Uncategorized

mida sa mu hingest tahad?!

15. jaanuar 2014

Tegin hommikul silmad lahti selle peale, et Mari tagus mind jalaga neerudesse. Andsin talle luti suhu ja vajusime koos uuesti õndsasse unne. Ärkasin siis ehmatusega, kui kuulsin, et keegi laseb alt kella.

Kuna ma juba eilegi sisse magasin, siis arvasin, et see on Sander, kes hea inimesena meid üles ajab ja arstile viia tahab. Muidu ma ei oleks telefonile vastanud sõnadega:

“No MIDA sa mu hingest tahad?!”

vaikus.

“SURNUD oled või?”

“…Ma olen aknafirmast, meid kutsuti siia…”

“Ahsoo, siis tulge üles muidugi.”

awkward_alert-3985926

Loe ka neid postitusi!

6 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kristi 15. jaanuar 2014 at 21:04

  Tegin kodus remonti rõõmsalt ja kuulasin telefonist muusikat, klapid (seega ka hands-free) peas. Ootasin, et iga hetk peika helistab, et küsida, kas olen seal ja tulla ka ise remonti tegema. Telefon helises, vajutasin klappidel vastavat nuppu ja ütlesin kõige rõõmsama OI NO TSAU!, mis mu huuli ületada võis, sest ei teadnud, et peika nii ruttu plaanib tulla.

  … vaikus

  – Kas teil on juba uus blabla kirjastuse kogumik “Mina ja maailm?

  Woops 😀 Ilmselt oli see vaese telemarketer’i kõige sõbralikum telefonivestlus, tavaliselt vihatakse neid rohkem kui jehoova tunnistajaid.

 • Avatar
  Vasta kala 15. jaanuar 2014 at 18:07

  Ootasin mina ükspäev oma noormeest, kes pidi mulle sünnipäeva puhul lilli tooma. Telefon helieses, tegin mitte midagi öeldes ukse lahti ja läksin ise uksepeale ootama. Ootan ja ootan. Lift sõidab korrus üles ja siis jälle korrus alla. Ja lõpuks jõudis minu korrusle. Uksed läksid lahti, küsisin kohe, et mis sa nüüd ei tea siis kus ma elan või?! Ja liftist astus välja kuller. Otseloomulikult ta ei teadnud, kus ma elan. Nii piinlik…

 • Avatar
  Vasta K 15. jaanuar 2014 at 14:08

  nad kindlasti mõtlesid, et depressiivse noore emaga tegemist 😀 kui juba nii vestlus algas, oleks võinud ju jätkuda ka 😀

 • Avatar
  Vasta Maire 15. jaanuar 2014 at 13:33

  selle onu nägu oleks tahtnud näha väga igatahes 😀
  mõnus algus päevale onju

 • Avatar
  Vasta Kristi 15. jaanuar 2014 at 11:33

  Issan , ma siin üritasin tund aega plikat vait saada ja kui nüüd lõpuks midagi lugeda sain siis ausalt see sinu tekst igastahes tuju rõõmsamaks 🙂

 • Avatar
  Vasta Kerli 15. jaanuar 2014 at 11:02

  😀 😀 oleks tahtnud selle aknamehe nägu näha sel hetkel… Ma jumala kõveras praegu igatahes.