TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

Teate, mis mulle pähe ei mahu?

17. detsember 2013

Ilublogid. Palun nüüd kohe andeks kõikidelt mu tuttavatelt/sõbrannadelt, kes sellist asja peavad, aga ma olen niigi kaua seda kõike enda sees hoidnud ja ma arvan, et eelmisest postitusest peaks välja lugema, et varsti olen ma juba väga pinges 😀

Ma lihtsalt ei saa neist aru. Ok, ma tegelikult loen ka ainult mõnda ja ma pean tunnistama, et need kaks, mida ma loen, ei ole mulle sugugi vastumeelsed, aga neid on nii kuradima palju ja kõik nii kuradima ühesugused!

Esiteks – nendega ei tulda kunagi mölisema, et “AHHA!! Miks sa said tasuta selle hirmsa pruuni huulepulga?! MIKS?!”. Tasub mul ainult üks tühine kassipeldik saada, kui juba inimesed hüsteeriast minestavad…Üldse ilublogides ei ole ever mingeid “heitereid”. Kuigi eks ta vist loogiline ole, et meigi üle ei saa nii vaidlema minna, kui näiteks titenduse üle. Kas te kujutaks ette, et keegi hakkaks ilublogis kommenteerima: “Sa vana lits! Ostsin sinu soovituste kohaselt selle juuksepalsami, aga mu juuksed ei olegi nüüd siidised! PÕLE PÕRGUS!”.

Teiseks ei tundu neil minu jaoks sisu olevat. Ma ütlen MINU JAOKS, sest ilmselgelt on maailmas palju naisi, kes veedavad enamiku oma päevast mõeldes oma välimuse üle. Ju siis neile läheb ka peale see triljoni iluvidina arvustamine. Sest nende eesmärk on olla imekaunis. Ja selle jaoks on ju vaja teada, et mis vahendid sind parasjagu kõige ilusamaks teevad. Minul õnneks on pohhui. Näiteks eile käisin puhta meikimata poes (SUURES POES!) ja ma olen kindel, et kuskil mu peal oli lapse okse, sest ma tundsin selle lõhna iga kord, kui ma pea paremale pöörasin. Uurima ei viitsind hakata. Aga teate, ma olin ikka imekaunis 🙂

Selle pärast ma vist alati natukene üllatunud olengi, kui ma sääraseid blogisid loen. Et kuidas on neil inimestel viitsimist teha oma 838364jast huuleläikest pilti. Arvustada seda sõnadega “kauapüsiv, sametine, kontrastne” jne? Kanda huulepulka peale ja teha siis ka 363 pilti. Teha teistele videoõpetus, kuidas samasuguseid huuli saada? Tahate, ma seletan teile seda kohe? ILMA videota? Võta huulepulk kätte, eemalda kork, kanna huultele…

tumblr_mh0l2wrrqu1qldrydo1_400-2741241

Ja muidugi see “PPK” ehk siis päeva pükskostüüm, või noh, see asi, mida nad OOTD’ks tituleerivad. Alati, kui ma mõnda sellist postitust näen, siis ma mõtlen, et mis selle point on? Et kõik lugejad näeksid, kui freaking stiilsed nad on? Et kõik rumalad ja moekauged lugejad saaksid aru, et mis üldse moes on? Et kõik lugejad nad tänaval ära tunneks? (“Muskad, hoidke silmad lahti, sest TÄNA on mul seljas triibuline kampsun ja ruudulised püksid!”).

rottenecards_1528945_5qx4fsp28d-5595080

Aga noh, ju siis on inimesi, kellele see meeldib. Hell, äkki peaks minagi oma välimusele rohkem rõhku pöörama? Aga sellegipoolest usun ma enda võimesse endale ise poes jumestuskreem valida, riided selga leida ja elada teadmiseta, mida teistel inimestel iga jumala päev seljas on.

tumblr_mgr06homxx1r11q1qo1_500-2375105

Minu “Päeva pükskostüümi” rubriik oleks hetkel kesine, kuna ma laman trussikute väel voodis. Aksessuaariks üks kass (mustvalge, sametine, kauapüsiv) ja väikelaps (veidike kakahaisune).

Kas teie loete ilublogisid? Miks? MIKS? (Jah, ma esitasin selle küsimuse praegu endale ka :D)

Loe ka neid postitusi!

83 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Gudrun 25. mai 2014 at 07:19

    Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

  • Avatar
    Vasta Hye 22. mai 2014 at 02:23

    Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
    though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre
    talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

  • Avatar
    Vasta real-racing-3-cheats.cracksandhacks.org 7. veebruar 2014 at 02:43

    Asking questions are really good thing if you are not understanding something entirely, except
    this piece of writing gives pleasant understanding even.

  • Avatar
    Vasta Teele 19. jaanuar 2014 at 20:55

    Ma saan aru sellest ideest, et ilublogisid on nii palju ning no offence taken, kuna olen ka üks nendest “ilublogijatest”. Kui aus olla, siis ma meigin end võibolla 1-3 korda nädalas, kui ma viitsin, aga vot tee mis sa tahad, aga minu jaoks on erinevad meigitooted huvitavad. Ma käin igal pool ilma meigita, soenguta vms., aga samal ajal enamus veedan enda ajast olles no-lifer ning vaatan erinevaid blogisid, videosi jne, kuna minu jaoks on lihtsalt huvitav vaadata mida inimesed arvavad, kuigi osad on n.ö ära ostetud. See ei eelda, et ma lähen ja jooksen poodi, et osta endale 100 erinevat asja, millest keegi just rääkis. See on hobi, mis kellelegi meeldib. Kõik ei sobigi kõigile, lihtsalt tasub suhtuda sellesse tolereerivalt ning minna eluga edasi. “you cannot please everyone, since once you bow to one man, you show your ass to another”.
    Ma ei kaitse ega kritiseeri. Oma arvamus, vaba maa. Tegelikkuses on üpriski huvitav lugeda selliseid tekste, kuna see annab ka inspiratsiooni, et midagi võiks ju muuta, sest tõesti asjad muutuvad kuidagi üksluiseks.
    Keep up the good work ning ilusat aasta jätku 🙂

  • Avatar
    Vasta Anon 23. detsember 2013 at 18:47

    Mis on üldse kellegi asi kedagi kritiseerida! Eriti veel enda blogis!
    Teised ei tule Sinu kohta kirjutama, et sul on mõttetu blogi ja miks sa kirjutad oma tite varvastest….MITTE KELLELGI EI OLE ÕIGUST TULLA TEIST KRITISEERIMA..Teeks siis seda viisakalt…
    Miks ka spekuleerid teisi ja arvad, et sinu titeblogid pakuvad inimestele huvi????

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. detsember 2013 at 22:38

    Okei, nuta või naera, aga see jutt on 100% minu kohta 😀
    Kunagi, paar aastat tagasi oli ilublogisid vaid näpuotsatäis ja siis oli hea, kui keegi oli mõnda toodet katsetanud ning ütles Sulle juba eos ära, et tegemist on saastaga ning hoia parem oma raha kokku. Või siis vice versa. Nii alustasin ise ka blogi, sest neid kes ilualast nõu tahtsid, oli palju. Lihtsam oli kirjutada blogisse ühe korra kõigile tekst, kui hakata igaühele eraldi kirjutama. Siis ei saadud asju veel tasuta ka, nii et kõik arvamused olid ausad. 😀 Nüüd ma muidugi ei oska asjade ausust kommenteerida, vähemalt teiste inimeste kohta. Ise olen alati öelnud, kui mõni firma tahab mulle midagi saata, siis on neil 50:50 võimalus, et nad saavad halva arvustuse osaliseks…. ja enamjaolt sellega meie kirjavahetus lõppeb. 😀

    Minu ilublogi on ka täiesti soiku vajunud, sest mulle endale tundub, et asi hakkab end ammendama. Miks inimesed seda kõike veel lugeda tahavad? Youtube ka igasugu vigureid täis, otsigu sealt, aga usu või ära usu, nõudlus on endiselt… nii normaalsete asjade järgi (keerulisemad silmameigid), kui ka Sinu välja toodud “kuidas huulepulka peale kanda” tüüpi postituse soove või veel hullemaid 😀

    Tahad ma üllatan Sind? FB “ilublogijate grupis” on 53 liiget st Eestis on VÄHEMALT 53 ilublogi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 20. detsember 2013 at 23:34

      Ma tahan aint öelda, et ma vaatasin su linki ja…Sa oled sitaks ilus 😀 mõni IME, et sul ILUblogi on 😀

      • Avatar
        Vasta Kätlin 20. detsember 2013 at 23:51

        Aitäh! Selle päras ma meiki nii kõrgelt hindangi, suudab mulle talutava näo ette teha 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 21. detsember 2013 at 00:01

          peaks ka vist siis sellisel juhul rohkem meikima hakkama 😀

  • Avatar
    Vasta "Fänn" 18. detsember 2013 at 12:13

    Minul ka ilublogidega omamoodi suhted. Kindlasti kiidaksin Triinu Liisi blogi, kuigi peab tunnistama, et tal lisaks ilule ka muid teemasid ja see selle huvitavaks teebki. Tema optimism ja see, kuidas tal kõik õnnestub – ausalt öeldes, isegi kadedaks ei tee, hea meel on tema üle. Ja blogikujundusega on vaeva nähtud, mis mulle kui suurele blogigurule väga meeldib.
    Anna Elisabethi blogi ka üsna asjalik, mulle meeldib, kuidas ta piltidega vaeva näeb ja kuigi mulle ei meeldi, et ta oma riietuseasju alati mustade-valgete-hallidega teeb, annab ta ikkagi idee kätte, mis on ilus ja äge – sest ta on pisut julgem kui tavaline eestlane.
    Aga siis näiteks on selline neiu nagu Laura (http://llauraas.blogspot.com/), kelle blogist ma üldse aru ei saa. Pidevalt on mingid küüneteemad, kusjuures ei ole tal endal ühtegi ideed, varastab kõik instast ühelt tüdrukult ning siis teeb järgi ja ootab “ohhh kui ägedad” kommentaare. Tema ka üks neist, kes negatiivseid kommentaare väga üles lasta ei taha. Blogi on tal igav, kujundus on igav, tema elu on igav, aga ta ise arvab (vähemalt sissekannete järgi), et ta on väga äge. Vot sellest ma tõesti ei saa aru.
    Kokkuvõtvalt leian, et kui iluteemad on millegagi seotud, näiteks kodu, üritused, loomad (tuli meelde, et Triinul on ka restoranide arvustused olnud), siis võin seda lugeda. Tühipaljas “potsiku-kreemi-totsiku” jutt küll peale ei lähe.

  • Avatar
    Vasta L. 18. detsember 2013 at 08:54

    Tean ühte ilublogi, kus selle pidaja “testib” ainult alla 5 eurost kosmeetikat ja ülistab seda taevani. Räägib koguaeg, kuidas ta Prismast allahindlusega endale mingit uriini kokku krahmab ja on jube uhke selle üle.

  • Avatar
    Vasta Agnes 17. detsember 2013 at 23:45

    Ma loen ka ilublogisi ja moeblogisi. Viimaseid rohkem, ilublogisi peamiselt neid, mis ka riietest räägivad. Ja mul on endal ka blogi, mis võiks vist alternatiivse moeblogi kategooriasse minna. Pooled postitused on ka OOTD ehk mu riietusest. Miks ma seda teen? Noh, ma blogin kaltsukatest ja kasutatud riietest, eks ma vaikselt üritan inimestele näidata, et väga edukalt saab ilus ja stiilne olla ka ilma kalleid riideid ostmata ja et kaltsukates ei ole ainult augulised ja plekilised riided, mis kallimad kui nö tavapoes. Peamine põhjus on ikka see, et mind teeb see õnnelikuks.

  • Avatar
    Vasta Kanapea 17. detsember 2013 at 22:46

    Ma komistasin ka hiljuti lambist ilublogide otsa ja nüüd loengi vahel, sest see on lihtsalt nii… ilmvõimatu. Ajas ikka suu ammuli. Ausalt, tahaks mõnda neist tibinatest näpuga katsuda, et kas sa oled päriselt olemas. Ma ei hakka nimesid nimetama, mõni veel solvub, aga no… Minu teadmist mööda on nt 1. juuni lastekaitsepäev. Üks blondeeritud mimm kuulutas samal ajal oma blogis, et kutstub kõiki üles tähistama RAHVUSVAHELIST KLEIDI KANDMISE PÄEVA! Üks teine mimm sai purgitäie tasuta juuksevärvi ja oh, õudust, see jäi vist u tooni võrra tumedam, kui talle meeldis. Videost sai kuulda, et TERVE AASTA RASKET TÖÖD ON NÜÜD ÄRA NULLITUD! Juuksetuunimine on raske töö jah, krt! Kolmas mimm tahab saada mingit hirmkallist kreemi, mis paneb ta õnnest kiljuma, aga see paha firma vist pole talle kogu nurrumisest hoolimata ikka veel oma purki tasuta saatnud, sest aeg-ajalt kaebleb ta, ohh, miks see kreem nii kallis peab olema! Ja mis mul eriti pea aurama paneb, on see, et nad ajavad mingit puu-inglišši, küll teevad koleda eesti aktsendiga videosid ja mõni paneb pealkirja inglise keeles ja siis tekst on all eesti keeles. No milleks? Jaa-jaa, muidugi, kõik VÄLISMAALASED jooksevad nüüd su blogi lugema, sest sa ju oskad inglise keelt, mõtleks! Eriti huvitav on see, et mitmedki mimmud oleks oma jutu järgi nagu üliõpilased vms, vähemalt väidavad end midagi õppivat ja keskkooli kohta näevad juba vanad välja. Kus ülikoolides neid tühjusi-tühisusi peetakse, ei oska mina küll ära arvata… Ai, kurja ma olen ikka suht õelusekott küll!

    • Avatar
      Vasta Sandra 18. detsember 2013 at 16:29

      Parim kommentaar siin! Võttis kõik kokku, mida ise oleksin tahtnud kirjutada Eesti “ilublogijate” kohta. On olemas väga häid ilu- ja moeblogisid, kuid eestlased sinnani veel ei küündi.

    • Avatar
      Vasta K. 18. detsember 2013 at 20:58

      Minu lugupidamine, kanapea! Me like!
      Paremini ei saakski öelda ja kõik RASKE TÖÖ TEGIJAD tulid tuttavad ette 😀 Megairw 😀

  • Avatar
    Vasta Triinu Liis 17. detsember 2013 at 21:50

    Kerge äratundmisrõõm oli küll seda postitust lugedes :D:D:D:D

    Aga täitsa mõistan, et kõik ei olegi kõigi jaoks. Samas mulle jälle mingil veidral kombel sinu nn “beebiblogi” väga istub. Olgugi, et mul endal lapsi pole.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 21:52

      Ma seda juba mainisin ka, et sinu blogil on muid väärtusi, mis panevad selle blogi meeldima. Sinu loomade pildid ja videod näiteks 😀

      • Avatar
        Vasta Triinu Liis 17. detsember 2013 at 22:00

        Eks nad veidi teistmoodi tegelased ole 😀 Aga no offense taken. Pigem oli endalgi naljakas lugeda.. Keep it up!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 22:01

          Muuseas, ma ammu olen tahtnud seda postitust teha, aga alati olen ennast sinu ja Liisu pärast tagasi hoidnud. Lõpuks mõtlesin, et yolo 😀

          • Avatar
            Triinu Liis 17. detsember 2013 at 22:16

            Ehhh, eks üks blogija peab saama ka veidi kriitikat, et ennast paremaks muuta 😀

  • Avatar
    Vasta Kea 17. detsember 2013 at 21:17

    Kätlin Planken on see kelle blogile vahest silam peale viskan.
    Aga olen sirvinud ka teisi, kuigi ma ei saa aru, miks on inimesel vaja 70 tooni huulepulka ja kõiki teisi asju veel topelt.
    Kuskil oli just, et keegi ostis endale 4 bodylotionit, no wtf ? 😀 MA kasutan ühe ära ja siis ostan jrgmise ja seda ka hinna /lõhna järgi 😀

  • Avatar
    Vasta L. 17. detsember 2013 at 19:59

    Olen enamuste ilublogide, moeblogide, elustiiliblogide jälgija. Ja hetkel ma tõesti ei mõista, miks panna kellelegi pahaks tema hobi? See on umbes nagu samamoodi, et miks te Katrega oma beebidest räägite? Ja, et miks nii paljud teie blogisi jälgivad?
    Keegi ei hakka ju rääkima, et oioi sellised ja sellised blogid on. Kui ei meeldi, ei huvita, siis milleks nendest välja teha?
    Ja keegi siin veel kirjutas, et nende jälgijad üritavad samamoodi välja näha ja igast möksi endale näkku panna. Ega tegelikult asjad ikka nii ei ole küll. Inimene peab ikka päris imelik olema, kui ühest arvustusest talle piisab, et midagi võõrast endale näkku panna.
    Lihtsalt jah, rohkem sallivust. Inimestel on erinevad hobid. End of the story.
    Ära nüüd mõtle, et mul sinu vastu midagi oleks, aga lihtsalt jah…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 20:16

      Lihtsalt avaldan oma arvamust, vaba maa värk 😀

  • Avatar
    Vasta M. 17. detsember 2013 at 19:36

    Hehee! Tahaks seda postitust mõne enda arust tegija ilublogijaga jagada, AGA…… Miks neil vastikuid kommentaare pole? Sellepärast, et nad filtreerivad need välja ja avaldavad vaid kiidusõnad ja ovatsioonid. Mitte nagu sinul, et kommentaar läheb kohe avalikuks. Nii nad neid võlts-ilu lehti endal peavadki – saavad kosmeetikafirma käest nänni, teevad paar pilti ja ülistavad siis tooteid taevani, ilma, et aru annaks, kas see tõesti ikka hea on. Aga mis teha – surnud ring ju. Kui ei ülista ja kenasid kommentaare ei saa, ei saa ka ei feimi ega uusi TASUTA ASJU. Vabandage, aga minu arust on see haige! Pigem ole aus ja otsekohene. Nagu Sina 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 19:37

      muuseas, minul ei lähe ka need hetkel kohe üles 😀

    • Avatar
      Vasta Kairi Jõemaa 17. detsember 2013 at 19:53

      Iga ilublogi ka nüüd selline pole, kus kõike kiidetakse, ära üldista 😉

      Mulle jääb arusaamatuks, et mida kuradit Te loete kui ei meeldi?! Mõtlete, et kust nad selle aja leiavad aga kust Te selle aja leiate, et iga ilublogi lugeda, et üldistate, isegi mina ei loe kõiki 😀 Mõni kirjutab lihtsalt enda jaoks, sest lihtsalt meeldib neist asjadest kirjutada k.a. mina, mul polegi veel lugejaidki niipalju kellele üldse kirjutada ja kommentaare ka ei modereeri, isegi spämmerite tuvastust pole peal 😀

  • Avatar
    Vasta homm 17. detsember 2013 at 18:08

    aamen. aga on kyll heitereid neil! raisad kõik lihtsalt panid kommentaarid modereerimisele.

  • Avatar
    Vasta helena 17. detsember 2013 at 17:50

    Need ilublogi kummardajad võiks arusaada, et igale ühele see jobin ja pudi näkku ei sobi, mida seal blogis kiidetakse. Lõpp tulemus suitsusilmased-roosahuulelised ja mega kulmulised olevused.
    Isegi, siis kui neile see tõesti ei sobi ja peale selle jumestusvahendi ostmist, nad peaksid 2 nädalat nälgas olema.. üllaülla- nad ostavad selle, et jumala eest saaks blogipidajale truu olla ja pärast kiidelda, et ohh see nii hea.
    Mina pole meigile ammu rõhku pannud. Täna kusjuures tegin ja kahtlane olla 😀 Harjunud ilma meigita olema ja mees arvab, et ma ei peaks ennast üldse meikima, tema peab mind imeilusaks.

    Aga noh- ME oleme lihtsalt kadedad!

  • Avatar
    Vasta Mari 17. detsember 2013 at 17:03

    Omasin ka kunagi “moe”blogi ning siis jälgisin päris paljusid blogisid ise ka, kuid selliseid konkreetseid “siin on minu 10 huulepulka ja Nivea uus näovesi” stiilis blogijaid ei lugenud ka siis. Mingeid soovitusi pole kellegi blogist ka saanud, lihtsalt vaatad mis toimub kah.

    Samas näiteks Grete on väga cool, samuti ka Triinu-Liis. Aga ma arvan, et just sellepärast, et neil on videod ning neid miskipärast võiks kogu aeg vaadata, isegi kui teema ei huvita. Ei tea mis värk sellega 🙂

    Igastahes, see blogi siin on minu lemmik. Seda sama postitust lugesin niimoodi et kõndisin Pirita Selverist auto poole pea maas, telefon käes ja jäin isegi korra seisma, et paremini saaks lugeda 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 17:34

      Mulle meeldivad Triinu-Liisi loomad!

  • Avatar
    Vasta karo 17. detsember 2013 at 16:54

    Olen sinuga nõus. Mulle üldiselt meeldib mood ja kõik sellega kaasnev aga no ma ei tea kust need inimesed leiavad selleks aega ja viitsimist igat kreemipurki ja huulepulka, pildistada ja sinna mingi pikk kirjeldus järgi kirjutada, see on lihtsalt nagu too much for me 😀

  • Avatar
    Vasta H. 17. detsember 2013 at 16:52

    Mina loen! Isegi on mõned lemmikud välja kujunenud. Põhjus on väga lihtne- ilmselgelt mulle meeldib stalkida mida teised teevad 😀 Mis on moes, mis värvi juuksed-huuled-silmad värvitakse ja mis seljas peab kandma. Tore ju! Paljud on ka nö. elustiili v kodu kauniks blogid, kust saab ikka häid ideid kuidas pokaalist uut moodi küünlajalg teha vms. Üldiselt võtan nende ekspertide kriitilisi hinnanguid huumoriga ja itsitan vaikselt kaasa, kui superstaar oma truudele jälgijatele xoxo ja igavest tänu vannub.

  • Avatar
    Vasta Emma 17. detsember 2013 at 16:20

    Miks kirjutad asjadest, mis sulle ei meeldi? Ego upitamise eesmärgil?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 17:35

      Ikka jah 🙁

  • Avatar
    Vasta Kristhel 17. detsember 2013 at 16:09

    Loen ainult orgaanilisest kosmeetikast jutustavaid blogisi, sest muu masstoodang üldjuhul peale ei lähe. Olen sattunud peale ka mõnele vintage või hipster stiili blogijatele (üldiselt välismaised) kes kirjutavad ka muust kui oma pükskostüümist või 4546646464 huulepulgast. Üldiselt ei meeldi moeblogijate blogide ülesehitus ja sisu. Aga hei, ma olengi üks naturaalset ilu armastav peletis, kes ennast iga kord kui majast väljub ei meigi 😀

  • Avatar
    Vasta Kati 17. detsember 2013 at 15:37

    Hahaaa- ei loe mina ka. Vanas ajast blogrolli ehk mõni on jäänud 😀 Üldiselt, keskmine naine leiab katse-eksitus meetodil suht lihtsalt ju omale sobivad tooted üles.

  • Avatar
    Vasta A. 17. detsember 2013 at 15:01

    Olen täpselt samal arvamusel, absoluutselt ei hooli neist ilublogidest ja sellest, mis kellelgi parasjagu seljas on. Olen Buduaaris nii mõnigi kord sattunud rubriiki Outfit of the day, kus siis üks topib endast üless pildi ja kõik ülejäänud siis arutavad, kas see vöö ikka sobib su patsikummiga või küünelakk jaki õmblustega jne. Ehk on asi sellest, et kui mu näonahk seda vähegi võimaldaks, siis ma ei kasutaks isegi jum.kreemi ( pm ainuke meigitoode, mis on igal tööpäeval kindlalt näos, olen juba 2 aastat dermatoloogil käinud aga tulemus pole ikka see 🙁 ) Ja no eriline shoppaja ma ka pole.

  • Avatar
    Vasta Teele 17. detsember 2013 at 14:37

    Minu blogilistis on vähemalt kümme ilublogi, nende seas Anna-Elisabeth, Miss Liina jt. Loen neid enamasti väga isekal põhjusel: et nautida nende tühisust ja tunda ennast paremini. Et mina, näed, olen nii palju etem inimene, et ei kummardu alandlikult suurkorporatsioonide saadetud pudelikeste-potsikute järele ja ei kirjuta neile kiidulaule. Samuti vaatan üleoleva muigega, kuidas blogijate rõivavalik piirdub enamlevinud suurkettidest ostetud rõivaste kombineerimisega täpselt ühesugusel viisil. Samas on peale muigamise ja enda ego upitamise nende blogide lugemisel kasulikke aspekte ka, just selles osas, et mis lauvärv ikka kõige paremini peal püsib ja kus poes on parasjagu selle või teise toote allahindlus. Enamjaolt teebki need blogid naeruväärseks mitte nende temaatika tühisus, vaid see, et blogijad ise kirjutavad need postitused nii, nagu oleks lauvärvi püsivus vms tõeliselt oluline probleem. Nii et mu lemmik-ilublogi genefic.blogspot.com, sest Pille-Riin ei võta oma blogi ülearu tõsiselt.

  • Avatar
    Vasta Epp V 17. detsember 2013 at 13:58

    Kas ma loen ilublogisid? Jah! Kas mul on enda blogi? JAH! kaks tükki – üks on privaatne, kutsutud vaid paar inimest lugema, intiimne ja lähedane ning kirjutan kõigest, mis pähe tuleb, samas ka väike enesetsensuur ei tee ju paha 🙂 ning teine, üllatus-üllatus on ilublogi. Muidugi, olen ma seda pidanud väikest aega ning see pole võrreldavgi nendega, kes on kirjutanud juba aastaid. Aga miks mulle meeldib ise huulepulkadest ja küünelakkidest lõpmatult jahuda ning peale kauba neist lugeda? Sest see on… huvitav. Uskumatult labasel ja pinnapealselt kõlab, eksole? Igal inimesel on üks asi, mis neile meeldib ja mis neid omaette ka rahustab – minu ema heegeldab, vend mängib xboxi.. elukaaslane naerab “Kahe ja poole mehega” kaasa ning mina… mina vaatan kas “Seks ja linna” või loen kellegi järjekordset kordumakippuva tekstiga šampooniarvustust. See on huvitav, hea meelelahutus ning tegelikult on see kasulik ka. Sest ma ei pea tuhnima sajal letil ning kammima läbi poode, sest tahan leida just seda, mis vaja on – ilublogijad on teinud töö minu eest ära ning ainus, mida ma vajan, on minna sinna poodi, teise riiulivahesse ning võtta mis vaja.
    Aga, Mallukas, ma saan su poindile pihta. Sest tsiteerin ennast “kõik see huulepulga-maailm on ilus, aga pidagem ikka meeles, et tegelikult pole välimisel ilul sisemise ilu vastu “võitluses” mitte ühtegi trumpi!”

  • Avatar
    Vasta Pisi 17. detsember 2013 at 13:26

    Oi, ma sain palju naerda 😀

    Ma ei loegi ilublogisi? Kust neid leiab?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 13:27

      googelda 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi Jõemaa 17. detsember 2013 at 12:48

    Aga vot mina pean ka vaikselt oma nn. ilublogi nüüd siis umbes suvest saati ja ära saa valesti aru. Ma kasutan meiki heal juhul kord nädalas (kui hästi läheb) aga mulle meeldib katsetada erinevaid tooteid, suuremas osas just juuksehooldustooteid aga ka erinevaid kreeme ja ka meigi tooteid, mis sest et neid igapäevaselt ei kasuta, katsetada meeldib ikka ja miks ka mitte siis neist teada anda teistele, et mis sobis ja mis mitte. Ise loen just suures osas ilublogisid ja meeldivadki kõige rohkem toodete arvustused. Ja mul ei ole blogil ühtegi sponsorit, kes mulle asju saadaks, ju olen liiga “lahja” veel 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Mormelar 17. detsember 2013 at 12:31

    Kas ilublogi ja moeblogi on kaks erinevat asja? Moeblogisid ma jälgin küll, suures enamuses endasugude mustude omasid, mõnda teist kah. Miks? Sest huvitab. Sest seal on ilusad asjad ja inspiratsioon.
    Ilublogisid lugeda per se tundubki raske, need on vist pigem piltide vaatamiseks? Ja kui pildi peal on mõni huvitav toode, siis loed kogemust või nime kah. Ma jälgin paari ökoilublogi küll. Miks? Sest sealt saab uudiseid uute põnevate toodete kohta. Eestis on need kahjuks väga algusjärgus.

    Ma arvan, et keskmine ilublogija ei mõista titeblogi. No mida Sa nendest tittedest ikka vaatad, nagunii kõik kogu aeg oksendavad ja lõhnavad kaka järgi.

    Veel kaugemale minnes, siis ma jätkuvalt usun, et on inimesi, kes tahavad kõike. Arstid, kes huvituvad uutest huulepulgatoonidest, juristid, kes käivad regulaarselt juuksuris ja moehuvilised raamatukoguhoidjad, näiteks.

  • Avatar
    Vasta A 17. detsember 2013 at 12:26

    Ei loe ilublogisid. Tahate nüüd kõik imestusest pikali kukkuda – ma ei meigi ennast üldse, kohe mitte üldse. Ja seda juba 6 aastat. Mul polegi ühtegi asja, millega endale nägu pähe joonistada 😀 Ainuke on lõhn ja seda kasutan ka harva. Olgu, kätekreemi kasutan ka ja ehk isegi leiaks veel midagi. Igasugused geelküüned, juuksepikendused, kunstripsmed ja isegi juuksevärv on ka täiesti võõrad mulle.
    Kujutan nüüd ette, paljud Malluka lugejad pikali kukkusid 😀

    • Avatar
      Vasta Pisi 17. detsember 2013 at 13:28

      Ma ei olegi siis ainus 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 17. detsember 2013 at 12:12

    Vahetevahel loen ise ka mõnda ilublogi, aga nad KÕIK saavad omale testimiseks samad tooted ja siis loed IGAST blogist sama asja. IGAV 😀 Ja hiljuti sattusin peale kommentaarile ühe ilublogija pildi all: näita meile, kuidas sa need punased huuled teed?! Are you fucking serious? Really? Püha issand, Inimene peab ikka VÄGA saamatu olema, kui ei oska isegi oma huuli pulgaga punaseks võõbata 😀

  • Avatar
    Vasta K 17. detsember 2013 at 12:04

    Mind näiteks siiralt huvitavad mõndade ilutoodete arvustused (eriti, kui tahaks kuskilt välismaiselt saidilt tellida). Aga ütlen ka ausalt, et valdav enamus ilublogisid on minu jaoks mõttetud – suhteliselt suvalised tibinad on otsustanud, et tahavad ka kuulsaks blogi jumalannaks saada, aga ise ei valda isegi eesti keele õigekirja. Lõppude lõpuks, las kirjutavad, kui tahavad, meil on juba vaba voli mitte lugeda, kui ei meeldi.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. detsember 2013 at 11:44

    Satun ilublogidele sellistel põhjustel:
    * otsin mingit kindlat tutoriali
    * uurin mingi vidina kohta, mida osta plaanin
    * tuttavate omad lasen aeg-ajalt silmadega üle
    * mõnel kirjutajal on kihvt kirjastiil (nagu nt sul, sest tegelt ma beebipostide sihtgrupp ei ole, aga lugeda meeldib, kui on hästi kirjutatud)
    miks nad mulle meeldivad:
    * kõik ei meeldigi
    * mõned neiud teevad kihvte riideid ise (ilu/moeblogid)
    * mõnede blogide postitusi jagame sõpradega naermise eesmärgil (cyber-bullying?)

    Aga readeris mul ühtki ilublogi ei ole 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 12:15

      Oh, vot selle unustasin. Mulle ka meeldivad blogid, kus ISE tehakse. Tehku nad siis riideid või meiki 😀

      • Avatar
        Vasta Kadi 17. detsember 2013 at 16:41

        http://valgevaikus.blogspot.com/

        Vaata kõige armsamaid käpikuid 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 17:38

          Appi! ONGI! Juba kirjutasin talle ja ütlesin, et tahan ka 😀

  • Avatar
    Vasta Lin 17. detsember 2013 at 11:31

    Ei loe ka ilublogisi või moeblogisi, sest mul pole kombeks end ilustada või moestada. Paar vanu teksasi ja hobusesaba 🙂 No ja lastega on üldse täiesti mõtetu neid asju omada. Piisab superwashable viltpliiatsitest 😀 Muidugi homme on üle pika aja teatri minek ja suur probleem, midagi pole selga panna…igatahes laenasn õe kapist kleidi, sest mul pole. Kuhu ma selle kleidiga ikka lähen kui lükkan ühe käega vankrit ja üritan samal ajal teist last mööda poodi taga ajada, sest ta lihtsalt teeb sääred….ainult teksad minu jaoks 😀

  • Avatar
    Vasta A 17. detsember 2013 at 11:28

    “Hmmm, oo, mingi blogi, mida ma pole näinud.. Click on it.. Esimene pealkiri – “OOTD”… aaaand nope”
    http://i.imgur.com/mcv8KA9.gif

  • Avatar
    Vasta Liina 17. detsember 2013 at 11:22

    Ei loe, ei huvita. Aga ma ei loe kokandusblogisid ka igapäevaselt, sest ei huvita. Ja ma muidu ei loeks beebiblogisid kah, kui ise otsapidi samas supis poleks 🙂 Aga ju siis kedagi huvitab,.Ma muidu meigin ennast küll ja mõnda kreemi ka kasutan, aga ma ei viitsiks sellel teemal kellegagi arutleda. Ma kasutan pesupulbrit ja aknapesu vedelikku ka, samas ei loeks mingit blogi, mis neid tutvustab ja arvustab.

    Aga vahest on hea, kui otsid mõnda retsepti, siis googeldad ja leiad umbes 200 harrastuskokka, kes on seda juba teinud ja sellest üksikasjalikult kirjutavad. Et säästab kokaraamatu raha. Aitäh neile.

  • Avatar
    Vasta Arra 17. detsember 2013 at 11:15

    Mingil perioodil ma lugesin päris mitut ilublogi. See oli siis, kui ma need enda jaoks alles avastasin ja tundusid uued ning huvitavad. Lisaks klappis see ajaliselt perioodiga, kui ma olin kuude kaupa haige ja mul polnud muhvigi teha oma ajaga (ei suutnud midagi teha eriti). Seega ma lugesin ajakirju, raamatuid, uudiseid, blogisid ja kõik tundus huvitav, sest mu elu oli lihtsalt hetkel nii igav, sest lamavas asendis ei ole väga palju tegevusvariante, mis mitmekülgust ja põnevust igapäeva tooks. Nüüd õnneks on tervis korras ja ajakasutus teine. Ma küll loen mitmeid tõve ajal avastatud blogisid edasi, kuid ükski neist ei ole puhas ilublogi. Viimastesse satun nüüd ainult siis, kui mingit konkreetset meigiõpetust vms otsin stiilipeole, kuid isegi siis eelistan pigem youtubes ringi vaadata. Selle pika jutu võib lühidalt kokku võtta: lugesin, sest uus asi on reeglina ikka huvitav ja lõpetasin lugemise, kuna uudsus kadus ja tõdesin samuti nagu isegi kirjutasid, et samad teemad lihtsalt korduvad ja korduvad ja korduvad…

    Samas ma usun, et ilublogid on hullult populaarsed väikeste tüdrukute seas, kes alles õpivad, mis asi on huulepulk ja milleks juuksepalsam hea on. No ja loomulikult nende seas, kelle jaoks ilus ja stiiline olemine on põhiline hobi. Ja kui inimesel on hobi, siis on see ju väga tore. Meigikunst on ju ka natukene kunstivorm, kui sügavamale minna ja lavameike jms vaadata, seega väga vahva ja arendatav hobi, mis ei piirdu ainult saja erineva ripsmetušši proovimisega, vaid millega annab ikka sügavamalt ka tegeleda.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. detsember 2013 at 11:15

    Ma ei ole neid ausalt kunagi lugenud – ma isegi ei kujutanud enne su postituse lugemist väga ette millest nad kirjutavad ja mis nende point on. Uusi tooteid avastan tuttavate ja sõprade kaudu või siis leian ajakirja vahelt mõne huvitava testeri mida ma proovin.. Üldiselt seisan poes leti ääres ja valin välja sellise mis kõige rohkem meeldib. Riietega ka midagi sellist mis poes silma torkab ja seljas on mõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 17. detsember 2013 at 11:12

    Haha 😀 Ma pole kunagi viitsinud ühtegi ilublogi lugeda. Tegelikult üldse blogisid, sinu oma on esimene, mida ma juhtusin põhjalikumalt lugema ja millesse ma armusin. Ma julgen väita, et ma kannan enda eest (välimuse mõttes) üle keskmise hoolt ja ma ei vaja selle jaoks mingit ilublogi. Ostan neid meigitooteid, millega olen harjunud, kui tahan midagi uut proovida, siis proovin. Ma ei vaja selle jaoks kellegi nõuannet, sest kõik on nagunii erinevad ja tõesti – võib-olla see soovitatud juuksepalsam ei teegi MINU juukseid siidiseks ja pean tulema seda blogijat sõimama 😀 seega, need soovitused on … mõttetud. Samamoodi ei saa ma soovitada kellelegi, et “ou, kuule, need yasminelle pillid on täiega head, ühtegi kõrvaltoimet ei ole”. Aga nii ei saa – teine öögib pool päeva peldikus või valutab pead. Ühesõnaga mu point on, et mingit reaalset kasu neist tõesti lõigata ei saa ja mingite huuleläigete ja kreemipotsikute pildid ka ei paku pinget. Selle jaoks on guugli pildiotsing, kui peaks tulema isu neid lademetes vahtida.

  • Avatar
    Vasta Edith. 17. detsember 2013 at 11:07

    ma pole kusjuures ennast elus kordagi meikinud ja ilmselt kui mul tuleks seda teha, siis ma lihtsalt ei oskaks 😀 ehk siis ma ei loe ilublogisi ka
    aga ühest asjast mul pohhui pole.. need on vastikud punnid, mis aegajalt näkku tulevad.. nendega ma üritan ikka võidelda 😀

  • Avatar
    Vasta Ita 17. detsember 2013 at 11:04

    Aga mis see OOTD on siis? Ausalt ma ei tea ja häbi ei tunne!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 12:18

      outfit of the day 😀

  • Avatar
    Vasta Leevi 17. detsember 2013 at 10:51

    Ise ei loe, aga mu 13-aastases õed loevad. Ilmselt nemad ongi sihtgrupp.

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. detsember 2013 at 10:30

    Vot ma see imelik, kes ilublogisid natuke jälgib ka, kuna igasugused kreemitotsikud ja meigiasjad.. lihtsalt meeldivad mulle. Ei ütleks just, et elu motoks oleks ilus olla aga kuna töötan hetkel teenindavas sektoris ilu alal, siis oleks natuke kummaline, kui müügitööd tehes tooteid n-ö enda peal ei reklaami 🙂
    Nendest n-ö ilublogidest saan siis infot, et missugune kreem, ripsmetušš või lainer hästi peal püsib ning millel on parim hinna ja kvaliteedi suhe – kui vaja uut osta, siis juba tean, et millisesse tasub investeerida ja millisesse tootesse mitte. Samas OOTNidest ja OOTD-idest ei hooli ja minugi poolest võiksid olemata olla 🙂

    Ja nimekirja veel üks vahva pooleldi ilublogi, pooleldi elustiiliblogi, mida täitsa agaralt jälgin:
    http://sandrelle.blogspot.com/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 12:22

      Ju siis on minus liiga vähe seda naist, keda potsikud nii väga huvitaks. Või noh, kahte blogi ma loen, seega ehk natsa huvitavad kah.

  • Avatar
    Vasta Katre 17. detsember 2013 at 10:28

    Kuni autfiti teemani olin täpselt ühel arvamusel – (tasuta) meigiasjade arvustamine ja heiterite puudumine jms. Aga OOTD’d mulle meeldivad. Kuna ma ise ei viitsi üldse rõivapoodides ringi käia, siis teinekord on nii tore kui näed mingit imekena asja kellegi seljas ja kohe on ka kirjas, kust see pärit ja palju maksis – woohoo, tahan endale ka seda kampsunit! Muidugi head OOTD’d on vaid tõesti paaril blogijal, enamikel on need tõesti väga stiilist mööda jms.
    Aga muud ilutooted.. kuna ma ei viitsi katsetada ja pange panna nt uue kreemi ostuga, siis olen aastaid sama kasutanud. Sama kehtib ka teiste toodetega. Kui on olemas üks, mis oma töö ära teeb, siis milleks seitset veel vaja kappi tolmu koguma vms. 😀

  • Avatar
    Vasta Airike 17. detsember 2013 at 10:22

    Mina ikka mõnd jälgin, aga mitte sellepärast, et tahaks ilgelt nende moodi olla, vaid lihtsalt…ajaviiteks või meelelahutuseks. Igasugune OOTD ja riietumine mind väga ei koti, vaid huvitab pigem selline teema, kuidas enda eest paremini hoolitseda. Kuna olen enda näonahaga jännis, siis on tore vahel lugeda, mida teised on ette võtnud, et mitte peletis olla. Selle all ei mõtle ma meeletut krohvikihti vaid hooldusvahendeid. Kosmeetiku jaoks olen ilmselgelt liiga vaene ja tänu mõnele blogile olengi avastanud enda jaoks looduslikud seebid ja asjad. :>
    Ja tegelikult üldse peab olema isikupära, et ma seda blogi viitsiks lugeda. Olgu see siis ilu- või beebiblogi või noh, isegi ükskõik, mis tüüpi blogi. Ja tore, kui inimestel on raha, et kõike vidinaid endale lubada. Pole üldse kade inimene ka, et ise kõike lubada ei saa, elan siis teistele kaasa.

  • Avatar
    Vasta elex86 17. detsember 2013 at 09:44

    Ma ei loe ilublogisid. Ei näe sellel lihtsalt mõtet. See aga ei tähenda, et ma ennast ei meigi. Meigin küll, päris üksikud päevad on sellised, kus pole meiki teinud omale.

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 17. detsember 2013 at 09:34

    Tere hommikust ! 😀

    Ma ei tea kas ma peaks minema nüüd häbenema kuskil või mitte aga ma pole ühtegi neist lugenud ega ka isegi vaadanud – põhjus lihtne, ma ei ole sattunud sellistele lehekülgedele 😀

    Ja üleüldsegi, olen üritanud peale Sinu blogi lugeda veel ainult kahte, need mis on su tekstis läbi käinud – aga ma ei suutnud neid lugeda rohkem kui kaks esimest lauset vist.
    Need olid juba piisavalt igavad, et oma silmi rikkuda 😀 Tõenäoliselt ei suudaks ma ka seal ilublogis eriti ringi vahtida 😉

    Aga samas never sayd never 😉 !

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. detsember 2013 at 09:30

    Ilublogisid otseselt ei loe, aga mõnikord harva olen mõnele peale sattunud. Siis olen ka üldiselt ainult pilte vaadanud.
    Varem ka võõpasin end ehk kord nädalas, kui väljas käisin. Nüüd ma enam suurt väljas ei käi ning seega ei meigi ennast ka. Olen isegi suuremal juubelil ilma meikimata käinud. Lihtsalt mu vähesed ilutooteid olid juba enam kui kuu aega ema pool olnud, ja ei hakanud sellepärast neile järgi minema. Selle aja sees ei tundunud samuti neist puudus. Aga need vähesed korrad selle poole aasta jookul, mil ma ennast “korda olen teinud”, olen end päris hästi tundnud 😀

  • Avatar
    Vasta Haly 17. detsember 2013 at 09:28

    Samuti ei loe ja ei saa aru: MIKS? 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. detsember 2013 at 09:21

    Mulle on ilublogid vajalikud. Miks? Konkreetne näide – tahan endale veekindlat ripsmetušši, et pulmad pandakarusilmadeta mööda saata. Ma ei suuda silma peal hoida sellel, missugused uued ilutooted müügile on tulnud, et ma teaks ise, mida valida. Rääkimata sellest, et olen mitu korda isegi väga kalleid tooteid ostnud ning seda ostu tõsiselt kahetsenud, sest odav analoog oleks parem olnud. No, igatahes, guugeldan siis parimat veekindlat ripsmetušši ja enamik vastuseid tulebki blogipostitustest. Ja neiud on isegi vaeva näinud ning ripsmetušši veekindlust katsetanud 😛 Ja mina usun neid tulemusi rohkem kui Kaubamaja Chaneli müügileti juttu. Kui neid blogisid poleks, oleks mul kodus ilmselt 5 erinevat ripsmetušši, mille peale on raisatud palju raha, ja millest ükski ei tööta, nagu tarvis.

  • Avatar
    Vasta b 17. detsember 2013 at 09:15

    Mina leidsin jällegi ühe neiu blogist sellise rea “Täna toimus Tallinnas kohvikus Sinilind moeblogijate kirbuturg, kuhu olid müüma tulnud väga paljud kõige edukamad moeblogijad:)” Näidke mulle Eestis ühte EDUKAT moeblogijat? All I see is kamp plikse, kes ostavad NewYorkerist ja Lindexist riideid (jah, ma isegi ostan aeg-ajalt), teevad neist pilte ja kirjutavad juurde, kust hilbud pärit. ??? Mis siin edukusele viitab? Eesti mõistes tuntumad blogid oleks ehk õige öelda…

  • Avatar
    Vasta Inks 17. detsember 2013 at 08:50

    Hehhe.. Enne lapse sündi lugesin ka neid või noh.. Mis seal lugeda, niisama sirvisin, aga nüüd tõesti tunduvad need kõik täpselt ühesugused. Aga eks need titeblogid tunduvad lastetutele või suurte lastega inimestele täpselt samamoodi ühesugused, kõik on ju vaataja silmades:P Üldiselt loetakse blogisid ilmselt ikka sellepärast, et mingit meelelahutust saada ja keda mida huvitav eksole:)

    Olen ilublogide asemel hakanud rohkem sisustus- ja pereblogisid lugema, sest need kõnetavad mind nüüd rohkem. Rõhk sõnal NÜÜD!

    • Avatar
      Vasta Inks 17. detsember 2013 at 08:55

      Aa ja seda tahtsin ka öelda, et ainus ilublogi, mida veel lugema olen jäänud, on http://fotballfrue.no/
      Ja no see on veel eriliselt huvitav hetkel, sest ka tema sai kuskil kuu aega tagasi lapse ja nüüd ta blogib oma riietuse, meigi, kodu, beebi, reisimise ja ühesõnaga kõige kohta. Ainus miinus selle blogi juures on see, et ta elab mingit ebarealistlikku kodu-alati-ideaalselt-läikiv-ja-beebi-tudub maailmas. Paari aasta jooksul vb ühe negatiivse asja avaldab, nagu nt selle, et ta hetkel haige on ja ennast mitte nii täiuslikult ei tunne kui tahaks:) Aga sellegipoolest 🙂 Naeratus 🙂
      ..no selline.. kui kedagi huvitab.

  • Avatar
    Vasta Sandra 17. detsember 2013 at 08:49

    Hea teema! Olen paar korda vaadanud seda Anna oma, sest tundsin temas ära oma väikese kooliõe ja sellega sisuliselt piirdubki minu ilublogide kogemus, aga mulle tundub, et asi on nii: kõik blogipidajad on natuke edevad. Ilublogipidajad on lihtsalt need kõige edevamad meist 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 12:55

      Oi, ma olen ju ka edev, aga ikka mul ilublogi pole 🙁

      • Avatar
        Vasta elex86 17. detsember 2013 at 20:20

        Järelikult Sa pole KÕIGE edevam 😉 😀

        PS! Tunnen puudust like nupust posti ja kommentaari all. 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. detsember 2013 at 20:22

          ma ei oska seda tagasi panna 🙁

  • Avatar
    Vasta Carla 17. detsember 2013 at 08:49

    Kuna ma olen nii laisk ja mul on maailma kiireim periood kogu aeg, siis ma loengi nt, et kus midagi müügil on või mida keegi soovitab. Nt ükskord Sina ise vist soovitasid Joik küünlaid ja ükskord ma sattusin kaubamajja ja tuli kohe meelde ja ostsin paar lõhna- päris hääd on. Ja siis üks Pärnu tüdruk kirjutab pidevalt, kust ta midagi ostab. Noh, siis tean, et näet, mul oleks ka vaja valget kampsunit, seal vist oli…
    Ok, lollid vabandused, mõnikord tahan lihtsalt kiire kõrvale heita- aga meigi koha pealt olen ma 0 mis 0. Ma ei saa isegi aru nendest kreemidest, mis peaks naha veatult-siidideks ja mida iganes muutma, isegi kui kreemitan niisama nägu ÜLIrasvase kreemiga, tunni, kahe pärast ikka ketendab 🙁

    • Avatar
      Vasta evelin 19. detsember 2013 at 18:23

      Kullakene,kus Sina oled elanud.Ülikuivale nahale ei sobi rasvakreemid vaid niisutavad.
      Rasvakreem teeb tõesti olukorra hullemaks.

  • Avatar
    Vasta Kadi 17. detsember 2013 at 08:49

    Loen ainult ühte ilublogi, mille sain kuidagi kellegi kaudu 🙂 Ja see on ainuke, mis mulle tõesti meeldib. Muidu ma nagu ei arvagi neist suurt midagi, ma ei oska endale nkn meiki teha 🙁 😀

    Aga noh, kunagi leidsin muidu sellise FASHION blogi 😀 http://sfchickas.blogspot.com/ (ma oletan, et seda võib jagada, sest see on avalik ju)

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. detsember 2013 at 08:44

    Mind on tabanud samad küsimused muide aeg-ajalt.
    Samas loen/jälgin juba päris kaua neid kahte ilublogi, mis ka sinul siin paremal kirjas on.
    Mingi aeg oli mul neid jälgitavaid rohkem, aga mind nii hirmsasti tüütas ära, et kui mingi firma saatis neile testimiseks oma tooteid, siis oli kõikides normaalsemates blogides need samad asjad arvustada ja kõik oli juba liiga ühesugune, et mul sai päris kiirelt sellest siiber ja põhiliselt olengi jäänud nende kahe juurde.
    Huulepulga jms arvustustest lasen tavaliselt kiirelt silmad üle, kuna ma ise ei ole nendele toodetele eriline sihtgrupp, aga meeldivad nendes blogides ilusad pildid 🙂
    Tegelt olen ma hoopis kokandusblogide austaja, neid lemmikuid on mul nii umbes 10 ringis 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. detsember 2013 at 08:39

    Ma ei loe ilublogisid, küll aga vaatan youtube’ist mõningaid, kelle ilublogid on rohkem elustiiliblogid. Ja vahel ekstra guugeldan mingit teemat. Aga ausaltöeldes olin kunagi lausa sõltuvuses ja mis veel hullem – ma hakkasin kõiki neid asju endale ostma ka, kuni mu laps mu 35-eurose silmameigi eemaldajaga vetsupotti pesi. Eesti ilublogijatest ei tea ma midagi.

  • Avatar
    Vasta Ann 17. detsember 2013 at 08:34

    Ega mina ka nendest “ilublogidest” suurt ei hooli. Ma ei ole end juba oi oi kui kaua meikinud ja ega ma seda teha ka ei viitsi 😀 Käin nii nagu endal mugavam on.