Uncategorized

kolin ära

8. detsember 2013

Ma ei taha enam, et mu blogi siin oleks. Ma tahaks, et mu blogil oleks ilus aadress, nagu Mallukas.ee vms. Aga kuna ma olen täielik arvutivõhik, siis ma EI TEA, kuidas seda teha. Ma tean, et on olemas erinevad veebimajutused, aga milline neist võiks mind ustavalt teenida ja mu postitused sinna uuele lehele ka kuidagi sebida? Ahja, ja panna TERVE LEHEKÜLG PAROOLI ALLA, kui ma seda soovin.

Olen kuulnud kohtadest nagu virtuaal.com, ja zone.ee aga neid ka ainult sellepärast, et Tikker hiljaaegu kirjutas sellest teemast.

Ma ei taha enam niimoodi blogi pidada, nagu ma seda siiani teinud olen. Mu läheb süda pahaks. Mul on tunne, et ma pean mängima kedagi teist, et mitte konstantselt sõimu saada.

Ma keeldun!

KEELDUN, I SAY!

tumblr_m4uwn0hns71rtqrgyo1_400-9105861

Loe ka neid postitusi!

39 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Etu 8. detsember 2013 at 21:38

    Ära lase ennast kõigutada mingite madalalaubaliste kommentaaridest! Isegi kui ma kõigi su arvamustega alati ei nõustu, ei tuleks eales sind sellepärast maha tegema.. Inimesed ongi erinevad ja usuvad erinevatesse asjadesse, see on normaalne. Aga oma ignorantsust ja lollust siin sulle ninaalla hõõruma tulla.. see on nende probleem. Ära sina lase ennast sellest kõigutada. Tõsiasi on see, et palju rohkem on neid, kellele sa meeldid, kuid nemad lihtsalt ei pruugi midagi kirjutada ja endast teada anda.. aga siiski naudivad su postitusi igapäevaselt! Kurb on lugeda, et sa südamesse võtad.. sa oled armas ja tubli ja tore! Ära võta südamesse, võta suhu, on kergem välja sülitada!:)

  • Avatar
    Vasta AK 8. detsember 2013 at 21:20

    Jummel, ma olen nädalavahetusega ilma jäänud mingist sõjast? Esiteks, inimesed, kas piinlik ei ole teise inimese isiklikku elu kritiseerida? Klaas veini on südamele kasulik, ka raseda/imetava ema omale. Klaas alkoholi söögi kõrvale, kaob organismist paari tunniga, olen kindel, et seda siin keegi on rohkem, kui korra maininud. Ja kuna Mari magas ööund, siis ilmselt ei olnud ohtu, et Mallu oma põnni lakku täis joodab. Mina ei ole ka absoluutselt mingi alkoholi lemb, viimati olin purjus kaks aastat tagasi, aga klaasi veini või purgi õlut korra või paar kuus ikka võtan. Hoopis rohkem imestan ma emade üle, kes ronivad oma lastega McDonaldsisse. Käisin hiljuti Helsingis, mis seal salata käisin ka McDonaldsis, minu kõrval lauas istus kolme lapsega ema, lapsed vanuses 1,5-4 aastat. See on normaalne siis või? Või kõik need kommid ja kartulikrõpsud ja muu saast, mida oma lastele antakse, sest talle ju maitseb? See alkohol, mis lapse organismi isegi ei jõua, on minu meelest kõige väiksem probleem. Nii et enne vaadaku need inimesed peeglisse, kes siin vigisenud on ja tulgu siis faktide ja süüdistustega särama. Vaevalt Mallu teeb, mida ta teeb, asju teadmata ja enne põhjalikult uurimata, mis on kahjulik ja mis mitte.

    Mina olen igatahes sinu poolt Mallu ja kui sulle maitseb vein ja kui sul tuleb vahest veiniisu, siis jumala eest joo, võid olla kindel, et see vein on nii sulle kui ka Marile palju kasulikum kui Coca Cola. 😉

  • Avatar
    Vasta juhiabi 8. detsember 2013 at 21:00

    Minul kolm kodukat zones! Hinda oskavad küsida aga eestis parimad. Odavam Ja hea kvaliteediga on godaddy.com

  • Avatar
    Vasta Kärt 8. detsember 2013 at 20:59

    Ma olen siiamaani seda teemat jälginud aga nüüd pean ka sõna võtma!

    Lase asjal olla, ära tee lihtsalt välja neist, kellel iga asja kohta midagi kobiseda on!

    Ma ole praegu rase ja ilmselt joon mõne klaasi veini raseduse ajal. Ka imetamise ajal, eks näeb. Aga ISSAND HALASTA!, kelle kuradima asi see on! Igaüks tehku nii nagu tahab. Uurisin mingiaeg tagasi seda teemat ka perekoolis, et kuidas suhte rasedasse, kes õhtusöögi kõrvale klaasi veini joob. Oi sa jeerum, kuidas mind seal rongaemaks ja kes teab milleks liigitati kohe. MA ei küsinud enda kohta ega midagi, vaid teiste suhtumist jne. Parim on see, et siiani ma pole midagi joonudki. Aga ei..seal oli joodiku tiitel kohe küljes 😀 Nii, et ära põe! 🙂

    Loodan, et saan edasi sinu blogi lugeda, ükskõik, mis sa otsustad 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliisa 8. detsember 2013 at 20:52

    Just leidsin mingi aeg elioni lehelt domeeni regamise kohta. .com lopuga maksis vist 5eur aasta? Uuri sealkoik kirjas et kuidas ja mis

  • Avatar
    Vasta KK 8. detsember 2013 at 20:48

    Sinu blogi on lahe lugeda, sest see on aus ja emotsioonikas, mitte keskmine bläma, mis meeldib enamvähem kõigile. Paratamatult inimestele meeldib kritiseerida, see teeb nendes hea tunde, et nad teavad paremini. See ei kao kuhugile, nii palju kui on inimesi on ka erinevaid variante kuidas elu elada ja variante “normaalsusest”. Nii et pea vastu ja jätka ikka iseendana !

  • Avatar
    Vasta Mannu 8. detsember 2013 at 20:43

    Ilmselgelt saab Mallukas iga asja peale siin hulgaliselt negatiivseid kommentaare. Kas siis sellised postitused parooli alla ja lahti jäävad “tavalised” postitused või mujale kolida.
    Minule igaljuhul meeldivad kõik Malluka postitused ja iga inimene on erinev. Kui minu arvamus tema omaga kokku ka ei lähe, siis ei kuku ka sõimama ja kritiseerima.
    Mul on ausalt kahju kohe, et nii palju negatiivsust viimasel ajal on. Aga eestlased jäävad eestlasteks.

  • Avatar
    Vasta Sirli Lump 8. detsember 2013 at 20:42

    Tead Mallukas, mul on valus lugeda… Ma refreshin sinu lehte nagu mitu tubli korda päevas uue sissekande jaoks ja ma pole mitte essugi siia veel kommentaariks kordagi kirjutanud. Ja nüüd mul on valus lugeda, sest ma saan nii aru sinust ja sellest mis sa tahad ja kuidas see sulle hinge on läinud… See õige sõna mis seda väljendab ongi see, et valus on lugeda.

    Ja kõik mida ma tahaks öelda on, et sa ei laseks ennast häirida sellest ja screw all those sh*tty a**hole nolifers. Nagu tõsimeeli! (Kergem öelda kui teha, ma tean seda ka!)

    Mul on jummala kama, kas sa jood vabal ajal veini või ropendad liiga palju. Mul oleks jummala kama kui sa kirjutaks ainult kassi peldikutest, lapse kakast ja maksavorstist ja mul ei ole isegi last mitte. Rase ka ei ole ja kassi ei oma! Ikka ma käin ja chillin ja loen neid postitusi and I frikkin like it! Mul oleks kama kui sa oleks püha ema Theresa for all I care noh, sest ma lähen ise juba pöördesse sellest, et keegi üldse teistele ette dikteerib kuidas nemad elama peavad. Sorry, ma ei teadnudki, et sa ise oled nii krdi paganama perfect ja imeline, et mulle öelda, kuidas elus toime tulla, last kasvatada ja muud sellist. Oleks ma seda teadnud, ma saaks sinuga kokku ja suudleks su pisikesi sõrmekesi nende sõnade trükkimise eest. What the F!

    Ja muidugi ma olen tegelikult lihtsalt omakasu peal ka väljas nagu üks paks kõuts diivanil, sest ma olen laisk ja pole sulle viitsinud parooli jaoks kirjutada. Ära lõpeta blogimist!

    Ps! gif mida sa otsid on siin: http://persephonemagazine.com/2013/02/gif-it-to-me-baby-for-when-you-need-more-middle-fingers/kathy-griffin-fuck-you/

    Cheers! 😉

  • Avatar
    Vasta Tormi 8. detsember 2013 at 20:34

    Kui sul pole midagi selle vastu, et maksad kuni 5 eurot kuus serveriruumi eest, kuigi võiksid maksta oma reaalse kasutusega vaid 1 euro kuus, siis mine https://www.radicenter.ee/et/ ja sealt saad kõige lihtsamini registreerida .ee domeeni enda isikukoodiga Sinu nimele.

    See võtab maksimaalselt aega 24 tundi, kuigi kui nendega ühendust võtad, võid ka tunniga selle korda saada.

    Siis on vaja vaid ainult wordpress peale instaleerida kellegi poolt ühekordselt ning siinne olemasolev sisu tõsta uude ning sealt jätkata.

  • Avatar
    Vasta Merilin Aur 8. detsember 2013 at 20:22

    Oh ei, see oleks katastroofju! Ma olen ikka andumatu lugeja ja elan täiega kaasa! Mulle meeldib Sinu suhtumine asjadesse! Oled noorema, kes ei pissi koos lapsega mähkmesse ja te koos ei tissita jne. Ma oma kiire elutempo juures ei viitsi omada eriti palju kontosid ja nii on lihtsalt nii hea ja mugav, küll telefonis , tahvli ja arvuti kaudu lugemas käia!

  • Avatar
    Vasta Kati 8. detsember 2013 at 20:14

    🙁

  • Avatar
    Vasta jeeeiii 8. detsember 2013 at 20:04

    Ära sa jumala eest blgospoti mine palun, siis ma ei saa su blogi öösel telefonist lugeda:S Mu telefon ei tunnista miskipärast seda lehekülge 😀 Ükskõik kuhu aga mitte blogspot 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu 8. detsember 2013 at 19:45

    Panin sulle õlekõrre meilile!

  • Avatar
    Vasta turbotigu 8. detsember 2013 at 19:39

    Trollide pärast ma küll kolida ei soovitaks, trollide kulul saab just nalja teha:)

    Isikliku domeeni kasuks räägib küll see, et saad wordpress.com liitest lahti ja lisaks on oma serveris palju rohkem võimalusi (minu jaoks oluline disaini muutmine, näiteks).
    Nii zone.eu kui virtuaal.com võimaldavad mõlemad automaatset WordPressi installimist ja see teeb selle töö tavakasutajale väga lihtsaks. Hinnaklassis pole ka suurt vahet neil, mõlemal on üsna sarnane kuutasu ja korra aastas domeeni registreerimise pikendamise tasu.
    Domeeni nime valides soovitaks .eu lõppu, see on soodsam, kui .ee näiteks.

    WordPress muidu laseb ka terve blogi privaatseks muuta, aga ma näiteks pole leidnud võimalust, kuidas seda avalikuks uuesti teha.
    Mis puutub sisu importimisse, siis ma ei ole seda ise veel proovinud, aga usun, et on teostatav – siin on mingi juhend: http://en.support.wordpress.com/import/ – põmst on siis importimise jaoks vaja üks plugin installida.
    Google annab ka otsingu “import wordpress content” peale hulga vasteid.

    Kirjuta mulle e-mailile, kui kolimise juurde kindlaks jääd ja abi vajad.

  • Avatar
    Vasta J 8. detsember 2013 at 19:35

    Sa saad näiteks veebimajutus.ee’s osta domeeni ja majutuse, ning panna püsti sinna uue blogi wordpressiga. Saad importida oma kõik praegused postitused sinna. Kui sul on vaja täpsemat juhendamist siis ütle 🙂

  • Avatar
    Vasta thejanette 8. detsember 2013 at 19:35

    Naiss! Mina ka vihastasin täna ja tahan teise koju kolida hoopis. Hakkasimegi ringi uurima ja tundub reaalse mõttena juba. Hea tunne! 🙂 Muutuseid on vaja.

  • Avatar
    Vasta Kika 8. detsember 2013 at 19:29

    Loen sinu blogi ikka ja mulle meeldib, on huvitav ja meelelahutuslik. Olen blogimise kohalt võhik aga mõtlen siin ja ei saa aru, mida see aadressiga ümber kolimine ebameeldivate kommentaaride kohalt muudaks? (Enamus vastajaid tundub arvavat, et kolid just sel põhjusel või saan ma valesti aru?) Seda enam kui siinse pagasi kaasa tahad võtta. Ma ise sain aru, et kolid kuna soovid blogile uut aadressi ja nime. Samas see lause, kus ütled, et ei taha kedagi teist mängida, kinnitab justkui seda esimest põhjust. kas siis uues kohas lähebki kõik parooli alla?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 8. detsember 2013 at 19:28

    Ära jaura, kirjuta 😉

  • Avatar
    Vasta tangotantsija 8. detsember 2013 at 19:15

    Sa oled vist lihtsalt väsinud. Jäta paar päeva blogimisega vahele, puhka, kogu mõtteid, ela iseenda jaoks, mitte nende jaoks, kellele kirjutad.
    Oled ju ise usinasti tegelnud oma lugejaskonna (ja seega ka kõikvõimalike kommenteerijate) hulga suureksajamisega nii Delfi blogijana kui ka Facebookis, aga sellega kaasneb lisaks suurele populaarsusele ka teatud vaimne ülepingutus ja väsimus ehk loominguline kriis, mis ka kogenud ajakirjanikel aeg ajalt kallal käib.
    Võta aega ja kogu jõudu, siis pole ehk ka vaja kuhugi kolida või tõmmata na…, nagu Sa FB-s kirjutad.
    Aga üldiselt, eks sa ise tea.

  • Avatar
    Vasta K2tlin 8. detsember 2013 at 19:08

    Kui neile ei meeldi ,siis 2rgu lugegu. Ju siis on mingi p6hjus ikkagi ,et nad su blogi loevad. Saada need k6ik…. J2tka samas vaimus ja kindlasti oma teraval viisil blogimist ,sest just see mulle kohutavalt meeldib ! 😀 Vapralt edasi Mallu !!! 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 8. detsember 2013 at 19:02

    Minu meelst Mallukas sa oled jumala super ja mulle väga meeldib sinu blogi lugeda. Iga jumala päev loen ja just selle pärast et sa ütled nii nagu sa asjast arvad. Nii nagu mul kunagi üks ülemus ütles nimetame ikka asju õigete nimedega ja siis lisas et see kohviaparaat on perses. Ja need kellele ei meeldi ärgu lugegu. 🙂

  • Avatar
    Vasta neiu 8. detsember 2013 at 19:01

    EI KOLI SA KUHUGI! Sa oled neist teistest palju tugevam.

  • Avatar
    Vasta Merli 8. detsember 2013 at 18:57

    Sa ei ole dollar, mis särab ja meeldib kõigile. Saada need halisejad pimedasse kohta, ja ole sina ise.

  • Avatar
    Vasta Inks 8. detsember 2013 at 18:55

    Ah tead, rahuned maha ja paned täiega edasi, sest no misasja.. Kui sa nüüd natuke mõtled, siis tõesti keda huvitab mida teised arvavad. Ega keegi sinult veiniklaasi makaronide kõvalt käest ära ei tõmba, lihtsalt nüüd oled oma vitsad saanud ja ei räägi AVALIKULT sellistest asjadest, vaid oma andunud fännidele parooli all:) Minul näiteks sinu parooli pole, veini joomine imetamise ajal ei meeldi, aga samas olen rõõmus, et on blogija, kes ütleb välja enamik asju mida teised ainult mõelda julgevad ja kusjuures iga päev! See on üks põhilisi asju ilmselt, mis siin lugejaid hoiab: iga päev uus info.. Kõik oleksid ammu kadunud kui ülepäeviti kirjutama hakkaksid.. Oeh kommentaar ujus fookuse suhtes laiali, aga point on see, et jää ikka endaks, aga lihtsalt pea nats piiri avalikult ja parooli all kirjutamisega. Sellised ise kokku klopsitud headerid ja imelik aadress on üks osa sinu kui blogija unikaalsest identiteedist, usu mind:) Ilusat teist adventi!;)

  • Avatar
    Vasta IRW 8. detsember 2013 at 18:53

    Mis sa põed, saada perse kõik need harakad kes siin sinu kallal keelt teritamas käivad!! Ausalt ka! Sellised debiilid annavad su blogide ainult sära juurde. Jajajajajaaa!

  • Avatar
    Vasta ParaNähtus 8. detsember 2013 at 18:50

    Paned kinni ja lõpetad ära ja kolid…siis saavad kõik tropid just selle mida tahavad. Aga noh…eks see kuulsuse elu on selline, et aegajalt saad solki ja sissesõite kaela. Ma arvasin ise, et sa juba harjunud oled. Ahjaa…ma ei iroonitse.
    See ka veel ,et eks üks sõim võrdub kümne hea sõnaga. Sõimaja lihtsalt paistabki rohkem välja. See ei tähenda,et enamus temaga nõus oleks.

  • Avatar
    Vasta Inga 8. detsember 2013 at 18:37

    Oh, ole nüüd kullake! 🙂 Sa ei saagi kõigile meeldida. See on nagu universaalkäärid või universaalnuga, mõeldud kõige jaoks, aga ei sobi tegelt millegi jaoks korralikult.

    Usu mind, sinus pole sellist blogijat, kes kirjutaks, et meie titabeebiga kakasime püksi vms. Meie oksendasime ennast täna täis, aww kui nunnu (L). Sa ei muutu beebi kõrval kanakesekeseks. Tore ju. 😀 Ikkagi inimene 😀
    Ja selge pilt, et sellepärast meeldis sa hulgale sinuga sarnanevatele või sinu kirjutamisstiili asutavatele inimestele. Ülejäänutele meeldid vähem. Mis siis? Jätka ikka samas vaimus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Arra 8. detsember 2013 at 18:36

    https://www.veebimajutus.ee/domeenid/

    Selline asi on ka olemas uue domeeni registreerimiseks, aga see on ka tasuline. Ma kahjuks ei tea tasuta variante peale bloggeri või wordpressi ning neis ei saa ka tasuta omanimi.ee kodulehte luua.

    • Avatar
      Vasta Arra 8. detsember 2013 at 18:36

      Ja seal peaks saama ümber kolida ka nö nii, et sisu alles jääb.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 8. detsember 2013 at 18:38

        ma ei eeldagi, et see tasuta peaks olema 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina :) 8. detsember 2013 at 18:32

    Ei…Mulle just meeldib sinu otsekohesus ja see, et sa ei ole keegi teine. Blogspotis saab panna parooli alla terve blogi. Või siis noh, saad listi panna ainult need inimesed, keda tahad, et su tegemistega kursis oleks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 8. detsember 2013 at 18:32

    zone ei soovita. Mul kunagi oli ja see tahtis saada lõpuks sellist tasu, et jube.

  • Avatar
    Vasta gypsyyheart 8. detsember 2013 at 18:32

    WordPressis saab ka ju ilusa aadressi (et see wordpress.com ära kaob löpust) kui sa 15€ (vist) maksad

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 8. detsember 2013 at 18:34

      point selles, et ma ei oska midagi ise teha 😀

      • Avatar
        Vasta Eneli 8. detsember 2013 at 19:25

        Teoorias peaks asi käima kuidagi sinu blogi töölaual. Seal vasakus ääres on menüüs valikus Store ning seal omakorda Domains. Seal peaks TEOORIAS saama domeeni registreerida, kuid rohkem ma aidata ei oska, et kuidas 🙁

      • Avatar
        Vasta Eneli 8. detsember 2013 at 19:26

        Ahjaa. Ja tervet blogi saad sa juba praegu panna parooli alla tegelikult. Juurdepääsu saad tagada vist siis ainult WordPressi registreeritud kasutajatele kutsega :).

  • Avatar
    Vasta meow 8. detsember 2013 at 18:32

    Sa saad omale nö serveri osta, siis saadki omale täitsa mallukas.ee. Maksad ca 6 euri kuus ja olemas

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 8. detsember 2013 at 18:33

      Aga kuidas ma praeguse sisu kaasa saan?

      • Avatar
        Vasta meow 8. detsember 2013 at 18:37

        Ega seda vist ei saagi, pead ümber tõstma kogu oma ajaloo