Uncategorized

on see Mallukas alles ebameeldiv inimene…

1. veebruar 2014

Üks lugeja näitas mulle mingisugust Buduaari teemat, kus uuriti, et mida siis inimesed sellest Mallukast kah arvavad. Vastused ei ole kuigi traumeerivad:

Tundub selline natukene enesekeskne ja enda tujude järgi inimesi paika panev inimene. Näiteks lehitsedes jäi silma, kus rääkis, kuidas meeldib korraldada lähedastega sünnipäeva, aga juba varsti nimetas idiootideksneid, kes tema korraldatud mängudest osa ei võta (neid samu lähedasi, kes tema sünnipäeval osalesid). See ainult üks näide, aga üleüldiselt ei ole minu jaoks sümpaatne inimene ega ka kirjastiil. 

Kujutate ette. Ütlesin oma lähedaste kohta IDIOODID! I must be an awful person! Kui külalised kohale tulid, siis pussitasin kõiki kintsu, kes aliast mängida ei tahtnud 😀

Ta on sellessuhtes väga aus inimene, et räägib oma mõtted täpselt selliselt välja nagu ta neid oma peas mõtleb. Ei ole mingit asjade ilustamist ja piinlikku sunnitud viisakust. Ometigi ei ole ta mulle eriti sümpaatne, sest minumeelest tuleks osata suu kinni hoida teatud teemadega, kui just midagi asjalikku öelda pole happy-7738928 Aga noh.. ta on blogija. Ilmselgelt tuleb millegagi pildis püsida.

Ma ei saa hetkel aru. Mis pildis muidu? 😀 Ja miks ma pean suu kinni hoidma omaenda blogis, kui ma seda teps mitte teha ei taha? Vaba maa. Ma võiks iga jumala päev siia 13 korda “blablabla” ka postitada ja ma tahaks näha, kes mind selles takistada saaks. Freaking. Hardcore!

Ei arva palju inimesest, kes ennast kui maailma naba näeb.

Huvitav, kes selle kommentaatori maailma naba siis on? Ta ema? Tüsedamat sorti poisssõber? Jeesus? Ükssarvikud? Ta kassid?

tumblr_m1ny93lmeb1r4ghkoo1_500-9133585

Loen tema blogi ca aasta. Nüüd tunnen, et minu piir on täis ja enam ei suuda ega taha. Mulle tundub ta ebameeldiva ja ülbe inimesena olevat, kes arvab endast tohutult palju. See läpaka raha kerjamine tundus ka mulle imelik.  Ei tea, aga mulle on ta siiski natuke võltsi mulje jätnud, KUIGI ta väga otsekohene ja aus on.

Aplaus. Inimene aasta aega piinles ja lõpus on tema mõõt ka täis saanud. God knows you want to break freeeee! Minu meelest on naljakas see, et JÄLLE jääb kellelegi ette see, et ma endast palju arvan. Huvitav, kas ma läheks inimestele rohke peale, kui ma iga päev kirjutaks, kui väärtusetu sitt ma olen? Samuti on üllatav teada saada, et ma olen küll otsekohene ja aus, kuid seda võltsilt.

what-does-this-mean-1785971

Väga ebasümpaatne inimene on.

giphy-9642606

Jälle ma taban ennast mõttelt, et mis neil viga on? Miks nad pulli ei mõista? MIKS NAD EI SAA ARU, ET MA OLEN IMETABANE?! Peaaegu oleks kassima hakanud, aga siis meenus, et:

aint_nobody_got_time_for_that-9457881

Mis te arvate, kallid sõbrad. Miks inimesed mind ometigi nõnda palavalt dislaigivad :D?

Loe ka neid postitusi!

52 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marko 5. veebruar 2014 at 16:52

    Saa üle – kõigile ei saagi meeldida ning foorumis arututati sinu blogi, täpselt samamoodi nagu arutatakse igasuguseid tuntumaid asju – näiteks ka Merje blogi, kuulsaid laule jne – see käib kaasas sellega, kui oled end üles upitanud, tuntuks teinud. See, et sa kõigile ei meeldi, ei tähenda, et need inimesed kohe jobud (ehk siis kadedad) oleks. Sinu suhtumine siin näitab just sinu ebakindlust – tegid selle postiuse, et pälvida ikka suurt toetust oma lugejate poolt ja et teha maha inimesi, kes julgesid sinu, oo püha malluka kohta, midagi negatiivset öelda. Sest kui oleksid piisavalt enesekindel, teaksid, et polegi vaja kõigile meeldida ja et see, et ollakse erinevad, ei tähenda, et üks oleks kohe halvem (sinu nägemist mööda tundub praegu, et pead kõiki neid, kellele su blogi ei meeldi, kadedateks vms). Mõttetu hala ja kiituse nurumine. Oleks seal teemas olnud siis ainult, et “täielik pask” vms laadis laimukommentaarid, aga mina nägin näiteks seal suht palju konstruktiivset (põhjendatud) kriitikat ja lihtsalt arvamust, mitte soovi solvata. Nii, et lepi, et sa ei ole ei halb ega hea, vaid lihtsalt meeldid osadele ja teistele mitte.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. veebruar 2014 at 17:58

      LIKE ME!

  • Avatar
    Vasta Johanna 2. veebruar 2014 at 10:58

    Minu arust paljud lihtsalt ei saa su huumorist aru. Jah tõesti, mõnikord sa paned suht otsekoheselt ära aga enamus ajast on need isikud, kellele sa ära paned, selle ise endale kaela tõmmanud. Ja minuarust see on väga terve suhtumine, kui sa enda arvates imetabane oled. Kuidas üldse teistele meeldida, kui iseendale ei meeldi 🙂 Aga jah, Eesti inimene on kord selline konservatiivne ja enda kiitmine ning teiste laitmine ja liigne otsekohesus tundub mõnele ülbusena. Miks sellepärast sind kritiseerima peab, sellest ma aru ei saa. Ja üle kõige paneb mind tegelikult imestama, et miks need inimesed su blogi siis üldse loevad, kui neile ei meeldi. Minu arust enamus su kirjutisi on väga mõnusalt meelelahutuslikud, mõnikord väga informatiivsed ja alati leidub neis mõnusat huumorit. Keep doing what you do.. You are good at it 😉 (Y)

  • Avatar
    Vasta Renate 2. veebruar 2014 at 08:24

    “Love me or hate me, both are in my favor…If you love me, I’ll always be in your heart…If you hate me, I’ll always be in your mind.”
    ― William Shakespeare

    Väga ōige lause 🙂

  • Avatar
    Vasta Arra 2. veebruar 2014 at 01:12

    Dislaigivad selle pärast, et kõik inimesed ei saagi läbinisti meeldida ja südamesõbranna kandidaadid olla. Inimesed on erinevad, arvamused on erinevad. Millest ma aru ei saa on see, kust nad võtavad selle viitsimise, et selle koha pealt mingi foorumi teema tekitada… Igavus ehk ja see ,et mõni ei saagi olla nii, et oma ellu mingit draamat ei tekitaks igast pisiasjast ja teiste eest nende elu ei üritaks elada enda elu asemel. Samas ma ei saanud sellest juba siia aru, kui see reptiiliteema üles kerkis. Wtf sa teed foorumisse või mujale sellised ajuvabasid teemasid ja arutled ka pikalt sellise asja üle?
    Selles suhtes, et ma saan aru, et kõigile ei meeldi Sinu sõnakasutus ja kõigile ei meeldi Sa ka ehk inimesena (samas sellist asja vaid blogi põhjal otsustada on natuke rutakas…). Kõigile ei saagi meeldida ja kõik ei saa meeldida. Aga ma ei saa aru, miks on selle pärast siis nii vaja lärmi lüüa. Kui inimene ei meeldi, siis ära suhtle või ära loe blogi ja ongi okei, mitte ära roni kuhugi tagarääkima. Selles suhtes, et ma ka pole alati Sinu arvamusega sada protsenti nõus, aga ma pole ka oma kaasa või parima sõbrannaga alati ühel meelel ja ma ei lähe ja ei tee kuskile foorumisse teemat, et “mu kallis on loll, et ta ei taha nii tervislikult toituda kui mina või seda ja teist raamatut lugeda ja mida teie sellest ikka arvate?!” Ma saaks aru, kui Sa teeksid midagi sellist suurt asja tohutult valesti (a la annad Marile õhtusöögiks šokolaadi, siis jood end täis, lähed tänavale ja peksad ühe liiga aeglaselt liikuva vanuri läbi ning varastad 10aastaselt lapselt mobiiltelefoni ja tuled koju ja blogid sellest kõigest saja roppuse saatel), et poleks kahtlustki, et see käitumine on igati vale ja paha, siis oleks põhjust minna ja sind häbiposti lüüa foorumites ja mujal. Aga kui küsimus on vähe leebemates teemades, siis miks nii närvi minna…
    Pealegi on blogi midagi muud, kui teatmeteos, õpik, ilukirjandusteos, ajaleht vms ja seda võiks lugedes ikka arvesse võtta.
    Ja kui ikka konstruktiivset kriitikat ei ole, siis miks niisama vihata ja endasse seda halba energiat koguda ning veel edasi ka levitada? Ma ka ei saa aru…Inimesed teevad sellega iseendale halba ju, sest halb tunne on, kui hing on viha ja negatiivsust täis.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. veebruar 2014 at 00:21

    No mina olen lugenud su blogi kuskil 7-8 kuud äkki. Mulle oli see väga suureks lohutajaks ja rõõmustajaks kui last ootasin ja on seda ka nüüd, kui mu beebi on juba kohe 4 kuune. Mis viga anonüümselt kommenteerida ja arvustada kedagi..

  • Avatar
    Vasta j 1. veebruar 2014 at 23:21

    Pean tõdema, et alguses ei osanud ma sinu blogist midagi arvata, aga lugesin ikka. Ja siis tuli see osta.ee siili postitus, mille peale ma naersin keset loengut nii, et pisaraid lendas vasakule-paremale ja siis enam lugemist pidama ei saanud. Mu meelest on see Mallukas võrdlemisi vahva inimene 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit 1. veebruar 2014 at 22:50

    Mina tulin seda blogi lugema huvist teada saada, kes see kurikuulus beebiblogija on, kellest kõik räägivad. Ja üllataval kombel leidsin hea keelekasutuse ja huumoriga blogi, mida olen jäänud lugema. Pean ennast väga kriitiliseks inimeseks, aga siin pole seni kohanud midagi sellist, mis harja punaseks ajaks. Naudin Sinu veidi üle vindi huumorit. Arvan et pigem on see dislaikijate põhjus mitte kadedus. Inimesed lihtsalt ei saa naljast aru! Ainsa asjana võin välja tuua osad kommentaarid, mis on minu jaoks veidi pubekate omad, kes igale jutule takka kiidavad ja erilist sisu ei oma.

  • Avatar
    Vasta Paprikas. 1. veebruar 2014 at 22:08

    Ise oled sa mitmeid kordi teisi kritiseerinud,aga kui sinule kriitikanooli visatakse, siis on küll kisa lahti. Alati viiakse jutt kadedusele…see on üks tüüpilisemaid vastuseid, kui inimesele miskit ei meeldi on ta ilmtingimata kade kohe, asi ei saa üldse olla selles, et inimesele lihtsalt ei meeldi mingi asi. Mallukas paljudes su postitustes, oled sa üpriski ülbe ja ebaviisakas inimene, aga seda millegipärast kutsutakse otsekohesuseks, kuigi sellel on vahe. On olemas viise et ennast täiskasvanumalt väljendada. Muidugi peabki arvama endast hästi, aga seda väljendades nii ülbelt, annadki sa rohkem hagu juurde kritiseerijatele.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. veebruar 2014 at 00:16

      Palun too mulle mõni konkreetne näide, kus ma olen sinu meelest ülbe olnud? Lihtsalt huvitab 😀

      • Avatar
        Vasta paprikas 2. veebruar 2014 at 03:43

        Pole vaja isegi tuua mingit konkreetset näidet, seda väljendub sinu olekust ja paljudes sinu poolt tehtud postitustest. Mis sa ise arvad, miks sa nii vastukarva oled paljudele? See on kindlasti üks põhjuseid.

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. veebruar 2014 at 20:30

    Mina arvan et nad on lihtsalt kadedad 🙂 sest nad ise ei julge oma arvamust avaldada ja peavad inimesi kes on ausad ja ütlevad asja otse välja võltsideks. Lase samas vaimus edasi. Sinu blogi lugemine muudab tuju alati palju paremaks ning minu arust on vaja vähemalt ühte inimest, kes ei karda oma arvamust välja öelda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Lillu 1. veebruar 2014 at 20:21

    aga seal oli ju palju häid asju ka. Miks sa näed ainult halba?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. veebruar 2014 at 20:24

      ma tegelt ei näe ainult halba, tahtsin teile lihtasalt sheerida seda, mis mulle kripeldama jäi. ega head asjad ju kripelda 😀 seda et mul superlahedaid lugejaid on, seda tean ma nii ehk naa 😀

      • Avatar
        Vasta Lillu 1. veebruar 2014 at 23:30

        Jeeeeeeeee. Seda me tahame rohkem kuulda 😀

  • Avatar
    Vasta Agnes 1. veebruar 2014 at 18:27

    Kohustusliku kirjanduse ja blogi võrdlemine on väga kohatu. Kohustuslik kirjandus on põhjusega kohustuslik, kellegi blogi lugema ei pea, kui see mitte midagi ei paku. Ma pole veel kuulnud, et mõni kool oleks Malluka blogi kohustuslikuks lektüüriks muutnud. 🙂

    Ja mis tähendab Mallukas peab end maailma nabaks? Kui inimene julgeb välja öelda oma arvamuse teistest inimestest ja maailmast, siis on see tema arvamus ja tal on selleks õigus. Ja kui inimene ei julge oma arvamust välja öelda või seda omada, siis see inimene peaks tegelema oma enesekindluse ja minapildiga natukene. Inimeste kõige paremad omadused on enesekindlus, oskus oma vigu tunnistada ja kriitikat aktsepteerida. Ja kui ei oska, siis tuleb õppida või arvestada, et teiste arvamused võivad eneseuhkuse pihta käia.

    • Avatar
      Vasta Kadri 1. veebruar 2014 at 19:22

      Ohh õudust! See oli sarkasm.

  • Avatar
    Vasta Kadri 1. veebruar 2014 at 18:05

    Ma tean seda tunnet, kui peab lugema midagi, mis sulle kohe üldse ei meeldi. Kunagi oli koolis kohustusliku kirjanduse nimekirjas “Meelis” ja veel nii mõnigi raamat. Lõpuks ma lugesin neid ainult algusest natuke, kuni asi päris mädaks minu jaoks läks. Sai üle elatud see raske aeg. Soovitan ka neil, kellele kohe üldse ei meeldi, aga kohustus on, et lugege algust nii kaua, kuni tõesti hinge pihta käib. Saate natukenegi aimu, millest jutt käib 🙂

    • Avatar
      Vasta Helina 2. veebruar 2014 at 00:32

      natuke offtopic, aga ”Meelis” oli kohutav raamat.

  • Avatar
    Vasta El Secreto 1. veebruar 2014 at 17:54

    Üldiselt mulle ei istu need niiöelda maailmanabad, aga Sina oled miskipärast lahe ja paneb ennastki mõtlema, et hey, I’m awesome also. 😀
    Paksu nahka sulle ja lase samas vaimus edasi!!

  • Avatar
    Vasta anu 1. veebruar 2014 at 17:29

    OMA TUBA OMA LUBA! See on by default, et heitereid sellise blogipidamisega kaasneb, sina hoia kõva ja ära allu provokatsioonidele:)

  • Avatar
    Vasta Grete 1. veebruar 2014 at 17:18

    Mina arvan et siin ongi põhiliselt kaks asja mängus: kadedus ja igavus. Kadedusest kommenteeritakse sinu tegevusi ja väljaütlemisi halvasti ning igavusest piinleb mõni inimene aasta aega enne kui aru saab, et on su peale kade ja et talle ei meeldi su blogi. Ma just tegelikult tahtsin sulle Mallukas kirjutada kui imetabane sa oled ja tänu sinule olen isegi mõelnud ise hakata omi mõtteid üles kirjutama (ikka selle jaoks, et ma mäletaksin…). Ma ei taha olla creepy ega pugeja, aga tõesti, nii hea on su blogi lugeda ja kas siis nõustuda või mitte su mõtetega. Eelkõige ma olen ikka sinuga ühel lainel 😀 Ma kiidaks sind siin veelgi, aga ma arvan et see muutuks veits imelikuks 😀 Üheõnaga: Jätka samas vaimus!

  • Avatar
    Vasta Epp 1. veebruar 2014 at 16:53

    RAHU! Ära võta kõike südamesse… ja sa ei pea kõigest halvast ja negatiivsest kohe postitusi vorpima hakkama. Võta neid kommentaare seal neutraalselt, ära pane kõike ühte patta, pealkirjaga “debiilikud jälle solvavad!” vms. Aga noh, nagu ütlesid, siis vaba maa ja kirjutad mis tahad. Lihtsalt…. ära võta nii südamesse

  • Avatar
    Vasta homm 1. veebruar 2014 at 16:45

    sa ise lähed ka kahtlaselt kettasse neist kommidest ja ega nii sa isegi neile alla jää. chill

  • Avatar
    Vasta K 1. veebruar 2014 at 16:44

    Igavus. Asi on selles et inimestel on igav. Miks muidu terve aasta lugeda blogi mis sulle ei meeldi. Väga paljud nendest kommenteerijatest istuvad ju kontorites päevad läbi ja loevad kõike mida saab. Ka siis kui neile ei meeldi. Aga kritiseerida neile meeldib. Oi ja väga kohe. See on nende päeva tipp-hetk ilmselt.
    No worries! Meie loeme sellepärast et meile meeldib. U rock! 🙂

  • Avatar
    Vasta K 1. veebruar 2014 at 16:42

    Ma arvan et ära mõtle inimestele kes sind ei salli, nad pole ju sulle olulised. Ma nt kohtusin eile inimesega, kes mind võrratut inimest, täiega vihkab. Ja ma ei tunne end pahasti just sel põhjusel et ta ei ole mu jaoks niivõrd tähtis inimene et tema peale mingitki emotsiooni raisata.

  • Avatar
    Vasta Inga 1. veebruar 2014 at 16:39

    Jama. Minu piir ei ole täis. Pean siin ikka edasi kannatamas käima :nuuks: :teineveel:

    😀

  • Avatar
    Vasta Pisi 1. veebruar 2014 at 16:35

    Ma loodan, et nende, kelle arvates sa jube inimene oled, et nende lapsed ei tule Mariga samasse lasteaeda. Kui nad nii kribavad, siis ma usun, et võivad hakata oma laste kaudu Mari kiusama. Eestlase olemuses on juba see, et kui ei meeldi, siis kiusame. Ise olen saanud kiusatuks selle pärast, et kasuisa neile ei meeldinud või kui kasuisa oma joomatuuride käigus millegagi hakkama sai, siis mina kohe sain veel rohkem kiusu. Nagu mina oleks selles süüdi olnud, et mul selline kasuisa on ja pean nüüd tema lolluste ja enda ema lolluste pärast kiusatud saama.

  • Avatar
    Vasta Lii 1. veebruar 2014 at 16:20

    No tere tulemast klubisse!
    Kle, Sul peaks mingi kiiks kohe tugevalt küljes olema, kui kõigile meeldid. 😀 Ja ausalt oled imetabane. Mitte kõik ei ole võimelised olema võltsilt ausad… 😀 😀 😀
    Ja alati on neid, kellele ei meeldi, sest julged olla SINA ISE. Mis siis sellest ,et ennast hinnata oskad? See ongi just õige suhtumine. Kui hindad ennast, siis hindavad Sind ka väärtusega inimesed, kõik muud kaovad tahaplaanile Su elust….isegi siis kaovad lõpuks, kui nad on piinelnud(ennast piinanud) kogu aasta Su blogi lugedes. Mis teha, kui on tegemist masohistiga. See on ju iga inimese oma vaba valik.
    Jätka samas vaimus. Olen heas mõttes kade. Nii noorelt olin mina palju ebakindlam. Nüüd olen lihtsalt mõnede meelest vastik. Kuid pean nentima, et seoses sellega on mu ellu ka tulnud palju põnevat ja põnevaid inimesi, teised on haihtunud, või hauguvad kuskil vaikselt põõsa taha peidus, sest nii hirmsasti ju häirib….. 😀

  • Avatar
    Vasta Maikene 1. veebruar 2014 at 16:17

    Ma olen hakanud aru saama, et mõned inimesed loevad sõnu tajumata alatooni ja meeleolu, mida kirjutaja tegelikult edasi tahab anda. Nad loevad näiteks su blogi oma kibeda häälega ja siis võtavadki kõike surmtõsiselt. Aga ma ei murraks sinu asemel eriti pead selliste üle. Neid on küll arvatavasti suhteliselt vähe, aga nad on alati olemas ja midagi teha pole. Jõudu ja edu sulle!

  • Avatar
    Vasta Mia 1. veebruar 2014 at 16:17

    Mõnel inimesel vist ikka paremat pole teha johhaidii 😀 Ma ei tea, ma kujutan ette et kui mulle kellegi blogi vms ei meeldi, siis ma lihtsalt ei loegi seda ja kõik. Ma ei mõtleks ka selle peale, veel vähem läheks kuskile Buduaari arutama. Need kes seda teevad, neil on endal mingid ebakindlused ja siis tunnevad ennast paremini kui saavad sellist “tähtsat” teemat netis lahata. Nad võiksid parem oma energiat kulutada sellele, et ise natukene areneda. Lugegu head raamatut, mingu trenni, helistagu sõbrannale keda pole ammu näinud – selle asemel raisata oma aega sellele, et passida netis ja kellegi blogi lahata neg võtmes, anna abi 😀

  • Avatar
    Vasta Neiu 1. veebruar 2014 at 16:16

    SEAL OLI KOMPLIMENT KA!!!!

  • Avatar
    Vasta Pisike Mammu 1. veebruar 2014 at 16:16

    Inimene armastab ausust ja otsekohesust aga kui see kõik käib tema kohta on ta vihane. Sama teema on kui sõbranna sult küsib.” Ütle ausalt, kas see kleit sobib mulle?” ja hoia end selle eest kui kleit su sõbrannale ei sobi ja sa seda ka ausalt talle ütled: ” See värv ja kõige on su seljas kohutavad! Minu seljas näeb see palju ilusam!”
    Sama kehtib sinu blogi kohta. Sa ütled ausalt ja otse kõik välja kuidas sina asja näed. Enam jaolt ka väike must huumor takka. Et ikka huvitavam lugeda oleks. Seepärast sul ongi palju lugejaid aga nagu issanda loomaaed on kirju nii ka sinu lugejaskond. Astud neile varvaste peale sest nad ei talu su otsekohesust nende elu, väljavaadete, ütluste või mille iganes suhtes.
    Ja siit tulebki puberteetliku plikatirtsu käitumine ka teile meeldib Malluka blogi. Et endale kaasliitlasi leida.
    Seal samas loevad su postitusi 10x läbi ja naeravad sinuga koos.

  • Avatar
    Vasta Olga 1. veebruar 2014 at 16:09

    Miks sa üldse endast seda buduaari või perekooli loed? Parem mitte lugeda, näidata kõigele keskmist sõrme ja elada oma elu edasi, ega sinu elu ju paremaks või halvemaks ei muutu sellest. Teada juba, et selliseid teemasid seal kirjutavad enesehaletsevad, teistest paremaks peavad inimesed seal kirjutamas käivad või siis noh arutavad. Ma ikka alati mõtlen, et sellistel on ikka päris igav, kes loevad algul su blogi ja siis lähevad kirjutama kui rumalad su teod on ja siis loevad su blogi veel edasi heas vaimus. Suht haledad koomikud või nii. 😀 Get a life, seriously! 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa S 1. veebruar 2014 at 16:05

    ma ütlen ausalt et tegelt olen ka mõnes mõttes kade .
    kellele ei meeldiks tähelepanu ? ja eks naised on ikka edevad .
    ehk teeksid ise ka, aga just kardavad seda negatiivset tagasisidet
    ja pole nii palju järjekindlust, et igapäevaselt “pildis püsida” 😀
    või nii palju huvitavaid ideid, aga sa oled nagu sündinud elukutseline
    rahva meelelahutaja, oma mängudega jne . : ) teed inimestel elu huvitavamaks. (Y)
    jätka samas vaimus ja ära üldse lase end häirida, võta pigem komplimendina .

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. veebruar 2014 at 16:03

    Ma arvan, et asi on selles, et oled kalade tähtkujus sündinud, nagu mina, ja see on kalade loomuses tahta köigile meeldida. Tunnistad Sa seda vöi mitte, aga nii see on 🙂 Loen minagi Su blogi kuna leian nii palju endaga sarnaseid mötteid Sinu sönadest. Ole tubli ja kriitika teeb vahel haiget, kuigi ei peaks tegema, sest nad on ju vöörad inimesed, aga pööra ette teine pösk, las ilguvad, ole sellest üle. Äge oled! 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa S 1. veebruar 2014 at 16:01

    mhm . : ) tegelikult ma just vaatasin, et on valdavalt positiivne tagasiside .
    võib-olla osad ei julge midagi väga halvasti öelda ka, sest teavad, et pead
    avalikku blogi ja ehk nad on seal siis järgmisena üleval nagu nt trussikumiisu,
    kellel vist siiani mark maani ; p

  • Avatar
    Vasta Kü Psis 1. veebruar 2014 at 15:55

    Mina isiklikult olen ka Mallukas, Sinu blogi suht kohe algusest peale jälginud ja lugenud ja mina kommentaar oleks: “Tubli tüdrik! Hinne 5! Jätka samas vaimus!!”
    Kirjutada elust nii, nagu ta käib on kunst! Mitte igaühele ei ole sellist annet antud!

    Ma arvan , et need, kes negatiivselt kusagil omaette foorumis Sind taga sajatavad, neil on kusagilt midagi vajaka. Kadedus vast see esimene asi, mis mulle pähe lajatab. “a la aasta aega olen jälginud ja nii nõme ja …” mida sa siis loed ja jälgid, kui nii nõme ja vastik on??!! Daah! Grow up ! Muud pole teha, kui iriseda ja vinguda. Tüüpiline eestlane – parimaks toiduks on ikka teine eestlane.

    Kuna mul poiss väikese Mariga suhteliselt lähestikku sündinud, siis jälgin su blogi suure huviga. 🙂 palju selliseid küsimusi ja teemasid, mida ise küsida ega tõstatda ei julgenud-tahtnud. 😀
    Ometi keegi, kes asja kätte võttis!! 😀

    • Avatar
      Vasta Sigrid 1. veebruar 2014 at 17:20

      Mul ka poiss natuke enne Mari sündinud. Samamoodi on selleks huvitav lugeda, ka teiste kommentaare ja kogemusi 😛

  • Avatar
    Vasta Mari 1. veebruar 2014 at 15:52

    Nii see on, kui ei suuda ausust taluda. Mulle tundud sa väga ok inimene ja just selline, keda oma sõbraks tahaks. Kahju tegelikult, et mul mitte ühtegi sinu sugust sõpra ei ole.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. veebruar 2014 at 15:53

      no tule hakkame siis sõbraks, jumala haud!

      • Avatar
        Vasta Mari 1. veebruar 2014 at 16:13

        Paneks LIKE kui saaks 😛

  • Avatar
    Vasta Pirts 1. veebruar 2014 at 15:46

    Miks sa ainult halvale keskendud? Seal oli ju häid kommentaare samuti. 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. veebruar 2014 at 15:51

      sest headest kommentaaridest poleks midagi rääkida eriti 😀 aga ega ma tegelt nurgas ei masetse, lihtsalt…jäin mõttesse

  • Avatar
    Vasta helina 1. veebruar 2014 at 15:41

    mõned inimesed on lihtsalt otsekohesuse jaoks liiga konservatiivsed. as simple as that.

  • Avatar
    Vasta Laura 1. veebruar 2014 at 15:41

    Ma ei tea, mu meelest oledki sa võrratu ja täiesti imetabane! 😀 This might sound weird aga alati tuleb nii hea tunne sisse peale su blogi lugemist. Ja pea iga postitust lugedes taban end mõttelt: ISSSAND, JAAA! Täpselt! Õige! 😀 Oled üks mu lemmikutest inimestest, kuigi ma sind päriselt kohanudki pole. Pane aga edasi! 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaisa 2. veebruar 2014 at 20:59

      Ja täpselt samad mõtted siin pool 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 1. veebruar 2014 at 15:34

    Ilmselgelt on kadeduseuss lihtsalt sees. Ise on sellised kahepalgelised “näo ees naeratan-selja pöörad pussitan” inimesed. Ja siis ei mahu neile pähe, kuidas keegi võib nii otsekohene olla ja asjadest rääkida nii nagu on. Keegi pole ju käskinud neil lugeda, mingu õue lumeingleid tegema ja südamesse soojust otsima. Oma nime alt ei julge keegi ju midagi sulle öelda enamjaolt, ikka anonüümselt tullakse seletama, et sa kukesuhu ka ei kõlba.

    Ma ei tea, ma küll naudin väga su blogisid. Vahel olen isegi kirjutanud (eelkõige selle pärast, et ei viitsi teatud asju kõigile ükshaaval kirjutada ja lugegu siis kõik sealt) aga enamjaolt lihtsalt ei viiiitsi. Ja kui võtangi blogiakna lahti, siis läheb meelest, millest kirjutada tahtsin. Palju parem on ju hoopis siia tulla sinu blogi lugema, kui ise kirjutada 😀

  • Avatar
    Vasta J. 1. veebruar 2014 at 15:33

    Mind paneb üldse üllatama, et kuidas sa üldse viitsid oma tähelepanu nendele suunata? Lihtsalt miks, Mallukas?:D

    • Avatar
      Vasta Ty 1. veebruar 2014 at 15:38

      jah – why oh why … see on sama pointless kui uudisteportaalides kommenaatre lugeda. Iga kord on tunne nagu sitta lendab igasse kanti ja kasu sellest ju midagi ei ole. Neid inimesi, kes ei ole nö “avaliku elu tegelased” heidivad ka paljud inimesed, kuid näkku ju ei juleta ütlema minna. Selles see vahe on 😀 Ole kui imetabane tahes aga heitereid on meil kõigil väga suure tõenäosusega. Sinu õnn on see, et sa kuuled mis sinust räägitakse. Teised peavad arvama ainult mida neist tagaselga räägitakse 🙂

  • Avatar
    Vasta Tinnu 1. veebruar 2014 at 15:29

    ma ei oska nkn midagi tarka õelda, aga tegelt on ju igalpool ja igal ajal koguaeg inimesi, kes armastavad sind jäägitult koos sinu puudustega, ning kes heidivad sind… ja seda ei saa muuta. Sest see on ilmselt loodusseadus 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 1. veebruar 2014 at 15:32

      aga ma olen nii mõnus 🙁 va siis kui ma ütlen enne kui mõtlen ja nii mõnus ei ole 😀