Uncategorized

salajane ilublogija

3. veebruar 2014

Täna võtsin üle pika aja kätte ja tegin oma küüned korda. Ei hakka isegi eitama, et enamuse ajast on mu küüned “punaseks võõbatud” aga pool lakki olen ma maha nokkinud.

Vanasti oli mul komme küüsi närida. No kogu aeg lihtsalt närisin oma küüned maha. Ühel hetkel mõtlesin ma, et kui ma enda küüned hästi ilusaks teeks, äkki ma siis ei tahaks neid maha närida. Hakkasingi siis veits mingisuguseid mustreid aretama ja küüntele võõpama.

küüned küüned2

 

Aga nagu öeldud, tuli mul tunne, et tahaks, et mu küüned homseks oktoobrikate kokkutulekuks ilusad oleks. Ja ongi! Küll ainult vasak käsi, aga nagu vanarahvas ütles: “Yolo!”. Üks ilus käsi on parem kui kaks koledat kätt.

031058428c4f11e3986812d3f7bf60f9_8-2947231Rohkem meeldib mulle teistele küüsi teha, kui endale. Arusaadavatel põhjustel (sest endal on üks käsi ilus ja teine justkui pimeda vana mehe poolt tehtud). Seega, kes külla satuvad, siis öelge, et ma teile küüsi maaliks. Mulle päriselt täiega meeldib.

Näete, ka minus on killuke ilublogijat…

 

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Laura 4. veebruar 2014 at 01:16

    Undercover beauty blogger 😀

  • Avatar
    Vasta julia 3. veebruar 2014 at 18:13

    Ei saa mainimata jätta,et sul on annet:) Väga ilusad joonistused…Äkki kui ma järgmine kord sulle saan ise piimasegud ära tuua siis äkki on sul tuju minu küüned ära kritseldafa.

  • Avatar
    Vasta Inxu 3. veebruar 2014 at 15:43

    Kas võib 15nda hommikul sinu juurde küüsi värvima tulla?

  • Avatar
    Vasta Kaire 3. veebruar 2014 at 11:15

    Küüsi närisin kunagi meeletult, aga õnneks on nüüdseks aru pähe tulnud:D Aga mulle meeldib su kätetöö:) Olen endale ka teinud miskeid fäänsisi küüsi ja tahaks praegu ka teha, aga just viskasin ükspäev suht palju lakke minema, sest need olid täiesti kuivanud:( Peab poodi minema uute järele. 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 3. veebruar 2014 at 11:01

    Hahaaaa, aga jumala eest ära tee endale neid pikki teravaid 3 d joonistustega koledusi kätele, kus mõnel juhul liimitakse veel mingi pesa ka peale :D. Täieti koom, kui koledad need on. Lihtsuses peitub võlu või siis teine ütlus, et “less is more”.

  • Avatar
    Vasta Kristi Kikerpill 3. veebruar 2014 at 10:09

    Ooo kuidas ma küünte lakkimist ei kannata. See kuivab mingi 3 miljonit aastat ja midagi teha ei saa (mingid kuivatavad sprayd on ka juba olemas, aga ma ei tea kas need aitavad ka) ja see haiseb siis ja hakkab mõne päeva pärast juba maha kooruma -.- õudne. Maalinguid ma ka lakkidega ei oska teha, pigem akvarellidega, akrüülidega ja geeliga. Jään ikka oma geelküünte tegemise juurde 😀 Iseendale teen ka geelküüsi, mis ei ole väga raske, aga peeneid maalinguid paremale käele ei saa. Teistele meeldib väga teha, oleks vaid rohkem tahtjaid. (Reklaam: teen Rakveres Laada 3A geelküüsi 😀 http://www.facebook.com/kristigeelk )

    • Avatar
      Vasta Merilin 3. veebruar 2014 at 10:59

      Juukseföön on siinkohal hea sõber. Paar minti ja kuuma õhku ja korras. Harva lakin neid,a ga kui teen seda, siis titega koos olles pole ju aega lasta rahulikult kuivada. Üldiselt on minu meelest siiski kõige ilusam ilma igasuguse lakita puhas ja hoolitsetud maniküür. Ehk siis lühike ja neljaknadiline look.

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 3. veebruar 2014 at 09:48

    Noo nii, nüüd hakkan ka mina juba külla pressima koogiga, sest need roosal taustal kollased “Liblikad” on lihtalt võrratud aga sellised ma ise endal eteha ei oskaks vist 😛

    Võrratu naine ja niipalju varjatud külgi 😛

  • Avatar
    Vasta Ene 3. veebruar 2014 at 09:43

    viimased on niiii ilusad, tegelikult on kõik ilusad, aga neid tahaks endale kaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 3. veebruar 2014 at 08:05

    Need abstraktsed roosad, kõige üleval parempoolsed, palun. Kas hakkan tulema?

  • Avatar
    Vasta Merilin A 3. veebruar 2014 at 07:30

    Mul on kolm aastat olnud geelküüned ja otsustasin maha võtta. Olen lakkimise maailmas tagasi. . Huh kui kole! Geele oli kergem endale teha kui nüüd lakkida ja mässata… aga ilusad on Sul siin ju 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirli Lump 3. veebruar 2014 at 02:40

    Ma tavaliselt üldse ei värvi enda küüsi aga ka just täna hommikul ma millegi pärast otsustasin, et teen seda… 😀
    Õnneks ma olen suhteliselt kindla käega ja mul tuleb parem ja vasak suhteliselt kenasti ja sarnaselt välja. Halleluuuuja 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid 3. veebruar 2014 at 02:10

    Ok, eks siis peab külla tulema 😀

    Aga küünte närimis teema oli mul ka veel mõnda aega tagasi. Ja üldiselt mul üldse ei püsigi lakk eriti peal, nii et enamjaolt lihtsalt ei viitsi 1-2 päevaks küüsi ilusaks hakata tegema.

  • Avatar
    Vasta Cärol 3. veebruar 2014 at 01:10

    I can totally relate to that! Lõpetasin ka umbes tund tagasi küünte lakkimise ja nagu alati suutsin ennast nii välja vihastada. Vasaku käe “joonistused” tulid nii ilusad ja parema käe omad nagu mingid käkerdised. Proovisin siis kõiksugu erinevaid tehnikaid alates leopardimustriga ning lõpetades täiesti tavalise french manicure’iga ja lõpetasin ikkagi täiesti ilma lakkimata küüntega, sest ma ei suuda maalinguid samasuguseks saada.. ja kui ei saa siis viskaks laua tagurpidi ja näriks kõik küüned nulli. Oeh. Raske on see naise elu 😀

  • Avatar
    Vasta edith 3. veebruar 2014 at 01:06

    ma tahan neid sebra mustrilisi 😀