KARDO LAPSED Mari SUHETEST

Oh, to be young again/naistejutud

14. detsember 2013

Käisin eile oma keskkooliaegse parima sõbra sünnipäevapeol ja tundsin ennast jälle noorena. Mõelda vaid, ma käisin peol, kuhu kutsuti politsei! Õnneks kedagi ära ei veetud, pidulised otsustasid hoopis linna edasi minna ja nõrgemad, nagu näiteks mina, tulid kenasti koju ära.

Maril oli eile selline päev, kus ta alguses oli tund aega minuga peol, siis läks Sandriga tema vanemate juurde külla, et Kardo ka kodus mõningast “oma aega” saaks. Kardo ütles, et ta tuli koju ja vedeles tund aega vaikuses elutoadiivanil. Meie kõigi õnneks koristas ta minu pidutsemise ajal korteri ära. Ei teagi, kas ta tuli ise selle peale, või suunas teda tahvlile jäetud kiri: “Ole kallis, korista korter ära! Sinu laisk naine (L)”?

Aga Mari olevat tubli olnud. Ei nutnud mitte kordagi ja oli kõigile laialt naeratanud. Välja arvatud Kardole, kui ta lõpuks koju tuli, sest siis tahtis ta nutta 😀

Peol tulid meil naistega jutuks mehed, nagu ikka. Jälle pidin ma tõdema, et mulle on sattunud see kõige parem eksemplar üldse. Näiteks rääkis mulle IMEILUS neiu, kuidas ta mees tema välimust iial ei komplimenteeri, lilli ei too ja seksida ei taha. Mul vajus suu lahti, et nii ilusatel inimestel üldse probleeme on.

Paraku on ka sellel paaril laps ja mis veel hullem, siis ei taha see mees ka lapsega tegeleda ega mängida. Vabandused on siis sellised, et hommikuti on ta väsinud, siis ta sööb, siis ta läheb tööle, siis ta tuleb töölt ja on väsinud, siis ta sööb, siis ta läheb arvutisse ja siis magama. Kiire-kiire-kiire. Null aega, millal lapsega mängida või naisele tähelepanu pöörata.

See on muidugi väga kurb, et selliseid sindrinahkadest mehi olemas on. Kui ma Kardole sellest rääkisin, siis tema pakkus, et see on lihtsalt munn mees. Siis näitasin ma talle selle tüdruku pilti ja Kardo lausa RÖÖGATAS, et see vend peab ikka nii kapihomo olema, kui SELLIST naist ka ei taha, siis keda ta üldse tahab, ah?! Peale nahkvestides meeste 😀

Siis me veel rääkisime seal naistega sellest, kuidas mehed alati lubavad, et nad millegi suhtes muutuvad, aga kunagi seda ei tee. Jällegi pidin tõdema, et üldiselt, kui Kardo midagi lubab, siis ta teeb selle ikka ära kah. Näiteks ei jäta ta enam koridorituld põlema, sest ma vihkan seda, kui see põleb. Kuigi ma leidsin köögist taldriku, mida ta polnud kraanikaussi pannud, aga ma lasen sellel minna, sest ta on ülejäänud kodu korda teinud 😀

Tõsi. Meist kahest olen mina see laisk ja lohakas, kes oma mehe virelema jätab. Näiteks ükskord oli meil siin selline vestlus:

Kardo: Miks sa kunagi mulle õhtusööki ei tee?

Ma: Ma ei tea, sest mul endal pole kõht tühi ja ma ei viitsi 🙁

Kardo: No aga kui Mari tahaks süüa ja sul poleks kõht tühi, mis sa siis teeks

Ma: Eks ma siis ikka teeks süüa.

Kardo: Aga miks sa siis MULLE ei tee?

Ma: Sest ma ei pressinud sind oma vagiinast välja.

Kardo: No ma olen seal igatahes mitu korda käinud, kas see ei loe?

nothing_productive-gif-pagespeed-ce_-uwa75by40c-5009910

Rääkige mulle, kes teie peres rohkem pingutab? Kas mehed ikka “sõna kuulavad” :D?

Loe ka neid postitusi!

40 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Revenga 15. detsember 2013 at 14:41

    Iga imekauni naise taga on mees, kellel ta p*sast kõrini on… Me ei tea keegi, milline see tütarlaps koduseinte vahel on. Kuigi ei tea ka seda meest. Nii et võib nii ja naa olla.

  • Avatar
    Vasta Pirts 14. detsember 2013 at 23:20

    Minul ka hea mees. Vahel lausa liiga hea – lillede toomise keelasin tal näiteks täiesti ära, sest ta tõi neid ausalt ka nii tihti, et mul oli kopp julmalt ees juba. 😀

  • Avatar
    Vasta Ty 14. detsember 2013 at 22:09

    Öeldakse ju, et vahet pole kui ilus ja seksikas naine on, ikka on kuskil üks mees, kellel on temaga seksimisest kõrini. Miskipärast kipub nii olema jah… minu mees ka teatas minu küsimuse peale, et miks tal enam seksiisu pole, et – tsiteerin – “mugavam on mitte seksida”. Arvan, et olen üsnagi ilus ja heas vormis naine. Meil on väike laps, kes tõepoolest pole meil 2a magada lasknud ja pingeline töö mõlemal… minu isuga on kõik ok, kuigi lisaks tööle ka söögitegemine, pesu pesemine minu õlgadel. Koristame koos…

  • Avatar
    Vasta K 14. detsember 2013 at 21:20

    No mul on päris ideaalne mees, kui nii saab öelda. Enda järelt koristab, Jope paneb alati kappi, pesu ei jäta vedelema jne. Kuna elame korteris siis ega siis nii väga meestetöid polegi teha. Aga appi tuleb ta mulle ikka kui palun, nt keraamilise pliidi puhastamisel mis on lihtsalt Õudus. Sööki teeb endale kui on vaja aga kuna mulle meeldib kokata siis see keetmine/küpsetamine on tavaliselt minu õlul. Pesumasina lülitan ma ka nupust käima, nõudepesuasina lülitab tööle emb-kumb. Aga kõige toredam on ikkagi see, et mu mees on hooliv, armastav, teeb komplimente, toob lilli (kui tal tekib mõte et peaks toome ehk u kord 3 kuu jooksul), seksi saab ka piisavalt.
    Samas, tõe huvides pean tunnistama et ma ei ole kõige pedantlikum, tihtipeale vedelevad u riided või nõud kuskil, ma siiski üritan anda endast parima et mitte nii lohakas olla. Ma lihtsalt kogun pool päeva hoogu et jopet ära panna 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. detsember 2013 at 21:09

    Mul on väga tore mees – hetkel juba 6+ aastat koos oldud ja väga mõnus on koos olla. Hetkel on nii, et mina käin pea igapäevaselt tööl (nädalas 1 päev vaba healjuhul) ja tema on olude sunnil töötu (kes otsib tööd aga ajastus on jube kehv) ning seetõttu olen igal päeval talle ühe ülesande paberile kirjutanud, sest paraku ta ise ei kipu märkama, kui midagi siit-sealt vajab tegemist – kord nt. et vii prügi välja, teinekord, et põrand vajab imemist jne. Väga mõistev mees ja alati on selle päevase ülesande ära teinud, koju nii hea tulla. Kui mõlemad käisime tööl, siis jaotasime kodutööd omavahel ära ja koos koristamine nt. läks väga kiiresti. Komplimentidega on küll lood kehvad, kuid ta pole kunagi eriline lille-kommi tooja olnud ja ega ei saa seda nõuda ka, kui loomuses pole, pealegi ma ilmselt ei oskaks kuidagi sellele reageerida. Lähedust soovin ka palju rohkem, kui tema ning seetõttu ta kipub ‘unustama’, et mul käivad need õrnusehood päris tihti – ilmselt lapsepõlvekodude väga suur erinevus on selle põhjustaja.. Aga üldiselt ikkagi ütlen, et mul on (samuti) üks ütlemata hea meeseksemplar kõrvale sattunud – oskan hinnata tema käteosavust ja vaikivat hoolivust, samuti seda, et .. meil nii hea koos on olla. Eks selle pika koosolemise-elamise peale muutuvad kõik suhted pisut rutiinseks aga kord kuus või kord paari kuu tagant üritame ikkagi midagi uut ja huvitavat teha, et end pisutki rutiinist välja murda 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 14. detsember 2013 at 20:28

    Mehed muutuvad. Minul oli mees, kes ei tegelenud lastega. Vabad pàevad veetis arvuti taga, kodus ei liigutanud end. Löpuks võtsin peres ohjad enda kàtte ja asi muutus. Mees tegeleb lastega, hellitab mind aitab majapidamistöödega. Söögitegemine on ainult minu teha. Aga seda kõike aitas muuta meie peres mehe töökoha vahetus. Töö oli nii pingeline, et võttis oma viha koju kaasa. Kui töökoht vahetus, siis muutus mees ka paremuse poole.
    Lilli minu mees ei too, kuna minu arust on nende ostmine raha raiskamine. Parem viigu mind välja selle raha eest või ostku midagi magusat.

    Mina võin öelda, et meie peres on pûksid minu jalas.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 14. detsember 2013 at 18:43

    Minul on ka selline tunne, et mulle on sattunud see kõige parem eksemplar. Käime mõlemad tööl ja jagame ka võrdselt tööd kodus. Mu elukaaslasele meeldibki koristada ja meile süüa teha. Peale väsitavat tööpäeva on tal aega ja tahtmist lapsega veel mängida ja mulle puhkust anda. Lilli toob ka mulle täitsa niisama ,siis , kui tuju tuleb … Ei ole vaja mingit otsest tähtpäeva , et lilli kinkida. Iga päev kuulen , kui ilus naine ma olen ja e t olen ta elu ainult paremuse poole juhtinud .. Eile ütles mulle , et ma olen ta kalju , kuhu toetuda kui raske on . Üleüldiselt olen ma väga väga õnnelik , et mu lapsel selline isa on ja et minul selline mees on .

  • Avatar
    Vasta Liisu 14. detsember 2013 at 18:12

    Oleme mehega koos olnud 4 aastat, aga ikka nagu värskelt armunud. Minu meelest on just tema see, kes seda suhet koguaeg värskena hoiab. Endal on küll vahel tülitsedes kopp ees, aga tema teeb kõik heaks.
    Üldse on ta nagu komplimendi hunnik – lihtsalt nii hoiab ja nunnutab, avaldab armastust jne, vahel on selline tunne, et ei oska ise enam midagi vastu öelda, mis samaväärne tema sõnadele oleks. Tavaliselt pidavat mees olema see, kes sõnadega väljendada ei oska, aga ju siis on väike erand. Üldse voodis tahab koguaeg koos olla ja kõik teha, pgem olen mina see, kes väsinud vahel või hommikul kaua magab. Eks hommikused ärkamised ongi kallistuste musituste ja “Sa oled nii kaunis” saatel.

  • Avatar
    Vasta Maire 14. detsember 2013 at 15:19

    mul mees oskab ka süüa teha, pesu pesta jms, kuid kuna mina olen hetkel lastega kodune, olen võtnud kodused tööd oma ülesandeks. et tema käib tööl mujal, ja mina teen tööd kodus 😀

    eks negatiivseid asju ole ka, õnneks suht vähe ja neist saab rääkida ja neid lahendada.

  • Avatar
    Vasta Triin 14. detsember 2013 at 14:48

    Minu mehel on kyll palju vigu – n2iteks seljast v6etud riided kukuvad p6randale, n6usid pesta ei viitsi – nii et kui on tema kord, siis mina p6him6tteliselt ei pese ja taldrikud hallitavad kraanikausi k6rval (just nii!)
    Pesu kuivama pannud on ta mingi 3 korda meie 6-aastase kooselu jooksul. Lilli ta ei too kunagi, isegi mitte synnip2evaks ja m2ngib p2evast-p2eva arvutim2nge.
    Aga ma ei oskaks endale paremat meest tahtagi! Ta vihkab t2iega koristamist ja n6ude pesemist – ema temalt seda kunagi ei n6udnud, v6i kui, siis l2henes vastikult ja vinguvalt – niisiis miks ma peaksin teda nii v2ga sundima tegema midagi, mida ta vihkab. Kui ma vahepeal koos temaga tema vanemate majas elasin, siis koristasin kord venna tuba nii, et pidin k6igepealt seintelt tolmu maha pyhkima! Muidu teised toad olid korras – need yhiskondlikult kasutatavad. Ma ise olen tegelt selline pedant ja ootan, et saaks kolida oma koju, et mul oleksid k6ik seinad peidetud kapid ja et mitte midagi ei vedeleks kuskil. Aga olgem ausad, see koristamine on ju elus niiiii v2ike osa. Miks ma peaks sellep2rast oma mehe maha j2tma, et ta n6usid ei pese? Pigem plaanime rohkem raha hakata teenima ja siis n6udepesumasina osta…
    Ja m2ngib jah arvutim2nge aina, aga see sellep2rast, et ta on loomult selline depressiivne ja v2ga loov inimene ja m2ngude m2ngimine aitab tal l66gastuda ja mitte oma “kurvale elule” m6elda.
    Lisaks, oleme loonud oma v2ikese maailma, kus meil on oma keel 😀 (st paljud s6nad ja v2ljendid on uued), see keel on tekitanud sellise huvitava vaatenurga, nii et elu n2eme omamoodi. Ta on mu parim s6ber ja minu armastus, mis siis, et on laisk kui porik2rbes ja maailma k6ige lohakam inimene.

  • Avatar
    Vasta elex86 14. detsember 2013 at 14:08

    Mul on ka tubli mees. Eks ta tuleb ka vahel töölt koju ja ütleb, et on nii väsinud. Siis pikutab tunnikese ja on jälle röömus ja kraps 🙂 . Lilli toob sünnipäevaks, aastapäevaks ja vb muul ajal korra aastas ka. Komplimente ütleb küll harva, kuid siiski ütleb!
    Pesu pesen mina, koristan mina, süüa teen mina. Noh, need mu meelest naiste tööd ja olen harjunud seda kõike tegema. Üldjuhul toon puid ka mina tuppa 🙂 . Aga tegelikult kui ikka palun mehel, et palun koori kartulid ära või pühi põran ära, siis seda ta ka teeb. Pesumasinat ta vist ei oskagi tööle panna 😀
    Aga no, tavaliselt kui midagi lubab, siis selle ka täide viib. Seepärast pole ta mulle tervelt aasta aega lubanud, et ta jätab suitsetamise maha, vaid vastab alati, et üritan 😀 Mina lubasin ja jätsingi 😀 Aga kirusin ikka täiega ennast, et ise olin nii loll ja lubasin, nüüd tuleb lubadust täita. Me anname üksteisele harva lubadusi, kuna ei taha ju pärast pahas olukorras olla, et nääd, ise lubasid ju. 😉

  • Avatar
    Vasta M. 14. detsember 2013 at 13:58

    Ideaalset meest pole küll veel kohanud ja ma ei usu ka, et ta kuskilt välja hüppab. Sest ideaalset inimest ei ole olemas.
    Anyway.. Kui mees midagi ei tee ja on koguaeg väsinud, siis ma ei usu, et alati on mees süüdi. Mitte keegi meist ei tea mis tegelikult teisel pool kardinat toimub, ja seega ei ole õige kohe mehe süüks asja ajada. Vb on naine kodus näägutav, igav voodis ja muidu üldse vinguv. 😀
    Mul on oma “veel mitte elukaaslasega” väga vedanud. Tegemist ei ole ideaalse mehega ning mitte meeldivaid asju võib lausa koti viisi tuppa tassida. Kuid see teebki suhte huvitavamaks ja väljakutseid pakkuvaks. Õnneks on ta mul üks kõige abivalmivaim inimene, keda ma kohanud olen ja lihtsalt nii kallis, et mul polegi ühtegi roosi vaja selleks, et tunda ennast armastatuna. Tema kohalolek ongi üks suurim kingitus mida keegi üldse saada võiks.
    Nii, et naised, sääske mehe rahakotti ja olge õnnelikud, et keegi teid armastab.

    • Avatar
      Vasta Kadri 14. detsember 2013 at 23:35

      Vale! Täiuslikku meest pole olemas, keegi pole täiuslik. Ideaalne tähendab midagi muud. Kõigil on omad ideaalid ja neile võivad 100-protsendilised vasted olemas olla.

  • Avatar
    Vasta Edith 14. detsember 2013 at 13:50

    Hahaaa … Kardo on funny 😀

  • Avatar
    Vasta Maire 14. detsember 2013 at 13:48

    ehh, no mehega on mul vedanud. lastega tegeleb, annab mulle minu aega, vajadusel kokkab ka lihtsamaid sööke. isegi koristab kui ma lastega sugulastele külla lähen. nädala sees ma teda ei tüüta, ses suhtes, et töö on lärmakas, masinad jms asjad, ja siis enamjaolt lasen tal niisama chillida. kuid eks ta püüab lastega ka tegeleda. käime koos jalutamas ja poodides ja lasteüritustel jms kohtades. ja üksi ilma minuta saab ka väga edukalt hakkama. kõigi kolmega korraga veel ei ole pikalt olnud, kuid 1-2 last korraga ikka. pole probleemi. õueski saab kolmega käidud. paljud ümber-ringi elavad noored emmed kipuvad küll kiruma oma mehi.
    nt üks tuttav perekond. naine on õues, väike laps süles, suurem tiirleb ümber jalgade, ja laob puid riita, mees mängib toas arvutimänge. pikka aega ei lubatud naisel korralikku pliiti osta, vaid pidi süüa tegema ühe pliidiraua peal, kuna mehele “ei meeldi suur pliit”, aga pisikese pliidikese saab sahtlisse peitu panna. siis lisaks lõputu tööpuudus ja õllejoomine. suurt külmkappigi ei tohi olla, kuna see on inetu, niisiis on neil selline pisike, ülipisikese sügavkülma osaga. mees lastega ei tegele, selle asemel mängib arvutis mingit tapmismängu. no nii palju tegeleb kui õpetab lastele kuidas seda mängu mängida 😀
    eks siin ümber ringi ole neid veelgi. osadel juhtudel ei tegele hoopis ema. isa on see kes tegeleb – söögid-joogid-riided-õuekäimised jms on isa teha. ema ei viitsi.
    näiteks naabripere. naine isutb PÄEVAD LÄBI toas, telekas-telefon-arvuti on parim sõber. isa käib tööl, tuleb töölt, läheb mõnikord lastega õue. ema läheb õue siis kui on vaja näidata end, kui “hea” ema ta on, ise ei pühi lastel rohelist tattigi ära. siis püüab näidata kui hoolitsevalt ja nunnutavalt ta oma lastega räägib, samas kui nad toas on ja aken lahti, on kuulda lõputu sõim laste suunas, küll saadetakse musta kohta, siis öeldakse “KASI MINEMA!!”, siis laps küsib midagi ja ema käratab “MIS TAHAD? JÄTA MU HING RAHULE! KÄI MINEMA SIIT!!!” .. jne.. no selle pere ema näen siis ka, kui on poest suitsu vaja, või on mingi uus riietus saadud, mida näidata.
    niiet jah, pole ainult isad need kes lastega ei tegele. aga siin on ka selliseid musterperesid. tegelevad, käivad koos, õpetavad ja majandavad. lapsed on oodatud.

  • Avatar
    Vasta Merily 14. detsember 2013 at 13:44

    Ma ei saa öelda, et mul on ideaalne mees. Keegi ei ole ideaalne, aga ta on parim, keda ma tahta oskan, oma väikeste vigadega. Üldiselt jaotub meil kodutööde koormus nii, et tööpäevadel (E-L) tegelen mina koristamise ja söögitegemisega ja pühapäevad on siis puhta minu päralt. Siis võin kaua magada, diivanil oma pesas kükitada ja lihtsalt olla. Üritan tema tööpäevadel suurema koormuse enda kanda võtta, et ta ka puhata saaks. Lapsega on ta väga hea meelega, mängib, joonistab, laulab, tantsib jne. Praegu, raseduse ajal, olen vahepeal üks suur laiskloom, siis teeb mees õhtusöögi nt. Ta väga armastab kokata ja kõik kukub alati imemaitsev välja (mida minu söögitegemise kohta tihti öelda ei saa :D).

  • Avatar
    Vasta Angie 14. detsember 2013 at 13:19

    Äkki on see mees koguaeg nii väsinud sest keegi kõrvaline väsitab teda???

  • Avatar
    Vasta Laura 14. detsember 2013 at 12:53

    Jeebus ma sureks maha kui mul mu meest poleks! Ei ole mina teinud süüa juba paar aastat. Nagu tõsiselt, enam ei suuda isegi võileiba valmis teha. Õnneks mu mees oskab kordades paremat toitu teha ja imelikul kombel ta naudib minu toitmist.
    Aga mina koristan & pesen pesu hirmus hästi 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2013 at 13:41

      Ma sünnitasin talle hästi lapse, edasi vaadaku ise 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 14. detsember 2013 at 12:50

    Ma olen tähele pannud, et tihti on jobudel meestel üsna mökud naised, kes teevadki kõik ise ette taha ära ja siis lähevad naisteseltskonda, kus kurdavad, et mees ei tee mitte midagi. Mees võib-olla ei teagi seda, et naisele see ei meeldi, sest naine pole seda kunagi öelnud!
    Ühte pere tean veel, kus alguses kogu aeg mõtlesin, et täielik munn mees on sellel naisel. Lapsega ei tegele ja kodus ka midagi ei tee. Siis aga selgus, et kui naine tuli lapsega haiglast koju, siis oli ta kohe mehele selgeks teinud, et kõik mida ta teeb on vale, mähkmeid ei oska vahetada ja last hoiab valesti jne, siis mees ei julgegi teha enam midagi ja naine saab jälle teistele naistele rääkima minna, et näe mees ei vaheta üldse mähkmeid.
    On muidugi ka palju erandeid ja oh naised, tulge nende meeste juurest ära ja ärge oma poegi sellisteks kasvatage palun!

    Minul õnneks on sattunud VÄGA Kardo sarnane mees, vahel lausa kummaline kui sarnased nad on, just isa kohustuste täitmisel. Ma ise usun küll, et oskan seda täiega hinnata, parim isa meie lapsele!

  • Avatar
    Vasta kala 14. detsember 2013 at 12:47

    Romantikapoole pealt on ta üks armsamaid mehi, keda ma tean. Üllatada ta igal juhul oskab. Lilli ei too, sest minu jaoks on see mõttetu raha raiskamine. Õnneks on ta sellest nüüd aru saanud.

    Kodu korras hoidmisega on periooditi. Enamus ajast püüame ikka koos nädalavahetustel kätte võtta. Mingil hetkel tal see vajub soiku, siis kisume natuke, ta saab aru ja hakkab mind abistama. Selline süsteem toimib. Toidupoodi on teda nii raske saada. Ja sama mure mis siin ühel teiselgi oli: no ei panda üleriideid riidepuule ja kappi. Palju lihtsam on diivanile visata, sest me nagunii seda diivanit ei kasuta…

    Õhtusööki teeb üliharva, sest mina jõuan temast varem koju. Nädalavahetustel üritan teda kaasata. Üksi ta süüa ei tee.

    Kui midagi on vaja ‘ära teha’ siis teeb ta seda viimasel minutil kui ma olen miljon korda talle seda meelde tuletanud.

  • Avatar
    Vasta Kadi 14. detsember 2013 at 12:24

    Mul on ka päris ideaalilähedane mees. Sokid ta suudab alati vedelema jätta, voodit ei oska ta endiselt ära teha ning oma riided võtab tagurpidi seljast ja jätab sinna kuhu kukuvad (aga hommikul paneb ta need teisipidi selga tagasi ja päeval leiangi voodi alt vaid sokke :D). Aga näiteks .. meil on ka laps ja ma olen päris palju saanud sõbrannadega väljas käia, sain isegi reisima minna (võttis ekstra töölt vabaks ja veetis lapsega kvaliteetaega). Ka peseb ta enda järelt nõud, ning suudab mulle isegi süüa teha. Näiteks, kui me alles lapsega haiglast koju saime ja ta õhtuses vahetuses tööl käis, siis tuli hommikuti kööki ja praadis muna ja pihve (suva et vahel oli köök sinist suitsu täis :D). Ta on hästi hooliv ja armastav mees! Iga mees oma naisele vist autot ka ei kingiks 🙂
    Ja mis kõige tähtsam, ta teab igat mu kiiksu ja on nendega vägagi harjunud !

  • Avatar
    Vasta b 14. detsember 2013 at 12:19

    Meil on nii, et mina koristan ja teen enamasti süüa, tema on päeval tööl ja ega väga saakski seda teha. Lapsega tegeleb palju, põhimõtteliselt ongi nii, et kui ta õhtuti-nädalavahetuseti kodus siis on minul leboaeg. Süüa teeb ta mõnikord ka aga ta ausalt öeldes väga ei hiilga selles vallas nii et jah… Ja koristada ta tahaks ka aga ma ei lase, mul on mingi kiiks, et koristama peab nii nagu MINA tahan 😀
    Komplimente teeb, seksida tahab, lilli toob. Lapsele ostab ka asju (peale riiete, sest väidab, et ei oska, raha aga ikka annab kui midagi vaja)
    Kaks asja, mis mind häirivad on see, et ta ei vaheta just kõige parema meelega lapse mähet kui seal midagi paksemat sees on, ikka üritab mulle sokutada ja ta ei pane IIAL oma jopet riidepuu peale, vaid lihtsalt viskab kuhugi suvaliselt. Aga muidu olen absoluutselt rahul ja tunnen, et mul on ikka täiega vedanud!

  • Avatar
    Vasta Kristi 14. detsember 2013 at 12:16

    Mul on nii täiuslik mees, et siiamaani paneb imestama (päris kaua juba koos olnud). Hellusest ja tähelepanust puudust ei ole, lilli toob küll ainult sünnipäevaks ja naistepäevaks, aga teeb enamus asjad mulle ette-taha ära. Koristab, kraamib, peseb nõusid ja pesu, šoppab 😀
    Mul pole isegi mandariine vaja koorida, sest tema toob mulle hunniku kooritud mandariine kausis. Hommikusöögi ja kohvi toob tihtipeale voodisse. Hommikusöögi valmistab ka tema.
    Nii super musi lihtsalt, :* :* :*

    • Avatar
      Vasta Kristi 14. detsember 2013 at 12:18

      Mulle meeldib see ka, et pidudel ta ei käi. Kui sõpradega koos tahab olla, kutsub nad meie juurde ja nii saan mina ka osa 🙂

  • Avatar
    Vasta Brigita 14. detsember 2013 at 12:08

    Minu mees on nagu sinu mõlema halva näite komplekt- lilli ei too, komplimente ei tee, seksida ei taha, iga asi mida teha tahan, siis ta liiga väsinud, aga samas sõpradega jaksab jooma minna. Kui oleme probleemidest rääkinud, siis on ta lubanud juba mitu korda, et muudab seda teist Ja kolmandat, aga siiani ei ole miskit muutunud.
    Üldiselt ma ennast ei pea koledaks, vastikuks ega nõmedaks naiseks 🙁

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2013 at 12:09

      Jäta maha siis selline mõttetu mees 🙂 Ma küll muud varianti ei näe

      • Avatar
        Vasta Brigita 14. detsember 2013 at 12:13

        Ta andis lubaduse aasta algusega ennast muuta, kui miskit ei muutu jaanuari lõpuks, siis on jaa kōik 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 14. detsember 2013 at 12:14

          No lootma peab, aga minu kogemused näitavad, et inimesed nii drastiliselt ei muutu. Kui pole sellised…lilletoojad, siis neist ei saa ka seda.

          • Avatar
            Brigita 14. detsember 2013 at 13:03

            Eks mu enda kogemused näitavad ka sama, aga hirm üksi jälle olla on suur 🙁

          • Avatar
            konkreete 16. detsember 2013 at 14:34

            Kusjuures mu peika ei teinud mulle ka komplimente eriti, ta nagu ei saanudki aru, miks neid vaja on 😀 ja siis ma seletasin, et naine peab ennast armastatuna tundma, muidu ta ei näe mõtet ju koos olla, sest ilma armastamata võib üksi ka olla… ja naistele on vaja aegajalt meenutada, et nad on armastatud. Ja nüüd peale seda jutuajamist ütleb mulle vähemalt kord nädalas, et ta mind armastab. Nii, et jah, mõni lihtsalt ei tule kohe selle peale ilmselt, pikad juhtmed 😀 Samas tühje lubadusi pole ta mulle andnud, seega ma ei tea, kuidas sellises olukorras käituda….

  • Avatar
    Vasta Lin 14. detsember 2013 at 12:04

    Minu viimatise kommentaariga eelmisele postitusel sobib see teema hästi kokku 😀

    Mida ma teen sellise mehega, kes “hommikuti on ta väsinud, siis ta sööb, siis ta läheb tööle, siis ta tuleb töölt ja on väsinud, siis ta sööb, siis ta läheb arvutisse ja siis magama. Kiire-kiire-kiire. Null aega, millal lapsega mängida või naisele tähelepanu pöörata.”

    Vot sellist elu elasin mina ka, kuigi ma olen korrahoidja ja teen süüa ja ümmardan vist alati oma külalisi ja midaiganes 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2013 at 12:10

      No muidugi on mõttetuid mehi, aga neid häid on ju kah 😀

  • Avatar
    Vasta Krissu 14. detsember 2013 at 12:02

    Meil on kodu osas 50-50. Kui tema imeb põrandalt tolmu, siis samal ajal kina tegelen kapi-laua jms pealsete koristamisega ning kui tolm imetud, siis mina pesen põrandaid ning tavaliselt on selleks ajaks pesumasin valmis saand ning mees paneb siis pesu kuivama. Kuna mina teen süüa ja hoian nädala sees nõudepesumasinal täienemise ja tühendamisel silma peal, siis mul pole nt õrna aimugi kuidas meie prügikastide juurde saab, kuna ma pole 6 aastat kordagi prügi välja viind…
    Aga meie tütrekesega tegeleb issi umbes 75% ajast. Mina lähen tööle siis kui valgusfoorid linnas kõik veel kollast vilguvad ning kuna ma reisin tööasjus väga palju, siis teisiti ei oleks võimalikki. Loomulikult aitab asjale kaasa, et lasteaed on mehe töökoha tee ääres ning itimehena on tal võimalik oma tööd kodust teha – noh kui tibin haige või miskit.
    Ma ei kujutakse ette kui mu mees mind mu praeguse töökoormuse ja -võimaluste juures nii ei toetaks. Ehkki vahest tunnen süümekaid, et lapse ja mehega vähe aega veedan, siis üritan end lohutada, et mu imehea ja hoolitsev mees on kohati isegi parem ema kui mina ja laps on ka õnnelik.

  • Avatar
    Vasta Kadri 14. detsember 2013 at 12:00

    Meie peres teen kodutöid mina ja ei nurise, sest minu mees on 60h nädalas tööl ja kui koju tuleb, on tema prioriteediks ikkagi mina ja laps. Ja kuna ta on Mr. OCD ja pedant, siis koristangi ainult enda ja lapse laga. Mul on ka ideaalne mees. Võib-olla ütlen seda sellepärast, et ta on praegu 8000km kaugusel ja ma nii igatsen…

  • Avatar
    Vasta annika 14. detsember 2013 at 11:55

    Minul oma elukaslasega küll ühist last pole, kuid kasvatab minu last nagu enda oma. Kui töötas Eestis ja käis nv kodus,tegeles lapsega palju. Käisid isegi kahekesi nö meeste kvaliteetaega veetmas. Kodus aitab ka väga palju. Süüa teen mina enamus ajast, nv teeb tema hommikuti pannkooke vms. Ja kohvi ma ei pea endale ise hommikuti tegeas kui elukaaslane kodus on 😉 Helltab,toob lilli ja teeb komplimente:P Sõna ka kuulab:D Kui palun midagi teha, siis see saab ikka tehtud 😀 Pingutame mõlemad palju palju:) Kodus pingutan mina ,ja kuna ta on välismaal tööl-siis seal tema 😀

  • Avatar
    Vasta Kindlasti mitte kibestunud peoperemees, suht suvakas kommentaator tegelt. 14. detsember 2013 at 11:54

    Miskipärast ma arvan, et see võib ka rolli mängid, et sina palud mehel muutumiseks lõpetada esiku tule põlema jätmise ja teised näiteks hakata natsiks või kummardada saatanat või mõni muu analoogne totaalselt inimest muutev asi, mida palutakse.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2013 at 11:57

      Nagu ikka need naised paluvad mehi satanistideks muutuda…

  • Avatar
    Vasta Liia 14. detsember 2013 at 11:53

    No ma saan ka öelda,et mehega on vedanuuuud.Aga selle pingutamisega on nii,et ikka jaguneb võrdselt.Kui võtta kasvõi see oma aeg nii öelda,et vein ja hea söök jne.Et kord tuleb minul see mõte,teine kord jälle temal :))Ja no ma ei saa aru,millest need mehed koguaeg nii väsinud on ?Et enne kui last ei olnud,käisid ju samamoodi tööl,siis nagu ei olnud hommikust õhtuni laip? Ja kui laps majas,on järsku nii meeletu väsimus peal?JA seda enam ei saa aru sellest väsimusest,kui naine koguaeg lapsega tegeleb ja mees kõrvale puikleb…Lööge või maha,aga ma ei saa aru .