KARDO Lapse üles kasvatamine Mari

Haigus murdis meid kõiki

4. jaanuar 2014

Me oleme terve perega külmetunud. Et mitte nüüd arvata, et me siin laatsaretis oleksime (mida me tegelikult oleme), siis tegelikult on täitsa tore haige olla. Miinus see, et suurest nohust ja köhast silmanägemine virvendab. Seetõttu ka mu vähene blogimine – no ei saa lihtsalt, ekraan suriseb silme ees.

Kuna Kardo ka kodus on, siis saan ma nüüd haigena teha asju, millest ma ammu unistanud olen. Jah, ma olen ammu unistanud köögi suurpuhastusest ja kõikide riiete ärapesemisest. Uskuge või mitte, eile hakkasin ma lausa triikima. Ma muidugi loobusin pärast viie särgi triikimist, aga mõte on see, mis loeb!

Kuna korter on nüüd korras (enam-vähem), siis hakkan ma luristades meisterdama. Mul on nimelt idee, kuidas ära kasutada Mari väikseks jäänud titeriideid. Ühtlasi tahan ma ära kaunistada Mari mälestustekarbi. Kui teid huvitab, siis ma võin hiljem näidata, mida ma sinna sisse juba kogunud olen:)

Mari on külmetudes väga tubli. Kuigi ta hetkel tahab enamasti ainult kaisus luriseda, siis mul ei ole selle vastu mitte midagi. Ainult meisterdamise ajaks tuleb ta issi kaissu suunata, sest kuidas me kahekesti nohust tilkudes nõnda meisterdame.

(Tõele au andes Kardo alguses ei olnud haige, aga ma köhisin talle meelega näkku, et ta ka meiega koju jääda saaks. Ma ei uskunud, et ta tõesti kohe haigeks jääb 😀 Imelik naine olen ma ikka…:()

adnq7bj_700b_v1-1650793

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Lucille Kakar 20. juuli 2015 at 16:05

    Keep up the fantastic work , I read few content on this website and I think that your website is rattling interesting and holds bands of fantastic info .

    http://www.15glag.com

  • Avatar
    Vasta abonnement dofus 8. mai 2014 at 05:59

    I am no longer certain the place you are getting
    your information, but good topic. I needs to spend some
    time learning more or understanding more. Thank you for excellent information I was looking for this info for
    my mission.

    my web blog :: abonnement dofus

  • Avatar
    Vasta Nickolas 14. jaanuar 2014 at 05:22

    Usually I do not read article on blogs, however I would like to say that
    this write-up very pressured me to check out and do so!
    Your writing style has been amazed me. Thank you, very great post.

    my website: dota 2 cheats; Nickolas,

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. jaanuar 2014 at 10:57

    Üks hästi kirjutatud artikkel sulle vaba aja veetmiseks: http://www.mamamia.com.au/social/vaccination-growing-up-unvaccinated/

    Mitte et see teie viirushaigust oleks ennetanud, aga just täna sattus see mu newsfeedi ja meelde tulid sina. Ja mitte, et ma ise kindlasti pro-vaktsiin oleksin.

  • Avatar
    Vasta Gertu 5. jaanuar 2014 at 00:54

    Me olime enne j6ule k6ik kenasti nohused. K6igepealt laps siis mees ja viimasena sain mina ka. Jube oli. Mul 6nneks laps ei ärka üles kui keegi köhib, ta harjunud, sest issi norskab öösel nagu traktor. 😀 Ja kui me k6ik koos nohused olime mäletan kuidas ma üks öö omaette ropendama hakkasin, sest mees ja laps norskasid v6idu ja emme ei saanud üldse magada. 😀

  • Avatar
    Vasta Hmmm 4. jaanuar 2014 at 21:53

    Hehh.. ma teen oma kallile mehele kh nii, et köhin näkku…. aaaga… talle ei mõju see 🙁 ei teagi kohe mis teha 😀

  • Avatar
    Vasta T. 4. jaanuar 2014 at 14:45

    head paranemist teile kõigile! 🙂 ise olin ka just nohus, millega kaasnes kohutav köha mis ei lasknud öösel isegi magada. päris jube oli, loodetavasti teil nii hulluks ei lähe. mind aitas üks väga lääge ja rõveda maitseline homöopaatiline siirup kui teil peaks ka see jube köha saabuma. nime ma kahjuks ei mäleta, aga pakend oli valge ja oranz 😀

  • Avatar
    Vasta Egle P. 4. jaanuar 2014 at 13:51

    Oeh, tean mida sa tunned. Ise just sain terveks ja Anne-Mary samuti( ta oli mul kuuaega nohune). Kõige haigem on selle köha juures minu arust see, et nii kui sa oma nohust vaevatud beebi magama saad, siis (võid selle peale lausa mürki võtta) tuleb sul selline köhahoog peale, et ei suuda kuidagi end tagasi hoida ja laiatad nii, et laps on jälle üleval 😀 Igatahes, soovin teile kiiret paranemist 🙂

  • Avatar
    Vasta Andrea 4. jaanuar 2014 at 13:45

    Mälestustekarbi sisu kindlasti huvitaks 🙂 Ja mõni idee ka, kuidas seda karpi teha.

    Teile aga head paranemist!