TESTIN JA ARVUSTAN

Pean vist ennast pimedaks torkama

17. detsember 2013

Mul see teema, et enamuse ajast päevas telekas mängib. Ja kuna ta mängib, siis ma näen kõiki neid jälkusi, mida reklaamideks kutsutakse. Ma ei saa aru, miks nii halbu asju üldse eetrisse lastakse? Ahjaa…Raha. Siikohal loetlen teile nüüd mõned, mis mulle meenuvad ja mis on nii halvad, et tahaks endale hapet silma valada.

  • Mingi ravimi/plaastri reklaam, kus mees aitab naisele seda alaselja peale panna. Samal ajal astub sisse vanaeit, kes sellisest sündsusetust vaatepildist tabatuna, pillab maha oma kandiku ja saab eeldatavasti südamerabanduse.
  • Valuvaigisti reklaam, kus rõhutakse sellele, et Eesti naine teab, kuidas oma mehe valu leevendada. Aaah, ma vihkan selle reklaami juures just seda pointi, et “Ah, rotid eestlased, teil nagunii raha pole, kammige neid valuvaigisteid, mitte ravige seda, mis teil valutab :)”. Ja siis muidugi see, et kas see sihtgrupp peaks olema naised, kes on kodus, näevad seda reklaami ja mõtlevad, et ooo, tahaks ka oma mehele hea naine olla?

this-cannot-be-real-4991979

  • Laen.ee reklaam, kus öeldakse midagi säärast, et tule oma laenudega meile ja siis sa saad täiega lõõgastuda. Ekraanil istub naine kohvitassiga kamina ees ja näeb välja kõike muud kui lõõgastunud.
  • Mingi kiirlaenu reklaam, kus öeldakse, et ära võta laenu ilma põhjuseta, samal ajal kui ekraanil on naine, kes megarõõmsalt kampsunit shoppab. Mis seal ikka, kampsun on ju meie kliimas üsna hea väljaminek, või mis?
  • Teele Viira Oppa Farmi style…Ma olen lihtsalt sõnatu, sest see oli üks jubedaimatest asjadest, mida mu silmad näinud on.
  • Mingi ravimireklaam, kus öeldakse, et see on ergutus kaasaegsele mehele. Kardo arvab, et see on mingi viagra laadne toode. Mina arvasin, et need on vitamiinid. Aga sellest, miks mingi lateksis naine kaasaegset meest golfikepiga peksab, ei saa me kumbki aru.
  • Xymelini reklaam, kus blond neiu laseb seda endale ninna ja pingutab nii väga, et jääda naeratama kaamera poole, aga korraks tuleb ikka selline nägu ette, nagu oleks endale…xymelini ninna lasknud 😀 Ma ei saa aru, miks ta seal reklaamis teeselda ei võiks, et ta seda sinna pritsib??

Muidugi mul rohkem ei tule neid meelde ja nagu kiuste, iga kanal mille peale ma panin, EI NÄITA reklaame. Ega ma siin homseni oodata viitsi, aga võite ise kirjutada, et mis on kõige haigemad reklaamid, mida te näinud olete.

6168878_700b-9555106

Loe ka neid postitusi!

78 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 6. veebruar 2014 at 16:03

    Sattusin eile seda blogi lugema ja nüüd olen sõltuvuses, väga hea ajaviide ! 😀 Titabeebi on väga armas ja blogi autor on vaimukas aga asjalik, mulle need postitused meeldivad !

    Üks lollimaid reklaame… issand ma ei mäleta mida see reklaamis.. kas mingit panka vms, aga seal näitab siis klippe õndsast elust, loetleb erinevaid mäletamisväärseid asju ja ütleb ” Kas mäletad oma esimest äritehingut… ” Igakord kui ma seda näen ( nüüd harvemini aga vahepeal näitas seda väga tihti) mõtlen, et krt küll.. tõesti jah tavalisel eesti inimesel on tõesti neid äritehinguid nagu jalaga segada… lausa raske meenutada millal see esimene oli. Vb tundub tobe aga tõesti, mina lihtinimesena mõtlen küll, et need ärihaid, kellele see lause vb suunatud on, vast ei istu teleka ees kell 16.30 ja ei vaata Maria ja Kaptenit.

  • Avatar
    Vasta karyna 19. detsember 2013 at 20:34

    Maitea, kas ma olen ainus aga mul tekib alati selle platcenta ampulide reklaami peale tahtmine juuksed endal peast välja sikutada. Eriti kui see neiu korrutab neid ripsmeid, ehk ütleks veel 10000009 korda, äkki keegi ei saanud aru 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 19. detsember 2013 at 11:31

    Kunagi oli tampoonireklaam, kus meesterahvas luges peale: “UUED FLOWER POWER TAMPOONID JEEE”
    No tõesti..

  • Avatar
    Vasta Kaili 19. detsember 2013 at 01:03

    …ja täiega ajab mind praegu arvutisse tekkivad kõikvõimalikesse külgesesse ,,sa oled 100 000, klikka oled võitnud,, vmi tekstiga aknake. Varsti ei näe enam ivagi ekraani, hunnik jama kõksi 1haaval kinni…juba mõnda aega- täitsa marrrru ajab

    • Avatar
      Vasta Siky 19. detsember 2013 at 02:14

      Selle jaoks saab arvutisse tõmmata vastava programmi, et reklaame ei viskaks. Ma praegu ei suuda kahjuks nime meenutada, aga jah, sai tõmmatud ja nüüd on teine asei kohe arvutis istuda 🙂

    • Avatar
      Vasta Robin 19. detsember 2013 at 16:52

      Vot Mozilla kohta ei tea, aga Chrome’is töötab väga hästi AdBlock sellise “21 meelast kiisut otsivad sinu naabermajas lõbusat orgiat, klikka kohtumiseks siia” saasta vastu, mis häirivalt paljudelt lehtedelt silma jääb. Igasugune debiilne hüpikakende jama jääb ka ära.

  • Avatar
    Vasta Kaili 18. detsember 2013 at 22:29

    Üks parim mooduseid saateid vaadata on tv salvestuselt vaatamine. Muidugi tuleb lisateenuse eest küll veidi juurde maksta. kuid pean tunnistama, et mulle ei meeldige enam otse tv vaadata.
    Rimi reklaame on muidu ka äge vaadata kuid see tudis-piip sealt puu otsast karjuv eesti aja inimene on mu meelest vähe imelik

  • Avatar
    Vasta Edith. 18. detsember 2013 at 21:05

    mul käib päev läbi telekas küll, aga sealt tuleb arvuti kaudu stuffi

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. detsember 2013 at 15:24

    Siin üks väga lihtne lahendus minu poolt:). Mina üldse telekat päeval ei vaata. Vaatan õhtuti ringvaadet ja etv (välistan ka kanel 2 ja tv3, sest sihukest saasta nagu nende uudised näitavad….ma näha ei taha ). No ma mõtlen pakutavat programmi päeval, vaid mul käib dvd mängija mulle meelepärasega. seal ei pea reklaame taluma ja sisuline pool pole ka nii nõdrameelne, kui päevasel ajal tv. ma vaatan ja kuulan erinevaid kontsertlindistusi niiöelda. Queeni oma on megalahe, Travis on hea, tõnis mägi on mõnna, jne. lapsele meeldib väga reipama tantsumusa dvd, kus on igasugu häid klubihitte videodena koku lükatud. Ja kui laps magab ja väljas pole ja kaasa ei maga, siis ma loen . Auga, tv nüristab lõppkokkuvõttes ma arvan.

  • Avatar
    Vasta Kaija 18. detsember 2013 at 14:32

    Kõige jubedamat reklaami enam õnneks ei näidata. See alwaysi reklaam oma totaka lauluga oli ikka jubeduse tipp. See “tiptop kõrged kontsad ja meik ka ja alata vòib päev” kummitab mind ikka veel aegajalt. Ja siis starmani zuumboxi laul ka.

    • Avatar
      Vasta Kaija 18. detsember 2013 at 14:33

      Mina peaksin end vist pimedaks ja kurdiks torkama 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. detsember 2013 at 14:24

    Tele2 reklaamid on mu meelest mõnusalt jaburad 😀 Näitlejatest on sinna hea tandem leitud ning erinevad fraasid on juba ka rahvafolkloorina kasutuses: mees maksab jne 😀

    Lisaks eelpool mainitud reklaamidele on nõme vist üks EMTi reklaam, kus Jõuluvana toob väikesele poisile tahvelarvuti. No, tekitame kõikidele lastele nüüd ebareaalseid kingiootusi..
    Aa, ja Monster High ning Barbie reklaamid – mul on tunne, et nende lauludesse on üritatud võimalikult palju imelikult kõlavaid sõnu ära mahutada, igatahes väga jube tulemus on 😀

  • Avatar
    Vasta Stine 18. detsember 2013 at 14:21

    Räägi parem millest see reklaam räägib, kus sina osalesid? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. detsember 2013 at 16:07

      Tööohutuse värk 😀

  • Avatar
    Vasta K 18. detsember 2013 at 12:35

    ÜLOOO 😀 Lenor

  • Avatar
    Vasta riina 18. detsember 2013 at 12:32

    minu lemmik on iga aasta saku jõulureklaam, kus “mulle sajab”
    õllejooja ma pole, aga nii tore reklaam 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 18. detsember 2013 at 12:27

    Selle Farmi Style’iga on nii, et Teele Viira on vist ainus inimene maailmas, kes on v6imeline a cappellas m88da laulma. Ehk siis taustmuusika puudub, meie viisi ei tea, aga tunned, et ta laulab m88da 😛

  • Avatar
    Vasta e 18. detsember 2013 at 11:50

    Yks jubedik on mainimata jäänud – kus Kadri Adamson kysib imestunult: “Kellel see siis nii väike on?!” Ma olen m6elnud, et ei tea, kas tal oli suur rahahäda, et sellise asjaga n6usse jäi. Seda tyypi kahem6ttelisi “vaimukusi” leidub meie reklaamides yldse palju ja need ajavad sydame pahaks kyll.

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. detsember 2013 at 11:40

    Selle aasta kõige ajuvabam ja ka koomilisem reklaam on Büroomaailma oma, kus Kristina šmigun lausub naeratades, et “see aasta ostame kõik oma jõulukingid büroomaailmast” ????? Tekitab küsimusi :))

  • Avatar
    Vasta Teresa 18. detsember 2013 at 11:32

    Ära sp küll end pimedaks torka..
    No mõtle, Sa ju ei näeks oma nunnusid enam.. ainult käsipidi kombates.. 🙂
    Aga, jaaaaa, reklaame on ikka mega palju ja enamus on saast.

  • Avatar
    Vasta Kadri 18. detsember 2013 at 11:13

    Kaks “lemmikut”, mis kohe meelde tulevad on see “kassi ära värvimise reklaam” ja siis see, kus üks naine paaniliselt õhuvärskendajat mööda maja laiali laseb.. nagu wtf!? Farmi Style on minu arust juba täiesti omaette kategooria..

  • Avatar
    Vasta Anette 18. detsember 2013 at 11:08

    Mulle on Tele2-e reklaamid alati meeldinud, minumeelest on need nii totakad 😀 Ja see tüdruk Talleggi reklaamis on ka imelikult naljakas. Viimasel ajal olen teleka vaatamisest loobunud aga Tere reklaam oli kriipi, Teele Viira Farmi style’i pärast oleks tahtnud maa alla vajuda. Xymelini üle ma itsitasin ka ja laenureklaame on nii uskumatult palju ja need on nii halvad!
    Ainukesed ilusad reklaamid ongi auto- ja parfüümireklaamid. Mitte küll kõik aga enamus. Näiteks Volvo reklaam ja Giorgio Armani parfüüm Si (ma õhkasin, et see on nii ilus reklaam ja et ma olen müüdud ja mees järgmisel päeval kinkis).

  • Avatar
    Vasta luize 18. detsember 2013 at 09:55

    Vahepeal olid pea kõik telefoniteenuste/teenusepakkujate reklaamid erakordselt nõmedad, aga nüüd on Tele2 domineerivaks jäänud. Ei tea küll, kes neile kampaaniat teeb?
    Ja muidugi igasugu veresülitamised, võehh.
    Kõhulahtistite reklaamid on ikka eriti naljakad, aga tüütud ka muidugi. Eriti kui tihti tuleb. Eriti, kui püüad saate kõrvale süüa midagi… kõht läheb iseenesest lahti kohe.

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. detsember 2013 at 09:51

    Kuna ma ise ei ela eestis, siis ei ole väga sealsete reklaamidega enam kursis. Aga mingi hetk eestis ema külastades jäi see oppa-farmi style silma ja võib öelda küll, et väga häiriv reklaam. Ei tea kui paljudel seda reklaami nähes tekkis mõte, et ostaks nüüd kohe Farmi tooteid 😀

    Aga ma võin lohutuseks öelda, et ka minu praegusel kodumaal ei hiilata reklaaminduses eriti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. detsember 2013 at 09:34

    Täiesti jube on Tere vms reklaam kus laps räägib emale, et ta värvis kassi ära. öak

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. detsember 2013 at 10:51

      Juba halvasti näitlevad küll jah…

  • Avatar
    Vasta Mariliis 18. detsember 2013 at 09:33

    Minu jaoks kõige õudsamad on Old Spice reklaamid. Mõned on nii enam-vähem talutavad. Aga noo Old Spice omad on minu jaoks täielikult jubedused. Üks on see, kus mees ütleb: ”ma olen naine, ei tegelt olen mees!” Ja teine, kus ta ratsutab hobuse seljas ja küsib : “kas teadsite, et istun sellel hobusel tagurpidi”. Nii idiootsed reklaamid.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. detsember 2013 at 10:51

      Ma arvasin, et asi minus, et ma neist aru ei saa:D

  • Avatar
    Vasta Riina 18. detsember 2013 at 09:32

    Varsti jaanuaris tuleb kindlasti jälle see laenureklaam rõõmsa ja entusiastliku tekstiga “Nüüd on jälle laenuaeg käes!” Sest noh, jällegi – eestlased on ju rotid ja pärast detsembrikuud imevad kartulikoori.

  • Avatar
    Vasta v 18. detsember 2013 at 05:16

    Yks ylimalt out reklaam oli mingi auto kohta, et ilus, kena, mugav, õko jne JA armatuuris oli kytusekuluks 24l/100km vms. Imehea reklaam…..

  • Avatar
    Vasta heeli 18. detsember 2013 at 00:58

    vihkan reklaame, konkreetselt.. mõni üksik on vb normaalne.. just hiljuti jutustasin telksi ees vanaemaga ja telekast juhtus tulema jogurti reklaam, marjakas äkki? aga point selles, et jogurtis on niiiii palju marju. aaa, sama lugu alma mingi jogurtiga.. niii palju marju, et ei mahu topsi ära, nagu wtf, siiis on hästi kui sa reaalselt jogurtist 2 laiaks tambitud marja leiad.. ulme 😀

  • Avatar
    Vasta www.minajamuud.blogspot.fi 18. detsember 2013 at 00:55

    Soomes on selline tobe reklaam, et naine sügab oma tagumikku vastu puud ja teeb nägusid. Hemorroidiravimi reklaam!
    Et siis jah…

  • Avatar
    Vasta Roosasidrun 17. detsember 2013 at 23:57

    Hmm… miks ma ei saa oma nime alt blogida vaid pean lahtrid täitma?

    Kõige haigemad on tampoonide ja sidemete reklaamid! Ja kui nad juba meile rõvedad on, mis siis kõik need mehed peavad tundma, kui neile muudkui reklaamitakse seda jama?!

    Veel häirivad mind Top Shopi (vist oli?) reklaamid, kus kõigepealt öeldakse “hirmus hea hind” näiteks põrandalapile ning siis hakatakse sinna juurde hõikama, kuidas ämbri ja lapivarre ja lisalapi ja jumal-teab-mille-veel saad juurde ABSOLUUTSELT TASUTA!

    Pesupulbrid on muidugi omaette tase!

  • Avatar
    Vasta Köhh 17. detsember 2013 at 23:17

    Kusjuures ma pole 90% neist reklaamidest mitte kunagi näinud 😀 Kui ma üldse telekat vaatan, siis ETV-d. Muudest kanalitest tuleb enamasti niikuinii lausjama.

  • Avatar
    Vasta Triin V 17. detsember 2013 at 23:13

    Oijaa, neeed reklaamid 😀 Minu meelest on veits nilbe see Farmi toorjuustu reklaam, kus mees sebib naise käest võileiva ära põhimõtteliselt kasutades kergeid eelmängu võtteid, janoh vastupidi ka, kus naine kavaldab üle ja jääb “seksika” pilguga vahtima. Öäkk!
    Eesti kanalid on ikka igasugu kamarajura täis.

  • Avatar
    Vasta Elena 17. detsember 2013 at 22:44

    See Nutella või millegi muu sellelaadse reklaam, kus isa ja poeg mõlemad tukuvad laua taga ja siis söövad nutella leiba ja lõpuks öeldakse, et “huuuuuuumorimeel on tal küll isasse” või midagi sarnast… täpselt ei enam ei mäleta, kuna ammu pole näinud – õnneks! – aga täielikult jabur minu jaoks, kust see huumorimeel sinna reklaami küll sisse tuleb… või olen ise nii huumorivaene, et ei mõista head nalja.

  • Avatar
    Vasta konkreete 17. detsember 2013 at 22:39

    See viimase aja nutella reklaam on naljakas, sest ma esimest korda nägin, kuidas seda määritakse leivale. Kohe mõtlesin, et kas üritatakse kuidagi eestlastele suunata seda, kuna me oleme ju rets leivarahvas, aga siis meenus, et saksamaal süüakse ka leiba… tegelt ma ei tea, mis maa reklaam see originaalis on, aga miks vanasti söödi seda reklaamis saiaga ja nüüd leivaga? Keegi moosileiba äkki ei sooviks teha? aga suhkruleiba? aga meeleiba? 😀 Õnneks ma ei armastagi moosi/nussa/mee jne asju, äkki sellepärast ei jõuagi kohale.

  • Avatar
    Vasta Kata 17. detsember 2013 at 22:05

    Loogikavastased on ka need perwollid ja värgid, kus keegi peol või teatris järsku perwolli pudeli selja tagant välja tõmbab 😀

    • Avatar
      Vasta Laura 18. detsember 2013 at 09:01

      Issand jaaaaaaaaa, need on täiesti ajuvabad.
      ja siis poes läheb moosi pluusile ja pestakse ära ning tädi shoppab rõõmsalt edasi. wtf nagu? Kust ta selle pesumasina sealt poest sai ja kuidas pluus ära kuivas 😀

  • Avatar
    Vasta Mari Liis 17. detsember 2013 at 22:02

    Mind häirivad need kanareklaamid. Noh kus see väike tüdruk ütleb rämeda häälega “Päris hea”
    Ja issand kas te saib’i reklaami mäletate? 😀 Lapsed lähevad pöördesse sest isa lubas neil ilmselt peale pikka näljutamist leiba/saia süüa ja nüüd nad ei suuda otsustada kumba nad tahavad ja lähevad kaklema.

    Ja noh, pesupulber on tõesti omaette kategooria kohe. Oi ma niisama võtsin teatrisse 6-kilose Persili kaasa, tavaline asi ju.

  • Avatar
    Vasta Hanna 17. detsember 2013 at 21:55

    Kõige nõmedam reklaam on minu meelest doonori reklaam ,kus algselt vihjatakse jällegi nagu hakkaks mingi seksi teemaline kondoomi reklaam :s nagu mida ,miks ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 21:58

      See tüdruk seal on minu kunagine klassiõde. Kahjuks olen ma sunnitud teda vihkama, teatud asjade tõttu, mida ta tegi mu parima sõbranna mehega 😀 Seega ühinen ja vihkan reklaami ka! 😀

      • Avatar
        Vasta Mari 17. detsember 2013 at 22:40

        Neid reklaame selles seerias on mitu ja seal mängivad “peaosi” erinevad naised, niiet täpsust palun 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 22:44

          See blond 😀

  • Avatar
    Vasta Haly 17. detsember 2013 at 21:44

    Farmi Style reklaam oli tõesti õudus 😀
    Enamus reklaame on kka täis-saast..
    Meeldivad aga Rimi reklaamid Leemeti jms tegelastega 🙂
    Lapsed fännavad ka mõnda reklaami 😀

  • Avatar
    Vasta konkreete 17. detsember 2013 at 21:44

    Üks reklaam, mis mind viimasel ajal kohutavalt häirib, on selline, et see on nii häiriv, et ma isegi ei mäleta, mida seal reklaamitakse. Igatahes 2 looma(!!!) istuvad diivanil, ja naisloom, kass, ütleb meesloomale, jänesele, et “maaaa küll ei kuulaks telekas rääkivate loomade juttu, saaaaa võiksid ka seda teha” vms. Esiteks selle “maaa” ja “saa” rõhutamine on okse kuubis ja mis kuradi loogika järgi sa reklaamid toodet loomadega, kus loomad ise ütlevad, et loomade juttu telekas ei tasuks uskuda, et ikka inimeste oma. aaarghhh. Rõve. Mai tea. Tahaks mürki süüa.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 21:52

      Issand, kuidas ma sain selle reklaami unustada?! JAAA, see on jube reklaam 😀

  • Avatar
    Vasta Mann 17. detsember 2013 at 21:42

    Need vetsupoti-kollid on ka üks nõme väljamõeldis. Vaesed lapsed ei julge vetsus käia (vanuses c 1,5-3 aastat). Ürita sa siis neile selgeks teha… Ja igasugu muud kollid – nohu, nälg jne.

    Muidugi pesupulbri reklaamid on väga haiged. Inimene läheb peole ja opaa-kotist ilmub juhuslikult pesupulber. WTF…

  • Avatar
    Vasta Maris 17. detsember 2013 at 21:31

    Pesukaitsmed, tampoonid jne. Ema, palun anna padrunit ! IRL kindlasti kõik naised laulavad päevade ajal valgetes pükstes mööda linna ringi. Yeah right…

  • Avatar
    Vasta Piksel 17. detsember 2013 at 21:27

    Mulle tekitab judinaid see Sudafedi reklaam, kus peategelaseks on see heegeldatud naine ja siis näidatakse tema heegeldatud pea ristlõiget vms… Võeh…

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. detsember 2013 at 21:18

    See Wellman on tegelikult pohmakaroht vist. Ma olin ka koguaeg kindel, et viagra reklaam, aga elukaaslane avas silmad :D.

    • Avatar
      Vasta konkreete 17. detsember 2013 at 22:35

      see pole otseselt pohmarohi, vaid ongi vitamiinid, lihtsalt kuna reklaam on suunatud kaasaegsetele meestele, siis need armastavad rämedalt pidu panna 😀

    • Avatar
      Vasta Kaili 18. detsember 2013 at 14:12

      Pole ise lähemalt uurinud apteegist, mis nad täpselt on, kuid on olemas – wellwoman ja wellkids ka veel… ok, naise nimi veel , aga kui lapsed ka ühise nimetaja alla lükatakse, tekib küsimus miks-mida-milleks need üldse mõeldud on. Väga palju on reklaame mille sisust pole üldse aru saada, mida see reklaamima tegelikult peab.
      Ja üldse kõik need superpesuvahendid, mis peaks kõik puhtaks tegema väga madala kraadi juures ja kuna ma suht mugav ning ei viitsi pesumasina olemasolu juures käsitsi enne pesu nühkida, siis need super ained ja mega madala kraadiga pestavuse juures mul küll puhtaks ei pese. Seda enam, et järjest tekib mul riideid koju mida masinaga pesta ei tohigi ja neid mida võib…no laste sukapüksid: ostan suurema suurusastega ja peale pesu need 3 nr väiksemad. Eriti kui see eriti pehme riie ja pole suva oma siis 5 a mõeldud riided läevad 2 a selga..mis mõttes nagu.

      • Avatar
        Vasta konkreete 20. detsember 2013 at 23:26

        no mina isiklikult olen wellwomani ja wellmeni reklaamist väga hästi aru saanud, seega ei näe probleemi. Ja arusaadav oleks siis, et wellkids on vitamiinid/toidulisand lastele just nende ainetega, mida lapse organism vajab.
        Ja kui sukapüksid lubatud pesurežiimi ja -temperatuuri juures kokku tõmbuvad, siis soovitaks tootja poole pöörduda. Samas olen ma kõik plekid oma riietelt probleemivabalt ka 40 kraadi juures maha saanud, isegi tindiprinteri tint tuli diivanikattelt maha. Ma ei tea, äkki mul on lahjem veri ja lahjem vein ja lahjem printeri tint, mida oma riietele peale ajan. Kuigi jah mu peikal oli näiteks komme pesumasin täiesti triiki täis toppida, siis ei tule jah plekid maha vahel. Aga see on tal nüüd keelatud ja plekid tulevad kõik välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Merili 17. detsember 2013 at 21:15

    Ma vihkan ka seda Taksopargi reklaami. Kunagi oli äkki mingine Talleggi reklaam, kus üks väike tüdruk ütleb ”PÄRIS HEA”, inetu on öelda, aga ma vihkan tõsiselt seda reklaami 😀 See milline see nägu sellel lapsel on + veel kuidas ta seda ütleb.

    Teemast välja, aga sinu blogi puhul Mallukas mulle meeldib see, et kunagi ei tea kust kuradi kohast see pauk nüüd võib tulla 😉

    • Avatar
      Vasta elex86 17. detsember 2013 at 22:13

      Jaa, mulle ka see talleggi reklaam ei istu. Andke mulle nüüd andeks aga… Peale kõige muu, on sellel tüdrukul imelik hääl ka veel.

      • Avatar
        Vasta Johanna 17. detsember 2013 at 23:55

        Minumeelest on see tüdruk just armas 😀 Hääle on omapärane, aga ka armas 😀

      • Avatar
        Vasta Kristiine 19. detsember 2013 at 11:25

        Nägin nädal aega pärast selle tüdruku reklaami õudusunenägusid temast. Tal on täpselt sellise olen-pai-tüdruk näoga, aga tegelikult nurga taga kägistab tibusid

    • Avatar
      Vasta Kadri K 18. detsember 2013 at 00:52

      Mulle just meeldis selle tüdruku nii ilme kui hääl. Eks lapsed teevadki natuke ülepingutatult asju, aga üle pika aja oli selline, mõnus reklaam minu arust. 😀 Eks maitsed vist erine.. 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 17. detsember 2013 at 21:14

    Kõhulahtisti reklaam, kus kaks eriüksuslast rabavad naise metroorongist ja tassivad vetsu.
    Nii haige lihtsalt.

    Paradontax’i reklaam, mis ütleb, et kui sul on igemeprobleemid, siis sa peaksid teadama erinvust
    ‘selle’ ja ‘selle’ vahel, kraanikaussi sülitatakse samal ajal verine hambapastalärakas ja mitteverine
    lärakas. Võehh!

    BelVita Homps hommikusöögi mingid asjad. Ma vist tapaks ära igaühe, kes varahommikul mulle
    Mirtel Pohla häälega ebaloomulikukult reipalt neid asju pakkuma tuleks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 21:58

      Jaa, see lahtisti oma on haige! 😀

    • Avatar
      Vasta Mari Liis 17. detsember 2013 at 22:05

      Õh, see paradontaxi reklaam oli Rocca vetsus ka. Kraanikausside põhja olid need verise vahu lärakad kleebitud ja ma tõsiselt ehmatasin ära korraks, et mis kurat siin toimunud on nüüd.

  • Avatar
    Vasta Helen 17. detsember 2013 at 21:14

    Miks ma seda Oppa farmi style reklaami näinud pole? Ega vist väga ei tahaks ka 😀
    Aga ma ei salli seda reklaami, kus kraanikaussi verd sülitatakse. Roccas olid lausa need kleepsud kraanikaussidesse topitud, esimese hooga vaatasingi, et kraanikauss verine. MIKS VAJAAA?

  • Avatar
    Vasta Siky 17. detsember 2013 at 21:10

    Need kohutavad nohureklaamid, kus mingid rohelised koll-monstrumid ründavad inimest. Siis tuleb imerohi ning nad lüüakse nokauti.
    EMT-i jõulureklaam, kus jõuluvana lendab mingi ufolaevaga vms ja üks kink jääb puudu jne.
    Tere reklaam, kus naine peaks piimalonksu võtma, aga häirib, et ta ei pane suudki vastu – nii võlts ja häirib miskipärast, sest pärast on naeratus nagu oleks taevasse saanud 😀
    jne.
    Neid ikka on, aga no ei tule ju meelde.

  • Avatar
    Vasta H 17. detsember 2013 at 21:01

    Tartu Taksopargi reklaam. Seda vist telekast ei näidata, aga kinos enne filmi küll on. Kõik on lihtsalt nii kohutav selle juures. Ülinaljakas on see, et öeldakse “Teie soovid liigutavad meid” ja samal ajal näidatakse autos istuvat noort neidu, kellel selline nägu, et no palun laske mul lihtsalt surra.

    • Avatar
      Vasta Mari 17. detsember 2013 at 22:28

      See tuleb Alo TV pealt!

  • Avatar
    Vasta Riina 17. detsember 2013 at 20:59

    See Teele Viira Farmi reklaam on mu arust ka ikka VÄGA jube.. 😀

  • Avatar
    Vasta Kea 17. detsember 2013 at 20:56

    Mingi värdjas alwaysi reklaam, kus mingid neli tüdrukut olid peol, praegu see laul meelde ei tule, aga seda nähes oleks tahtnud alati oksendada 😀

    • Avatar
      Vasta Evelin 17. detsember 2013 at 21:20

      No enam- vähem sama on ju see, kui Emake Loodus tuleb tütarlapsele klubisse järgi,
      et kõigi tema sõprade- sõbrannade ees kõva häälega kuulutada, et pidu on nüüd läbi,
      sest ‘need’ päevad on käes. Awkward!:D

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 21:54

        Ma pole sellist reklaami küll näinud 😀

        • Avatar
          Vasta Evelin 17. detsember 2013 at 22:22

          Mul üks sõbranna ikka räägib, et kui ta kunagi tahab olla oma tütrele eriti halb ema, siis ta raudselt läheb talle kusagile klubisse järgi ja teatab kõva häälegi kõigi tütre sõprade ees, et ‘kuule, tõin sulle hügieenisidemeid, sul on ju päevad’

        • Avatar
          Vasta Krissu 18. detsember 2013 at 07:22

          Veab sul siis… 🙂
          Mina tituleerin selle ka üheks jubedamaks reklaamiks, kuid samas oleks sedasi klubbi ilmudes emake loodus väga hea rasestumisvastane vahend 🙂 🙂

          See Tere reklaam kus tädi punaste huultega nagu piima joob aga tegelt saad aru, et ta isegi ei kalluta klaasi nii palju, et midagi talle vastu üliperfektseid möksitud huuligi jõuaks.

    • Avatar
      Vasta Kadri-Leen 17. detsember 2013 at 22:35

      Haha mis teema nende sidemete ja tampooni reklaamidega on kõikides lauldakse…ütleks et ma küll päevade ajal ei laula…väga lamp on see kui nt mõni laps sul kuskil bussis laulab mingit sideme reklaami laulu….

  • Avatar
    Vasta Haldjapiiga 17. detsember 2013 at 20:55

    faanish on nii suurepärane ja plekid jäävad minevikku ja porgandipastast saab igaljuhul jagu!
    tegelikult ma tahtsin selle Sinu eelmise postituse juurde lisada, sest sõnakasutus seal reklaamis on TÄPSELT samasugune nagu kasutatakse ilublogides.

    A see kampsuniostmise kohta: ära võta laenu, aga kui väga vaja siis! nagu, võta laen siis kui sa seda never tagasi ei jõua maksta, et nad sind rohkem röövida saaksid??

    Täiesti kõrvaline küsimus, et mismoodi saan ma siin vastata oma blogi alt?

  • Avatar
    Vasta K 17. detsember 2013 at 20:53

    Haha!! Mingi aeg oli ka Tere reklaam, kus ilusa näoga naine ütles hästi nilbe ja madala häälega meelsa “Tere”, see ajas küll südame pahaks.
    Peale selle, Loto saates oli(vb on) pealelugeja, kes seal lõpus pallide nimetusi ütleb VÄGA meelsa häälega.
    Ah vb ma kujutan ette ja olen ise meelas, aga mul nalja küll 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 17. detsember 2013 at 20:49

    Tead, selle kiirlaenu reklaamiga see asi, et näidataksegi selle kampsuni ostmisega, et see on see no-no, ära kuluta môttetuste jaoks. Demonstreeritakse ilma pôhjuseta laenu.

    Aga see farmi style.. Jumal tänatud, et enam ei näidata!

  • Avatar
    Vasta T. 17. detsember 2013 at 20:47

    Ohatise rohu reklaamid kus öeldakse, et juba homme saab suudelda 🙂

  • Avatar
    Vasta K 17. detsember 2013 at 20:45

    Absoluutselt kõik pesupulbri reklaamid… No mitte et need oleks haiged, aga fantaasiat nende tegijatele vist palju jagatud ei ole 😀 Minu jaoks on kõik ühesugused.