Kingiloos

püha issa ristike, mis kingiloos

8. märts 2014

Loodan, et ma kedagi ära ei hirmutanud, et ma jälle kingiloosi teen, seda mitte. Kuigi samas…

soon-raccoon-8408488

Täna tahan ma rääkida hoopis sellest, et ma tahtsi  ISE osa võtta ühest kingiloosist, sest seal jagati lahedat seinakleepsu ja mustapesukorvi. Loomulikult on mul musta pesu rohkem, kui ma pesta viitsiks ja nõnda ma ühesõnaga osa võtta soovisingi.

Jagasin siis mingi lingikese ära ja siis avastan, et see sama tüdruk on teinud megapostituse teemal, kuidas mitte keegi maailmas ei oska tema lahedas loosis osaleda. Ehk selle pärast, et ta tegi selle nii paganama keeruliseks. Ma vaatasin neid pilte ja jooniseid ja sigrimigri ja olin nagu…

brkdt6o-2205189

Loodan, et kuna ma nüüd teda linkisin, siis ma saan selle kuramuse seinakleepsu ja mustapesu koti. Lauvärvid võin talle tagasi saata, nendega ma nagunii midagi teha ei mõista.

Järgmine kord saab mu kingiloos olema selline:

“Et võita, täida need 3484683476 tagasihoidliku punkti – Helista mu emale ja ütle, miks sa võita tahad. Siis tee pilt, kuidas sa telefoni käes hoiad, kui sa mu emale helistad. Ahjaa, uuri välja mu ema number. Meisterda mulle ise vaas. Kirjuta eepos. Leiuta vähiravim. Muuda vesi veiniks ja masseeri mu jalgu. Laav juu, tibud!”

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Edith 10. märts 2014 at 08:41

  pesukorvist ta ei räägi seal ju.. mingist kotis hoopis

 • Avatar
  Vasta Haldjapiiga 9. märts 2014 at 17:59

  Tead, Mallu, ma viitan sellele, et sul on sinna http://potsikudjatuubid.blogspot.com/2014/03/auhinnaloos.html see kommentaar panemata jäetud. Vaata kuidas teised, kelle kallal ta karjunud (veel?) pole, kuidas nemad on teinud, äkki said õigesti.

 • Avatar
  Vasta enge 9. märts 2014 at 15:45

  no see on tõesti juba liig, mis liig. veits veidrik see blogija..

 • Avatar
  Vasta Eleriin R 9. märts 2014 at 14:53

  Einoh, mis seal ikka, aitäh tähelepanu eest ja ma ei ole kunagi pidanud vajalikuks kõigile meele järele olla. Ei ole vaja lugeda mu blogi ja loosist osa võtta. Ma ausõna ei käsi! Ma ei mõista, miks inimesed on nii õelad, ausalt, ise olen selline, kes teistele ei taha liiga teha ja kui kogemata teen, siis tunnen end sandisti. Ju sul Mariann ei olnud tõesti muust kirjutada siis täna ja kommenteerijatele ka kena kevadet!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. märts 2014 at 21:34

   Sa vist oled natike hella hingega, õel ei ole mina küll olnud. Tahan võita noh, ise ütlesid, et blogida võib kah.

 • Avatar
  Vasta Käts 9. märts 2014 at 10:57

  Haha, hästi! Ma täiega muigasin, kui sa sinna postituse alla selle kommentaari ka panid. Kingiloosid on toredad, jah. Aga mind häirib, et Facebook üha enam seotud on. Sest no, ma olen põhimõtteliselt Facebookis reklaami jagamise vastu. Seega ma kunagi üheski loosis ei osale, kus on ette nähtud Facebooki liigutused.
  Tõsi, loos ise on hea, aga jah.. Saan aru, et kingiloosidega kogutakse feimi ja nii, kuid liiale ei tasu ka minna.

 • Avatar
  Vasta Laura 9. märts 2014 at 00:38

  Random küsimus aga.. kes oli see lokkis juustega inimene su videos, kes Mari nii õudselt naerma ajas? 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. märts 2014 at 11:57

   minu tädi 😀

 • Avatar
  Vasta IRW 8. märts 2014 at 23:49

  Selle peale ma ütleks sellele “blogijale”: hoia endale oma träni 😀

 • Avatar
  Vasta Maris 8. märts 2014 at 23:23

  Johhaidii 😀

  Ma loodan, et sa ise pead natuke nende kingiloosidega pausi, sest vahepeal tundus, et ma ei loeks enam blogi vaid mingit kataloogi 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. märts 2014 at 11:57

   tahaks pidada jah, aga samas kurat, kui pakutakse, et anna lugejale tasuta asju, siis tundub imelik mitte anda 😀

 • Avatar
  Vasta Ruth Maria 8. märts 2014 at 23:12

  Loodetavasti sa vähemalt võidad siis nüüd 😀 Tsikil tuleb ilmselt mingi rekordiline traffic ju puhta tänu sinule.

 • Avatar
  Vasta Grete 8. märts 2014 at 22:12

  Ma ausalt ei saanud mitte midagi aru 😀 ma arvan, et ei osale seal kingiloosis, isegi kui väga sooviks 😀

 • Avatar
  Vasta Heli 8. märts 2014 at 21:56

  Mu aju läks just sõlme. Thank you for that 😀

 • Avatar
  Vasta Laura 8. märts 2014 at 21:41

  Ahaa, mõtlesin ka eile, et osalen seal loosis.. siis hakkasin neid seletavaid pildikesi lugema ja.. well, yeah, no 😀