasta riin 10. november 2013 at 06:29

    Kas sa kõigi nende piltide peal liputad avalikult tissiga? St kas Mari sööb nendel piltidel? Kui jah, siis väga kehvalt liputad, mitte ühte tissi pole näha. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 10. november 2013 at 08:57

      Jah, sõi päriselt ikka 😀

  • Avatar
    Vasta L 9. november 2013 at 21:42

    Mina jõin maitsestatud vett everesti, everini ja aura omasi kuna cocat ei saanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Lillu 9. november 2013 at 10:16

    ma ei saa sellest avalikult imetamisest aru, vb tõesti sellepärast, et mul ei ole veel lapsi. Aga minu teada peaks lapsel olema enam vähem kindlad söögiajad ja sellel hetkel oled kodus autos või kuskil mujal mitte keset rimi ei võta oma tissi paljaks ja ei hakka last söötma. Minu arust on see ka intiimne asi. Ja see näide on ka ajuvaba tänaval urineerimise kohta. ise ütlesid ju et seda teevad ainult täis jorsid.
    Sorry Mallukas, äge oled ikka aga tahtsin lihtsalt oma arvamust avaldada. ise sa ütlesid et need tibuemmed on peast soojad aga vaatan, et sa hakkad ise ka natukene sinna kanti minema. Ma jumal eest loodan, et inimesed ikka mõtlevad peaga ja ei hakata hordide viisi rimi piimaleti ees oma titte söötma.
    Ole ikka tubli edasi ja loodan, et Mari ikka päris kurjas vaimust vaevatud ei ole.
    Edu sulle ja Kardole!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 10:20

      Jaa, lastel VÕIKS olla kindlad söötmisajad, aga paraku on nõnda, et ega nad nendest kinni väga ei pea, kui neil endal muud plaanid on. Näiteks jääb magama poole söömise pealt, saab vähem süüa ja äkki hakkabki lambist röökima, sest tahab süüa.

      Ega ma ka meelega imetamise ajaks Rimisse ei roniks, eksole, aga KUI ma seal olen, siis ma ei häbeneks talle süüa anda. Kui sa arvad, et see teeb minust “tibuemme”, siis so be it. Kui ma aga rahulikult poes edasi shoppaks näljast röökiva lapsega, siis arvaksid inimesed jälle, et ma olen rongaema 😀

      • Avatar
        Vasta B 9. november 2013 at 23:57

        Just, mina olen ka ema, endal kahjuks imetamise rõõmu ei olnudki praktiliselt kuna piima ei tulnudki.. aga see selleks. Absoluutselt häirivam on minu jaoks see kui laps röögib sellest kui ema oma last imetab. Ja kindlatest söögiaegadest loodud illusioon on tore aga kahjuks alati ei toimi. Või näiteks mõnikord on vaja ju ka ootamatult lapsega kuhugi (avalikku kohta) minna jne.

  • Avatar
    Vasta Juhuslik 9. november 2013 at 10:06

    See Piimatoodetega pilt on jah hea:)
    Minu kuuenädalasel hakkas ka umbes nädal tagasi trall pihta. Gaasivaludega kindlasti tegu pole, sest esimesel elunädalal oli tal üks kord gaasivalud ja selle tunneks ma iga kell ära. Samuti olen kõike, mida ma praegu söön, ka eelmistel nädalatel söönud ja probleeme pole olnud.
    Küll sai vaadatud, et ega tal pole liiga kuum või külm, äkki on asend halb, äkki valutab kuskilt jne. No ei midagi. Lõpuks jäigi sõelale, et tegu üleväsimusega. Laps on juba piisavalt suur, et maailmaasjade vastu huvi tundma hakata ja unustab ennast neid vahtima, nii väike laps aga vajab palju und. Ongi nokk kinni, saba lahti… Tahaks magada, aga ei saa, sest vaja ringi vahtida.
    Sai magamapanekuks proovitud igasuguseid asju: võtta rinnale, vannitada, laulda, kiigutada jne. Lõpuks aitas ainult vanker hädast välja. Laps toidetud ja puhas mähe all õue vankrisse, natuke kiigutada ja laps magab. 1,5-2 tunni pärast ärkab üles (meil on beebimonitor), siis uuesti rinnale ja puhas mähe ja jälle õue vankrisse.
    Eks seda, mis Maril viga tead sina ikka kõige paremini ja kui põhjus selge, siis katse-eksituse teel saab ka lahenduse leida:) Aga seni katsu rahulik olla, sest ema närvilisus teeb asja ainult hullemaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 10:21

      Ma andsin jah siis Kardole lapse, kui ise päris masenduma hakkasin. Siis sain maha rahuneda 😀

  • Avatar
    Vasta Siku 9. november 2013 at 09:59

    Mina imetasin ka avalikus kohas, kui häda nõudis. Aga ikka oli mul midagi peale tõmmata, kas või sallike. Ja noh, päris keset poodi ma ka kunagi ei imetanud. Veits ebaviisakas minu meelest tissiga lehvitada niimoodi, endal oleks ka nõme, kui näiteks mehega koos olles mingi palja tissiga tädi, laps tissi otsas, vastu jalutab. Noh, okei, kui lapsel tiss suus, siis idee poolest ju nibu ei paista, aga ta võib selle iga hetk lahti lasta 🙂 Minu enda kiiks lihtsalt, tahtsin tunda ennast naisena, mitte ainult emana, ka peale sünnitamist. Miks siis peaks järsku kõik mu tissi tohtima vahtida, varem ei olnud ju kõigil seda privileegi? Kuulsin ka korduvalt meeste poolt kommentaare, a la ma olen enne ka tissi näinud. Aga MINU tissi ei ole ja pole põhjust ka! Nii et jah, viisakas oleks ikka midagi natuke peale visata. Mitte et ma avalikku imetamist ei toetaks, vastupidi, see on vägagi okei, aga lihtsalt kõigile ei pea ju liputama. Kui laps tahab süüa, siis laps peab süüa saama, aga sünnis oleks ikka pisut kinni katta. Isegi, kui ise ei tunne ebamugavust, siis ma olen kindel, et enamus ümbritsevaid inimnesi tunnevad. Eriti naised, kes meestega koos.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 10:22

      Aga mis mul nendest ebakindlatest naistest, kes tunnevad ebamugavust oma mehega imetava naise ees olla? Mina olen piisavalt enesekindel ja mul on mega pohhui mitu naist Kardo ees imetama kukuks 😀 Samamoodi on seda näiteks Kätu teinud, ei olnud probleemi meil sellest igatahes. Ok, meie kodu pole avalik koht ka, aga üldine point.

    • Avatar
      Vasta Oimakas 9. november 2013 at 22:46

      ma ei tea, kas ma olen ülearu naiivne või… mul ei ole kunagi sellist ideedki tekkinud, et võiks imetava ema peale (kellel loogiliselt on ju lapse isa OMA MEES olemas) armukade olla… esimest korda loen ja mõtlen sellise versiooni peale 😀

      ja mille eest mariann nüüd need 10miinuspunkti selle kommentaariga ära teenis? hämmastavad inimesed olete ikka 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 9. november 2013 at 23:00

        ah tead, elu selline 😀

  • Avatar
    Vasta Ebe 9. november 2013 at 09:59

    vaga ilusad pildid!!!

  • Avatar
    Vasta Krissu 9. november 2013 at 08:51

    Meil röökis plika iga jumala õhtu punkt kell 20-22 ja ei aidanud ka kõrvadel tantsimine. See õudus kestis 2-3 elukuu ja siis üks hetk oli nagu noaga lõigatud – ei nutnud enam kordagi nii.
    Olime täiesti veendunud, et tegemist ei ole mingite gaasiteemadega, kuna ma oma allergiate tõttu söön väga hoolikalt kokku pandud menüüd ja pigem tundus, et daamil on probleeme iseenesest aru saamisega 🙂 Noh nii nagu oleks esimene puberteet peal. (PS neid tuleb teil veel enne tegelikku puberteeti)
    Vot muud moodi ei oskagi selgitada. Selleks et ma aknast alla ei hüppaks, lapse kõrval oimetuks ei tönniks või lihtsalt pead ahju ei pistaks – hakkas mind mu mees nende nutuhoogude ajal “kodust välja viskama”. Käisin ujumas või lihtsalt jalutamas jne jne
    Ma ei tea kuidas sul Kardo, kuid mu mees ütles, et temal ei olnud valus kui plika nuttis – minul küll kurat kõik kohad valutasid siis kui ta nii röökis. Seega ongi parem kui tema selle vahikorra ajal postil on 🙂
    “Ein Indianer kennt keinen Schmerz, uns fehlen die Enzyme!”

  • Avatar
    Vasta anna 9. november 2013 at 08:29

    Mina vahin ka imetavaid emasid( sry emad). Aga mitte vastikusest, vaid sellepärast, et see on lihtsalt NII ilus vaatepilt, kuidas laps sööb ja vaikselt nohiseb.

  • Avatar
    Vasta kah ema 9. november 2013 at 08:29

    ma tean ka et kõik mullijoogid tuleb unustada, siis samuti kapsas, õun, hernes (eriti hernes). kui mul teine laps niimoodi röökis pikki tunde, siis kahel korral panin paracetamoli küünalt, poole tunniga peale seda laps rahunes ja jäi magama. aga see oli ka viimane variant. esimese lapsega on see raske, kuid aja pikku on võimalik õppida lapse nutu järgi hindama, milles on mure. seda ei saa eriti kirjeldada, kuid kui mul lapsed beebina nutsid kiledalt ja kriiskavalt, siis oli raudselt valus. kui kõhu masseerimine, gaasirohi vms ei aidanud, siis tuli muid asju välja mõelda.
    kui gaasid, siis vanasti oli apteegis müügil kreem, mille paned lapse kõhule, masseerid ringjate kujunditega, kreem teeb kõhu soojaks, siis kõht sooja pluusi või räti sisse ja valmis. samuti aitas gaasikate vastu ka nn võimlemine. kui gaasivalu oli, siis lapsed püüdsid end aidata jalgade kõverdamise ja pulgaks ajamisega, siis oli küll raske võimelda.

    • Avatar
      Vasta Triinu 9. november 2013 at 10:05

      Praegu on ka selline kreem täitsa olemas apteegis. Babynos salv. 😉

  • Avatar
    Vasta Triinu 9. november 2013 at 05:39

    Kindlasti proovi oma söömine üle vaadata. Kõiksugu asjad võivad praegu pisikesele vaevusi tekitada, kuna ta rinnalaps. Mulliga joogid on big no no. Näiteks õun, kapsas ja kõik muu mis endalgi gaase tekitab tuleks samuti mõneks ajaks menüüst välja jätta. Ma isegi ei mäleta, mis kõik mina söömata jätsin eelmine aasta imetamise pärast. Guugelda ja saad kindlasti rohkelt vastuseid mis veel gaase võivad tekitada Marile 😉

  • Avatar
    Vasta teele 9. november 2013 at 01:12

    Mu esimesel lapsel olid jubedad gaasivalud, sai katsetatud k6ike. K6ige paremini toimis 6htune vann ja siis sooja beebi6li vms k6hule panemine. Ja k6ik see suurem abimees oli veel apteegist ostetud külmakott, mille sai mikros vee sees soojaks teha ja siis lapse k6hule panna, riiete alla. Siis oli laps nagu ingel. Tean ka et sooja kotina kasutatakse ka tatrapatja, mis tehakse mikros soojaks. Ma loodan, et mu jutust on abi. Väga toredad jutud siin blogis 🙂 Edu ja kannatust.

    • Avatar
      Vasta Ruth Maria 9. november 2013 at 01:31

      Täitsa kohe spetsiaalsed soojakotid, nagu vanasti, on ka endiselt olemas. Lase lihtsalt kraanist soe vesi sisse ja voilà! Ma ise kasutan, kui mõni kuu juhtub kõhuvalu kohe eriti suur olema.

  • Avatar
    Vasta edith 9. november 2013 at 01:09

    “torgata ennast kurdiks”.. hahahahaaaa!!!!

  • Avatar
    Vasta Mati Põdra 9. november 2013 at 01:02

    Kui laps sööb, neelab ta alati õhku alla. Ja kui ta seda välja ei röhata või ei peereta, teebki see talle valu. So simple.

    Kanna last lõuaga õlale toetumas. Parim asend igasuguste kehaülejääkide valutuks väljtamiseks. Igaks juhuks endale natuke vanemad riided selga.

  • Avatar
    Vasta Evelin 9. november 2013 at 00:51

    Lapsed nutavad. Fakt. Mis teha. Aasta parast on see asi, mida naljaga meenutate. Usu mind. Kui tal on elementaarsed vajadused taidetud, siis ega rohkemat saagi teilt ju nouda. Unetsykkel muutub, soi midagi gaasilist, liiga palju stressi,ivarvas sygeleb, aga ei oska sygada, valgus hairib, aga ei oska oelda, pea valutab jne jne. Kui te selle esimesed 6 kuud labi teete ja koos, siis voite ka luurele minna. See on kindel. Jaksu ja tugevat narvi!

  • Avatar
    Vasta kadriurg 9. november 2013 at 00:45

    Mina olen kuulnud n.ö kõbide poolt ütlust : See pole viisakas! Miks peavad kõik seda nägema kui imik sööb Sul tissist!
    Samamoodi, miks teised peavad nägema kui ükskõik mis inimene pugib saiakesi ?
    Suur respect Sulle,et võtsid sellise asja ette! 😉
    Mina olen söötnud last rongis. Kaasreisijad vaatasid mokk töllakil, silmad suured. Kas see oleks olnud parem variant,et laps nutab näljast umbes 45 minutit ? Kuumeneb üle? Ebanormaalne! Kuna tegemist on ju ikkagi IMIKUGA, siis ei ole võimalik minna kuskile Hessi, Mäkki , osta talle süüa ja juua. Eksole 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:47

      Ja kui ta oleks karjunud, siis oleks öeldud, et pole viisakas teisi kaasreisijaid nutuga häirida 😀

  • Avatar
    Vasta ella 9. november 2013 at 00:44

    Proovi, kui sa Cocat ei joo, kas läheb paremaks. Coca on kurjajuur, ausalt, mul peres 3 cocahoolikut. Aga laps tõenäoliselt kannatab sul gaaside käes jah. Minu esimene laps karjus kella 19-21ni, igal õhtul. Teisega muret polnud, kolmas karjus hoopis öösiti. Sõitsime käruga mööda tuba… Aga jah, vaata tõesti enda söögilaud üle. Kas Espumisani või midagi ka annad? Mina andsin ka, aga ei ütleks, et oleks nüüd kohutavalt hästi aidanud. Neid gaasirohtusid on ka erinevaid, peate proovima, mis sobiks. Meie titele aitas kui põlved vastu kõhtu suruda mitu korda, siis hakkas kõik tööle, mis tööle pidi hakkama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati O 9. november 2013 at 00:42

    Jep, piimatoodete pilt 5+ :P!

    Minu laps oli ka jumala igal pool tissi otsas. Üldse ei pôdenud.
    Aga need aknast alla hüppamise môtted…ma vahel môtlen neid siiani 😀

  • Avatar
    Vasta Mati Põdra 9. november 2013 at 00:37

    Lugemiseks 13 aasta ja 11 kuu pärast:
    ___________

    Tuleb ema koju ja näeb, et 14-aastast tütart eikuskil. Peale pikka otsimist avastab köögilaual kirja:

    “Kallis ema! Otsustasin kodust lahkuda. Ma tean, et sa ei kiida seda heaks, kuid …saa ometi aru, et ma armastan Teda!!! Ma ei teagi täpselt, miks. Võib-olla on selle põhjuseks need lahedad tätokad, mis talle vangimajas tehti… aga võib-olla hoopis see vinge motikas, mille ta varastas… või hoopis see, et ta on olnud mulle minu raseduse esimestel kuudel toeks, kuigi ta pole üldse lapse isa.

    Hakkame Ahmediga elama metsas tema treileris. Et Ahmedi usk ja nahavärv ei luba tal töötada, hakkame seal kasvatama kanepit. Kanepi anname Ahmedi sõpradele, kellelt saame vastu kokat ja heroiini, Kallis ema! Palun palveta, et leiutataks AIDSivastane ravim! Ahmed on seda täiega väärt.

    Tegelikult olen praegu sõbrannaga kinos. No ma tean ju, mida sa nüüd küsid. Et miks ma kirjutasin nii jubeda kirja. Aga SELLEPÄRAST, ema, et sa lõpuks ometi aru saaksid, et ilmas on palju jubedamaid asju kui minu klassitunnistus, mille leiad ülalt teisest vasakpoolsest sahtlist.”
    ——-
    Ee… ja mis sinu probleem hetkel oli? Et laps karjub?

  • Avatar
    Vasta Ty 9. november 2013 at 00:33

    Pöördudes selle lakkamatu nutu poole, Meenub mulle Sinu varasemast postitusest viinamarjade söömine. Mõtle oma toidulaud läbi. Tegemist on raudselt gaasidega. Mina sain imetamise esimesel poolaastal juua vaid jõhvikamahla, vett ja teed. Söögilaualt puudusid peaaegu kõik puuviljad ja köögiviljad (v.a. kurk). Vaid nii oli natukenegi kergem. Nagu eksisin ja isekalt andsin järgi oma meeletule isule süüa ära näiteks üks tomat, siis oli tagajärjeks tundide viisi rööökimist! How selfish am I eksole…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:37

      Ma joon iga päev cocat …

      • Avatar
        Vasta Ty 9. november 2013 at 00:45

        Mu mehe isa leotas coca-cola sees oma motika kodaraid – mingi muu vahend ei võtnud roostet ära 😀 Ei taha mõelda mis see maole teeb. Ma ise ka patustan vahel, kuna ma armastan seda maitset. Kuid imetamise ajal tasuks igasugustest gaasilistest jookidest hoiduda… coca muudest “positiivsetest” kõrvalnähtudest rääkimata.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:46

          Oeh, ok, ma siis enam ei joo 🙁 Aga mullivett?

      • Avatar
        Vasta Ty 9. november 2013 at 00:51

        rõhk sõnal MULLLI. kogu gaseeritud värk tekitab gaase, kui on vastava eelsoodumusega laps. Osad emad söövad joovad kõike aga laps magab ja rahulik. Keda aga gaasid kiusavad need peavad tavaliselt suht kõigest mis endale natukenegi rõõmu valmistab loobuma…

      • Avatar
        Vasta Liisu 9. november 2013 at 12:49

        Kas sa ei ole märganud, et cocal on viimasel ajal teistsugune maitse kui varem?
        Samas võib olla asi ka minus, aga nii palju, kui ma olen viimasel ajal cocat joonud, siis minu arust on sel mingi imelik kõrvalmaitse tekkinud, nagu keegi oleks seal papitükke vms leotanud.

        Mul ühe tuttava mees puhastab oma relva cocaga, pidi hästi puhastama 😀

      • Avatar
        Vasta Krissumissu 12. november 2013 at 00:17

        cocas on liiga palju sitta mis jõuab rinnapiima ja hoiab lapse pahura…

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 12. november 2013 at 00:20

          ma nüüd pole enam jooonud :))

  • Avatar
    Vasta Maria 9. november 2013 at 00:19

    See “piimatoodete” pilt on parim! 😀

  • Avatar
    Vasta Leila J 9. november 2013 at 00:17

    Mul on armukade mees, ei luba ta kellegil teisel vahtida:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:19

      Ma saan aru, et niisama käiksid tiss paljas ringi 😀

  • Avatar
    Vasta Katharina 9. november 2013 at 00:15

    Minu arust on ka jumala okei, laps tahab ju süüa. Kui endal kõht tühjaks läheb, siis lähed ju ka sööma ja see jumala avalik koht. Samas arvan ma, et sallike vms võiks ikka katteks olla muidugi pole vaja kuhugi pimedasse koopasse või vetsu pageda. Asi pole selles, et kas keegi pole enne tissi näinud või mind ei huvita kas keegi passib. Lihtsalt, et kogu maailm rahul oleks 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:19

      Mina tahan, et mu laps rahul oleks, mitte ülejäänud maailm 😀 Rebel olen!

  • Avatar
    Vasta ella 9. november 2013 at 00:12

    No mida kuradit sa kirjutad siin mingitest ülearustest kilodest??? Ah? Nendelt piltidelt vaatab vastu küll oma parimas vormis kaunis noor ema 🙂 🙂 Hääletasin ka, sest nii väike laps peab ikkagi sööma olenemata selllest, kus sa asud. Ise ma muidugi nii julge polnud, et päris toidupoes imetaks, aga pubis ja pargis küll 🙂 Respect, noor ema!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:16

      Tead, mul salatinipp selle “parimas vormis” olemiseks, mille ma sain vanilladreamist. Ma homme kirjutan, kui mahti saan 😀 Aga tänuud!

  • Avatar
    Vasta Jaanika 9. november 2013 at 00:09

    Lihtsalt hurmav pildigaletii 🙂

  • Avatar
    Vasta Leila J 9. november 2013 at 00:07

    avalikult*

  • Avatar
    Vasta Leila J 9. november 2013 at 00:07

    Kas Maril gaasivalud ei või olla?

    Minu arust on väga vinge, et sa avalikust imetamisest niimoodi arvad ja sa seda teha julged. Mina ei julgeks.. või kui isegi julgeks, siis lööks mees mu maha:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. november 2013 at 00:15

      Aga mida sa kardad? Et keegi vahib? No las siis vahib, kui nii väga tissi tahab näha 😀 Mees peaks ju ka aru saama, et laps peab sööma 😀

    • Avatar
      Vasta Krissumissu 12. november 2013 at 00:12

      on ikka idioot mees sul, kas normaalsed naised suhtuvad meestega, kes oma imetavaid emasid peksavad ? Vali endale normaalne mees…