Uncategorized

Buduaari turu esimene päev…

22. märts 2014

…oli hirmus väsitav. Tormasime Sannuga kohale, sättisime putka püsti, kleepisime hindu, kraapisime hindu maha, otsisime vahetusrahasid ja riidepuid.

Esimesed neli tundi ei ostetud meilt absoluutselt mitte midagi. Lõpuks hakkas ikka edenema ka. Panin kõik asjad nii naeruväärselt odavalt müügile, et inimestel hakkas vist meist kahju. Eriti kuna me seal Mariga lehvitasime ja temaga kundesid püüdsime.

a015fc02b0fb11e395e91267d61f66bb_8-1974117

Mari tegelikult mingit “püüdmist” ei vajanud, sest kõik tahtsid jupikest Mari. Ta rändas aina sülest sülle ja tegi kõigile oma suurt, hambutut naeratust. Nõnda käis ta läbi Laura Kõrgemäe sülest, Liis Lemsalu sülest, Mimi Baby poe juhataja sülest, Budu turu korraldajate sülest ja vist ka iga kunde sülest. Naljakas on, kui inimesed oskavad tema poole nimeliselt pöörduda, sest “kes siis Mari ei teaks”.

2s8a1856-8423545

                                                                           Foto: Meelis Tomson

381c84e4b0d911e39e520eb05158b030_8-2608505

Ühesõnaga oli mu kallim ese vist 9 euri, seega olid hinnad megamadalad. Ma olin hämmingus, nähes seal ka sajaeuriseid hõlste, aga noh, ju siis pole mina ja mingisugune sihtgrupp neile. Samas on mul ju 70 eurine BTMi kleit, aga see oli kingitus. Ise küll osta ei raatsiks 😀 Mina müüsin ikka normaalsele rahvale imeodavate hindadega.

odav-2327311

Foto: Anete Palmik

Mina sain endale uue kleidi ja uue kampsiku. Ka Mari skooris endale Mimi Babyst pusa ja püksid. Ma teeks pilti, aga üks mees magab siin hambad laiali ja ma ei saa teda riietada.

Ühesõnaga, natukene sandikopikaid teenisin, aga täna lähen uuesti. Eriti ei viitsi, aga ma jätsin asjad sinna. Kui neist midagi üldse alles on, sest minu “vargusevastane vahend” oli riiete peale visatud tekk ja kiri “plz ära mind röövi, olen niigi vaene”.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kats 24. märts 2014 at 20:06

  kas pildil olev litritega peplum(ROOSA) top sai müüdud?

 • Avatar
  Vasta karinka 22. märts 2014 at 22:53

  Teemaväline aga ma leidsin sulle ideaalse kleidi 😀 http://www.sportsdirect.com/cupcake-cult-tutu-dress-ladies-655951?colcode=65595190 maksab küll üüratult aga sina meenusid kohe 😀

 • Avatar
  Vasta Kristi 22. märts 2014 at 21:58

  No kuulge, seal on ikka suur vahe ka, kust need riided pärit on… Ma saan aru küll, et kasutatud, aga ikkagi, kasutatud Reservedi kleit või E5P kingad ei ole ikkagi hindadelt päris võrreldavad kasutatud disainerrõivaste ja kallite brändide toodanguga.
  Ma muidugi väga täpselt ei tea, kust Marianni riided algselt pärit on, aga kui ta oma kollase kleidi kohta kirjutas, et ta ise küll 70 euri kleidist maksta ei raatsiks, siis vaevalt, et on tegemist väga eksklusiivsete brändidega… Samas vaevalt, et jällegi Kati Toots ja Liina Stein ja Laura Kõrgemäe 30-euriseid kleite kannavad ja Buduaari turul müüvad… Neil ikka vist natuke teise hinnaklassi riided…

  Aga mida mina tean. Ei ole ühelgi Buduaari turul käinud ega kavatse vist minna ka. Aga lihtsalt tobe on see, kui lähenetakse asjale nii, et üks kasutatud kleit kõik, vahet pole, kelle toodang, ja hakatakse ilkuma, et kes on ikka röövel ja kes ikka samas jube odavalt müüb…

  PS! Ma absoluutselt ei ole ise brände tähtsustav inimene, minu jaoks mingi pisike brändi sildike pluusi peal ei muuda pluusi minu jaoks väärtuslikumaks, aga pole midagi teha, paljude jaoks siiski muudab ja need on need, kes määravad asjadele hinnad…

 • Avatar
  Vasta Kadri 22. märts 2014 at 21:32

  100€ kasutatud riideeseme eest? Ja mina vingusin, et sul 7€ ja 10€ asjad olid 😀 Võtan sõnad tagasi, oleks pidanud aimama 😛

 • Avatar
  Vasta Kristina 22. märts 2014 at 19:05

  Mõnel olid seal tõesti ulmehinnad. Põikasin siit-sealt läbi ja koju läksin põhimõttelisest tühjade kätega. Kahjuks ei märganud Sind ja Sinu müüginurka, oleksin pilgu peale visanud. Aga noh vankriga oli üldiselt seal kitsas liikuda ka. Enamasti nägin ma seal ainult hiinast tellitud kaupa -.-

 • Avatar
  Vasta Eveliis 22. märts 2014 at 14:08

  Sa müüsid Burberry maha vä? Aaaahh! Brutus:)

 • Avatar
  Vasta katu 22. märts 2014 at 11:20

  Njaa, oleks ma teadnud, et sa nii superalesid teed, oleks ikka kuidagi kohale roomanud 🙂

 • Avatar
  Vasta Triinu 22. märts 2014 at 11:20

  Mia Laureen kommenteeris ka ” Mari piima juuuuu” 😉

 • Avatar
  Vasta Gerli 22. märts 2014 at 11:19

  Vähemalt keegi, kes normaalse hinnaga müüb 🙂
  Mina ei saa sellest aru, miks peab müüma kasutatud asju mitmekümne ja saja euro eest ? (muidugi on asi ka alghinnas ja selles, kui palju seda on kasutatud, aga…) Isegi täiesti uue asja, mis on pikalt seisnud, võiks ju vähe odavamalt maha müüa.
  Kui mulle sinu riided selga mahuks ja oleksin Tallinnas, siis oleksin kindlasti läbi põiganud, aga kuna ei ole ja ei mahu, ei saa läbi põigata ega midagi osta.
  Loodan, et tänane päev läheb sul paremini ja turule saabub ka keegi, kellele sobivad odavad asjad 😀
  Nii palju kui piltidelt olen näinud, on sul küll väga kenad riided 😀

 • Avatar
  Vasta Triinu 22. märts 2014 at 11:18

  Sina ja SU punahuuled ja kelmikas kleit- hea combo:))