Uncategorized

Pakimajandus ja Post24

17. veebruar 2014

Ühel hetkel avastasin ma, et olen juba üle 40 euri kulutanud pakkide saatmisele. No kohe kuidagi ei saanud ma nii teha, et hakkan abivajajale kirjutama, et kuule, kanna nüüd mulle raha ka. Ega see neli euri nii suur summa ei tundunud ka, aga kui neid pakke aina kogunes ja kogunes, siis lõpuks hakkas juba natuke rahakotile.

Et aga kõik inimesed saaksid endale vajalikke asju, siis ei saanud ju asja katki ka jätta. Nõnda võtsingi ühendust Post24’ga ja Smartpostiga. Viimane ei olnud meie abivajajate toetamisest tasuta pakkide saatmisega eriti huvitatud, pakkusid ainult alet. Õnneks oli Post24 rohkem kui vastutulelik ja nõnda saavadki nüüd kõik abivajajad tänu Post24’jale oma pakid kätte 🙂

Teeme nüüd kõik neile ühe suure aplausi, et nad nii abivalmis inimesed on.

Kuna aga läbirääkimised võtsid omajagu aega, siis pakid aina kogunesid ja kogunesid. Jumal tänatud, et ma targa peaga OSADE pakkide peale kirjutasin, et mis seal sees ja kellele see saata tuleb, mõndade kohta mul lihtsalt EI OLE MÄLESTUSI! Seega tuleb mul kõik meilid/kirjad/kotid uuesti läbi vaadata ja sorteerida.

Hetkel on mu esik selline:

unnamed-11-2133809Et siis…titeasju jääb kindlasti peale pakkimist üle, seega kõik abivajajad on oodatud mulle kirjutama mariannkaasik@gmail.com 🙂

Ühtlasi ootan veel kirju, kui kellelgil miskit üle on! Igale asjale on olemas tänulik saaja!

 

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta k.l 18. veebruar 2014 at 00:31

  Ja mida ütleb Kardo selle hunniku peale?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 18. veebruar 2014 at 00:48

   Astub üle, mis ta ikka ütlema peaks?

 • Avatar
  Vasta Sirli Lump 17. veebruar 2014 at 18:59

  Tead, see võtab varsti sellised mõõtmed, et sa teed pildi enda elutoast ja seal on laeni kottide hulk ja vannid ja kärud ja hällid ja kõik muu… 😀
  Siis on aeg mõelda MTÜ registreerimise peale! 😀

 • Avatar
  Vasta Lugeja 17. veebruar 2014 at 18:42

  Lihtsam oleks kontaktid otse inimestele anda, viimased saaksid ju ise ka postitada, nüüd siis suisa tasuta. Neile inimestele kes o-m-v- grupis oma musti sokke müüvad, euriga… Lihtsalt kaks täiesti omavahel sobimatut postitust, sorry.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 17. veebruar 2014 at 18:53

   Mõndadele inimestele on kergem asjad mulle saata – kui on näiteks palju ühesuguseid asju või erinevas suuruses, siis ma saan need ise mtme abivajaja peale ära jagada. Aga aeg-ajalt ikka vahendan inimesi ka, oleneb asjast jne 🙂