Kingiloos

naiste värk

3. märts 2014

Ma sattusin siin ükspäev oma ülemusega juttu puhuma ja koheselt hakkasin Naistelehte igatsema. Ma olen juba septembrist saadik kodus olnud ja no nii igatsen meie kontorit (mis küll pärast mu lahkumist korrus allapoole kolis), minu võrratuid kolleege ja noh üldse, töötava inimese elukest.

Et seda igatsust kodustes tingimustes leevendada, avan ma tavaliselt Naistelehe. Nõnda ka seekord, kui mind äkki tabas mõte, et maailmas leidub veel naisi, kellel ei ole Naistelehe aastatellimust. Ei mina tea, kuidas nad niimoodi elada saavad, aga inimene harjuvat ju kõigega…

Siinkohal tormab appi päästja Mallukas, kes oma lugejate vahel ühe Naistelehe aastatellimuse välja loosib 🙂

Kõik, mis sa tegema pead, on:

  • Hakka Facebookis Naistelehe sõbraks.
  • Jäta mulle siia postituse alla kommentaariks, et mis ajakirjasid sa ise loed. Kas on ka midagi tellitud? Milliseid lugusid loed kõige parema meelega?
  • Aastatellimuse loosin välja 12 märts, sest siis peab mu raamat valmis olema ja ma saan rahus kirjutada 😉

Jumal, kuidas tahaks tööle minna ja ise ka jälle seda võrratut ajakirja koostada aidata…

iwantitnow-5953565

Ps! Dadamora loosi võitis järgmine kommentaar:

Agnes
Elementaarsemad asjad saan valmis nokitsetud aga midagi ilusat ma vist küll korda ei suudaks saata. Eelmine kuu kudusin pojale sokid ning suvel heegeldasin telefonikoti, õmblemine jääb küll kooli aega..

Kallis Agnes, palun kirjuta mulle mariannkaasik@gmail.com

Teistele aga Naistelehe loosis palju õnne ja edu 🙂

Loe ka neid postitusi!

164 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Triin Paabo 12. märts 2014 at 20:44

    Naistelehte loen, vahest ka seda teist naiste nädala ajakirja, mille nime ma meelde ei suuda tuletada. Koju käivad postiljoni abiga ” Iluguru” ja “Imeline Ajalugu”, neid siis loen vast ka. “Pere ja kodu” ka vahest kui kätte satub.
    Eriliselt köidavad igasugu nn “elulood”, kes , kus ja kuidas on elanud, kuidas on rasketest aegades üle saadud jne. Aga üldiselt olen ma kõigesööja.

  • Avatar
    Vasta Mari 12. märts 2014 at 18:02

    Ajakirju loen hea meelega. Kuna olen siiamaani tihti kolinud, siis ei ole endale midagi tellinud. Mida sa ikka tellid, kui ei tea kas järgmisel kuul veel samas kohas elad. Nüüd aga – palun väga – otsustasin paikseks jääda ja Naisteleht sobib ju ideaalselt esimeseks ajakirjaks mu postkastis. Armastan lugeda tavaliste inimeste lugusid. Selliseid natuke uskumatuid, naljakaid, traagilisi jne asju, mis on juhtunud näiteks naabrinaise või Selveri müüjaga.

  • Avatar
    Vasta Eve-Liina 12. märts 2014 at 16:56

    Mulle meeldib saatus ja saladused ajakirja lugeda. Eriti meeldivad müstiliste lugude eriväljaanded. Pere ja Kodu loen ka kui miskit huvitavat silma jääb. Mulle meeldivad elulised lood inimestest meie ümber. Paljud ajakirjad jätavad mind külmaks, sest minu jaoks pole huvitav lugeda mida mõni kuulsus oma figuuri jaoks teeb ja kuidas mehi sebida.

  • Avatar
    Vasta L. 12. märts 2014 at 14:36

    Mina vaatamata oma üsnagi noorele vanusele loen nagu mu vanaemagi Tiiut. Kõige rohkem meeldivad lood inimestest meie enese keskel, sest minu arvates on need kõige siiramalt kirjutatud :). Samuti meeldivad väga ka retseptid ja kolumnid.

  • Avatar
    Vasta Pille 12. märts 2014 at 14:33

    Olen suur ajakirjade lugeja. Minu erilised lemmikud on naisteleht, nipiraamat, tervisetark, kodutohter, pere ja kodu ja tiiu. Kuna rahaline seis on nagu ta on, siis hetkel ei saa endale liigseid kulutusi lubada. Tavaliselt olen vanu ajakirju lugemiseks saanud spungist, raamatukogu ukse tagant, sugulastelt ja tuttavatelt. Vahel ka osta.ee st 10 sendiga. Seega oleks tore kui postkasti käiks ka mõni värske ajakiri. Saaks vähemalt aktuaalsetel teemadel kaasa rääkida.

  • Avatar
    Vasta Menn 12. märts 2014 at 13:57

    Loengi ainult “Naistelehte”,kuna rohkem kirjandust käiks vast juba rahakoti pihta;).
    Kunagi tellisin,aga nüüd ostan igal nädalal poest.
    Eriti meeldivad “Meie elu” tõestisündinud lood.
    Mõnikord kui mõtledki,et kõik on enda elus nii halvasti,siis neid lugedes saan aru,et pole mu elus viga midagi,teistel palju raskem…
    Muidugi meeldivad ka igasugu huvitavad meiginipi artiklid, kaalualandamislood jne:D

  • Avatar
    Vasta Jane 12. märts 2014 at 11:51

    Loen mis iganes kätte satub ja jui keegi lastest seda käest ära ei kisu 🙂 Just ostis uue Naistelehe, pole jõudnud veel poole pealegi 😀

  • Avatar
    Vasta K 12. märts 2014 at 11:23

    Hetkel ei telli ühtki ajakirja. Kunagi tellisin cosmopolitani, aga siis kui aru sain, et põhimõtteliselt samad lood korduvad seal iga paari kuu tagant, lõpetasin tellimise ära. Loen hea meelega igasuguseid persoonilugusid, samuti meeldivad erinevad isetegemise õpetused.

  • Avatar
    Vasta Mannu 12. märts 2014 at 10:50

    Ehk õnn lõpuks naeratab.
    Pidin eile Naistelehe tellimuse ära tegema, aga kuna arvutit pole kodus, jäi ära.
    Nädal tagasi ostsin poest ja kohe lugesin läbi ka. Nii põnev. Eriti meeldivad lood elust enesest ja testimised.
    Varem käis Cosmo ja Pere ja Kodu, aga esimene tüütas ära ning teisel sai lihtsalt aastatellimus läbi. 🙂
    Aga kui õnn ei naerata, siis tellin homme ise ära. 😉

  • Avatar
    Vasta Lillu 12. märts 2014 at 10:29

    Loen meeleldi kõiki naistekaid 🙂 Koju on tellitud aga “Pere ja kodu”.

  • Avatar
    Vasta Kati 12. märts 2014 at 09:59

    Mul hetkel ei käi kodus ühtegi ajakirja aga loen naisteajakirju.Tavaliselt ostan või käin sõbrannade juures sirvimas.Tore kingitus oleks,kui naisteleht postkasti potsataks 🙂

  • Avatar
    Vasta kaisa 12. märts 2014 at 09:56

    Mitu aastat olen Pere ja kodu ostnud ja lugenud (kaua aega enne, kui endal laps sündis). Sel aastal siis otsustasin ajakirja tellida, et iga kuu alguses seda postkasti oodata 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaili 12. märts 2014 at 09:53

    Hirmsasti meeldib lugeda lugusid teiste inimeste kogemustest ja seiklustest. Just nendest võib leida häid ja kasulikke nõuaandeid, selle pärast olen hakanud viimasel ajal ka palju lugema. Samuti on ajakirjades palju lihtsaid toidu valmistamis retsepte, mida ma lihtsalt netist ei viitsi otsida. Hetkel käib mul ainult Pere ja Kodu, selle kõrvale loen ka erinevaid lastekasvatus raamatuid nt. “Tark lapsevanem”. Kuid veel ühe ajakirja vastu ei ole mul mitte midagi, loeksin suure rõõmuga. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 12. märts 2014 at 09:37

    Oma arust ma ühe korra juba kommenteerisin, aga näed, mida pole on minu kommentaar.
    Igaljuhul, Naistelehte sooviks ikka endale saada. 🙂 Juba mitu aastat on mul Cosmopolitani otsekorraldus. Vahepeal vastavalt tujule ostan koju endale Naistelehte ja Pere ja kodu. Peale rasedaks jäämist hakkasin juurde ostma Pere ja kodu lisasid. Nüüd eile mõtlesin, et aitab küll. Tellisin endale Pere ja kodu otsekorralduse. Selle lisad 9 kuud ja Beebi. Endalgi kodus ju pooleteise kuune laps ning on huvitav lugeda (oleks keegi paar aastat tagasi öelnud, et ma selliseid asju loen, oleksin saanud korraliku kõhutäie naerda ning käskinud tal kaineks magada, aga näed, inimesed muutuvad. 🙂 )

  • Avatar
    Vasta Kea 12. märts 2014 at 09:34

    Mingi aeg lugesin Kroonikat koguaeg, aga naistelehte olen siiani poest ostnud, miks mitte see enda postkastist leida ?
    Kõige meelsamini loengi lugusid inimestest kes on kaalu kaotanud, raskest haigusest võitu saanud.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 12. märts 2014 at 09:25

    Meil on kodus ikka nii, et meespool on arvamusel, et lehti ja ajakirju pole mõtet tellida, sest kõike saab internetist ju lugeda ! Meie, naised, oleme juba aastaid võidelnud selle vastu … nii et lõpuks lähme ikka poodi ja ostame meeldiva ajakirja. Tavaliselt ongi selleks, naisteleht, cosmo, kodu ja aed jne. Nüüd kui tuleks aasta tellimus koju ja seda täiesti tasuta , oleks meie kodu müüt murtud, ma vähemalt siiralt loodan. No kuidas siis üks mees ei suuda ettekujutada kui mõnus on hommikukohvi juurde ajakirja lugeda 🙂 ?!

  • Avatar
    Vasta Kerit 12. märts 2014 at 09:16

    Kõige parema meelega käingi õe juures Naistelehte lugemas. Tore oleks kui saaks seda edaspidi kodus ka lugeda 🙂 Naistelehes loen enamasti kõik artikklid läbi, kõige huvitavamad on muidugi kaanelood.

  • Avatar
    Vasta Kadi Nurs 12. märts 2014 at 09:15

    Enam pikalt pole Naistelehte lugenud aga varem lugesin seda vanaema juures. Meelsasti loeksin tõsielu lugusid ja väga meeldib mulle igasugustet ajakirjadest käsitöö mustreid otsida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marili Valge 12. märts 2014 at 09:15

    Mina loen ka “Naistelehte” ja ” Buduaari” ning mõnikord juhtun lugema ka ” Pere ja kodu” ja ” Toit ja Trend” ning ” Anne&Stiil”. Ajakirja lugemine oleneb täiesti ajakirja kättesaadavusest ja tujust. Endale koju pole ühetegi ajakirja tellitud, ainult ajalehed. Mulle isiklikult meeldib inimeste kaanelugusid/elulugusid lugeda ja moest ning trendidest ning tervislik külg ei jäta mind ka külmaks.

  • Avatar
    Vasta Helina 12. märts 2014 at 09:13

    Hetkel käimas Naisteka Nipiraamat ja ajakiri Sensa. Viimase avastasin alles hiljuti aga väärt lugemist täis ja nii ta ka tellitud sai.
    Lugeda meeldib lastest, suhetes ja “hingele pai” teemadest 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 12. märts 2014 at 09:13

    Mina loen Naistelehte ning Pere ja Kodu, viimane ka tellitud. Naistelehes põhiliselt intervjuud inimestega, igasugu artiklid, mis puudutavad rasedust/beebisid/lapsi, retseptid ning horoskoop ja nüüdsest ka Kirsti Timmeri kolumn on lemmikud, kuid muidugi saab ikka terve ajakiri läbi loetud… 🙂 Oleks hea, kui Naisteleht endalgi käiks, siis ei peaks ämma käest nuiamas käima 😛

  • Avatar
    Vasta Sannuke 12. märts 2014 at 09:13

    Koju on tellitud ajakiri Pere ja Kodu, aga heameelega loen veel selliseid nagu Anne ja Stiil, Naisteleht, Kroonika 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 12. märts 2014 at 09:12

    Loen Naistelehte, Tervis Plussi ja Psühholoogiat. Olen mõelnud ka Sensa tellimisile.

  • Avatar
    Vasta Hanna 12. märts 2014 at 09:09

    Tellitud on ajakiri Sensa ja seda loengi ainsana. Enim meeldivad artiklid muidugi lastest ja suhetest .

  • Avatar
    Vasta Annika 12. märts 2014 at 09:08

    Hetkel ei telli midagi, aga loen huviga Imeline teadus, Ajalugu, Naisteleht. Loen kõikke tavaliselt. Kunagi lapsepõlvekodus käis Naisteleht ja väga mõnus ajaviide oli. Väga loodan, et on loosiõnne!

  • Avatar
    Vasta mammu 12. märts 2014 at 09:07

    Tellitud on Maret ja Nipiraamata, Naisteleht sobiks täiendama 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli P 12. märts 2014 at 09:05

    Hetkel loen Sensa ajakirja kuidNaisteajakiri on küll minu vaieldamatu lemmik 🙂 Sooviks küllaastatellimust, milline luksus see oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle P. 12. märts 2014 at 09:05

    Mis ajakirjasid sa ise loed? – Hetkel hea meelega Pere ja kodu. Enne seda, kui pisike tegelane meiega liitus lugesin ka Cosmot .
    Kas on ka midagi tellitud? Ei
    Milliseid lugusid loed kõige parema meelega? Praeguse seisuga kõike mis seostub lastega. Varem, pigem mingeid moerubriike.

  • Avatar
    Vasta k2tsuu 12. märts 2014 at 09:03

    Ma tellinud pole midagi, aga ma ostan Pere ja Kodu vahel ja ema käest saan psühholoogia ajakirja ka ja nipikat loen ka alati kui kätte satub. Ja no loen ikka neid artikkleid, mis huvitavad on 😀

  • Avatar
    Vasta RT 12. märts 2014 at 09:01

    Meil käib kodus Anne&Stiil ning Pere ja Kodu. Sellised toredad ajakirjad tervele perele. Mõnus lugeda ja pisemal pilte/reklaame sirvida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 11. märts 2014 at 13:13

    Uuh! Viimasel päeval jõuan osalema 😀
    Mina loen/sirvin kõike mis ette juhtub ja põnev tundub, mitte ühelegi ajakirjale kindlat “ei” ei ütle, sest midagi põnevat ikka leidub.
    Kodus veel miskit ei käi, aga järgmisest kuust hakkab käima “Pere ja kodu” – hakkasin täiel rinnal kodukanaks 😀

  • Avatar
    Vasta Egle 9. märts 2014 at 22:27

    Loen paljusid ajakirju, nt Tervis pluss, Toit & Trend, Naistelehte kodus vanemate juures, Cosmopolitan ja neid on veel. Ise hetkel ei telli midagi veel koju, kuna alles kolisime ja pole jõudnud, seega oleks tore saada Naistelehe aastatellimus, siis jõuaks mu uude postkasti ka midagi 😀 Loen meelsasti kõik artiklid läbi, ei vali 😀 Igasugused intervjuud erinevate inimestega on toredad.

  • Avatar
    Vasta triinusa 6. märts 2014 at 20:19

    Standardvarustuses on ikka Imeline Teadus ja Imeline Ajalugu, rohkem naistekatest ajakirjadest ongi ainuke Naisteleht mida saab pidevalt soetada. Kokkuvõtteks siis, SEE oleks imeline võit :))

    Tervitused Mallukale!

  • Avatar
    Vasta soovide puu 6. märts 2014 at 11:10

    Tellitud on Imeline Ajalugu ja Imeline Teadus, Naisteleht on ka kunagi olnud tellitute seas. Oli päris huvitav lugemine. alguses meeldis rohkem, hiljem oli toimetaja – korrektori kätt ja stiili liiga tugevalt tunda. Lood muutusid ühelaadseteks. Seepärast tookord ka enam ei tellinud. Ehk tänaseks on asjalood muutunud ja ajakiri taas minu jaoks värske. 🙂
    Päikest!

  • Avatar
    Vasta Li 5. märts 2014 at 22:38

    Ise pole tellinud kunagi endale midagi koju aga poest ostan Naistelehte 🙂 kuna see on sisukas ja seal on ristsõnad, ning muidugi horoskoop, mis läheb üllatavalt täppi 😀 õnneks mu ema ostab iga kuu enamus naiste ajakirjad koju ja hoiab neid kaua niiet kui ma seal käin siis loen kõik ajakirjad tagant järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 5. märts 2014 at 22:11

    Ema on algusest peale tellinud Naistelehte ja Nipiraamatut. Nii et tal kõik väljaanded olemas ja külas käies ikka loen uuemaid. Endal käib ajalugu ja swedpanga punktide eest tellitud pere ja kodu 😀

  • Avatar
    Vasta Kata 5. märts 2014 at 15:20

    Naistelehte loen tavaliselt ema juures, samuti on huvitav ka Nipiraamat 🙂 Endal tellitud midagi ei ole. Muid asju loen inernetist.

  • Avatar
    Vasta Marelle R 5. märts 2014 at 15:19

    Tervitused Mallule!
    Ma loeksin igasuguseid ajakirju, kui rohkem aega oleks. Muidu olen lugenud ikka naistele mõeldud ajakirju – Cosmopolitan, Anne & Stiil, Naisteleht jm. Vahepeal tellisin Cosmopolitani, kuid nüüd on minu lugemine üldse kuidagi soiku jäänud.
    Mulle meeldib lugeda igasugusid lugusid – alates perest, kodust, õppimisest, hobidest, karjäärist, reisimisest, lõpetades suhete ja seksuaaleluga.
    Ühest Naistelehe aastatellimusest ma ära ei ütleks. Ehk leiaksin ma oma lugemiskire siis uuesti üles!:)

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. märts 2014 at 14:57

    Tellin koju Pere&Kodu ja Eesi Naist, vahest miskit muud kampaania korras, aga nendest ajakirjadest saan kõige rohkem lugemiselamust…

  • Avatar
    Vasta gerli 4. märts 2014 at 20:01

    Loen üsna erinevaid ajakirju- nii naistelehte kui ka national geographicut ja üldse kõike mis kusagilt kätte saan:) Tellinud olen kroonika ja pere&kodu

  • Avatar
    Vasta Triinu 4. märts 2014 at 19:59

    Loen naistelehte,cosmot ja kroonikat;)..Koju midagi tellitud ei ole..Meeldib lugeda igasuguseid lugusid teistest inimestest .

  • Avatar
    Vasta kadri 4. märts 2014 at 14:41

    Mulle meeldib ajakiri Mari, see ja lisaks Pere ja Kodu on koju tellitud.

  • Avatar
    Vasta Kaie 4. märts 2014 at 14:05

    Kuna sain mõned kuud tagasi kolitud hoopis teise linna, siis seotult mu äriga käib mul nüüd uues kodus ainult Iluguru, aga muidu ema juures loen ajakirja Naised vahel kui seal midagi silma hakkab ja õe juures Maretis olevaid isetegemise nippe, teisi artikleid ma Maretis nii väga polegi lugenud, pigem neid nippe 🙂 Poest olen vahel ostnud digi ajakirja, aga seda ka kord või paar aastas ja Nipiraamatut olen ka poest ostnud eraldi. Aga olen olnud ka Naistelehe lugeja kunagi kui see alles tuli, aga siis läks elu nii kiireks (täiskohaga töö ja magistriõpingud seal kõrval). Nüüd olengi uuesti ajakirjade imelise maailmaga tutvumas ja nii tore on näha, et ma olen küll aastaid sellest eemal olnud, aga nii palju ägedat on seal 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliko 4. märts 2014 at 08:02

    Loen Pere ja Kodu ning Tervis Plussi 😉

  • Avatar
    Vasta Liisi 4. märts 2014 at 01:06

    ei tellli miskit aga ostan pere ja kodu, cosmo, naisteleht, kroonika ja mõnikord rändavad ostukorvi ka igasugused kodusisustusajakirjad

  • Avatar
    Vasta Nele 3. märts 2014 at 22:58

    Minu lemmikud on Naisteleht ja Nipiraamat. Kahjuks elan muidugi Soomes, ja siia tellimine on hirmkallis, muidu oleks need 2 ajakirja ainukesed mida ma üldse telliksin. Eestis elades sai vaid vaid neid ajakirju ostetud. Nüüd, kui Eesti satun, siis minu rituaal on alati kohe peale laevast maha saamist osta Naisteleht ja Nipiraamat ja bussisõit Tartuni läheb neid lugedes linnulennul. Samas loodan, et keegi kodustest on ostnud ka vahepeal neid, et saaksin tagantjärgi lugeda 😀 Need nii minu, kui ka mu Eesti koduste lemmikud 🙂 Ja kui aus olla, siis lemmikteemat seal ei olegi, sest alati on olnud kaanest-kaaneni head lugemist, mida paljude teiste väljaannete puhul öelda ei saaks 🙂 OEHHH, see Soome tellimine võiks olla kuidagi lihtsam :)) Siin vahepeal mõtlesin juba, et laseks kodustel korraga postiga saata siia neid, kui nad peaks ostma neid sattuma 😀 Veel parem oleks muidugi, kui nüüd võidaks selle aastatellimuse, sest siis ei ole mul kindlasti võimalik ühtegi numbrit vahele jätta, sest lasen need tõesti saata endale kõik postiga siia 😀 ja mu Eesti kodused oleksid ka nende ajakirjade üle üliõnnelikud. :)) Ps, mu ühel Eesti kodusel paadunud Naistelehe ja Nipiraamatu fännil kohe sünnipäev ka tulemas, et oleks ideaalne kink.

  • Avatar
    Vasta Majbritt 3. märts 2014 at 22:55

    Ema juures loen tavaliselt Maakodu, Toit ja Trend, Eesti Naist jms… meil seal palju palju ajakirju. Isa tellib Digi ja Imelist teadust, neid loen ka vahest:) varem tellisime ka Naistelehte, siis alati lugesin neid vanemate juures, kuid mingiaeg see kuumakse läks kallimaks siis emal ununes uus tellimus teha ja nüüd ongi jäänud nii, et seda ei telli. Aga endale linna telliks hea meelega seda 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Preilimopsu 3. märts 2014 at 22:22

    Olen tellinud endale ajakirja sensa mida ma huviga loen ,kuid lisaks veel naisteleht oleks super hea ..
    Lugeda meeldib hingelisi ja elulisi asju enamasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 3. märts 2014 at 22:05

    Loen aeg-ajalt Naistelehte, ajakirja Naised, ajakirja Sensa ja millegipärast ikka veel ajakirja Cosmopolitan. Cosmopolitani lehitsen niisama ja vaatan pilte, aga teisi ajakirju üritan ikka algusest lõpuni lugeda.

  • Avatar
    Vasta Kerstin 3. märts 2014 at 21:51

    Heips 🙂 Mina vahel juhtun lugema cosmot, emal käib Kodu & Aed, mida sirvida. Üldiselt on kõiki uudiseid hea netist lugeda. Teemadega on nii, et loen seda, mis huvitav tundub 🙂

  • Avatar
    Vasta siku 3. märts 2014 at 21:35

    Mina samamoodi ema juures käies loen Naistelehte seal. Vahel ostan cosmot ja muidu loen netist kõike. Aga Naistelehe aastatellimus oleks nii vahva , sest ka mulle meeldib see ajakiri ;)))

  • Avatar
    Vasta Kristhel 3. märts 2014 at 21:23

    Ise ma ajakirju enam ei loe, sest kaldun ökoma eluviisi poole ja leian, et see on vaid ressursside raiskamine (kui ei ole just vastava märgisega paber ja tootmine, siis ma veel kaaluksin) Aegajalt satun küll aga ostma Oma Hobu ehk siis hobumaailmateemaline ajakiri. Tegelen ratsutamisega ja kuigi olen jalavigastuse tõttu pikalt eemal olnud, üritan ennast pisutki kursis hoida.
    Küll aga jumaldavad ajakirju mu ema ja vanaema. Ema tellib juba mitu aastat ka minu lemmikut Oma Maitset ja Kodukirja ning üsna tihti soetab ta ka Naistelehte. See on reaalselt ainus naistekas mida isegi mina suure huviga sirvin ja tavaliselt ikka otsast lõpuni. Ema ja vanaema vaieldamatult lemmik naistekas! Üritasin proovida ka Sensat lugeda, sest ajakirja asutaja Merit Raju on minu lemmikkirjanike (“Hingele Pai” on lihtsalt ülim teos!) Kuid paraku osutus ajakirja enda sisu liialt läilaks, seda enam, et siiani on suurem osa tekste kuskilt mujalt riigist ajakirjanike ümber tõlgitud ehk mitte meie oma inimeste lood ei ole.

    Seeg emale ja vanaemale oleks Naistelehe aastatellimus nagu hilinenud jõulukingitus 🙂 (PS! Tavatseme loetud ajakirjad edasi anda!)

  • Avatar
    Vasta Brigitta 3. märts 2014 at 21:16

    Mul käib juba pikemat aega Kroonika ja just hiljuti sai tellitud Cosmo. Naistelehte käin tavaliselt sõbranna juures lugemas, aga vot kui mugav elu oleks kui see enda koju kah tuleks 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 3. märts 2014 at 20:51

    Mulle meeldib lugeda kõige tõsielulist ja intrigeerivat, seega kellegi saladusi, lugusid eludest, kuidas need on läinud ja mis on juhtunud, samas Kroonika on natuke liiga klatšihõnguline 😀 Meeldivad Pere ja Kodu, ka Nipiraamat on vahva, kunagi sai ka Cosmot tihemini sirvitud, nüüd tundub huvitavam Sensa.

  • Avatar
    Vasta Clara 3. märts 2014 at 20:34

    Mul on tellitud Eesti Naine ja Anne ja Stiil. Mõlemaid jälgin alati FB, et kuna ilmub ja mis esikaanel on 🙂

  • Avatar
    Vasta K 3. märts 2014 at 20:28

    Cosmopolitan on tellitud 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. märts 2014 at 20:17

    Praegu ei olegi ühtki ajakirja koju tellitud, aga hea meelega loeks mingit ajakirja, mis spetsiaalselt naistele mõeldud ja räägiks suhetest kuni moeni välja. Just üks päev kusjuures mõtlesin, et võibolla peaks hakkama Naistelehte tellima või midagi 😀 võibolla ei peagi hakkama, kui veab 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 3. märts 2014 at 20:16

    Loengi Naistelehte ja lisaks Anne & Stiil’i, minu jaoks ainukesed väärt naistekad 🙂 Persoonilood on ühed lemmikud, aga otsast lõpuni loen nagunii mõlemad läbi.

  • Avatar
    Vasta merka 3. märts 2014 at 20:03

    Mina loen Cosmot ja Pere ja Kodu. Ämmal käib ka Tiiu mida vahepeal lehitsen. Pere ja Kodu olen tellinud juba ehk aasta.. Ja Naistelehte olen ka lugenud aga miskipärast ei ole mul tellimust!! 😀 Väga sooviks 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 3. märts 2014 at 19:52

    Hetkel käivad kodus Imeline Teadus ning Pere ja Kodu 🙂

  • Avatar
    Vasta Marlen 3. märts 2014 at 19:38

    Naisteleht ja Nipiraamat on enam vähem ainsad, mida ise ostan ja loen 🙂 Tellinud olen 2x emale sünnipäevaks, et ikka ise saaks ka lugemas käia 😀 Ja loen ikka kaanest kaaneni läbi, kõik pakub huvi 🙂

  • Avatar
    Vasta :) 3. märts 2014 at 19:29

    Kodus käib Anne ja Stiil ainult. Varem ka Naisteleht, aga kahjuks sai tellimus läbi ja rohkem pole tellinud. See oleks väga hea võimalus ja pealegi mul läheb alati Naistelehe horoskoop täide 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 3. märts 2014 at 19:10

    Tellin Cosmopolitani ja loen seda põhiliselt.. Teised lemmikud on veel Kroonika ja Naisteleht.

  • Avatar
    Vasta Beryt 3. märts 2014 at 19:09

    NB! Loosi võitis Agnes, keda tegelikult olemas ei ole, said jälle endale auhinna ja loomulikult, Naistelehe aastatellimuse loosid ka endale, saad nii palju kingitusi. :D:D:D:D:D:D:D:D
    Igatahes, loen Kroonikat, Õhtulehte(ajalehena) ja vahel Naistelehte kah. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 3. märts 2014 at 19:00

    Kunagi harjumusest oli Cosmopolitan tellitud, mis käis aastaid ja aastaid, lõpus ma isegi ei viitsinud lugeda, teemad nagu kordusid ja tundus, et ma ei sobi sihtgrupiks, et sisu seal ei olnud, haige naiste hala ainult. Kui Psühholoogia hakkas ilmuma, siis ostsin seda, nüüd aja puudusest pole selle aasta numbreid ostnud. Aegajalt meeldib osta ka Tervis Plussi. Praegu ei telli ühtegi ajakirja ja ostan ainult siis, kui mingi pikem bussi- või rongisõit ees on, rahakotile ka sõbralikum. Lisaks kõikvõimas internet on enamus teemasid nagunii läbi leierdanud ja juuksuris vms saab enamus ajakirju läbi vaadatud. Alles jäänud raha eest saab väljas söömas käia ehk win-win 🙂

  • Avatar
    Vasta Janeli N. 3. märts 2014 at 19:00

    Ühtegi ajakirja meil aastaringselt kahjuks ei käi aga aegajalt ikka sirvin erinevaid. Cosmot, pere ja kodu ning naistelehte peamiselt.

  • Avatar
    Vasta Greete 3. märts 2014 at 18:40

    Nüüd enam pole ammu midagi koju tellinud, kuid kunagi käis Cosmo ja Naisteleht ka. Nüüd vahel harva haaran poest kaasa mõne neist, kuid enamasti üritan hoopis raamatuid lugeda või piirdun siis internetis loetavate artiklitega.

  • Avatar
    Vasta Lin 3. märts 2014 at 18:40

    Mul ei ole ühtegi aastatellimust, ühesõnaga mulle ei saabu postkasti midagi. Aga tegelikult mulle jubedalt meeldib kui mulle tuleb mõni ajakiri postkasti. On mida oodata siis! 😉 Enne käis mul Imeline Ajalugu. Ja vanasti käis aastaid Pere ja Kodu.

  • Avatar
    Vasta Helen 3. märts 2014 at 18:24

    Naistelehte ainukesena loengi, nii et sobiks ideaalselt 😉 Lugusi loen täiesti seinast seina. Tellitud koju ei ole hetkel midagi.

  • Avatar
    Vasta Astrid 3. märts 2014 at 18:19

    Tellitud pole midagi koju.
    Küll aga meeldib ajakiri Buduaar ja Naisteleht (Y)
    ..ja kui võidaksin siis oleksin mega happyyy… 🙂

  • Avatar
    Vasta MS 3. märts 2014 at 18:18

    Kodus käib autoleht ja postimees ainult..aga vahest ostan poest Cosmot, Naistelehte, Anne ja Stiili..Mõnus oleks küll, kui üks hea naiselik lugemine postkasti tuleks aasta aega:)

  • Avatar
    Vasta terje 3. märts 2014 at 18:16

    Mul käib kodus ajakiri “Käsitöö” ja nipiraamat. Rohkemaks aega pole ja kui kunagi rikkaks saan, teen ka jamie oliveri tellimuse.

  • Avatar
    Vasta mai 3. märts 2014 at 18:07

    loen kodukujundusajakirju, mis on tellitud.
    aga issand jumal, kuidas sa suutsid lapse kõrvalt RAAMATU kirjutada? imetlen su ajaplaneerimise oskust.

  • Avatar
    Vasta Mirjam 3. märts 2014 at 17:31

    Hei! Mina olen üks neist lugejatest, kel ei ole Naistelehe aastatellimust. Tegelikult ei ole üldse Naistelehe tellimust. 🙁 Aeg-ajalt, kui ämma juurde satun, siis lappan neid seal alati huviga, retseptidest teen alati pilte, et hiljem katsetada. 🙂 Kodus käib mul ajakiri Jooksja ja Eesti Naine. Vahest raatsin koju osta ka Imelist Teadust.

  • Avatar
    Vasta C 3. märts 2014 at 17:29

    Naistelehte ja Nipikat ja harva sirvin Cosmot ka, kuna seal on vahel ikka väga utoopilised jutud 😀

  • Avatar
    Vasta Merili 3. märts 2014 at 17:22

    Naistelehe nipikat ja cosmopolitani

  • Avatar
    Vasta Kärt 3. märts 2014 at 17:21

    Ooooo…see olesk just mulle midagi! Hetkel on tellitud vaid T&M-i kodueri koju. Ja ülejäänud ajakirju/ajalehti ostame vastvalt huvile. Tihtipeale ostan just naistelehte, seega võiks vast koju ka tellida kui ei võida ( millele ma muidugi miljoniga ikka loodan) 😀

  • Avatar
    Vasta Sille 3. märts 2014 at 17:05

    Loen veel ajakirja Naised ja Eesti Naine (ema tellib neid), meeldivad sealt persoonilood. Ise tellin ja loen huviga Pere ja Kodu, selle loen läbi kaanest kaaneni.

  • Avatar
    Vasta Mari 3. märts 2014 at 16:47

    Loen Kroonikat, Cosmot ja Buduaari, tellitud on kaks viimast. Vahel kui midagi uut põnevat näppu juhtub loen neid ka. Mõte on tellida endale Pere ja Kodu ka nüüd kui laps on 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 3. märts 2014 at 16:38

    Ma loen meelsasti ajakirju nagu Cosmopolitan, Naised, Naisteleht, Tiiu. Paar päeva tagasi just vaatasin, et millist ajakirja siis tellida, aga ei ole veel otsusele jõudnud:) Peamiselt meeldib mulle lugeda inimestest, nende tõestisündinud lugudest ja igasugustest nippidest, mida on võimalik majapidamises soodsalt ära kasutada.

  • Avatar
    Vasta Käts 3. märts 2014 at 16:34

    Mul on suur Cosmode virn kodus, kuid nende lugemise olen nüüdseks ära lõpetanud. Ma olen nii laisk ka olnud, et kõik olen poest ostnud, nende tellimise asemel. Oeh.. Postkasti oleks ikka parem asju oodata.
    Veel meeldivad mulle teaduse, ajaloo ja psühholoogia ajakirjad ja ka muidugi Naisteleht. Naistelehel on ka väga äge nipiraamat..
    Olen mõelnud ka, et ehk peaks Naistelehte vähe rohkem uudistama, kuid pole siiani aega saanud. Ah, eks see on ka jälle tahtmise küsimus. Jah! Varsti hakkan siis uuesti kultuurseks.
    Oleks tore, kui sa mind sellega aitaksid, sest noh, mu plaanid venivad tihti väga pikaajaliseks.. 🙁

  • Avatar
    Vasta Kadri K 3. märts 2014 at 16:22

    Ei telligi midagi, pole raatsinud. 🙁 Aga kätte juhtub, siis loen igasuguseid asju, Cosmopolitanist Naisteleheni ja Pere ja Kodu’st Lemmikuni. 😛

  • Avatar
    Vasta Kats 3. märts 2014 at 16:21

    Kahjuks ei telli ühtegi ajakirja, kuna see on liiga kulukas. Seega on ka minu ajakirjade lugemus üsna väike, aga kui mõnel kuul on mõnes ajakirjas mõni huvitav lugu, siis raatsin raha raisata ja osta endale ka antud kirjaüllitise. Muidu on Internet hea koht, kus vähemalt teatud asjade kohta infot ammutada.
    Kõige enam pakuvad huvi lood elust enesest, kus inimesed räägivad erinevatest elukogemustest, samuti armastan lugeda ka palju suhete kohta.

  • Avatar
    Vasta Airika 3. märts 2014 at 15:47

    Ise loen Cosmopolitani. Tellitud pole hetkel midagi, peaksingi välja valima ja mõne hea ajakirja tellima. Muidugi võita on veel parem. Kõige enam meeldivad persoonilood. Naistelehe puhul meeldivad eriti need leheküljed, kus on toote võrdlused( näiteks erinevad pesupulbrid jne)

  • Avatar
    Vasta helina 3. märts 2014 at 15:39

    Hei Mallukas, saada mulle see ajakiri. kui ma nüüd ka ei võida siis hakkan nutma ja loobun, mul pole kohe loosiõnne :S Ma loen heameelega siukest stuffi 😀 iial ei jäta ma ostmata Saladusi. Naisteleht ja Naised siis vastavalt sellele mida seal kirjutatakse. Kui ikka 1 artikkelgi on mulle huvipakkuv, siis ostan ajakirja ära. 🙂 ja muidugi loen kaanest kaaneni läbi ka 😀

  • Avatar
    Vasta M 3. märts 2014 at 15:33

    Ise tellinud ei ole, aga ema tellib Naistelehte ja mingisugune käsitöö ajakiri on kaa. Tema juures käin lehti lugemas 😀
    Ükskord tellisin siin alguses ajakirja Sensa näidise, aga see oli selline kräpp (või vähemalt ma ei leidnud sealt mitte midagi põnevat) ja hea oli, et rahaeest seda ei tellinud 😀
    Muidu loen nagu ikka naistekaid ja naistele meelepäraseid teemasid (suhted, seks, pere, toidud, kaalujälgimine, ilunipid jne) 🙂 Ajakirja tellimusest ära ei ütleks 😉

  • Avatar
    Vasta kaidi 3. märts 2014 at 15:30

    Kõige meelsamini loen ikka naisteajakirju, mingi hetk olin cosmopolitani fänn, aga loen näiteks annet ja samuti naistelehte kui kätte juhutb. Mehele on tellitud Miki Hiire superpakett koju, seda loen samuti meelsasti ja saan ka lapsele ette lugeda ja aprillist hakkab Pere ja Kodu käima ja väga tore oleks, kui lisaks saaks ka Naistelehe iga kuu koju. Kõige parema meelega hetkel loen lugusid lastest ja samuti naiste moest ja muust värkist.

  • Avatar
    Vasta Anu 3. märts 2014 at 15:15

    Ma kahjuks ei loe hetkel üldse ajakiru. Omal ajal käis mul Babrbie ajakiri, aga see on ilmselt ammu juba oma tegevuse lõpetanud (kahjuks).

    Kõige parema meelega ma loeksin Naistelehest just SINU lugusid, sest ma näen, et sul on päris suur tung tööle asuda ja äkki siis selle aasta jooksul ilmub ka midagi sinult sinna :D:D

  • Avatar
    Vasta Kelly K. 3. märts 2014 at 15:04

    Ise loen Cosmopolitani ja väga meeldib ka Sensa kujundus. Kuna ise olen vaene kooliõpilane hetkel, siis pole kahjuks nende ostmiseks raha. Samas, kui ämm külas käib ja ajakirju on ostnud, siis loen igasugu naisteajakirju nagu Naisteleht, Naised jne. Meeldivad lood, mis on elulised ja motiveerivad. Samuti ka naljakad.

  • Avatar
    Vasta Sirli 3. märts 2014 at 14:54

    Kunagi sai ostetud ja loetud “Naistelehte”, aga peale seda kui hakkas ilmuma ajakiri “Naised”, sai hakatud seda ostma. Vahepeal oli lausa tellitud (mingi soodukas + kingitus). Ja nüüd jätkuvalt ostame seda.
    Kõige enam paeluvad artiklid meie oma Eesti inimestest. Muidugi ka retseptinurgad ja ilutooted.

  • Avatar
    Vasta Tuuli 3. märts 2014 at 14:46

    Kunagi tellisin cosmopolitani koju, aga see ajakiri ammendas end ära. Mehe ostetud FHM-id olid poole huvitavamad. Praegu ei käi koju ühtegi ajakirja. Kuid huviga loen Naistelehte, Kroonikat ja Pere ja Kodu. Meeldib lugeda lugusid elust enesest, edulugusid ja nippe tervise turgutamiseks 🙂

  • Avatar
    Vasta ANete 3. märts 2014 at 14:39

    Imeline ajalugu on lemmikajakiri, aga ei telli seda kahjuks

  • Avatar
    Vasta Jaanika 3. märts 2014 at 14:33

    Minul tellitud otsekorraldusega Nipiraamat 🙂 Servast serva loen läbi! Väga hea ajakiri 🙂

    Naisteleht kuluks ka ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 3. märts 2014 at 14:30

    Koju on tellitud “Pere ja kodu”, vahepeal ka koduajakirjad “Kodu ja aed” ja “Kodukiri” ning toiduajakiri Jamie (kingiti). Heal meelel loen paljusid teisigi: National geographicut, Imelist teadust, Eesti Loodust, Loodusesõpra, ka Naistelehte. Viimast loen sageli ema juures ja see on parim ajakiri pikale bussisõidule kaasa haarata. EElmisel aastal avastasin enda jaoks Nipiraamatu – see on küll väga hea leid! Ma korra üritasin uurida, kas seda saab tellida ka, aga ei uurinud välja 🙁 Lapsele käib ristsõnaajakiri Kumake, emale veel Eesti Naine, mehele Orienteeruja – lugemist jagub! Muuhulgas olen ise ka ühe ülalmainitud ajakirja toimetaja, nii et ajakirju loen sageli ka professionaalsest huvist… Kahjuks pean sageli just seetõttu ka peast haarama, leides järjekordseid toimetamisvigu. Paar tõsist “kammi” leidsin eelmisel aasta just Nipiraamatust ja ka kirjutasin neile (isegi kahel aadressil), aga keegi ei vastanud. Sellest on kahju, sest järgmist numbrit ma siis enam ei ostnud. Peakski jälle ostma, sest idee(d) ise on hea(d)!

  • Avatar
    Vasta Jessika 3. märts 2014 at 14:26

    Mul endal on tellitud Anne&Stiil, ämmale käib koju cosmopolitan, aga ta ise ei loe seda, niiet ainult mina loen 😀 ja vanaemal on tellitud Naisteleht, mida ma ka iga reede tema juures lugemas käin, aga kas poleks toredam, kui Naisteleht oma postkasti jõuaks?
    A, vahepeal käis mul Kroonika kaa, aga see ei pakkunud eriti pinget.

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. märts 2014 at 14:23

    Kunagi sai cosmot tellitud aga kuna kõik numbrid polnud kõige sisukamad siis mõtlesin, et parem ostan kui väga huvitav on ja sinnapaika see ongi jäänud…
    Kunagi sai paar aastat Pere ja Kodu ning Kodu ja Aed ajakirju tellitud.
    Ema on suur nipiraamatu ja Naistelehe fänn ning tema juures neid on päris tore ajaviiteks lapata. Suvel lappavad neid ka kõik küllatulnud sugulased suurima hea meelega niiet loodan loosi peale, et sugulastel suvel ikka midagi head lugeda oleks 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 3. märts 2014 at 14:17

    Ühtegi ajakirja ma endale tellinud ei ole. Põhiliselt ma loengi Naistelehte ja siis seda ajakirja Naised. Ostan siis, kui mõni pealkiri esikaanel huvitav tundub. Ja kõige rohkem meeldivad mulle need lood, mis on erinevatest inimestest ja nende eludest. ( Ei pea silmas kuulsuseid, vaid just tavalisi inimesi.)

  • Avatar
    Vasta Gerli 3. märts 2014 at 14:04

    Meelsasti loen Anne & Stiili, hetkel on see ka koju tellitud.

  • Avatar
    Vasta Tracey 3. märts 2014 at 14:03

    Loen erinevaid, kuid iga reede on kindel ost Naisteleht. Ja Kroonika käib mul koju. Loen vist kõike, kuna alati on midagi põnevat ja huvitavat ajakirjades kirjas. Enim meeldib mulle lood kus räägitakse eesti inimestest. Kuna ikkagi omad ja hea lugeda kui keegi on millegi ilusaga hakkama saanud või mõnest suurest murest tervelt välja tulnud.

  • Avatar
    Vasta kätu 3. märts 2014 at 14:00

    Kuna mul kodus ajakirju ei käi, siis nagu ei loe ka miskit, kuna virtuaalne ajalehtede/ajakirjade lugemine mulle ei istu, tahan ikka , et see näpuvahel krabiseks.
    Tellisin nüüd kuuks mingi ajakirja lisa – Unistuste Pulm, kuna tellijate vahel loositakse välja päris hinnaline auhind, mis sisaldab pulmakleiti,kingi,torti ja muudki veel. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen P 3. märts 2014 at 13:53

    Loen seda, mis kätte juhtub. Kui ise midagi ostan, siis on see tavaliselt Naisteleht või Kroonika.
    Ajakirja loen tavaliselt ühe korraga algusest lõpuni ära, kõik on põnev, midagi spetsjomm välja ei oska tuua. Küll aga võin ma öelda, mis mulle EI meeldi (ei loe ka) – järjejutud. A kui nüüd mõtlema hakkan, siis see on vist sellest, et ma niikuinii ühtegi ajakirja järjepidevalt ei osta.. 😀

  • Avatar
    Vasta kristi 3. märts 2014 at 13:53

    Ema juures käib naisteleht loen alati heameelega. Endal kodus käib aga Pere ja kodu. 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 3. märts 2014 at 13:46

    Tellinud ei ole midagi aga muidu enamjaolt satub poes kätte Cosmo, Beebi ja Pere&Kodu.

  • Avatar
    Vasta Karme 3. märts 2014 at 13:42

    Loen Sensat, Pere ja kodu ja igasuguseid aiaajakirju.

  • Avatar
    Vasta Tiivi 3. märts 2014 at 13:40

    Minul käib kodus Oma Maitse, sest meeldib kokata ja katsetada. Samas loen netiavarustes nii palju, kui aega on ka Õpetajate Lehte oma valla teatajat ja Postimeest. Hea meelega loeks Naistelehte ka paberkandjal 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlin 3. märts 2014 at 13:38

    Mina loen Sensat, veel ei ole tellinud, aga plaanis on. Olen praegu nö eneseotsingu radadel ja see ajakiri on rusikas silmaauku (Y)

  • Avatar
    Vasta Kaisa L 3. märts 2014 at 13:33

    Kui midagi loen paberkandjal, siis on see Kroonika.
    Netiavarustes uudistan buduaari.
    Ise ka imestan, et pole veel naistelehte lugema sattunud.. Üks vahe sai loetud, aga no deem.. sa ju ei tööta seal enam!

  • Avatar
    Vasta Laura 3. märts 2014 at 13:27

    Ise loen üldjuhul seda mis internetis on. Mingiaeg ostsin iga kuu Cosmopolitani, aga nii kui rasedaks jäin, ei tundunud see mulle enam põnev. Ema juures käies sirvin alati ajakirju Pere&Kodu, Naised ning Naisteleht. Pikemalt jään lugema loomulikult kõmu, ning neid artikleid kus räägitakse kellegist tuntust midagi uut ja huvitavat. Vahel on ajakirjades ka minu jaoks päris võõraid nägusi, ning saab ka neist loetud aga üldjuhul ei jää midagi sealt meelde 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia 3. märts 2014 at 13:23

    Hetkeseisuga pole ükski ajakiri tellitud, aga regulaarselt ostan nt Nipiraamatut ja Naistelehte. Mõnikord ostan ka mõnda teist ajakirja, kui tundub, et seal on huvitav artikkel. Enim meeldivad persoonilood.

  • Avatar
    Vasta Kati 3. märts 2014 at 13:23

    Minul käis igakuiselt postkastis Anne&Stiil aga selle kuuga saabki tellimus läbi ja nii hea oleks uus ajakiri saada posti tulema 🙂 Ma loen heameelega kõiksugu erinevaid ajakirju, aga kõiki ei jõua ju endale osta/tellida.

  • Avatar
    Vasta Maris 3. märts 2014 at 13:22

    Mulle jubedalt meeldiks kui mingi ajaleht või ajakiri koju postkasti tuleks 🙂 Kahjuks mul sellist võimalust pole ning hetkel käin vanaema juures Tiiut lugemas 😀 muidugi loen muud ka, oleneb mis kätte satub 🙂

  • Avatar
    Vasta silvia 3. märts 2014 at 13:22

    Loen siis kui moni k2tte juhtub. Tellinud miskit pole. Pere ja kodu oli n2iteks viimane, mida sirvisin 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 3. märts 2014 at 13:12

    Tellitud ei ole midagi, käin ema juures lugemas. Kõige parema meelega loen Nipiraamatut ja Tervis+ tema tellitutest. Samas kui satun mõne naisteajakirja peale, lehitsen ka hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Nele 3. märts 2014 at 13:11

    Pool aastat käis Anne&Stiil, kuna sain tasuta tellimuse. Enne seda pole kunagi päris minu jaoks tellitud ajakirja olnud. Millegi pärast tundub see tellimine nii suur ettevõtmine, et ma pole selleni veel jõudnud 😀 Aga kui pool aastat selline luksus oli, siis lugesin ikka otsast lõpuni kõik artiklid läbi.

  • Avatar
    Vasta Liisu 3. märts 2014 at 13:09

    Olen rohkem selline ajakirja sirvija, sirvin neid ajakirju, mis kätte satuvad. Hetkel ühtegi kehtivat tellimust ei ole.

  • Avatar
    Vasta Liz 3. märts 2014 at 13:09

    Vaieldamatu lemmik on nipiraamat, kuid seda koju ei käi. Enne käis Pere ja Kodu, kuid hetkel mitte midagi 😀

  • Avatar
    Vasta Silvia 3. märts 2014 at 13:01

    Ise loen hea meelega Imelist teadust . Mu vanaemal on selle tellimus ka tehtud ja alati on seda jube huvitav lugeda , sest seal nii palju huvitavaid fakte . Muidugi loen ma heameelega ka naistekaid ja üldiselt jäävad silma ikka sellised moe ja keha seotud artiklid , hea meelega loen ka horoskoobi rubriiki ja beebidega seotud artikleid .

  • Avatar
    Vasta Laura 3. märts 2014 at 12:58

    Koju on tellitud Forbes. Meeldivad ka Imeline teadus ja Imeline ajalugu. Ka Naisteleht ja Kroonika satuvad vahetevahel kätte 🙂

  • Avatar
    Vasta Hilse-Hell Jõesaar 3. märts 2014 at 12:57

    Mitte igakuiselt aga vahest loen cosmot, kui midagi huvi pakkuvat on. Võidaksin Naistelehe aastatellimuse siis ema oleks väga rõõmus!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 3. märts 2014 at 12:56

    Mina loen “Pere ja Kodu”, see on mul koju kah tellitud.
    Praegu loengi rohkem lastega seotud teemasid.

  • Avatar
    Vasta K 3. märts 2014 at 12:54

    Loen ja ostan aegajalt Naistelehte ja Kroonikat. Ema juures loen Nipiraamatut, mida tema ostab. Naisteleht oli vahepeal tellitud ka, kuid olude sunnil tuli katkestada ja uuesti pole nüüd tellinud. Loen üldiselt kaanest kaaneni läbi. Mingeid lugusid ei eelista.

  • Avatar
    Vasta katukas 3. märts 2014 at 12:53

    Mina loen Naistelehte kui ema juures käin. Endal käib koju Pere ja Kodu.

  • Avatar
    Vasta Triin 3. märts 2014 at 12:52

    Mul on tellitud Pere ja Kodu. Loen terve ajakirja läbi tavaliselt. Eriti meeldivad mulle artiklid, kus on räägitud beebidest. Ma olen sellest ajakirjast väga palju häid nippe leidnud.

  • Avatar
    Vasta Marje 3. märts 2014 at 12:51

    Töö juures on enamus ajakirjad olemas ja öiste vahetuste ajal sai iga nädalaselt neid ka sirvitud ning huvi pakkuvad artiklid läbigi loetud. Nüüd on dekreet ja mida erinevates väljaannetes kirjutatakse, seda enam ei teagi 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 3. märts 2014 at 12:50

    Mina ostan ajakirju üsna suvaliselt. Kui midagi huvitavat silma jääb, siis ostan.

    Koju on meil tellitud Imeline Teadus – minu mehe lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 3. märts 2014 at 12:48

    Koju tellitud ei ole ühtegi ajakirja , aga hea meelega loeks Naistelehte. Veel olen Cosmo ning Pere ja kodu fänn, aga neid ei raatsi iga kuu osta .

  • Avatar
    Vasta annika 3. märts 2014 at 12:45

    Töö juures loen kõige rohkem Naistelehte. Ema juures Pere ja Kodu kuna mul on 1 ja pool last,ehk siis 1 olemas ja teine teel 😀
    Kahjuks endal ajakirju koju postkasti ei ilmu,kuigi pean tõdema et iga hommikul vaatan sinna sisse ikkagi. Aga kunagi pole seal midagi tarka sees. Kõiki artikleid meeldib lugeda , ja need mis mulle tunduvad eriti kasulikud,lõikan välja ja jätan alles:)

  • Avatar
    Vasta Johanna 3. märts 2014 at 12:42

    Mina ei loe hetkel ühtegi ajakirja (va internetist- sealt sirvin erinevaid), kuna ma lihtsalt pole viitsinud tellimustega tegeleda 🙂 kunagi viitsisin ja lugesin JOYd, aga see lõpetas tegevuse. Kahjuks.

  • Avatar
    Vasta M. 3. märts 2014 at 12:42

    mul on käinud Naisteleht kunagi, samuti ka Pere ja Kodu. Ise ostan vahest mõnda naisteajakirja ja loen. aga üldiselt 2 vääniku kõrvalt on selleks kuradima vähe aega…

  • Avatar
    Vasta Marleen 3. märts 2014 at 12:40

    Ei loe hetkel ühtegi ajakirja, sest pole tellinud ning Naistelehe aastatellimus oleks tore. Kõige enam meeldivad elulised lood.

  • Avatar
    Vasta Karin 3. märts 2014 at 12:39

    Meil oli ka kunagi kods Naisteleht kui püha piibel, igakord kui emaga poodi sattusime ja uus number oli, siis ostsime.Sis aga ema kolis soome ära ja sinna see traditsioon jäigi.
    Muidu ma ühtegi ajakirja tellinud polegi, mõned Cosmopolitanid olen ostnud ja kaks eksemplari Buduaar shopingut vedelevad ka kuskil lauanurgas.
    Kõige rohkem huvitavadki mind moe ja iluteemalised lood ning erinevad nipid või siis nagu Naistelehes olid, inimeste lood kes elavad meie endi keskel 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. märts 2014 at 12:39

    Loen Anne ja Stiili, Kroonikat, Pere ja Kodu aga tellitud mul pole midagi, kuna postkast ei käi lukku 🙂 Meeldib lugeda inimeste eludest ja juhtumistest.

  • Avatar
    Vasta Liisu 3. märts 2014 at 12:38

    Ma Naistelehe fänn juba selle esimestest numbritest alates. Ema tellib endale koju ja kui tema juures käin, siis võtan tavaliselt peoga neid vanu numbreid kaasa. Ise pole veel ühtegi ajakirja tellinud. Oleks väga meeldiv kui iga reede ka üks ajakiri mu postkasti potsataks 🙂 Loen meelsasti artikleid inimeste eludest ja kindlasti ka horoskoope 😀 Loosiõnn võiks vahelduseks mullegi ka naeratada.

  • Avatar
    Vasta Kairit 3. märts 2014 at 12:37

    Kunagi kui vanemate koju sõitsin, siis praami sõit oli nii pikk, et ma ostsingi alati naistelehe ja siis lugesin selle ära ja peale seda tegin seal sudoku ära ja siis võiski vaikselt hakata praamilt maha minema 😀 Siis ükskord viisin vanaemale ka seda lugeda ja peale seda ta tellis selle omale koju 😀 Ma ise pole kunagi ühtegi ajakirja koju tellinud, pigem ostan poest, kui huvi on 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 3. märts 2014 at 12:37

    Naisteleht ongi mu lemmikajakiri. Peaaegu iga number on olemas, kuid aasta tellimust ei ole. See oleks küll õnn, kui selle nüüd saaks.
    Lugeda meeldib mulle kõiki lugusid. Naistelehe lood ongi kõik sellised, mida parima meelega loen. Teised ajakirjad nii väga ei meeldigi 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit 3. märts 2014 at 12:37

    Naistelehte loen tavaliselt kui maale emale külla satun, tal on see tellitud. Kui kaanepilt aga väga köidab ja lähemal silmamisel tundub, et ei suuda nädalat- paari vastu pidada, olen ka Naistelehte ise ostnud, saab värskeid uudiseid lugeda vähemasti. 🙂 Endal on koju tellitud aga terviseajakirju. Korrapäraselt postkasti potsatavast Naistelehest küll ära ei ütleks! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 3. märts 2014 at 12:36

    Mäletan, et vanaemal mul oli alati “Naisteleht” kodus ja kuna ise ei kippunud seda lugema, siis alati leidsin sealt endale huvitavaid moenippe ja muud sellist. :)))
    Ise loen muidu Cosmopolitani vist kõige rohkem.

  • Avatar
    Vasta Merilin 3. märts 2014 at 12:36

    Ma ei pretendeeri tellimusele :D, aga kisub kommenteerima. Ma ei loe ühetgi taolist ajakirja ega hakka ka lugema. Palun mitte solvuda,a ga need on enamalt jaolt täielikku jama täis. Ülespuhtud pläma ühtedel ja samadel teemadel aastast aastasse. Lugesin naisteajakirju a la 15 aastasena, aga 18 aastselt olin juba välja kasvanud. Nüüd olen sirvinud, kui juuksuris käin ja ausalt, mittemidagi pole muutunud. sama eputav ja tühi staff. See bloggi siin on mu ajoks juba piisav naistekas, no ikka heas mõttes sedapuhku, kuna endal kah aastane laps kodus ja huvitav lugeda,e t kuidas teistel see emadus kulgeb ja laps kasvab:). Aga noh suvest jälle tööle ja siis aidaa ka Malluka üllitised:). Siis kulub kogu energia erialasele kirjandusele ja ilukirjanduse aeg peab jääma, sest ega millimallika ajutaset ka ei taha saavutada mandumise läbi. NB! Hea kirjandus on tänapäeval ainuke meeltahutav viis enda aju töös hoidmiseks.

  • Avatar
    Vasta Kerli 3. märts 2014 at 12:36

    Enim loen ikka naisteajakirju, kõige meelsamini Anne ja Stiili, mida ma siis poest ostan, sest tellimust pole tehtud. Sirvida meeldib ka igasugu disainiga seotud ajakirju. Selliseid lemmikuid lookesi, mida loen kohe kindlalt nagu polegi, loen seda, mis huvi pakub. 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 3. märts 2014 at 12:34

    Mul pole kunagi ühegi ajakirja aastatellimust olnud. Küll aga ostan aeg ajalt Naistelehte ja sellest päevast, kui sain omale oma maja ja oma hoovi ostan ka Kodu & Aed ajakirja. 🙂 Kunagi vanasti ostsin Kroonikat ka, kuid praeguseks on see mu jaoks nii mage ajakiri. 🙂

  • Avatar
    Vasta Merru 3. märts 2014 at 12:32

    Ma ise ostan ajakirju n-ö kaane järgi ehk siis vahel Anne&Stiil, vahel Tervis, vahel Cosmo jne. Emal aga on tellitud Naisteleht ja igakord kui maale satun, rotitan need ajkirjad endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Anni 3. märts 2014 at 12:31

    Loen erinevaid naisteajakirju, tavaliselt laenutan üle tee asuvast raamatukogust. Veel meeldivad erinevad toidu- ja sisustusajakirjad. Hetkel koju ei tule ühtegi, ostan poest, kui mõni bussisõit ees.

  • Avatar
    Vasta Krrr 3. märts 2014 at 12:31

    Vahva kokkusattumus – plaanisin just Naistelehe tellida, aga loodan nüüd, et ehk Fortuna naeratab 🙂
    Praegu pole ajakirju tellinud, aga regulaarselt loen Naistelehe Nipiraamatut, Naistelehte, Pere ja Kodu, Maretit. Kõige rohkem meeldivad ja huvitavad lasteteemad, kodukaunistus, käsitöö&meisterdamine, taaskasutus.

  • Avatar
    Vasta Sandra 3. märts 2014 at 12:31

    Naistelehte loen ma ikka iga nädal ja ausalt, selle ajakirja horoskoop on niii õige!, et hakka või usukuma..

  • Avatar
    Vasta k 3. märts 2014 at 12:31

    Tellinud pole midagi aga kui vahel ostan siis ikka naisteleht, pere ja kodu või naistelehe nipiraamat :D.

  • Avatar
    Vasta Mariann 3. märts 2014 at 12:31

    Mina loen Anne ja stiili, Pere ja kodu, TM kodu ja ehitus (käib mehel aga ma ikka ka aegajalt sirvin) ja aegajalt ostan poest tervis plussi

  • Avatar
    Vasta Silvia 3. märts 2014 at 12:30

    Kuna kahjuks hetkel võimalust pole, siis endal ei käi igakuiselt ühtegi ajakirja. See-eest loen neid aga ema ja sõbrannade juures päris-päris palju. Lemmikud on Naisteleht, Kodukiri, Kodu ja Aed ja Cosmopolitan. Kõige lemmikumad teemad on kindlasti kokandus ja aiandus valdkonnast, aga seltskonnaeluga on ka hea kursis olla :).

  • Avatar
    Vasta Jaanika 3. märts 2014 at 12:29

    Elan välisriigis ning ühtegi lehte/ajakirja ei käi mul. Seepärast oleks tore saada aastatellimus ning kui Eesti lähen, siis on tükiks ajaks lugemist seal. Meeldivad lood inimestest.

  • Avatar
    Vasta Birgit 3. märts 2014 at 12:27

    Mul ei ole midagi tellitud aga olen naistelehte ostnud küll, kui mõni pealkiri huvi tekitab. Hea meelega loeksin seda terve aasta järjest 😉

  • Avatar
    Vasta Riina :) 3. märts 2014 at 12:24

    Mulle meeldivad ajakirjad nagu Kodukiri ja Kodu ja Aed 🙂 Meeldivad, sest sealt saab vahest väga põnevaid nippe, timmimaks oma kodu ning vaadata teiste kodude lahendusi 🙂
    Ostan vahest ka Saladus ja ka Naisteleht rändab korvi 🙂
    Omal ei käi ühtegi ajakirja 🙁 Aga ma oleks super rahul, kui Naisteleht mul kodus käiks 🙂

  • Avatar
    Vasta Ülle 3. märts 2014 at 12:23

    Väga lahe 🙂 Üldiselt olen ajakirju tellinud vastavalt vajadusele… harva käib üks ajakiri mitu aastat ja tahaks vaheldust 🙂 Kord käivad sisutusajakirjad jmt siis jälle nipiraamat, mitu aastat käis Pere ja Kodu (siis kui titega sai kodus istutud:)). “Kuulsuste” klatši enam väga lugeda ei viitsi ja pigem loeks “pärisinimeste” lugusid ja edulugusid.

  • Avatar
    Vasta jane 3. märts 2014 at 12:22

    Ühtegi tellimust koju pole, ostan poest.
    Loen vahel Cosmot, Naistelehte, Naistelehe nipiraamatut, Pere ja kodu..
    Saladuskatteall võin öelda, et ma vahest loen kalaajakirja kah 😀 hihi

  • Avatar
    Vasta Ly 3. märts 2014 at 12:20

    Enamasti loen Naistelehte, cosmot,pere ja kodu. Mingit kindlat artiklit ei ole, mida loen, loen kohe terve ajakirja läbi.Ühtegi ajakirja koju tellinud ei ole, ei teagi miks, aga võib-olla nüüd näkkab :).

  • Avatar
    Vasta Gelli 3. märts 2014 at 12:19

    Kahjuks minul ajakirja kodus ei käi aga käin alati ostmas poest Saladused , Naised ja Naisteleht . Mulle meeldivad väga lood mis puudutavad inimeste südant , mis paneb mõtlema ja avab silmad et mis meie ümber toimub . Oleksin väga väga õnnelik kui saaksin selle loosi võitjaks .

  • Avatar
    Vasta E.L. 3. märts 2014 at 12:19

    Hetkel käib igakuiselt postkastis National Geographic ja Anne&Stiil. Kui enamjaolt armastan lugeda raamatuid ja asjalikumaid kirjutisi, siis vahest väsinuna on nii hea võtta midagi kergemat lugemiseks nagu nt naiste ajakirjad 🙂

    • Avatar
      Vasta E.L. 3. märts 2014 at 12:21

      naisteajakirjad*

  • Avatar
    Vasta Ave 3. märts 2014 at 12:18

    Hetkel ei käi ühtegi ajakirja, enne käis Digi ja Tehnikamaailm, ehk need ei olnud ka minu kapsaaeda, pigem mehe pärusmaa. Hea meelega loen ajakirjadest naiste asju ja tite/pere jutte 🙂

  • Avatar
    Vasta Illle 3. märts 2014 at 12:17

    Loen meeleldi tõestisündinud lugusid. Meeldib väga Saladused (kunagi sai ka tellitud seda),Cosmopolitan ja Naisteleht. Nüüd ostan poest,ei telli praegu.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 3. märts 2014 at 12:17

    Kui naisteajakiri kätte satub, siis lappan ikka alati läbi selle. Aga eriti meeldivad Naisteleht, Tervis Pluss, Cosmo. 🙂

  • Avatar
    Vasta Lisann 3. märts 2014 at 12:15

    Hea meelega loen koduga seotud ajakirju ja artikkleid, et leida inspiratsiooni, nt Kodu&Aed, Nipiraamat jne.
    Eelmine aasta tellisin seda ka koju, aga miskipärast pole selleks aastaks jõudnud seda teha 😀
    Vahst ostan poest kaasa, Naised, Naistlehe ning ka Kroonikat (sda viimast kõige vähem) 🙂

  • Avatar
    Vasta kair 3. märts 2014 at 12:15

    heippa, viimasel ajal miskipärast juhtun ajakirju vähe lugema. Tavaliselt ostan siis, kui bussisõit ees, siis hea ajaviitmine, sest enam-vähem kõik uudised ka netis. Aga kui ostan ajakirja, siis midagi kerget lugemist-sirvimist, ongi nt kroonika, naiseleht ja naised

  • Avatar
    Vasta Krista 3. märts 2014 at 12:14

    Loen meeleldi kõiki naisteajakirju. Tellitud ei ole hetkel ühtegi, aga poest ostan enamasti Cosmopolitani, Naistelehte ja Kroonikat.

  • Avatar
    Vasta Marit 3. märts 2014 at 12:14

    Kui ema juures käin, loen Naistelehte ja kodus käib TM kodu ja ehitus. Kõige meelsamini loen neid lugusid mis on juhtunud pärielt, keegi kirjutab endast 🙂

    • Avatar
      Vasta K. 3. märts 2014 at 14:44

      Pean tunnistama sama, et internet on elu liialt mugavaks teinud ja seega loen Naistelehte vaid siis, kui see vanavanemate juurde postkasti potsatab. Mu elukoht on niivõrd siia-sinna rändav, et ei ole julgenud ise tellida, aga tegelikult oleks huvitatud küll. 🙂