Uncategorized

võidab see, kellel on surres rohkem asju

22. aprill 2014

Ilmselgelt võidab selle võistluse ei keegi muu kui Marjooškin, sest just tema on täna saanud nii palju asju, et mul hakkab silmadest…asju voolama. Milline kaunis lause…aga igatahes.

Esiteks saime kingituse PapaOpa poelt, kes saatis Marile metallofoni ja kõristilaadse asja. Mari kiidab igati heaks, kuigi ta veel õigeid kohti lüüa ei oska, siis marakaga (milline hurmav sõna) oskab ta vehkida küll. (Muuseas, hoidke oma piipu ja prille, sest PapaOpa korraldab varsti ka Malluka blogis auhinnamängu. Mida teie kingiks saada tahaksite?)

ee-1024x384-6456387

Astusime läbi ka Mimi Babyst, kus Mari ootas võrratu kevad/sügis jope ja dressid. Kallis Mimi Baby, palun tehke mulle ka sellised dressipüksid, ma anun teid! Ma pole neid veel Marile selga saanud, aga kohe kui ma ta ära klanin, panen õiged pildid kah.

mimibaby1-1024x1024-1462988Jope on küll 68 suurus, aga varrukad on pikad ja loodetavasti saan veel sügiselgi Marile selle jope selga tõmmata. Ka seljaosa on mõnusalt pikem. Mul on hea meel, et mu meeleheitlikud k/s jope otsingud just Mimi Babys lõppesid.

Lõpetuseks sattusin ma lõpuks Laste Kirbukale, millest naabrinaine juba pikalt jahunud on. Süsteem on seal lihtne – 10€ eest kuus saab rentida boksi, paned hinnad peale ja lõpuks lähed kasseerid raha sisse ja tood ülejäänud asjad koju tagasi. Lihtne. Mina kahmasin sealt Marile ikka igavese hunniku asju kokku.

kirbukas-582x1024-6345228 kombe-1024x341-6384859

20140422_181716-1024x576-9784574Ei saaks öelda, et mina sootuks ilma jäin. Esiteks sain ma ühelt toredalt lugejalt banaanilõhnalise küünla ja kehakoorija. See viimane on muidugi vajalik, sest ma ajan nahka nigu uss. Aga see küünal….Apua, ma pole kunagi nii hea lõhnaga küünalt omanud. Ei, isegi Joik’ile teeb silmad ette. Ma arvasin küll, et see banaan võib väheke lääge vms olla, aga oh ei. See lõhnab nagu tätoveeringuga näts ja lapsepõlv. Koorija ka! Aga kes endale ka soovib, siis tsekkige Carmeni nokitsuste Facebooki lehte.

carmeninokitsused-1024x582-4652304Ka Meon otsustas, et ma olen hea laps olnud ja saatis mulle hunniku asju näonaha paremaks muutmiseks. Või otsustasid nad hoopis, et mul on kohutav näonahk? Kes teab. Igatahes sain mina tavaari, mida ma juba natukene proovinud ka olen. See munakujuline asi teeb naha väga pehmeks, nii palju oskan praegu öelda. Õunakreem lõhnab õunaselt (kindlasti shokk) peitekreem teeb oma tööd tublisti, aga maski ja lauvärvi pole ma veel proovinud.
meon-582x1024-9383841

Ontic Mineralsiga olen mina tuttav juba iidamast-aadamast. Täitsa ausalt, sest ma arvan, et mina olin üks esimestest, kes armsa Nadyaga loo tegi. Nüüd saatis ta mulle kingituse ja ma ei saaks rõõmsam olla. Juba meie inteka tegemise ajal kinkis ta mulle Ontic mineralsi puudri “Latte for two” ja see oli mu ustav kaaslane pea AASTA, enne kui ta otsa sai. Nüüd saingi uue, jess! Lisaks veel kahte sorti riisipuudrit, mida ma juba ammu proovida olen soovinud. (Ühe riisi kinnituspuudri “Mystery of Venuse” annan ma mõnele toredale lugejale. Kui sina leiad, et just SUL seda vaja on, siis kirjuta mulle. Kes mulle selle vajalikkuse kõige kenamini ära põhjendab, see saab selle täitsa niisama omale – selle sai omale Konkreete, sest ta oli esimene, kes põhjendades küsis ja noh, ta kommenteerib kogu aeg nii usinalt mu blogi, et patt oleks ta usinust märkamata jätta!)

Lauvärvidega on selline nali, et ma ei oska neid eriti kasutada, paar jätan endale mökerdamiseks, ülejäänud saadan Jaanikale, sest tema oskab a)meikida, b)lauvärve kasutada, c)ilusaid pilte teha, kus ta meigitud on d) nii mõnus olla, et temaga on lausa rõõm kama sheerida.
ntic-1024x529-7305569

Okei, nüüd ma polegi kindel, et kumb meist siis rohkem asju sai, kas mina või Mari 😀 Ah, nagu ema, nõnda ka tütar!

Nüüd ma ei oska vist nimetada enam ühtegi asja, mida mul VAJA oleks. Hakkasin kirjutama, et tahaks Rimist seda head lahtist kalja, aga just sellega astus Kardoke just uksest sisse.

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jaana 22. aprill 2014 at 21:43

    Te olete Mariga ikka nii toredad!
    PS! Pole ammu sinu videoblogisid näinud 😉

  • Avatar
    Vasta Eneli 22. aprill 2014 at 21:08

    Mari näeb niiii armas välja! Ja tõesti oled talle kihvte asju skoorinud, eriti meeldib see roosakas-lillakas kombe (pildil paremal :))

  • Avatar
    Vasta Keiti 22. aprill 2014 at 20:56

    Kuna loosiõnn pole siiani naeratanud, siis loodan sinu peale Mallu 🙂
    Aga miski ei tee mind õnnelikumaks, kui ootan pakike postiautomaadis 🙂 Palun mulle see 😉

  • Avatar
    Vasta SV 22. aprill 2014 at 20:16

    Lahtist kalja???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. aprill 2014 at 20:17

      Mhm, mingi selline koht on nagu “õllekraan” ja seal on 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin A 22. aprill 2014 at 19:16

    Huh! Lastele mitte midagi vahvat ja fancyt osta on alati raske! Poisil on mul kapp riideid täis, ja mõnda ei suua selgagi panna, kui juba väike. Tüdrukul avatsasin, et pool aastat tagasi ostetud kleit oli juba üsna mini… Varsti lähebki müüki ainulaadne mantel, jakk ja mütsike 🙂 Seda õnneks sai ikka kanda ka.
    Ja nii palju on neid asju, mida tahaks endalegi, kui lastele osta, kui ainult tehtaks.. 🙂

    Carmeni FB lehele lähen ka kohe uurima. Ma jumaldan küünlaid! Oleks mees samal arvamusel 😀 Aga ta ongi vähe kodus, seega..
    Puudriga aga on selline värk, et ma pole veel seda puudrit katsuda saanud, nuusutamisest rääkimatagi! Uued ja head asjad on minu meigikotti alati oodatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristina 22. aprill 2014 at 18:43

    Oooo riisipuuder.
    Asju ongi ju vahva saada. Vahelduseks mukiks end mehe jaoks üles kah.

    Mina enam ei suudagi üheski poest/kirbukast lahkuda nii, et lapsele midagi ei osta. Isegi selveris jäâb paar sukkpükse ikka ostukorvi. Niii vahvaid asju on lastele.

  • Avatar
    Vasta Eliko 22. aprill 2014 at 18:33

    Miks mina peaksin selle omale saama? No võiks ju? Tegelikult oleksin õnnelik, kui saaksin kvaliteetse tootega oma näkku jumet anda. Ma meigin end vähe, kuid puudriga saab punnid ära peita.

  • Avatar
    Vasta Mannu 22. aprill 2014 at 18:32

    Kuna mul puuder hakkab kohe-kohe otsa saama ja tegelikult polegi ma veel endale seda “õiget” leidnud ja kalleid pole raatsinud osta, siis oleks tore just midagi uut ja huvitavat proovida. Ja kuna kohe on sünnipäev ka, siis oleks täitsa tore kingitus. 😉

  • Avatar
    Vasta Pätu 22. aprill 2014 at 18:31

    Vaikselt hakkab nagu vaja minema sellist puudri moodi asjandust.
    Esiteks selle pärast, et elus pole veel päris oma puudrit olnud ja teiseks selle pärast, et koolilõpu piltidel tahaks ikka maheda ja pehme näoga olla, mitte keset juunikuumust läikida 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin Paabo 22. aprill 2014 at 18:26

    Mul nii väga oleks seda puudirt vaja sest mul on hetkel mingu Oriflame nökats ja seegi saab kohe otsa. Ja kohe varsti vaja peole ka minna.

  • Avatar
    Vasta konkreete 22. aprill 2014 at 18:25

    mul on selliseid asju alati raske põhjendada, sest niisama küsimine tundub kuidagi… no lihtsalt on raske. Isegi emalt ei taha raha küsida… aga kuna ma emalt ei taha raha küsida ja mul on kõik asjad otsas, siis sooviksin seda toredat puudrit endale küll. a et miks ma emalt raha pean küsima? sest ma olen tudeng, kes kooli kõrvalt tööl ei jõua käia… kui jõuaks, siis ei jõuaks ma enam kooli, niipalju tean ma ennast küll 😀

    • Avatar
      Vasta konkreete 22. aprill 2014 at 21:52

      wuhuu, tänks Mariann!