0
Lapse üles kasvatamine LAPSED Mari

Miks sa ei naera?

28. november 2013

 

 

 

 

 

Mari on selline preili, et ta ei naerata peaaegu mitte kunagi. Okei, läbi une naeratab ja mõnikord enne magama jäämist ka, aga seda ime, et ta ärkvel olles MINU PEALE naerataks, seda ei ole. Imelik, kogu maailm tahab minu üle naerda ja tema ei taha…

Nagu ma maininud olen, siis ma olen oktoobrikate grupis, kus kõik samavanad lapsed juba lõkerdavad naerda. Kõik on mulle soovitusi ka andnud – tegele ta jalgadega ja näita mänguasju jne. Ei midagi. Ma võiks siin saltosid ka visata, aga ei huvita see teda. Pigem vaatab ta mind üllatunult ja tõmbab siis kulmu kortsu. “Vehi, kui tahad. Ega ma selle lolli pärast naerma hakka..”

AGA TÄNA! Ma vehkisin kõristiga ja laulsin “Sõpradest” inspiratsiooni saades “I like big butts and I cannot lie!” laulu. Ja mis juhus! Alguses tuli väike muie ja ta LÕPUKS NAERIS MU ÜLE! Halleluuja. Muidugi ma proovisin kohe veel, aga enam see talle nalja ei pakkunud 🙁

marinaerab

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liisa 29. november 2013 at 14:07

  Kes siin ilusatele ja armsatele kommentaaridele miinuseid ladumas käib?? 😀 kurat ma ütlen 😀

 • Avatar
  Vasta merka 29. november 2013 at 00:47

  täpselt 1 kuu ja 18 päeva oli tüdruk vana ja siis tegi oma esimese naeru ära, ma hüppasin ringi nagu mingi jänes ja kilkasin õnnest, sest senini oli tüüp vaid maganud, söönud ja kisanud :). nüüd on kohe 10 kuune ja nõnda rõõmus ja naerune laps, et endalgi on tunne nagu ma oleks koomik vms. keegi pole mu naljade peale nii palju varem naernud ja ma olen elus tegelt ka ikka täiega humorist :)))

 • Avatar
  Vasta ms 28. november 2013 at 22:57

  Mu preili ka esimestel kuudel oli naermisega kitsi..kui midagi ka ajas naerma, siis ainult 1 kord..nüüd kui on 6 kuune, siis ainult lõkerdabki:DEsimesed kolm kuud oli suhteliselt tõsine preili

 • Avatar
  Vasta pikajuukseline 28. november 2013 at 19:12

  kõdita lahtiste juuste otstega beebi pajast kõhtu.

 • Avatar
  Vasta Ty 28. november 2013 at 17:28

  super-ilus-mummu ikka see Mari!!!

 • Avatar
  Vasta helene 28. november 2013 at 16:06

  Aga akki rebid tavalist paberit tukkideks see mojub lastele hasti .Minu klassiode proovis oma lapse peal see hakkas selle peale kull naerma.

 • Avatar
  Vasta Kissu 28. november 2013 at 15:44

  Kui ma enne seda algust lugesin tahtsin just seda sõprade värki soovitada 😀

  • Avatar
   Vasta Ty 28. november 2013 at 17:27

   sama siin 😀

 • Avatar
  Vasta Kaidi 28. november 2013 at 15:24

  Heh, ma vaatasin täna just ka seda sõprade osa, kus nad üritasid titat naerma ajada 😀 Oh, kui naljakas oli 🙂 Teinekord, kui naerma üritad ajada, filmi seda 😀 Saame meie ka sellest osa.

 • Avatar
  Vasta Inger 28. november 2013 at 15:19

  Appi esimene pilt on nii-ii armas!:) Nagu selle Shreki kassi meme vist.. ma tegelikult ei tea kas see oli Shrekist, aga tead küll see suurte silmadega kass armsa näoga..

 • Avatar
  Vasta Cassike 28. november 2013 at 15:07

  Ega Mari siis rumal ole, et kaks korda sama orgi otsa astub [loe: sama nali kaks korda naema ajab]. 😉

  Küll need pisikesed hambutud naeratused on nummid (A)

 • Avatar
  Vasta Marleen 28. november 2013 at 15:05

  Nii armas! Ma mäletan, kuidas ma enda beebi naeru täiega ootasin. Siis hakkasin ta kõhtu musitama ja oh seda naeru siis.. 😀 Lõkerdas naerda nii mis hirmus ja siis mina samal ajal naersin, niiet silmad märjad 😀

 • Avatar
  Vasta helene 28. november 2013 at 15:03

  Oleneb lapsest kah ma arvan,sellest on ina arvan,et sinu ilusal lapsel puudub ka naljasoolikas .Mina pisikesena vihastasin kui keegi nalja tegi.Sest mina ei saanud sellest mottest aru.Ega minuga ei maksa praegu nalja teha kuna mul pole seda naljasoolikat olemas.

 • Avatar
  Vasta thejanette 28. november 2013 at 15:03

  Ma sain esimest korda lapse naeru kuulda, kui ta oli kahe ja poole kuune. Ma olin nii üllatunud, ei teadnud, kas kuulsin õigesti aga siis hakkasin ise kilkama. Tee veel, tee veel!
  Nüüd ta naerab mingite random asjade peale, mähkme vahetamise ajal mõnikord. Ja ta on hakanud rõõmust kriiskama ja kiljuma. Kui liiga lähedal olla, võtab kõrvad lukku.

 • Avatar
  Vasta A 28. november 2013 at 15:01

  Niii sinu nägu 🙂

 • Avatar
  Vasta Karmen 28. november 2013 at 14:52

  hahaha, väga hea! 😀

 • Avatar
  Vasta Liisa 28. november 2013 at 14:50

  Oh sa püha peetrus KUIIIIIII ARMAS!!!!!!!! Lämbun ära siia heldimuse kätte 😀

 • Avatar
  Vasta tibu 28. november 2013 at 14:47

  Hahaaaa. Minu lapse esimene naer oli säästuka kilekoti krõbina peale. 😀

 • Avatar
  Vasta helina 28. november 2013 at 14:47

  Mina saan ka lapselt suht harva naeratuse. Meil on issi see jumal, kloun jne 😀 ( ka oktoobrititt)

 • Avatar
  Vasta Carolin 28. november 2013 at 14:45

  Awwwww, kui armas ta on 🙂