TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

ega ale pole häbiasi

14. jaanuar 2014

Eva ütles mulle, et ta sai Hippsterist enda koti kätte ja tahtis mind tänada, sest ta polnud enne muidu sellisest vahvast kotipoest midagi kuulnud. Saatis siis tema mulle oma koti pildi ja muidugi pidin ma ka kohe Hippsteri lehele minema. Ja mida ma seal näen – kõik kotid on mega aledega!

kotid-300x300-56773051. Roosa barrel kott 14.99

2. Anna Smith kott 23.99

3. Anna Smith pink kott 21.99

4. Anna Smith läpakakott 34.99

5. Satchel bag 15.00

6. Clutch bag  16.99

Mis mul siin ikka öösel kell 2 paremat teha on, kui kotte nillida…Ok, see kõlas natuke valesti.

Küsiks hoopis, et kas teil on uut kotti vaja, ning kui jah, siis millist? Mul on ausalt päris mitu kotti, aga ikka veel ei ole mul sellist KLASSIKALIST! Samas on minu jaoks utoopia maksta koti eest nt 50 euri….Palju teie koti eest välja oleksite nõus käima?

 

 

Loe ka neid postitusi!

36 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta karyna 17. jaanuar 2014 at 14:41

    Kotte pole kunagi piisavalt. Aga ise eriti ka ei taha eriti suuri summasid nende peale välja käia, kuskil kuni 30 in ok. Kalleim kott on mul siiski päris kõrbeda hinnaga, kuna suutsin armuda LV originaal kotti, kuid kuskil 2 aastat on mind ilusti ja tublisti teeninud ja seda ka peaaegu igapäevaselt, kuna ta on lihtsalt nii praktiline – mahutab palju ja samas tundub ikka pisike 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 15. jaanuar 2014 at 21:52

    Tänan. Kaks kotti sealt rändavad nüüd minu poole 🙂

  • Avatar
    Vasta Kea 15. jaanuar 2014 at 20:31

    Uut kotti oleks ikka vaja, vana juba täitsa lagunenud. aga viimase koti eest käisin välja umbes 12 eurot ja on pidanud vastu juba 3 aastat , selle raha eestküll ja küll .
    Õnneks hakkas see alles nüüd lagunema ja hakkama uut otsima. Kott peaks olema sisult suur aga välja nägema pisike, aga asjad peavad ära mahtuma:)

  • Avatar
    Vasta v 15. jaanuar 2014 at 12:34

    Eriti käekoti fänn pole, aastaid liikusin ringi väikese seljakotiga. Siis oli natuke mahukam käekott, kuhu kenasti raamat mahtus ja nüüd siis, enne poisi sündi ostsin Türgis käies sellise suurema õlakoti, millel mitu vahet ja saab lapsega reisides kõik talle ja endale esmavajaliku kaasa võtta (mähkmekott jääb siis väikseks). Ja õlakott just sp, et viskad koti risti selga ja käed on lapse jaoks vabad. Neid suuri nn padjakotte lihtsalt ei seedi. Hind… kui on täpselt see, mida vaja, siis kannataks vast kuni 100e välja, aga üldiselt ka üle 30e väga maksta ei taha.

  • Avatar
    Vasta Anneli 15. jaanuar 2014 at 00:18

    Küsiks hoopis, et kas teil on uut kotti vaja, ning kui jah, siis millist? Mul on ausalt päris mitu kotti, aga ikka veel ei ole mul sellist KLASSIKALIST! Samas on minu jaoks utoopia maksta koti eest nt 50 euri….Palju teie koti eest välja oleksite nõus käima?

    Minul on alati uut kotti vaja. 😀 Ei ole oluline, kas ma olen endale hiljuti just uue koti ostnud või kas on mul neid palju, aga kui ma näen ilusat ja soodsat kotti, siis ma lihtsalt pean selle ära ostma. Viimase paari kuu jooksul olen endale juurde ostnud 3 kotti: esimene zebra mustriga, teine must/beež ja kolmas must. Esimese koti sain New Yorkerist, alla 10 euroga (soodushind ja praeguseks on hind veel odavamaks läinud – kõigest 6 eurot), üsna mahukas ja väga mugav. Teise sain samuti New Yorkerist, alla 5 euroga, mitme sahtliga ja mahutab vajalikud ööpäeva-asjad ära. Kolmanda koti tellisin Avonist ja olen sellega väga-väga rahul! Suur ja mahukas kott, mis sobib iga riietusega, hind ka taskukohane – u 17 eurot.

  • Avatar
    Vasta Käxu 14. jaanuar 2014 at 22:21

    Mul OLI kuni 24.12.13’ni kergete kaunistustega must mahukam (pakk piima ja päts saia mahuts ära) kott. OLI kuna onu kinkis jõuludeks pudeli shampust (tavalise suuruse), panin selle kotti ja kui kotti tõstsin, rebenes sang koti küljest lahti :/.

  • Avatar
    Vasta Karikakar 14. jaanuar 2014 at 20:22

    Mul on palju kotte, meeldivad ka nahast kvaliteetsed ja klassikalised kotid, vahel ostan ka Guessi kotte, aga nende kvaliteet jätab küll kohati soovida. Arvan, et keskmiselt maksavad mu käekotid ca 200 eur.

  • Avatar
    Vasta Evelin 14. jaanuar 2014 at 19:19

    Just üleeile tellisin endale Hippsterist 2 kotti. Küll oli raske valida! Seal on lihtsalt nii palju ilusaid ja stiilseid kotte:) Ma arvan ka, et kui on ikka ilus kott ja kvaliteet ka olemas, siis mingi 50€ võiks välja käia.

  • Avatar
    Vasta jänx 14. jaanuar 2014 at 17:43

    Ma sain viimati uue koti kaks pool aastat tagasi. Ja juba suhteliselt lagunenud, lukk katki, riie katki ja augud juba sees. Käin igapäevaselt selle kotiga ja mahutab kõik asjad ära. 😀
    Aga uut kotti oleks küll vaja, sellist suhteliselt pisikest, kuhu mahuks ilusti rahakott, telefon, võtmed ja natuke meiki ja natuke ka muud jama. Ja üle õla käiv. Uuh, see oleks vinge kott.
    Olen vaadanud ka, aga pole päris sellist, nagu tahan, kusagilt leidnud, või maksavad üüratu summa..:/

  • Avatar
    Vasta Siiri 14. jaanuar 2014 at 17:38

    mul oleks vaja suuremat kotti, kuhu a4 sisse mahuks ja seejures sirgeks jääks, aga tavaliselt on mu kotid maksnud 10-20 eurot ja ega rohkem väga maksta ei taha ka, sest nende sangad ei pea kaua vastu, on see kott siis kallis või odav, sangad lähevad kõigil aastaga katki 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 14. jaanuar 2014 at 17:16

    Mina olen paar viimast kotti ostnud siit:
    http://buduaar.ee/Turg/Kaubamaja/kaubamaja/16/02-12-lisatud-uued-käekotid-www-lisandra-eu/. Seal on suht suur valik ning ses mõttes hea, et tooted on laos olemas ja ei pea neid tellima ja ootama. Tavaliselt on ju kohe vaja.

  • Avatar
    Vasta Evelin 14. jaanuar 2014 at 16:54

    Väga palju ei tahaks koti eest makasta jah, kunakipuvad kuluma ja ära väsima, kui neid pidevalt kasutada. Aga kui ikka väga kena on, siis olen nõus rohkem maksma. Ise olen saanud turul 2 ägedat käekotti, mis kumbki maksis 17 eurot. Seal üks tädi müüb Poola kaupa väga soodsalt, seega tasub vahepeal turge külastada, kus tädikesed poola kaupa müüvad:)

  • Avatar
    Vasta Marika 14. jaanuar 2014 at 16:50

    Mul on puudus sellisest mõnusast õlakotist kuhu läppar ka sisse mahuks ja vajadusel trennikotina ka kasutada. Koi olen, ei maksaks üle 20 euro ilmselt küll.

  • Avatar
    Vasta Ty 14. jaanuar 2014 at 16:29

    Mina olen ka kotipede. Olen ostnud Guessi kotte, kuid viimasel ajal annab kvaliteet nii kõvasti tunda – juba kuskil paari-kolme kuu pärast on kunstnahk siis mõranenud sangadelt ja servadest. Sama teema ka viimati soetatud Pierre Cardin kotiga… ei näegi enam pointi nii kallist kotti nii lühikeseks ajaks osta. Kunagi ostsin Kaubamajast 700 eeki eest (aasta oli siis 2003) riidest-täisnahast kombineeritud käekoti, mida ma kandsin vist 5 aastat küll, enne kui moraalselt vananes – kuid mis kõige huvitavam – ta näeb endiselt välja täpselt nagu ostes!!!

    • Avatar
      Vasta KadiK 14. jaanuar 2014 at 17:30

      Moraalselt vananes! 😀

  • Avatar
    Vasta Keidu 14. jaanuar 2014 at 16:10

    Ma olin ka just koti otsingul, õnneks eelmine nädal lõpuks leidsin, Otsisin kotti, mis oleks klassikaline, kandiline ja kuhu mu läpakas sisse mahuks. Reservedist sain ilusa koti lõpuks 24 euroga. Olen väga rahul. Nii mugav!!!

  • Avatar
    Vasta Eeps 14. jaanuar 2014 at 15:45

    Leidsin täpselt enda koti… tellisin hoobilt ära ka 😀 tänks, Mallu!
    http://hippster.ee/index.php?id_product=1144&controller=product&id_lang=7

    • Avatar
      Vasta Keidu 14. jaanuar 2014 at 16:11

      Sellist kotti otsisin mina ka endale!!!

  • Avatar
    Vasta R. 14. jaanuar 2014 at 15:38

    Minu kalleim kott on alega saadud Marc by Marc Jacobs (maksin vist natuke üle 300 dollari), aga see on ka selline, mis on kvaliteetsest nahast ja peab vastu, samuti on klassikaline ning ma tõepoolest kasutan seda igapäevaselt. Nn odavatest kottidest tüdinesin ruttu ära, sageli lähevad need ka ruttu koledaks ja noh, näevadki odavad välja. Mulle tundub, et see kotiteema võib ka vanusega seotud olla – saad veidi vanemaks, siis mina vähemalt tahan vähem asju, aga see-eest kvaliteetseid.

  • Avatar
    Vasta homm 14. jaanuar 2014 at 15:12

    no nende tegelikkuses odavate kotiplönnide eest ei maksaks ma sedagi “odavat” hinda. pigem siis tõesti midagi kallist ja praktilist.

  • Avatar
    Vasta KadiK 14. jaanuar 2014 at 14:44

    Vot see on valus teema. Olen see,kes tunneb end käekotita suht alasti. Samasse kategooriasse kuulub tunne,kui juba kodust lahkununa avastan,et olen käekalla maha unustanud. Ja jalanõud,see on samuti teema! Saapaid on mul piisavalt,suvekingi napib. Hoolt kannan ja kaua peavad vastu. Pigem aga olgu siis kõik eelpool nimetet’ kraam kvaliteetne. Seega siis tagasi kottide juurde. Valus teema,kuna mul on neid vaid 2 – üks suur ja pruun ning teine veel suurem ja must. Mõlemad veidi veidi rohkem päevi näinud,kui ehk peaks. Hinnaklass mõlemi puhul jääb,no hästi enam ei mäletagi,aga pakun,et 70 euro kanti. Ostetud mõlemad veel krooni aegu. Hetkel unsitan aga suurelt. Mulberry Bayswater! Hind on ulme ja ega hetkel ma 2 väikese lapse kõrvalt just koti ostmiseks raha kõrvale ei pane. Vahest internetis ikka vaatan rootsi kasutatud asjade müügikuulutusi. Ehk kasutatult 500-600 kanti need hinnad jäävad. Muidu aga jah,pole endale ammu midagi uut lubanud,seda igas mõttes ja ega ma ei teagi,mis kottide hinnad poodides ongi. Ehk 100 euroga saab juba midagi kvaliteetset ja kestvat kätte? Seega kusagile 50 ja 100 vahele jääks siis see piir. Ja see ei takista mul suurelt unistamast.

  • Avatar
    Vasta Kirkekene 14. jaanuar 2014 at 13:10

    Just leidsin Hippsterist sellise, mida mul vaja on! See suur punane ja neetidega.

    Tegelikult olekski vaja mahukat punast ja musta (ja erksinist) käekotti, et vajadusel kõik oma padjad kaasa vedada. 😛

    Praegu on olemas… palju erinevaid pigem väikeseid, üks suur roheline, üks keskmine valge ja üks suur riidest valge (ümberpööratav pruunikirjuks), mille sõbranna kunagi ise tegi.
    Eelmine must suur läks katki.

    Nõus olen maksma kuni 20 kanti.

  • Avatar
    Vasta Helina 14. jaanuar 2014 at 12:58

    mul on vaja vot täpselt sellist kotti: http://hippster.ee/index.php?id_product=3171&controller=product&id_lang=7
    ja alla 50€ on minu jaoks küllaltki viisakas hind ka, vähemalt palgapäeva paiku 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. jaanuar 2014 at 12:37

    Kvaliteet on tore asi jah, aga mis teha, kui raha ei ole nii palju. Jalanõusid ei jaksa ammuilma poest osta, pole mõtet vaadatagi, alla kolmekohalise polegi midagi eriti, variant on buduaar, mis pole siiani alt vedanud ja pesu saab odavatest poodidest (turg ja Pesuparadiis jne) Kõigil lihtsalt ei ole võimalik endale mitmekümne euro eest pesukomplekti osta või 150€ eest saapaid.

  • Avatar
    Vasta h. 14. jaanuar 2014 at 12:08

    Mina olen samal meelel varasema kommenteerijaga – kingad ja käekott (+ pesu) peavad olema kvaliteetsed. Minu viimane käekott maksis 199 dollarit (ca 140 eurot). Eestist aga ei osta, juurdehindlus on õudne.

  • Avatar
    Vasta Kea 14. jaanuar 2014 at 11:22

    Mul on üks väike must ja läikiv, , mille rihmad on pooleldi ketid, nüüd tahaks suveks mingit natuke mahukamat ja heleamat.
    Aga ise ka üle 30 ei tahaks välja käia eriti.

  • Avatar
    Vasta Riina 14. jaanuar 2014 at 10:51

    Kui nüüd aus olla, siis mulle absoluutselt ei meeldi käekotid.
    Mul on neid 2tk ja mõlemad on sellised lihtsad ja mahukad. Ühega käin nendest pidevalt, sest poisile on tarvis sada asja tavaliselt kaasa võtta ja see mahutab palju. Mulle piisab, kui on taskud. Mahuvad autovõtmed ja raha/telefoni kott, koos pangakaartide ja muude kaartidega. Ei näe absoluutselt mingit vajadust üldse välja käia raha käekotile. Mina sain käidavama koti kaltsukast tasuta ja teise ostsin kunagi selkust, mingi 10€ maksis vist 🙂 Samas vahest vaatan küll linna peal, et “oh…see on lahe kott” või “selline võiks omal ka olla”. Aga siis tulen reaalsusesse tagasi. Mis ma tast ikka ostan, kui ma ei kasuta seda 🙂 Lihtne 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. jaanuar 2014 at 10:15

    See on jah selline asi, et sõbrantsidega koos on sealt mõttekas tellida, siis võidavad kõik. 🙂

    • Avatar
      Vasta Hippster.ee 14. jaanuar 2014 at 17:57

      Ärge palun tellige, Kottide kvaliteet on LS Bagis väga kehv tegemist siis Inglismaal tegutseva Hiina ettevõttega, kus kotid toodetakse Hiinas ja müüakse läbi UK euroopa tarbijatele…lugege meie eelnevat postitust!

      Luupidamisega,
      Hippster.ee

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. jaanuar 2014 at 09:26

    No kui seda rahakest palju oleks, siis ostaks igast kallist kraami kokku, aga kuna pole, siis mina olen oma kotid tellinud siit: http://www.lsbags.co.uk/ . Palju odavamad kui Eestis ja 2 aastat on juba vastu pidanud ka. Kui ma ei eksi, siis seal olen näinud isegi samu kotte mis Hippsteris. 🙂

    • Avatar
      Vasta B 14. jaanuar 2014 at 10:12

      Olin praegu niii vaimustuses sellest lehest ja valisin oma lemmikud välja…Kuni ostma hakates shipping costi nägin 😀

      • Avatar
        Vasta Kadri 14. jaanuar 2014 at 10:57

        osta siis asos.com lehelt

    • Avatar
      Vasta Hippster.ee 14. jaanuar 2014 at 17:53

      Tere! Müüsime tõesti kunagi 6 kuud tagasi samu kotte just samalt firmalt, nimelt tegemist on hulgimüügi kottidega, ehk tellima peab suures koguses! Kahjuks osutus nende kottide kvaliteet väga halvaksja kott võis isegi lagunega mõtlen enamus probleeme oli sangad kukkusid küljest ära, lukk läks katki jne juba 1 nädalaga! Rohkem me seda kaupa enam müüki ei võtnud! Hetkel vahendame Londoni noorte disainerite käekotte, kvaliteet on väga väga hea ja siiamaani pole ühegi kaubaga probleemi olnud …ja kotid on tõesti väga teistsugused ja vahvad. Eesti poelettidelt just sellised vastu ei kipu vaatama 😀

      Lugupidamisegam
      Hippster.ee

  • Avatar
    Vasta Sandra 14. jaanuar 2014 at 09:19

    Mul hakkab talvine kott lagunema, läikiv nahk on sangadelt maas ja hakkab kotilt endalt ka tulema. Mul on kevad-sügisene (suvel olen maal, siis ei tea kotist eriti midagi, aga suvine kah siis) hele kott ja talvine must kott. Käekott peab olema pisike ja mitme sahtliga, kindlasti väike lukuga sisetasku ka sees. Ma ei salli neid suur kotte, kuhu võib teki ja padja ka sisse panna. Kahjuks enamus käekotte ongi sellised ja normaalset on suht raske leida, eriti veel, millele hammas ka peale hakkaks. Üle 30 välja käia ei suudaks. Järgmiseks hooajaks on uut talvist kotti vaja, pea hakkab praegu valutama juba sellele mõeldes, sest enamus on üüratute hindadega ja padjakotid. Soovitavalt võiks olla ka õlarihm, et käed vabaks jääks, aga praegusel talvekotil ei ole, sest lihtsalt ei olnud sellist kotti mitte kusagil.

  • Avatar
    Vasta D 14. jaanuar 2014 at 04:22

    Ma arvan,et kott on nagu jalanoudki,peab olema kvaliteetne! Viimase koti eest tasusin 500 dollarit.

  • Avatar
    Vasta Mari 14. jaanuar 2014 at 02:01

    Mul oleks uut kotti väga vaja, selliste pisikest musta millel on pikk sang, et saab üle õla panna ja käed vabaks, ehk et mahutaks põhilise: rahakott, võtmed, telefon. Muidugi võiks olla ka üks suurem, kuhu mahub kõiksugu kola sisse panema – üks mul on aga see hakkab veidi lagunema. Koti eest oleksin nõus maksma vastavalt rahalisele seisule, koti välimusele ja hetkeemotsioonile, kuid üldiselt mitte rohkem kui 50.. 😀