Uncategorized

sohki pole ilus teha…või olen ma paranoiline

30. november 2013

Kallid sõbrad – mul on sitt olla, ärge homme tulge. Ei maksa teid ka kogemata nakatada. Ja ma ei viitsi arvutis istuda täna üldse, kummituslugusid loen ka telefonist pärast voodis. Kirjutan ainult kiirelt hädavajalikust.

Tulin ainult seda ütlema, et homme kella üheni päeval saab minu pildile häält anda. SIIN! Aga mul on tekkinud juba siirad kahtlused selle naise suhtes, kes seal teisel kohal on. Päriselt kah! Kuidas saab võimalik olla, et näiteks mina saan 100 vote’i – tema saab 120. KOHE! Tunni jooksul vähemalt. Saan mina 200 vote’i, saab tema näiteks 290. KUIDAS?!

Ok, alguses ma mõtlesin, et ju siis on tal palju FB’i sõpru, aga mu sõbranna leidis ta üles ja tal on 390 sõpra! Samas on tema pilti laikinud umbes 1500 inimest? KES?!

Siis mõtlesin, et ehk on tal ka blogi vms. Googeldasin teda. Ei midagi. Ta pole mitte keegi.

Sõber ütles mulle, et netis on tohhujaa selliseid programme, millega saab endale hääli juurde. Ise valid arvu, palju neid tahad ja olemas. Mhhh…

Ja et olla ikka tõbras to the max, siis kirjutasin Hotmilki ja uurisin, et kas nad saavad kuidagi seda järele kontrollida, kuidas ta neid hääli saab. Mulle pole veel vastatud, aga neil on ju öö kah…

Enne olin temast 50 häälega ees, kui äkki HOPS, juhib ta mind umbes kolmesaja häälega. Arvestades, kui palju on mu blogikesel lugejaid. Aitaks ehk sellest, kui te kõik kasvõi ühe korra veel seda VOTE nuppu vajutaks. SIIN!

Ja päris ausalt – NEVER ei osale enam ühelgi sellisel võistlusel 😀 LIIGA PINGELINE!

tumblr_mewrxnpbxl1qeysf2o1_500_zpse7e5c450-8372629

Aga nüüd voodisse, ei ole siin pikka pidu! Head ööd, loodan, et kummituslood kedagi ei freakinud out. Mind küll freakisid!

Loe ka neid postitusi!

32 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Mari 1. detsember 2013 at 01:29

  Kahju, et eestlased nii kade rahvas on. Kohe ei saa olla, kui kellelgi läheb hästi:(
  Igal juhul oli Malluka foto megalahe!

 • Avatar
  Vasta kerli 30. november 2013 at 14:53

  Esikoht on nüüd ikka väga suurelt ette rebinud, kardan et sul pole enam kahjuks lootust võita
  🙁

 • Avatar
  Vasta kkkk 30. november 2013 at 13:22

  idioot

 • Avatar
  Vasta Blondinka 30. november 2013 at 13:01

  Mõhh…sul on ju sitaks lugejaid ja kui sa teed omaarust enesele reklaami, siis vihkajad annavad teisele.

 • Avatar
  Vasta Avely Nukk 30. november 2013 at 12:53

  Ma arvan ka ,et inimest nimme annavad siin teisele hääle :/ Millest on kahju..et nii palju õelust ikka esineb.

 • Avatar
  Vasta aeg-ajalt loen 30. november 2013 at 12:19

  Pärast seda, kui sa teise inimese kohta kirjutad: ta pole mitte keegi, ei taha ma küll kuidagi sinu võitu. Mis keegi sa ise nii väga oled?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. november 2013 at 12:22

   jeesus

  • Avatar
   Vasta Greete 1. detsember 2013 at 11:23

   täpselt minu idee.

 • Avatar
  Vasta Jaanika Uudam 30. november 2013 at 11:54

  Hääl jälle antud ja pöial pihus ,et õiglus saab võidule st.,et sina võidad mitte mingi suva sohi eit!! 😉

 • Avatar
  Vasta Keidi 30. november 2013 at 11:32

  Viimase minuti hääletus! 😀
  Kui homme kella üheni saab hääli anda, siis oleme kõik 12.55 arvutis ja anname oma viimased hääled selle 5 minuti jooksul 😀
  Nii ei jää talle ehk reageerimisaega 😀

 • Avatar
  Vasta Leila J 30. november 2013 at 11:28

  Kusjuures, kui ma Robbie Williamsi videovõistluses osalesin, siis tuli mulle fb postkasti kiri, et olen see-see-see ja võin sul aidata võita, selleks peaksid sa tegema nii.
  Ma kopeerisin selle kirja kohe edasi korraldustiimile ja kuigi ma ei võitnud, siis saatsid nad mulle tänukirja ja ütlesid, et tänu sellele kirjale kontrollisid nad kõigi hääled üle ja eemaldasid päris mitu osalejat, kelle hääled olid tulnud EBAREGULAARSELT (just nagu sina kirjeldasid toda tsikki).

 • Avatar
  Vasta helene 30. november 2013 at 10:55

  Mida ma valesti utlesin ma lihtsalt vihkan ebaoiglust.

  • Avatar
   Vasta Edith. 30. november 2013 at 11:00

   ilmselget sa ei mõelnud ju seda päriselt teha 😀

 • Avatar
  Vasta Edith. 30. november 2013 at 10:52

  Tal pole üldse nii äge piltki ju.. puu taga peidus umbes 😀

 • Avatar
  Vasta Pisi 30. november 2013 at 10:39

  Mina ei osale like kogumise võistlustel ja ka harva hääletan. Minu arust on see just ebaaus, et need, kellel suurem sõpruskond, nendel ka hääli rohkem ja siis muidugi ka see, et mulle nt tuli aina kirju postkasti, et palun pane sellele pildile like. Like-de kerjamine ikka jama. Ka need skyplus jõulubeebi konkursid, et minu beebi on nunnum, kui teine. Kõik lapsed on oma vanematele armsad. Miks muidu nad sinna konkursile saadetud on. Aga ise olen arvamusel, et sellised asjad võiksin olla kas siis fortuuna valida või siis on kindlad inimesed, kes valivad. Umbes nagu fotograafidel konkursitel, et võetakse pilt ette ja siis hinnatakse erinevate kriteeriumite järgi seda pilti ja võidab see, kelle pilt saab kõrgema punktisumma. Ja mingi konkursil, kus oli vaja like panna, siis ma panin kõikidele osalejatele like, kuna kõik olid ju vaeva näinud.

 • Avatar
  Vasta Kr 30. november 2013 at 06:16

  Helene, sa ei hiilga ka just intelligentsusega vist. Sellise eide peaks maha lööma? Huh….

 • Avatar
  Vasta helene 30. november 2013 at 01:31

  Selline eide peaks maha looma.See on natuke ebaaus mang ,aga kui soovid siis su andunud fannid voivad sinule lohutusauhinna saata ,et sa meid motiveerinud oled.

 • Avatar
  Vasta Krissu 30. november 2013 at 00:54

  Kusjuures mina alguses hääletasin ka päris usinasti tema poolt.. Kuna minu meelest tundus ebaaus, et sa blogilugejate nimel hääli teenisid. Nüüd tundub ka mulle kahtlane, et ta viimases lõpus nüüd ohtrasti hääli saab. Aga ehk on veel minusuguseid jonnipunne…

 • Avatar
  Vasta Liis 30. november 2013 at 00:27

  Ei pruugi sajaprotsendiliselt mingit programmi kasutada, sest üldiselt töötavad neist väga vähesed ja on facebooki enda poolt kergesti avastatavad, millele järgneb ka konto bänn. On ju olemas väga väga palju erinevaid foorumeid ja keskkondi, kuhu saab oma linke postitada jne – ei pea tingimata seda like’i talle tema facebookisõbrad panema ja ausalt öeldes vaataksid näiteks minu sõbrad küll väga viltu kui ma neid mingite “pane pliis laikk” viidetega neid spämmiks.

  Edu võistlusel ja vähem kibestumist!

 • Avatar
  Vasta Mari 30. november 2013 at 00:27

  Heiterid käivad tema poolt hääletamas 😛

 • Avatar
  Vasta hmmm.. 30. november 2013 at 00:26

  üks teooria on ka see, et iga kord kui sina hääli palud, panevad heiterid ja siis mõned veel kiusu pärast laigi konkurendile.. aga samas.. kes teab.. võib-olla tõesti teeb sohki

  • Avatar
   Vasta Mari 30. november 2013 at 00:27

   No just minu m6te…

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. november 2013 at 00:32

   kas tõesti mõni heiter viitsiks NII palju klikkida ja laikida teist?

   • Avatar
    Vasta elex86 30. november 2013 at 02:05

    Ma küsiks nii: “Kas tõesti on nii palju heitereid, kes talle like ja vote klikivad?” :S

   • Avatar
    Vasta Oimakas 30. november 2013 at 15:22

    ma sain aru, et iga 10h järel saab laikida? siis on veots jabur ju, et kohe panevad 300tk like kui mallu ühe saab.

 • Avatar
  Vasta mai 30. november 2013 at 00:24

  Kolmanda koha omanik vaatab teid mõlemaid raudselt ja mõtleb, kuidas teie saite 3k+ ja tema ainult mingi 57 vms 🙂
  Saa terveks!

 • Avatar
  Vasta Kerli 30. november 2013 at 00:23

  Ma juba mõned päevad tagasi mõtlesin, et väga veider kuidas tal need hääled hüplevad… täna päris jälgisin seda.. no polnud muud teha..ja ma olen veendunud, et ega need “puhtad”hääled pole.. oi kuidas ma selliseid sohi tegijaid ei kannata…. oleks siis veel ilus pilt… õõehhh…

 • Avatar
  Vasta Kati 30. november 2013 at 00:19

  Enamasti laikimisvõistluste korraldajad seda siiski kontrollivad, loodame et siingi. Aga seda tunnet, et “Enam ei iial ei osale” ma tean, ma osalesin üleelmine aasta Sky+ jõulubeebi konkursil, vedasin finaali ka ennast, ausalt sealjuures, mul ka väike list siin aga millegi inimesed panid meile hääli, ja ausõna enam ei taha! Finaalis oleksin tahtnud juba et kui vaid saaks pilti ära võtta, loobuda, et see juba läbi oleks. Oli osalejaid, kes eemaldati, ka petsid. Aga see kuidas teised titaemmed hakkasid lausa teisi lapsi koledateks nimetama ja rõvetsema (ometi ise ka Emmed, täiskasvanud naised) jne.. see oli rõve. Never ma enam ei taha laikimisvõistlustest osa võtta, need lõppevad alati kuidagi ebaausalt ja tekitavad endas pärast kehva tunde.

  • Avatar
   Vasta kusti 30. november 2013 at 09:44

   Mallu ka ju nimetas teisi lapsi koledateks 😀

 • Avatar
  Vasta Eliisa 30. november 2013 at 00:11

  mu meelest on üldse veits lamp eit, et oma 5 aastasele seal pildil tissi annab.

 • Avatar
  Vasta jam 30. november 2013 at 00:08

  Kindlasti kasutab seda programmi. Loodetavasti siis Hotmilk ikka avastab selle…:/