Uncategorized

lollid küsimused tätoveeringute kohta

26. märts 2014

Ma olen terve elu elanud teadmisega, et ühel päeval teen ma endale palju tätoveeringuid. Alustasin ma naeruväärset vara ja naeruväärse tätoveeringuga. Selleks oli kass, mille mu esimene peika teha soovitas. Ma võisin mingi 14 äkki olla? “Oh, mu elu armastus, sa arvad, et ma võiks endale kassi tätoveerida? Milline GENIAALNE idee!”.

kass-2434104Selline väike, must kiisukene, mis elab mu vasakul kõhupoolel. Puusakondi kandis. Ega ta midagi erilist ei ole, aga ega ma seda elus kahetsenud ka ei ole. Las ta siis olla, jumala eest!

Käte peal on mul tillukesed lipsukesed Tenerifelt. Randmete peal ja ka üsna tillukesed. Siit pildilt on ühte näha, teine on samasugune, ainult et üks roosa ja teine kollane.

tat-1024x575-6515681

Selle pärast ma nii õnnelik olingi, kui ma nüüd lõpuks endale suurema tätoveeringu sain. Mis õnnelik, ma olin/olen lausa ekstaasis! Aga paraku saan ma nüüd neid lolle küsimusi palju rohkem, kui varem. Millised need lollid küsimused on? Ah, ma usun, et iga tätoveeritud inimene on neid elus kuulnud, aga siit nad tulevad:

  1. Miks sa enda ilusa nahaga midagi sellist tegid? See ei sobi sulle üldse! Puhas nahk on ikka palju ilusam!
    tumblr_inline_mt9zw0eeee1s61h61-2051022
    Milline kummaline asi, mida inimesele öelda. See tundub mulle umbes sama, et ma lähen ülekaalulise inimese juurde ja ütlen talle, et kuule, miks sa nii paks oled? See ei sobi sulle üldse! Sa oleksid ilma voltideta palju ilusam inimene!

    Nahui see minu asi on, mis välimuse/look’iga teised inimesed on? Ja miks peaks mind huvitama mingisuguse inimese arvamus teemal, et mu käsi oleks selle pildita ilusam. Olgu jumal armuline, et see siis minu käsi on. Ega ma salaja ööpimeduses teisi ei tätoveeri, ausalt kah.

  2. Mõtle, milline sa vanana välja näed!

    Esiteks on väga raske ennustada, milline ma täpselt vanana välja näen. Aga kui sa muretsed selle üle, et milline ma tätoveeringutega vanana välja näen, siis noh…Vana ja tätoveeritud. Kindlasti on lahedam värviline kortsus ja rippuv nahk, kui niisama pigmendilaiguline lotendav nahk. Ja kuna me elame ajal, mil me elame, siis suure tõenäosusega on 50 aasta pärast neid tätoveeritud inimesi ikka palju. Niiet ole inimene ja ära tunne muret 74-aastase tulevikuMallu pärast. Me saame ise hakkama.
  3. Kas sa ei arva, et inimesed suhtuvad sinusse kui halba/halvemasse emasse?

    tumblr_mg9tqt2xyo1r317bvo1_500-7165994Halloo! Kui sa juhuslikult märganud pole, siis ma kirjutan ühte sellist blogi, mida loevad mõned väga sappi täis inimesed, mistõttu ma kuulen ikka iga päev vähemalt korra, kuidas ma olen täiesti ebasobiv ema ja peaksin Mari hüvanguks ta otsekohe orbudekodusse andma. Vaevalt, et see pilt mu käel mind kuidagi veel hullemaks muudav. Sest päris ausalt ei muundu ma tänu oma tätoveeringule iga öö libahundiks ja söö oma lapsi.

  4. Mida su tätoveering tähendab? 
    tumblr_n2nii3jyux1qgb5p1o1_500-1706171

                                                                     Ment oled vä?

    Mis see sinu asi on? Kas see teadmine annab sulle midagi? Mis elufilosoofiat sa loodad mu tätoveeringutest endale leida? Näiteks, kui ma endale need lipsud tegin, siis kõik uurisid, et mida need küll sümboliseerivad. Kuule tead küll paelast tehtud vigureid, mida kutsutakse lipsudeks. Seda nad sümboliseerivadki. Geenius…

    Eriti imelikud on minu jaoks need inimesed, et “tätoveeringul peab olema tähendus, muidu ei tohiks sa seda endale teha!”. Kes oled SINA, et tuled ütlema, mida teine inimene teha tohib, esiteks? Teiseks kui inimene teeb endale näiteks koera jala peale, siis järelikult talle meeldivad koerad. Eksole. Kas see pole piisav tähendus? Ei, sa pead rääkima pika eepose sellest, kuidas sinu koer suri 3 aastat tagasi ja tema saba oli alati samamoodi rõngas nagu sinu pitsul ja see on su elu muutnud vähemalt neljal erineval viisil, sest elu on ikka üks lõputu ring. Nagu pitsu saba..

  5. Miks sa oma tätoveeringu nii nähtavale tegid? See tähendab ju seda, et sa tegid selle teistele, mitte endale!
    tumblr_m9mkmmxpi81r317bvo1_500-7574880
    Tahaks näha inimest, kes teiste pärast viitsib ennast tätoveerida. Ja mis selles halba on, kui inimene tahab oma ilusat tätoveeringut näidata? Kuhu ta selle siis tegema peaks? Püksi? Et keegi jumala eest ei näeks! Muidu pole ju endale ja piisavalt diip teema.
  6. Kas sa ei karda haigusi saada?
    anigif_enhanced-buzz-28563-1362157739-0-1619837Kui sa oma tätoveeringut just sõbra keldris teha ei lase, siis võid selles suhtes üsna muretu olla.
  7. Kuidas sa nüüd tööl kavatsed käima hakata?
    tumblr_m2iz42jme81r317bvo1_500-1530472
    Bussiga.
  8. Oli valus vä?
    tumblr_m0cmoujvgx1qcl0cr-3869673
  9. Mis su vanemad ütlesid??
    jr4al4-4278990
    Kas ma näen välja nagu 11-aastane, et see mind huvitama peaks?

 

Loe ka neid postitusi!

110 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kadi-Liis 29. august 2016 at 05:55

    5+ mind hetkese seisuga ei huvita kui vana see postitus llla võib aga sinul on küll minu respekt selles suhtes. Väga tubli ja väga lahe:) keep it up. Ja ei, ei olnud valus

  • Avatar
    Vasta Merike 17. august 2015 at 21:33

    Nõustun Mallukaga 100%.

  • Avatar
    Vasta Jim 23. august 2014 at 22:25

    Pigem on nii, et inimesed rohkem jutu jätkuks uurivad. Tegelikult ei huvita see absoluutselt mitte kedagi, mis kuradi põhjusel sa omale mingeid lipse peale lased joonistada või mis sul seal ka polnud. Ning olgem ausad, ei huvita ka sind, mida kellegi teise kriitseldus tähendab.

  • Avatar
    Vasta kert 3. aprill 2014 at 22:15

    Paksud inimesed ei saa valida kas nad on paksud või mitte, sina aga said valida kas lasid omale käele joonistada või mitte. See näide on mööda kuid muidu saan üldjoontes aru mida mõtled ja see pole üldse teiste inimeste asi arvustada. Kuid arvustamisel ja arvamusel on suur vahe…

    • Avatar
      Vasta Giz 17. august 2015 at 20:05

      PAKSUD INIMESED EI SAA VALIDA KAS NAD ON PAKSUD VÕI MITTE? kus maailmas
      sina elad – haridust sab tasuta, soovitan soojalt!

    • Avatar
      Vasta 666 18. august 2015 at 18:13

      Noh jah, jõusaalid ja tervisespordirajad on
      vaid normaalsete kehadega inimestele ju.
      Kallis Kert, sa veits veider, aga pole hullu, seda
      ei saa inimene ise valida 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. märts 2014 at 17:59

    Mis nüüd väikesest Marist saab? Mis elu see selline tuleb, kui mõlemad lapsevanemad on tätoveeritud? 😀

  • Avatar
    Vasta Nella 28. märts 2014 at 13:25

    Hahahhaaha. Gotta love u! 😀

  • Avatar
    Vasta kiku 28. märts 2014 at 12:23

    Mina ei oma veel(!!) Ühtegi tattoo-d kuid kas pole mitte kahepalgeline hakata sõimama neid inimesi kes arvavad, et need koledad?
    Mul on suva kas ühel või teisel inimesel on tattoo või piercings mõnes mitte just väga avalikus kohas, kuid ma ei sõima ega ropenda nende inimeste suunal kes arvavad asjas hästi või halvasti.

    Kole ja väga alatult kahepalgeline!

    • Avatar
      Vasta kiska 27. märts 2015 at 21:58

      Kas poleks mitte kohutavalt kahepalgeline halvustada
      seda , kui inimesel on oma arvamus? 😉 Mallukas julgeb
      vähemalt emotsiooni sisse panna oma tekstile…

  • Avatar
    Vasta Kats 28. märts 2014 at 11:19

    Hahaa…..minu käest on ka küsitud et miks ma tegin tatoo ja see ikka nii nõme et enda nahka rikkuda. Aga olen kohe vastu küsinud et kas tegin seda sinu nahale et sa hädaldad? Peale seda enam pretensioone ei ole. Ja kus juures mul just ema soovitas teha tatoo pimesoole armile sest see oli ikka muidu väga kole ja suur. 🙂

  • Avatar
    Vasta edith 27. märts 2014 at 11:27

    bahahahaa… 7 oli parim vastus ever!

  • Avatar
    Vasta lala 27. märts 2014 at 10:45

    Mis vahet sel on? Töö oli hästi tehtud ja kui inimesel oli selle tegemiseks põhjus olemas, siis miks seda maha teha? Jutt stiilis “mis siis teed kui mehest lahku lähed, peab ikka puuga pähe saanud olema küll”on ju täpselt sama, mis mõne inimese puhul “mis siis teed kui vana ja kortsus oled”.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. märts 2014 at 11:11

      tõsi, tõstan käed, ja ütlen, et olen süüdi!

  • Avatar
    Vasta lala 27. märts 2014 at 08:52

    Minult on küsitud ainultseda, et kas tätoveeringutel mingi tähendus ka on. Kui ütlen “ei”, siis jätavad lihtsalt rahule. Omaette võivad mõelda, et lollakas laseb niisama pildikesi tätoveerida, aga mulle näkku pole keegi öelnud 😀
    Küll aga jäi mulle ühes kohas silma, et Mallukas tegi ühel lehel kellegi tätokat maha ja peale sellist postitust pani see natuke imestama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. märts 2014 at 09:40

      Sest see oli maailma jubedaim tätoveering 😀

      • Avatar
        Vasta K 27. märts 2014 at 10:16

        Ja mis on sinul õigust kellegi teise keha küljes oleva asja kohta üldse mokka lahti teha. Pole sinu asi ja ilumeel on ka inimestel eriev.
        Ja veel, kui sa oma arust nii kõva mutt oled, et oma arvamust iga nurga peal lehvitad siis ära vähemalt ole kahepalgeline. Ainult argpüksid on kahepalgelised.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 27. märts 2014 at 10:38

          hoia nüüd oma hobuseid 😀

      • Avatar
        Vasta ninni 30. märts 2014 at 01:01

        Hah! Maailma koledam? See sinu kass on köige koledam asi mida ma näinud olen.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 30. märts 2014 at 13:09

          sa oled siis päris vähe asju näinud, tundub mulle

  • Avatar
    Vasta Lüll 27. märts 2014 at 08:11

    Väga ilus, Liisa teeb head tööd. Minul on temalt kaks tätoveeringut.
    Enamasti küsitaksegi, kas valus ei olnud. Eriti paneb mind muigama aga see, kui minu kuuldes kritiseeritakse tätoveeringuid ja tätoveerimist stiilis “fuih kui õudne”, samas on need inimesed tavaliselt õndsas teadmatuses minu omadest. Kritiseerivad ikka need, kes tätoveerimisest vähe teavad ja on mingites kulunud dogmades kinni.

  • Avatar
    Vasta miiu 26. märts 2014 at 22:47

    näikse, et läksid õige pisut närvi 😀

  • Avatar
    Vasta meow 26. märts 2014 at 22:03

    mhh, minu arust on see kassi oma ka väga lahe, sest sa oled ju ka suur kassisõber. vajaks teine ehk veidi värskendust ainult. ehk siis uuesti üle värvida. iseasi kas sa tahad seda, et ta uuesti tumedam välja paistaks, aga minu arvates on ee nunnu 🙂

  • Avatar
    Vasta Ketlin 26. märts 2014 at 20:50

    Minu meelest on küll täitsa normaalne, kui inimesed huvi tunnevad ja küsivad. Huvitav, kas sa väljaspool virtuaalelu ka nõnda julmalt vastad igale lausele ja küsimusele. Nii ei saagi ju mingit vestlust aretada ega midagi, kui sa julmalt nähvad igale küsimusele, et “ment oled vä”. No ma ei tea, jube lapsik ja kohatu, peaks mainima. Mingi viisakus ja solidaarsus võiks ikka inimesel ju olla.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. märts 2014 at 21:08

      Minu meelest on täitsa normaalne, kui inimene esitab mulle adekvaatseid küsimusi, mitte küsimusi “idioodi käsiraamatust”. Mingi mõistuseraas võiks ju inimesel ikka olla.

    • Avatar
      Vasta Triinu 26. märts 2014 at 22:09

      Vastab jah sama ülbelt, hullemalt veel :((((

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 26. märts 2014 at 22:12

        Miks reedad mind :(((((

        • Avatar
          Vasta Triinu 27. märts 2014 at 22:29

          Rahvas tahtis teada, ei saa siis vaka all hoida ju asja.

  • Avatar
    Vasta Ebin 26. märts 2014 at 20:46

    See blog on cancer.

  • Avatar
    Vasta Mr.Kris 26. märts 2014 at 20:42

    Ain’t nobody got time for that !?
    Lasin endale ka mingi 14 aastaselt Dušši ja nõelaga tatoveeringu teha sest see idee tundus nii äge. tatokat ennast polnud tundagi . wow. 18 aastaselt tegi mu venna sellest korraliku ja isegi värvilise pildi . wow. tatoveerimine võttis aega 4 tundi, kusjuures mina magasin 3,5 tundi ja nägin samal ajal unes, et ma olen Robocop ja mu kätt repairitakse. so, fuck science, tatoveerimine ei olegi valus, kui sa suudad seda aksepteerida ja ise seda 100% tahad. olen enda nakolliga sitaks rahul . ilusad trbaalid, ilus skull, ilusad tiivad. kõik jumala tipp-topp. vangla tegevus ? motherfucker tatoveeringuid tehti juba 4000 aastat tagasi metsade vahel. vaevalt nad väga vangid olid. Indias taotakse kriipsusid igapäev mingi pasa tindi ja 1.000.000 erineva inimese peal kasutatud traatidega harjaga. mine küsi nendelt kus nad istusid. mõned teevad seda kultuuri pärast, teised ühiskondliku austuse saamiseks, mõned tahavad välja paista ja mõnel on täiesti pohhuj, miks, kus ja millal. kelle asi see on, et miks just see pilt. no just selle pärast et vot see on just SEE pilt, mitte mõni rääbakas koopia mida 100.000 veel kannavad. ma lähen peegli ette ja vaatan, et nihhuijaa kena tatokas teglt, mitte ei loe enda sünnimärge või ribisid seal üle. tatokas elab minuga uhkelt 100’nda eluaastani välja ja vähemalt saan ma mõelda, et nihhuijaa kena pilt oli mul noorena, kui seda , et Naine, kas sa oled märganud, et mida vanemaks ma saan, seda pikemaks mu nahk kasvab ? trolololo. käin vabalt tööl Misteri ametil, käin firmajuhiks, koristajaks või piloodiks. ma ei mõtle seal, et mida minu kehast arvatakse. ma teen seal enda asja ja saan selle eest oma toidud lauale. oma lapsed kasvatan muidugi puuris ülesse, mul ju tatokas. ma ei saa aru, mis moodi saab tint sinu ajusid niiväga nussida ja kontrollida, et nii kui sul tattoo on, oled sa sitaks halb vanem, sõber, mees, naine, õde või vana-vanaema. kogu see pärimine, kust, miks, millal, kes ja kuidas ajavad lissalt kettasse , muud ei midagi.
    tänan tähelepanu eest, tõesti kenad kriipsud on.

    • Avatar
      Vasta Jim 23. august 2014 at 22:32

      Tint ei “nussigi” sinu ajusid. Pigem on paraku lihtsalt soditud inimeste seas madala IQ-ga kodanikke rohkem.

  • Avatar
    Vasta Harjet 26. märts 2014 at 20:05

    Mallu, Sul võib olla päris keeruline, et Su elu üritab elada rohkem kui 1 inimene.. Tugevat selga!

  • Avatar
    Vasta Inimene 26. märts 2014 at 20:01

    Kusjuures täiesti legaalsest ja korralikust kohast võib ka haigusi saada. Hiljuti rääksisin sõbra-sõbraga, kes sai C-hepatiidi täiesti korralikust kohast ja selle tulemusena on tal 1/4 maksast hävinenud. Ilmselt ei puhastatud aparatuuri päris korralikult ära, aga seda desinfitseeriti õige vahendiga. Kõik vahendid ei hävita ka kõiki baktereid, selleks on vaja erinevaid des. vahendeid ning ainult desis ei piisa, aga see selleks.
    Pärast seda lasi ta veel tätoveeringu teha ja tema hepatiit saadi ravimitega kontrolli alla, vastasel korral oleks ta maks hävinenud ja ta seetõttu surnud.
    (Mulle meeldivad OSAD tätoveeringud, ehki mul endal pole ja ilmselt ei lase ka teha)

  • Avatar
    Vasta K 26. märts 2014 at 19:26

    päevad? 😀

  • Avatar
    Vasta XxX 26. märts 2014 at 17:46

    Hmm, mõtlesin midagi andekamat lugeda, kuid seda artiklit lugedes, tundub mulle kui puberteedi eelne tüdruk oleks selle kirjutanud. Ja see kaaluka inimesega võrdlemine oli ikka ülim haripunkt 😉
    Kõvasti jääb enda korrektsest väljendamisest puudu.

  • Avatar
    Vasta Norris 26. märts 2014 at 17:02

    Saa üle. Kui sa tahad erineda, siis pead ka lisatähelepanu aksepteerima. Tundub, et sul omal mingi trots. Tegele sellega parem. Oled kuulnud, et küsija suu pihta ei lööda?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. märts 2014 at 21:13

      Ma olen küll näinud, kuidas küsija molli saab 😉

  • Avatar
    Vasta inimene 26. märts 2014 at 16:44

    Tead eriti debiilsed vastused. Keta kotivad sinu tatokad. Võid persepeeale suure riista ka lasta teha.

  • Avatar
    Vasta Greete 26. märts 2014 at 16:39

    Tatoveering on totaalne peletis, mille tegid! Aga ju sarnased tõmbuvadki ;)!

    • Avatar
      Vasta Mann 26. märts 2014 at 21:38

      Sa ise oled üks paras peletis 😉

  • Avatar
    Vasta Ingel 26. märts 2014 at 16:35

    Kunagi ma mõtlesin ka, et oh issand, millisena need tatoveeritud inimesed vanana välja näevad. Aga mingi hetk avastasin, et ma võin ju kohe 15 minuti pärast auto alla jääda või pähkli kurku tõmmata või vannis magama jääda või laseb keegi mind maha või avastatakse mul mingi hirmus haigus – siis ma ju ei elagi vanaks. Milleks siis üldse muretseda, et milline ma vanana nende piltidega välja näen. Ja olgem ausad… kui palju ma oma paljast ihu 70 aastaselt ka ilma tatoveeringuteta teistele näitaks?

    PS. Sinu nööbimarilinnupoja pilti vaadates tuli endale ka jälle nõelumiseisu peale :))

  • Avatar
    Vasta Carmen 26. märts 2014 at 16:24

    Ei ühtki halba sõna su teema kohta, aga naerma siiski ajab üks asi.

    Nimelt see, kuidas sa kogu aeg esitad küsimuse laadis: “Miks peaks kedagi minu elu kottima?” , samas kirjutad ise blogi. Kui sina ega ka ükski teine blogija ei sooviks, et teie elu kedagi kotiks, siis te ka blogi ei kirjutaks, sest siis ju keegi ei loeks, kommenteeriks ega jagaks seda ja siis ka kaoks blogimise mõte!

    Endale vastu rääkimine..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. märts 2014 at 16:33

      omg, sa nii kaval!!!!

      • Avatar
        Vasta Carmen 26. märts 2014 at 17:00

        Ega pubekamõistus sellest aru saagi..

  • Avatar
    Vasta Keidy 26. märts 2014 at 15:26

    Hakkan ka endale varsti tatokat tegema, ja minu meelest ei loe see, kas su tattool on mingi deep jutt taga või mitte, minu omal igatahes ei tule mingit juttu sinna. Mul sõbranna on aga just selline, et ”Mis mõttes sa teed endale niisama tattoo? Minu meelest on neid mõtekas teha ainult koos mingi tähtsa asjaga.” Tal ongi selline imelik kiiks minu meelest küljes ja teda jubedalt häirib kui ma tahan endale niisama seda teha. Aga no ma ei pööra tema selliste juttude poolemingit tähelepanu ja arvan, et kui keegi tahab endale tatoveerida kassi pilti, mis talle nii nii väga meeldib, siis palun väga. Mis sest, et ta talle vb päriselus kassid üldse ei meeldigi, aga pilt on nunnu.

  • Avatar
    Vasta ahahaaa 26. märts 2014 at 15:23

    on ikka jobusid! vaadake parem ilusaid inimesi http://www.tumblr.com/tagged/old-people-with-tattoos

  • Avatar
    Vasta L. 26. märts 2014 at 15:21

    Kui ma tätoveeringu peale mõtlesin, siis ma küsisin endalt enam-vähem samu küsimusi ja googeldasin välja pildid tätoveeritud vanainimestest (rannas pole neid kunagi näinud), pildid tätoveeringutest, mille sisse on tekkinud nahakasvajad (mul on keskmisest suurem risk haigestuda melanoomi), pildid eemaldatud tätoveeringutest (kunagi ei tea, mis tuuled aastate pärast puhuvad) ning mõtlesin erinevatele olukordadele, mis võiksid panna kahetsema tehtud tätoveeringut.

    Õnneks on mul olnud palju aega mõelda, kuna olen viimased 6,5 aastat olnud rase ja/või imetanud. Selle aja sees on nii mõnigi tuhin üle läinud ja täna kahetseksin mitut tätoveeringut, mis 5 aastat tagasi tundusid nii lahedad ideed. Ainult üks idee on püsima jäänud ja selle kavatsen teoks teha, kui pesamuna enam rinda ei saa. See tätoveering tuleb väike ja ilmselt valget värvi, silma ei torka, aga kannab minu jaoks oma tähendust.

    Muidu mulle meeldib vaadata küll ilusaid naisi ilusate värvikirevate tätoveeringutega, kes selle kenasti välja ka kannavad ja kelle stiiliga see sobib. Mina ei kannaks ja mingit stiilitunnetust mul ka ei ole. Seetõttu tulekski tätoveering sama vähenähtav nagu ma isegi olen. Hea idee – endale kuskile hall hiir ka tätoveerida. Lapsena ma arvasin, et olin eelmises elus hiir/rott ning pidasin aastaid lemmikloomadena rotte, kõige rohkem on neid korraga üle 20-ne olnud. 😀

    • Avatar
      Vasta Marilyn 26. märts 2014 at 18:26

      Edu tätoveerija otsingutel, kes on nõus sulle valge tätoveeringu tegema. Valge tint kulub ära, läheb värvist ära (nahaga ühte tooni) ja lõpuks jääb lihtsalt mittemidagiütlev heledam käkk alles.

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. märts 2014 at 15:09

    Hmmm kuigi sa ei ole 11. aastane, siis kõlas see postitus nagu sa oleksid 😀 But no big deal, ma eeldan, see on ärritatud olekust…
    Meanwhile, kõik siin räägivad nagu ma-ei-tea-mis, nahui ja ei koti iga teine sõna, vastik.

  • Avatar
    Vasta Jessika 26. märts 2014 at 14:51

    Järgmine kord kui tato teed, lase tähendus ka alla tatoveerida, nii lihtsam 😀 😀 😀
    ei aga tegelikult ma ei jõua ära oodata, millal ka selle asja ükskord ette võtan, mul pildi kujutlus juba 5 aastat peas, pole lihtsalt jõudnud 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 26. märts 2014 at 13:34

    Minul on viis tattood ja olen kolme aastase tütre ema. Seega tuleks mind tuleriidal põletada, kuna ma olen maailma kõige halvem inimene ja ema terves universumis.(seda viimast kusjuures kinnitas mulle mu elukaaslase õde) 😀
    Esimesed 2 sai tehtud 17 aastaselt, kodus põlveotsas nokitsedes isetehtud masinaga. Jalal on 3 kassikäpakest ja puusakondil oli mingisugune tähekeste sigri-migri. Tähekese jama lasin üle teha sest see jäi paranedes väga kole. Nüüd on selle asemel baby devil, täpselt samasugune nagu see siin lingil. http://www.tattoobite.com/wp-content/uploads/2013/11/baby-devil-tattoo-sample.jpg/
    Paar suve tagasi lasin paremale küljele kirjutada sellise lause- i can’t erase the things that i’ve done. Kiri jookseb küljepikkuselt ülevalt alla. See on ka ainuke tattoo millel mul on tähendus.
    Eelmine aasta lasin vasaku käe randmesiseküljele baby dragoni.

    Ja ilmselt käivad juba pikemat aega ka peast mõtted läbi uue jaoks. (A)
    Kuid enamus küsimusi on ka minu kõrvust läbi käinud. 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 26. märts 2014 at 12:51

    Kõige idiootsem vist ongi see, kui keegi hakkab noomima, et “Vaata, milline sa vanana oled!” Ma pole sellest kunagi aru saanud, miks ühte noort inimest peaks huvitama, milline ta 60 aasta pärast välja näeb. Ja üldse- kena ja puhas vanainimene saab olla ka siis, kui sul on paar kortsus tätoveeringut. 😀 ( Minumeelest ongi just vägev, siis on näha, et mutt pole nooruses neid ohkimisi, et “Mõtle oma pensipõlvele!”, kuulda võtnud. )
    Ja mustema huumori poole pealt- kui sa oled näiteks 90, ja keegi tuleb kobisema, et “Sa noorena ei mõelnud vist üldse, milline sa vanana välja nägema hakkad!”, siis saab öelda, et mõtlesid küll, kuna sinust saab kunagi, kui aeg sealmaal, ühe kena lambivarju teha. 😀
    Ja…mulle su linnuke meeldib!

  • Avatar
    Vasta Liisu 26. märts 2014 at 12:33

    Kuidas sa nüüd tööl kavatsed käima hakata?
    – Bussiga
    Väga hea 😀
    Aga väike märkus ka. Mallukas, palun tee vahet väljenditel “Terve elu” ja “Kogu elu”.
    Keep up the good work!

  • Avatar
    Vasta liisur 26. märts 2014 at 12:04

    ausalt, ma m6tlesin, et ei hakka kommenteerimagi, sest ma ei viitsi end n2rvi ajada… ise oman ka tattood ja ihalen uute j2rele… seega Mallukas, hea postitus. head vastused.
    ma ei tea, kuidas on linkide postitusega ja ma vabandan, kui seda teha ei tohiks aga just t2na hommikul sattusin sellise uudise otsa ja no see ema selles artiklis on USKUMATU!
    ma ei saa aru, miks arvatakse, et tattoo muudab inimese kelleksi teiseks… go figure!

    Mallu- kui link ei tohi kommentaaris olla, siis v6id maha v6tta, ma ei pahanda 🙂

    http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2012/aug/11/devastated-by-my-sons-tattoo?CMP=EMCNEWEML6619I2

  • Avatar
    Vasta Brigita 26. märts 2014 at 11:56

    Pean tunnistama, et olen ise ka paar korda küsinud mis teiste(ainult oma lähedaste) tätoveeringud tähendavad, aga seda ainult siis kui nad on ise öelnud et tähendusega või kui on eriline/võõrkeelne pilt/tekst. Lipsukeste või kassi pildiga oleks loll tähendust küsida 😀 Endal mul tätoveeringuid pole, aga samas teiste omad väga ilusad enamasti 🙂 käisin ka sõbranna kätt hoidmas, kui ta tegemas käis 🙂
    ps! Su tätokas tuleb lõpptulemusena väga ilus ma arvan, juba praegu kui lõpetamata, siis näha et tulemus tuleb ilus.

  • Avatar
    Vasta Ninel 26. märts 2014 at 11:54

    üks tüdruk küsis minult, mitu tätoveeringut sul siis on juba..vastasin 5. “aa…see on sul nagu mingi hobi juba või.. kui ma noorem olin, siis ma ka tahtsin endale igasuguseid tätoveeringuid ja neete. TÄNU JUMALALE mu ema mul neid siis teha ei lasknud.”

    selline läbi lillede viis öelda, et mu tätoveeringud ajavad oksele… why should i care ainult?
    mu tätoveeringud on mulle kallid ja inimesed, kes hakkavad neid maha tegema ei riski sellega, et ma oma pilte hakkaks kahetsema, vaid nad riskivad sellega, et ma ei taha hoopis nendega enam suhelda.

    • Avatar
      Vasta konkreete 26. märts 2014 at 23:32

      Noo ei tea, alati ei saa nii võtta. Ma ei ütleks, et Marianni tätoveeritud kass on kole, aga ma olen õnnelik, et ma endale sellistest kassidest tätokat turjale ei teinud, kui mul see kunagi ideeks oli. Mul tohhuijaa tätoveeritud tuttavaid, nad on ägedad nagu ka nende tätoveeringud, aga ise olen ikkagi õnnelik, et endale neid kasse ei teinud. Kõik inimesed ei ole tätokate tüüpi lihtsalt ja see ei tähenda, et kõik mittetätokate tüüpi inimesed tätoveerituid inimesi igal sammul kuidagi solvata püüavad. Pigem austan just julguse mõttes. Ehk ma lihtsalt teadvustan endale, et ma olen veits tuulelipp ja tüdinen asjadest kergesti. Tõenäoliselt tüdineks ka oma tätoveeringust ja ei tahaks käia ringi tätoveeringuga, millest ma tüdinenud olen. Keeleneediga oli lihtne. Tegin, seda ei näinud paljud inimesed, sest ma ei käinud keel suust väljas… 8 aastat hiljem sai kopp ette ja võtsin ära. Lihtne.

      ehk ainuke versioon tätoveeringutest, mis minule, rõhutan MINULE, koledad tunduvad on stiilis Puma/Nike/Playboy/misiganes firma logo kuskil naba kõrval … see näeb küll odav välja.

  • Avatar
    Vasta Pirje 26. märts 2014 at 11:48

    Tead.. mulle meeldib järjest rohkem su blogi. Mulle meeldib kui inimene on otsekohene, ilustamiseta. Kunagi armastasin räigelt sarkasmi ja ironiseerisin ikka päris paljudega. Kahjuks ei mõistnud kõik seda:D nŭŭd ikka aeg ajalt meeldib mulle konstruktiivset kriitikat jagada, kahjuks mõistetakse seegi hukka:D. Paljud inimesed tahavad kuulda üksnes kiidulaulu ja tihti ollakse arvamusel, et nad on jube targad. Ja kui mõned on molod, oma tobedate ja ebanormaalsete küsimuste või millega iganes, tahaks ka lihtsalt ausalt välja öelda, mida arvan. Alati ei julge. Mulle meeldib, et sa julged! 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 26. märts 2014 at 11:45

    Oehh, selle jutu peale tekkis vastupandamatu tung uue tätoveeringu järele 😀

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 26. märts 2014 at 11:40

    Minul on üks pisikene tätoveering vasakul käel- hiina hieroglüüfid täpsemalt. Minu jaoks on sellel väga suur tähendus ning suuremaid kindlasti ei soovi teha, seda eelkõige just kartuses, et äkki hiljem kahetsen. Seda, aga kui suured ja missuguseid tattoosi teised teevad, on mul tõsiselt kama kaks. Enamike omad mulle ei meeldi, kuid so what ? Ega kõigile inimestele meelejärgi olla ju ei saa. Isegi oma pisikese tattoga olen korduvalt kuulnud just seda lauset, et mõtle missugune see vanaduses välja näeb. Ma jumala eest tahaks neid inimesi 50-60 aasta pärast näha. Ning näha just seda, et nad on käinud miljonitel operatsioonidel, et olla ikka veatu ning ilma lotendava nahata ! Vanana ma olen ju täpselt samasugune , nagu kõik teised ainukese vahega, et minul on tätoveering ning sellel inisejal mitte. Praegu tõesti ei leidu eriti palju mammisid, kel oleks tätoveeringuid, kuid meie pensionieas on see ju põhimõtteliselt igal viiendal kindlasti. Ja üldse mis vahet sel on missugune ma vanana välja näen ? Kas tõesti enamik noori mõtleb nii dramaatiliselt selle peale, et nad 80-selt super head välja näeksid.

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 26. märts 2014 at 11:39

    Minul on üks pisikene tätoveering vasakul käel- hiina hieroglüüfid täpsemalt. Minu jaoks on sellel väga suur tähendus ning suuremaid kindlasti ei soovi teha, seda eelkõige just kartuses, et äkki hiljem kahetsen. Seda, aga kui suured ja missuguseid tattoosi teised teevad, on mul tõsiselt kama kaks. Enamike omad mulle ei meeldi, kuid so what ? Ega kõigile inimestele meelejärgi olla ju ei saa. Isegi oma pisikese tattoga olen korduvalt kuulnud just seda lauset, et mõtle missugune see vanaduses välja näeb. Ma jumala eest tahaks neid inimesi 50-60 aasta pärast näha. Ning näha just seda, et nad on käinud miljonitel operatsioonidel, et olla ikka veatu ning ilma lotendava nahata ! Vanana ma olen ju täpselt samasugune , nagu kõik teised ainukese vahega, et minul on tätoveering ning sellel inisejal mitte. Praegu tõesti ei leidu eriti palju mammisid, kel oleks tätoveeringuid, kuid meie pensionieas on see ju põhimõtteliselt igal viiendal kindlasti. Ja üldse mis vahet sel on missugune ma vanana välja näen ? Kas tõesti enamik noori mõtleb nii dramaatiliselt selle peale, et nad 80-selt super head välja näeksid.

  • Avatar
    Vasta K. 26. märts 2014 at 11:38

    Ma reaalselt südamest ja kõva häälega naersin. 😀

    Bussiga – parim vastus vist üldse. 😀
    Aga ei.. tegin ka omale tätoveeringu, kui 18 sain, sest tolleaaegne kutt kinkis võimaluse teha. Noh, olles terve elu loomadega kokku puutunud ( ma ei mõtle lehmi ja lambaid, vaid koeri ja kasse ), siis tegin neli käpajälge. Ja ikka leidub neid, kes küsivad, et need käpad on ju iluasjad, mida need Sulle ikka tähendavad 😀 WTF, kuidas see vähimalgi määral Sinu elukvaliteeti mõjutab, MIKS mina omale tätoveeringu tegin 😀

    Aga ei, väga tuttavad küsimused. 😀
    Ja valu on nüüd küll suhteline mõiste + oleneb kohast, kuhu teha.

    PS! Tahaks näha, kellel oleks RAHA, et neid tätoveeringuid teiste jaoks teha.

  • Avatar
    Vasta Sillerdis 26. märts 2014 at 11:31

    Parim postitus 😀
    ja no “bussiga” on ikka väga õige vastus!

  • Avatar
    Vasta tetter 26. märts 2014 at 11:19

    http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.funniestmemes.com/wp-content/uploads/Funniest_Memes_i-don-t-always-talk-to-non-tattooed-people_16346.jpeg&imgrefurl=http://www.funniestmemes.com/funniest-memes-i-dont-always-talk-to-non-tattooed-people/&h=601&w=400&tbnid=Z8f45gqvFZmBFM:&zoom=1&docid=E8bNPNQ_pCuv7M&ei=k5oyU9X3AaKK4wS2iICYCQ&tbm=isch

    Nägin täna seda pilti hommikul löustaraamatus ja nüüd kui seda postitust lugesin kihistasin endamisi pihku ja mötsin et see oleks kui rusikas silmaauku siia alla!:D kiidan inimesi kellel on tatoveeringud,ma ise olen liiga pussukas et endale üht teha,kuid viimased 4a kummitab mind üks idee ja kui ma ükspäev julgeks saan teen ära ka! Ja minu meelest on see üks ütlemata naljakas postitus,taaskord töestab kui vinged on Eesti inimesed!!:D

  • Avatar
    Vasta Kati 26. märts 2014 at 11:12

    Pigem siis juba koledad tatood naistel, kui idiootidest tuttavad ümber, kes sedasi arvavad :D.

  • Avatar
    Vasta Bird 26. märts 2014 at 11:09

    Tatoveeringud naistel on koledad! Eriti kui need on üle keha või mõne keha osa tehtud.

    • Avatar
      Vasta Kaija 26. märts 2014 at 14:59

      Mine häbene kuskil

    • Avatar
      Vasta mari 26. märts 2014 at 17:33

      Hahah, üle mille neid tätoveeringuid siis tegema peaks, kui mitte keha ja tema osade? 😀 😀

    • Avatar
      Vasta konkreete 26. märts 2014 at 23:19

      hoopis inimesed, kes arvavad, et nende arvamus ilust on üks ainus ja õige, on koledad.

  • Avatar
    Vasta kaju 26. märts 2014 at 10:53

    Lugesin seda kirjatükki ja olin kindel, et need on mingi depressiivse pubeka mõtted. Ma leian, et nendes küsimustes pole midagi lolli. Inimestel on huvitav, tekib dialoog. See ongi iseloomulik normaalsele ühiskonnale – tuntakse end vabalt ja soovitakse suhelda. Sul on parajalt mölakas üleolev suhtumine.

    • Avatar
      Vasta Kats 26. märts 2014 at 16:32

      Like 🙂

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 26. märts 2014 at 16:34

        🙂

  • Avatar
    Vasta Hob 26. märts 2014 at 10:52

    “Milline sa vanana välja näed?” Ma oleksin kunagi vastanud, et “Õnnelik”. Paraku ma ise seda ilmselt kunagi enam päriselt öelda ei saa (mitte tätoveeringu pärast), aga sul peaks põhjust küllaga olema.

    Kui inimene elab 50/60/70+ aastat nii, et elu lõpus on enda ja teiste välimuse kritiseerimine tähtsaim asi, siis vot see on ikka täiega valesti elatud elu.
    Pikka ja tervet elu! Naerukortsudega.

  • Avatar
    Vasta Mailiis 26. märts 2014 at 10:41

    No ausalt, see oli ikka ”vapsjee” hea postitus. Ma ei suuda lihtsalt aru saada nendest inimestest, kes kõikjal ja kõigi elu elavad, oles selles väga targad.
    Ma ikka siiamaani üritan mitte leida erilist kontakti inimestega, kes arvavad, et nad võivad minu elu korraldada, ma ei saa aru, maksad sa mu arveid, et sõna võtad vä?

    Sai kunagi endale üks sõrmus tehtud, mis mulle väga meeldis ja siiani meeldib, üle 5 aasta tagasi.
    Kui sõbranna pani karjuma, et ”Mina küll sinu asemel seda ei teeks, see on nii nõme ja bla bla bla.”
    Kui ma vastasin, et ”ega SINA seda ei kanna ja endal ei tee, siis mis see sinu asi on milline MINU sõrmus välja näeb.”
    Siis ma tegin jah ikka kõigerohkem haiget inimesele, kellel ei peaks olema sooja ega külmagi, mida mina ”kannan” ja neid näited ka minu tegevustest ja olemistest oleks veel ja veel, aga liiga pikaks läheks see kommentaar siin all 😀

    Igastahes ma üritan sellistest negatiivsetest energiaimejatest võimalikult kaugele hoida.
    Aga noh, kus sina siis saad, kui sul siin vabalt kommenteerida lastakse 😀

  • Avatar
    Vasta Sillu 26. märts 2014 at 10:40

    Kust otsast on see ilus, et su käsi on ära tätoveeritud?

    Teiseks. Imetamise lõpetasid seepärast, et nii kange tung oli endale tätoveeringut teha? Alles kirjutasid, kuidas te Saaremaal spaas käisite ja sa piimaloigus ujusid. St piima sul oli ja ei usugi juttu, et Marikene ei tahtnud, sa ise lihtsalt nii laisk. Suure suuga rääkisid, et sina annad rinda ja aastani ikka tahad anda. Vot siis. Mingi linnuke tähtsam kui oma lapsele täisväärtuslikku sööki anda? Eks sa ei viitsinud enam, sul ju vaja kogu aeg mingites x kohtades vaja lõbutsemas käia. See lihtsalt segas su elu, tunnista!

    Ja veelkord, tätoveeringud naise kehal on koledad. Meestele pole midagi halba öelda. 😉

    • Avatar
      Vasta Mailiis 26. märts 2014 at 10:46

      Sillu, vabandust, ega oleks Mallu enne teadnud, et sinu arvates on see kole, ta poleks ju KINDLASTI seda teinud.

      HALLOO INIMENE, saa aru, sinu arvamus ilust ei ole see maailma õigem, see ei koti ausalt kedagi, mida sina ilust arvad, iga inimene peab ilusaks hoopis midagi muud ja see ei ole vale, kui teine inimene sinu ilust aru ei saa.

      Nahhui sa lähed teisele ütlema, et see on kole. Kellegi meelest on see ilus. Ja nii see vaidlus lähekski lõpuni välja või :D?

      Ma ei saa aru, kui see on kole sinu arvates, noh las ta olla siis, hoia omaette enda koledat arvamust 🙂 See ei tee kedagi nüüd küll kuidagi targemaks, kas sinu meelest on ilus või ei.

    • Avatar
      Vasta Helina 26. märts 2014 at 11:40

      Sillu, kui inimene seda ei soovi, siis pole võimalik talle “mõistust pähe panna”, kui ka selline soov tekib. Ära raiska oma närve! 🙂

    • Avatar
      Vasta Karina 26. märts 2014 at 23:32

      Miks see Sinu pepukest torgib? Põnev ikka vaadata, kuidas eestlased üksteiste elusid üritavad elada. Ise oled kindlasti ka eriti perfektselt eeskujuliku eluga 🙂

      • Avatar
        Vasta Sipsu 27. märts 2014 at 00:37

        Get a life Sillu .

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. märts 2014 at 10:39

    16. aastasena mõtlesin, et ma olen üliäge ja peaksin endale keeleneedi panema. Kuna ma käisin sel ajal ka juba tööl, siis ei oleks see olnud probleemiks. Küll aga kasvasid mu isa silmad suureks kui ta seda kuulis! Mitte see-tõttu, et “issand jumal, mida Sa endaga teed!”, vaid ta oli solvunud, et ma teen endale keeleneedi tatoveeringu asemel. Seega mu issi pakkus välja diili, et keeleneet jääb ära ja selle asemel maksab tema kinni mu tatoveering. Pluss, tuleb veel ise kaasa ja annab nõusoleku (sellel ajal ei tohtinud alakad ilma vanema loata minna, ei tea kas see veel kehtib?).

    Mõeldud-tehtud. Pildiks valisin pisikese roniva konna ja asukohaks kaela (juuksepiirist natukene allpool). Rumal küsimus nagu “mida see tähendab?” kõlas/kõlab äärmiselt tihti. Olen samuti seda meelt, et kõikidel piltidel ei pea olema tähendust. Minu omal seda pole, kuid tihti inimesed ei rahuldu sellise vastusega ja kipuvad spekuleerima teemal…aga äkki…

  • Avatar
    Vasta merka 26. märts 2014 at 10:33

    Bussiga 😀

    Tegelt ka.. Ega sa ainuke inimene maamunal pole kellel tätoveeringud on ja kellel 70 aastasena tätoveering kehal on. 😀 Mõnel tunnelid kõrvades (välja venitatud), terve keha neete ja tätoveeringuid täis. Sa ikka ilgelt sitt ema, et enda keha julged kaunistada. Ausõna ma saaks aru, et siis oleks põhjust kobiseda kui sa Mari tätoveeriks või ta solaariumisse viiks. 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 26. märts 2014 at 10:33

    10 aastat selliseid küsimusi saanud. 😀 Järgmine kuu lähen unistusele ligemale, ja jälle ilmselt hakkavad küsimused tulema. Lõpuplaan siis terve parem pool täis joonistada. 😀
    Nüüdseks need küsimused ajavad naerma aind või vastan midagi kõva sarkasmiga.

  • Avatar
    Vasta Liis 26. märts 2014 at 10:33

    ehh…imekspandavalt paljud inimesed omavad mingit kiviaegset arusaama tatoveeringutest, et ainult vangide tava oli see jne..suht naljakas sesmõttes, et tatoveerimine on tegelikult nii laialt levinud juba. mul endal on vasakul käel üks tattoo, mis küll sümboliseerib minu armastust muusika vastu, aga samas olen ma selle poolt, et kui pilt ikka meeldib, siis miks mitte? plaan on terve vasak käsi täis tatoveerida…ka minult on küsitud, et issand kas see kortsudega kole välja ei näe…vastasin, et kortsud on nii või naa inetud ja tattoo on just lahe eriti vanas eas..

  • Avatar
    Vasta Kertu 26. märts 2014 at 10:31

    http://cdn.funnie.st/wp-content/uploads/2013/12/frabz-People-say-oh-what-will-you-do-when-youre-old-with-all-those-tat-4ffba7.jpg

    Aga jah, mul oli küll üks pisike pilt sõbra keldris tehtud. Siiamaani olen imekombel täitsa terve 😀

    • Avatar
      Vasta katu 26. märts 2014 at 14:04

      Ma lasin ka vanal klassivennal tatoka teha, ja olen ka elus veel. :)mul on peace märk käel, ka nii närvi ajab,kui inimesed käivad ja küsivad,miks se tatokas sul on?

      • Avatar
        Vasta tra 2. aprill 2014 at 15:53

        sa oled imbetsill

  • Avatar
    Vasta Edith 26. märts 2014 at 10:26

    Ilmselgelt on inimesed kadedad, et nad ei ole sama ägedad 😀

    Ma tegelen maalimisega ja ma üldiselt maalin paljaid naisi.. isegi nende kohta küsitakse, et mida tähendab. Ma lihtsalt teen ilusaid värvilisi pilte ja olen mega rahul 😀 kõik ei pea tõesti midagi tähendama.
    meeldib ja teen.. ja ongi kõik 😀

  • Avatar
    Vasta Kata 26. märts 2014 at 10:21

    Lisaks neile kõigile küsimustele on veel üks: mis siis saab, kui oma tätoveeringutest ära tüdined? Seda küsis kord üks noor poemüüja. Ütlesin talle, et mis seal ikka, elan siis oma sittade valikutega. Tagantjärele tark, nagu ma olen, mõtlesin hiljem, et oleks võinud öelda, et ju lõikan käed maha. A mis see sinu perset üldse torgib, mis ma siis teen?

  • Avatar
    Vasta Kati 26. märts 2014 at 10:20

    Oojjaaaa.. Mul on seljal, puusa äärel hiina hieroglüüfid, mis tiinekaeas veel lasin ning keset seda nn litsikohta on kass. Kunagi siis üks tuttav ütles, et need kaks ei sobi kokku, et kass peaks kõrgemal vms olema 😀 WTF?? 😀

    Okei, ma saan aru, kui küsitakse võõrkeelsete asjade tähendust (mul on käel ladina keelne lause), aga need piltide tähendused? Mulle meeldivad kassid! End of Story 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 26. märts 2014 at 10:19

    Selle halva ema küsimuse kohta , tekib tunne nagu sa oleks Marile tatoka teinud , mitte endale 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 26. märts 2014 at 10:13

    need liikuvad pildid 5+ 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 26. märts 2014 at 10:13

    Oman ka kolme tatoveeringut- kaks käepeal ning üks jalal. Vaid ühel neist puudub diip tähendus, pilt lihtsalt meeldis ja kõik. Nüüd teen juba kavandit järgmisele tattoole millel pole jälle diipi tähendust- no lihtsalt meeldib!

    Peamine küsimus mida küsitakse ongi et mis tähendab; kus tegin; oli valus vä. NING muidugi see- ükski kõrgemal ametikohal inimene ei oma tattoveeringut, intelligentsel inimesel pole neid! Kuidas ma küll kuskile tööle saan, mind ei võta keegi tõsiselt…

    Really?! Aga miks ma peaks üldse tahtma minna selliste inimeste juurde töötama kui nad nii kitsarinnalised ja täisrumalad on? Võtta inimest ja teda kategoriseerida vangi slash rumala inimese alla on vaid ebaintelligentse inimese tunnus.

    • Avatar
      Vasta Kati 26. märts 2014 at 10:23

      Paraku on see tööle saamise asi vaid eestlaste teema. Üldse kõiksugu tatoveeringutesse puutuvad suhtumised. Soomes on piltilusad naised, kes on firmajuhid vms ka tatoodega. Keegi ei vaata imelikult. Mitmekesisus küllastab ju! 🙂

      • Avatar
        Vasta Kata 26. märts 2014 at 11:44

        http://www.ohtuleht.ee/513210/tatoveeritud-klienditeenindaja-tatoveeritud-politseinik-tekitab-usaldust-ja-kaitstustunnet-

        Õnneks läheb tööteema puhul ka asi paremuse poole ja kõik ei arva, et tätoveeritud õpetaja või politseinik kohe mingi rets on.

      • Avatar
        Vasta Kris 26. märts 2014 at 21:59

        No ei ole ainult eestlaste teema. Konservatiivses USA-s on kah paraku tätoveerituna töö leidmine veits keeruline.

        • Avatar
          Vasta tuut 28. märts 2014 at 20:56

          Mulle pandi pika varrukaga triiksärk selga ja elu läks edasi. Töötan ka alal, kus peab esinduslik välja nägema. Hiljem tuli välja, et mu oma boss kannab sellepärast samamoodi triiksärki 😀

    • Avatar
      Vasta Monika 27. märts 2014 at 17:45

      No halloo…. mis küsimus see üldse on, et milline sa vanast peast välja hakkad nägema. Kui mu elustiil on rock’n’roll ja tätoveeringud siis vaevalt ma kuuekümneselt endale halli villase seeliku selga tõmban ja julmaks memmeks hakkan ja samas kui ma seda ka teen siis WHO GIVES A F***?? Kas teie olete muidu täheldanud, et paljud 60-80 aastased käivad poolpaljalt mööda linna ringi, et näidata mis neil keha peale on tehtud???…. vaevalt.
      Mul ka ema hirmsasti muretseb minu olematu prestiiši pärast… milleks? Ma käin tööl ja teen mida tahan… ma ju ei lähe kellelegi ise salaja tatoosid tegema… Kas ei ole nagu see teema, et kui saad täisealiseks siis oled enda peremees ja ka oma naha peremees?
      Kellele ei meeldi see ärgu vaadaku ja uurigu ja olgu üldse omaette!!!

      PS! Meeldiv lugemine 😀

  • Avatar
    Vasta Liana 26. märts 2014 at 10:11

    Seitsmenda küsimuse vastus oli parim, päästis mu päeva! 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Rm 26. märts 2014 at 10:07

    Minul näiteks on kõik tatoveeringud tähendusega aga ainult mina mõistan neid. Kui keegi küsis alguses, et “oh mis tagamõte siis on kah” siis ma alguses rääkisin ise ka üliärevalt ja nüüd aastaid hiljem ma ei teagi mida vastata, kas rääkida pikk jutt mida see siis minu jaoks tähendab või öelda, et mingit tähendust polegi which means, et ma pean seletama, et MIKS JA KUIDAS ma sain ilma tähenduseta tatoveeringu teha. People these days ma ütlen..

  • Avatar
    Vasta Meeri 26. märts 2014 at 09:56

    hahahaha, tean, mida sa tunned! Peale esimese tätoveeringu tegemist tuli neid küsimusi koguaeg. Siis oleks tahtnud pidevalt mõnega tooliga näkku anda, et äkki ei oleks nii kitsarinnaline. Nüüd kui kolmanda tätoveeringu valmis sain, siis tuli ka üks ajuhiiglane ja küsis, et kuidas sa oma lastele kavatsed seletada, et tätoveerimine on vangide traditsioon ja et sina, kui nende ema ei olegi vang, aga tätoveerid end ikka?!
    Nagu.. Mis mõttes????? Kas saab olla veel idiootsemat küsimust..
    http://www.rottenecards.com/ecards/rottenecard_904210022_yq4vkk6n34.png

  • Avatar
    Vasta Minni 26. märts 2014 at 09:53

    5+ vastuste eest 🙂 Sa meeldid mulle iga päevaga aina rohkem!
    Jätka samas vaimus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 26. märts 2014 at 09:53

    Ma vihkan ka seda küsimust, et mis selle tähendus on? Ma tegin endale kuklale tiigri. Ei, ma ei käi neid kallistamas loomaaias ja ma ka ei oma ühtegi, ka pole ma tiigri aastal sündinud. Mulle lihtsalt meeldis see pilt väga. Minu arvamus on, et see kaunistab keha. Call me stupid, aga mulle meeldivad ka mehed, kellel on palju tattoosi. Asi on maitses. Ja veel seda, et kui mu vanaemal oleks tatood, siis oleks ma küll uhke, et milline vinge naine ta omal ajal oli.

  • Avatar
    Vasta k 26. märts 2014 at 09:53

    “so you say tattoos look ugly when im old? Tell me more about how beautiful you’ll be in 60 years”

  • Avatar
    Vasta Triinu 26. märts 2014 at 09:51

    Polegi diipi stoorit? Misasja? Teistele tegid tatoveeringu? Misasja?

  • Avatar
    Vasta Annu 26. märts 2014 at 09:51

    Miks sa viimasel ajal nii kuri oled ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 26. märts 2014 at 09:56

      Ment oled või?

      • Avatar
        Vasta Annu 26. märts 2014 at 10:54

        vana nali see ment..

        • Avatar
          Vasta T 26. märts 2014 at 14:25

          Joke police is here.

  • Avatar
    Vasta Anett 26. märts 2014 at 09:50

    Hahha, no liiga heaa 😀 pole kunagi sellest aru saanud, et miks tätoveeringul mingi tähendus üldse olema peab.

  • Avatar
    Vasta Carolin 26. märts 2014 at 09:48

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, mul on terve vasak käsi täis, jala peal peaaegu elusuurune puu pilt ja kõhu peal mingi sigri migri mille ma lasin tiinekana teha.. OMG ja kui küsitakse milline ma vanana välja näen siis hea vastus selleks on see, et ega SA ISE KA VANANA JUST KAUNIS EI OLE, üks tatoveering ees või taga. 😀

    Aga jumala eest, tööl ma ei käi (nii palju kui ma olen kokku puutunud igast vestlustega ja nii edasi ei ole kellelgi olnud probleemi minu tatoveeringutega. Esiteks ei ole mul otsaees mingit natsi märki ja kui triinsärk selga panna pole midagi näha, jeesh), lapsi saada no ei, sest mul on 9 tatoveeringut, ma arvan, et ma peaks põrgus põlema.