Uncategorized

keda see presidendiball huvitab?

24. veebruar 2014

Pool facebooki on täis mingisuguseid kommentaare, et mis kellelgi seljas on ja kes kellega peole tuli. Ma saan aru, et meedia sellest pasundab, sest see ongi nende töö. Ka mina ise olen paar aastat pidanud ennast kursis hoidma selliste asjadega nagu kas Kristiina Ojuland näeb välja nagu lillas kleidis prostituut või kes on julgenud ballile vahvlilokid teha. Käsi südamel – mind see ei huvitanud mitte üks teps.

Mul ongi raske aru saada, et KEDA huvitab? Miks?

915-9894119

Mis põnevust leiab inimene sellest, et ta vaatab, kuidas hunnik inimesi seisavad rivis ja suruvad presidendi kätt? Või kui oluline on see, mis mingil suvalisel inimesel seljas on? Jah, paljude jaoks ei ole need suvalised inimesed, vaid meie poliitikud, keda iga ENDAST LUGUPIDAV inimene ju ometi teab (tsiteerides siis minu enda lihast ema).

Mina neid ei tea ja ei pea ka neist oluliselt lugu. Poliitika on pekki käinud süsteem ja minul sellesse usku ei ole. Seega ei arva ma ka, et ma kuidagi halvem inimene oleks, et ma ei tea, kes on meie x ministrid. Kui mul midagi vaja teada on, siis googeldan. Pohhuist nagu ma olen, siis mind lihtsalt ei huvita. Seda enam ei saaks mul rohkem suva olla sellest, kas keegi näeb oma kleidis välja nagu kiles viiner, või kelle meessuguorganid ebasündsalt püksist välja punnitavad.

Siinkohal nimekiri asjadest, mida ma teen parema meelega, kui vaatan presidendiballi:

  • vaatan värvi kuivamas
  • panen kokku 864873658736 jupise puzzle
  • õpin ÕS’i pähe
  • sügan 36 tundi Kurge
  • hüppan Mariga pallil, kuni selg murdub
  • saen plastiknoaga enda parema jala maha

Kas teie vaatate balli? Miks?

 

Loe ka neid postitusi!

45 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 25. veebruar 2014 at 21:07

    Kahe käega poolt 😀 Ei vaata ma seda kui ka aastavahetusel seda jama, mis telekast tuleb. Ausalt öeldes on üllatav, et inimestel üldse aastavahetusel on viitsimist teleka ees passida, kuid noh, inimesed on erinevad. Mind poliitika, nende vastuvõtud ja muud jamad ei huvita. Ning lisaks kõigele see kleitide kiitmine ja laitmine? Mõttetu.

  • Avatar
    Vasta mai 25. veebruar 2014 at 18:10

    Jah, kogu vastuvõtu huvitavaim osa oli presidendi kõne, kontsert oli natuke lihtsakoeline, aga ka okei. Kleite ikka vaatan, kunsti- ja moehuvilise pilguga 🙂 See mõte eespool oli hea, et huvitav on jälgida, keda täna oluliseks peetakse vastuvõtule kutsuda.
    Seega vaatan otseülekannet, loen pärast lehest kõne üle, sirvin pildigaleriid läbi ja ei tee maha neid, kes ei huvitu sellest asjast 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. veebruar 2014 at 18:12

      Mina näiteks ei kuula presidendikõnetki. Mis see annab? See nagunii TEMA kirjutatud pole 😀

      • Avatar
        Vasta konkreete 25. veebruar 2014 at 20:30

        presidendi mustand ja abilised nõunikud. ma ausalt võtaks ka nõunikud appi, kui ma peaks sellise pika jutu eesti rahvale ette vurama 😀 … a mul pole nõunikke. õnneks pole ma ka president.

      • Avatar
        Vasta mai 26. veebruar 2014 at 09:38

        Kunagi üks eestimaine superstaar, arvamusliider ja kõrge kultuuritegelane ütles ka, et tema raamatuid ei loe, tal oma mõtted, mida mõelda.

  • Avatar
    Vasta Saima 25. veebruar 2014 at 16:43

    Presidendi vastuvõtt(mõtlen kätlemist) on kogu üritusest ainult 1/3. Eks see ole jah paljude lemmikuks viimaste aastatega saanud. Saab ju kaasmaalasi kritiseerida ja lobajuttu rääkida. Aga hoopis põnevam on näiteks presidendi kõne või ka kontset! Viimasel ajal unustatakse see ära ja nii kui sa ütled, et näe-näe vaatasin pidustusi televusserist, siis arvatakse kohe, et olen väike õel koll, kellel ei ole paremat teha, kui teiste riietust vaadata. Võtame kasvõi presidendi kõne, mida iga vähegi lugupidav, arutlemisvõimega ja kodumaa tegemistest huvitav kodanik lugeda või kuulata võiks. Jah, seda saab mitmeid päevi kätte veel erinevatest allikatest, kuid minule näiteks meeldib presidenti vaadata otse telepurgist. Vaadata inimeste vahetuid emotsioone ja kõike muud. Ning kui vähegi kultuuri vastu huvi tunned, siis vaatad ka kontserti. Alles siis tuleb punase vaiba show, mis on samuti omamoodi põnev. Pole ju vaja teada ainult mis meie nina all, riigikogus toimub, vaid ka meist kaugemal. Mis inimesed on üldse Eestiga seotud?

    Seega leian, et eile mahakulutatud aeg ei oleks saanud olla kuidagi moodi kasulikum. Samas, kui inimesed ei ole huvitatud kodumaal toimuvast või inimestest, kes meie riigiga seotud on, siis ei kiida ma neid ka hukka. Aga see, et presidendi vastuvõtt tähendab ainult kleitide virr-varri ja kätlemist, on veidi vale arusaam.

  • Avatar
    Vasta Kadi 25. veebruar 2014 at 11:42

    Vaatasin arvutist otseülekannet ja mulle meeldib ka vaadata, kes kellega kutsutud on ning keda üldse oluliseks peetakse. Lisaks on see omamoodi peretraditsioon aga kuna juba mitu aastat elan perest eemal, siis vaatan üksi otseülekannet – lihtsalt.. tunne selline, et võiks.. 🙂

    Sel aastal oli eriti palju ilusaid kleite ka.

  • Avatar
    Vasta B 25. veebruar 2014 at 10:45

    Mina küll vaatan! Sest mulle pakub väga huvi, kes mida kannab, kes kellega tuli, kes üldse kutsutud oli (eile mõtlesin, et näiteks väga tore-ja suuresti kindlasti Evelin Ilvese teene- et kutsuti näiteks parima koolisöökla peakokk, ökofarmide omanikud jms inimesed. Ning paraadi vaatamisest on juba selline omaette traditsioon saanud.

    • Avatar
      Vasta B 25. veebruar 2014 at 10:47

      Ja veel ei saa mainimata jätta, et keegi siin kirjutas, et “Evelin Ilvese kleit tegi ta paksuks ja osadel inimestel on imelikud nimed!” No mida idiootsust! 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 25. veebruar 2014 at 08:59

    Alati vaatan. Ei tuleks selle pealegi, et mitte vaadata. Pea terve Eesti istub ju telekate ees. Samamoodi nagu ma ei kujutaks ette, et ma ei vaataks hommikul lipuheiskaist, jumalateenistust ja kaitsejõudude paraadi. See lihtsalt on nii ja käib sellesse päeva. Niikaua kui ma end mäletan, pole kunagi midagi vaatamata jäänud. See on traditsioon ja pidupäev.

    • Avatar
      Vasta Edith 25. veebruar 2014 at 11:17

      teleka ees istumine ei ole väga mõistlik

  • Avatar
    Vasta Adeliina 25. veebruar 2014 at 08:54

    Minu jaoks on see tösiselt möttetu asi. Ma ei tea nagunii sealt mitte kedagi ja mind ei huvita ka, kes seal on ja keda seal pole. Mu ema vaatas seda ja korraks telekast möödudes jäi mulle silma, et Evelin Ilvese kleit tegi ta paksuks. Ja ei osadel inimestel olid imelikud nimed.

  • Avatar
    Vasta Liina 25. veebruar 2014 at 02:47

    Kui sa oled loll, siis võiksid vähemalt seda lollust mitte eksponeerida nii avalikult.

    • Avatar
      Vasta Edith 25. veebruar 2014 at 11:16

      poliitikute teadmine näitab seda kes on loll ja kes mitte? :S vaevalt küll

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. veebruar 2014 at 11:30

      ah, ära kõla nagu mu ema 😀 meedias olevad “olulised” asjad ei ole tegelikult kunagi olulised 🙂

      • Avatar
        Vasta Kata 25. veebruar 2014 at 11:47

        Poliitika, huvitagu või mitte, on riigi alustala, milleta ühiskond kui selline ei saaks eksisteerida, seega on täiesti lapsik ja mõttetu öelda “mul pole sellesse usku”. Sama hästi võiks öelda, et elusse üleüldiselt pole usku ja riigid ei tohikski olemas olla. Või mis “huvitavamaid” alternatiive sul poliitikale ja riiklusele pakkuda oleks?

        • Avatar
          Vasta Agnes 25. veebruar 2014 at 15:16

          Ühel mõistlikul inimesel võiks tõesti olla oma eluga enamat peale hakata, kui teada une pealt kõiki ministreid ja seda, mis skandaal ühe või teise ümber parasjagu on. Ja mina olen politoloogia magistrantuuris, ütlen seda täiesti teadlikult ja ka ei vaata seda mõttetut raha tuulde loopimise üritust. Ma võin selle 101 ahvi pilti riigikogu kodulehelt ka vaadata, selleks ei pea vahtima, kuidas nad presidendi kätt suruvad.

          Ja andke andeks, aga see riik, valitsus ja poliitika, mis Eestis täna on, ei vääri tähistamist. See ongi minu isiklik arvamus ja hinnang, mis põhineb minu aastatepikkusel lugemisel, õppimisel ja jälgimisel.

          Aga ma ei saa inimestele pahaks panna, kui nad seda vaadata tahavad ja sellele oma aega kulutavad. 🙂

          • Avatar
            Saima 25. veebruar 2014 at 16:45

            Kas presidendi kätlemine on Sinu arvates ainult 101 ahvi? Minu arvates on seal veel 601 teist toredat inimest, kes on poole huvitavamad ja võib- olla ka olulisemad, kui need “ahvid”.

  • Avatar
    Vasta Mari 24. veebruar 2014 at 23:28

    Paar korda olen vaadanud emaga, kui keegi tuttav on olnud kutsutud vastuvõtule, siis ikka natukene huvitav vaadata, aga üksi niisama vaatama ei hakkaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 24. veebruar 2014 at 22:18

    Teeme perega alati pidupäeva puhul head ja paremat süüa, kütame kaminasse mõnusa tule, lööme shampuseklaase kokku ja taustaks vaatame vastuvõttu. Tapke mind maha aga mulle meeldib ja minu meelest tore traditsioon 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 24. veebruar 2014 at 22:00

    Mind tavaliselt huvitab ainult see, mis presidendiprovval seljas on, muid kleite ja tähtsamaid kutsutuid näeb juba homme igal pool niigi, et mõttetu suht täna oma aega raisata.

  • Avatar
    Vasta Kea 24. veebruar 2014 at 21:59

    Mul ka kąib taustaks, sest no Garfieldi ka vaadatabei taha ja vaene nagu ma olen, oman tavalist boxi kus pole neid väljamaa uhkeid kanaleid 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli 24. veebruar 2014 at 21:29

    Nüüd, kui sa siin sellest räägid, siis ega mina ka ei saa aru, miks vaja neid poliitikuid kritiseerida ja otsida kui nõela heinakuhjast neid vigu. Ise küll vaatan seda, aga miks ei oskagi väga vastata. Ehk seepärast, et kontserti ja kõne näha/kuulata, mis on kuidagi juba suht väiksest peast külge jäänud. Vastuvõtus jälgin ma ilusaid kleite ning absoluutselt ei vaata et see sellele ei sobi või see näeb õudne välja. Lihtsalt hea on vaadata ilusaid kleite 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari M. 24. veebruar 2014 at 21:28

    KLEIDID, KLEIDID, KLEIDID. Need on ju nii ilusad, mõned naljakad jne! Ma ise telekast ei vaata, vaid Postimehest fotosid.

  • Avatar
    Vasta Edith 24. veebruar 2014 at 21:27

    nõustun kõigega 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 24. veebruar 2014 at 21:15

    Mu mees vaatab vahel, sest see on laivis ja ehk juhtub midagi. Nt kui keegi peeru laseks käteldes, oleks ju päris naljakas. Päikest!

  • Avatar
    Vasta Sigrid 24. veebruar 2014 at 21:12

    Mulle meeldib lihtsalt ilusaid kleite vaadata, neid ka ikka vahel seal kohtab. Aga saadet ennast ei vaata, pigem vahin hetkel ühe silmaga Garfieldi, paitan last ja joon veini ilusa päeva puhul. Cheeeeers 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 24. veebruar 2014 at 21:10

    Mina vaatan alati, kui saan. Midagi küll sellepärast pooleli ei jäta, aga siiski, püüan jälgida.
    Miks? (1) Saab näha nii mõndagi tuttavat inimest .
    (2) Viin end kursi hetkel oluliste ja tunnustatud inimestega.
    (3) Õpitud eriala on tihedalt seotud poliitikaga, millest ka huvi.
    (4)Ja tüdrukuna on ikka huvitav jälgida, mis kellelgi seljas.

  • Avatar
    Vasta kadi 24. veebruar 2014 at 21:09

    Jõhker tädi oled ikk:d

  • Avatar
    Vasta konkreete 24. veebruar 2014 at 21:02

    ma pole ka never vaadanud, aga mul polnud ka mitu aastat telekat ja enne seda ei sattunud ja… täna essat korda vist näen. ja pigem mängib taustaks. Kõik tundus päris okei, a see Ojulandi 90ndatest pärit kleidi pähe selga tõmmatud sukksaabas ajas küll naerma veits 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 24. veebruar 2014 at 21:02

    Mulle väga meeldib vaadata ja mind huvitab, huvitab ka poliitika muideks 😉
    Inimesed mõtlevadki erinevat ja huvituvad erinevatest asjadest 😉

  • Avatar
    Vasta siiliramo 24. veebruar 2014 at 20:58

    Eelmine postitus läks väheken vara siia 😀 Mina olen üks neist, kes ka jälgib seda saadet. Ei, ma ei jälgi pingsalt seda algusest lõpuni, kuid siiski käib see saade mul muude tegemiste kõrval. Minu meelest on huvitav vaadata, keda sinna kutsutakse ning saada ka ise vähekene targemaks meie “tähtsate” tegelate osas. Lisaks mu töökaaslane oma mehega võtab sellest osa ning seda tahaks kindlasti näha 😉

  • Avatar
    Vasta siiliramo 24. veebruar 2014 at 20:51

    Minul käib see puhtalt saateks kõrval. Ma ei jälgi seda pingsalt algusest lõpuni, kuid niisama arvutis istumise kõrvale ja praegu siin kommenteerimise juurds

  • Avatar
    Vasta Jennifer 24. veebruar 2014 at 20:48

    Appi kui täppi see postitus on:D Pole olemas rohkem ‘mina’ postitust:D:D:D
    Aga nägin juba netist pilti presidendiproua riietusest ja peab mainima, et kuradima ilus ikka!

  • Avatar
    Vasta Lola 24. veebruar 2014 at 20:47

    Mina vaatan sellepärast, et sellest on saanud omaette väike peretraditsioon. Nii kaua kui ma mäletan, oleme alati 24. veebruaril vanaemaga diivanil vedelenud, šokolaaditükkidega jäätist söönud ja presidendi vastuvõttu vaadanud. Pärast ülikooli minekut on vabariigi aastapäev mõnikord juhtunud sellisele päevale, kui pole koju sõita saanud ja vastuvõtt on ka vaatamata jäänud ning siis on aasta lõpuni selline tunne, nagu oleks midagi olulist olemata olnud. See, mis kellelgi seljas, ei ole mulle ka kunagi erilist muljet avaldanud, kui välja arvata see, et Kristiina Ehin näeb alati välja nagu haldjaprintsess. Viimastel aastatel meeldib mulle vastuvõttu rohkem sellise pilguga vaadata, et need, keda kutsutakse, on justkui väike ülevaade sellest, mida meie riigis parasjagu tähtsustatakse (või vähemalt mille kohta üritatakse sellist muljet jätta). Aasta emad-isad-vanaemad-vanaisad, erinevad akadeemikud jne. Pluss see, KUI PALJUDE erinevate riikide suursaadikud Eestiga seotud on.

    • Avatar
      Vasta Kata 24. veebruar 2014 at 20:54

      Kristiina Ehini kleit ongi pärit muinasjutulisest salongist 😉

  • Avatar
    Vasta Mariann 24. veebruar 2014 at 20:44

    Nojah, milleks sesa täna ikka vaadata kui homme kõik lehed, telekast saated ja veebilehed sesa nii või naa vägisi peale suruvad ja ikka ülehomseks tahes tahtmata tead mis kellegil seljas ja kuidas ta kätt surus.. mõttetus ka minumeelest 😉

    • Avatar
      Vasta Mariann 24. veebruar 2014 at 20:45

      Krdi telefoniga trükkimine. Sesa all mõtlesin ikka sõna seda!

  • Avatar
    Vasta Grete 24. veebruar 2014 at 20:43

    Mul telekas käis ja ma ei saanud enne aru, et seal see pingviinide paraad tuleb, kui seda siit lugesin 😀
    Ju siis olin nii süvenenud muudesse asjadesse 😀 Aga ega ei hakka nüüd vaatma ka..

  • Avatar
    Vasta Svea 24. veebruar 2014 at 20:42

    Aaah, mulle nii meeldib vaadata ja kindlat põhjust selleks ei olegi ausalt 😀

  • Avatar
    Vasta Edith 24. veebruar 2014 at 20:41

    saen plastnoaga parema jala maha… muahahhahaaa! good!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 24. veebruar 2014 at 20:40

    Sama arvamus ja ei vaata ka 😀 ei saa nendest nn moepolitseinikest aru… no milleks!? 😀

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 24. veebruar 2014 at 20:39

    Piilusin seda hetke, nii huvipärast, kuna ennem olen seda ka korra jupi vaadanud. Aga otsustasin suht kiirelt, et see üsna mõtetu. Eriti seda tundide kaupa jõllitada 😀

  • Avatar
    Vasta kätu 24. veebruar 2014 at 20:39

    Pole kunagi vaadanud ja ei kavatse ka vaadata , neveeer. Lihtsalt täiesti Pointless üritus.

  • Avatar
    Vasta jänx 24. veebruar 2014 at 20:38

    Ma ei vaatagi seda jama.:D