Uncategorized

milline kommentaator oled sina?

1. mai 2014

Ükskõik, mis teemal ma ka ei kirjutaks, võin öelda, et kommentaatoreid on laias laastus viit erinevat tüüpi. Muidugi on ka neid, kes ühtegi nendesse gruppi ei kuulu, aga noh, siin on need meeldejäävaimad.

 • MINA ENAM SU BLOGI EI LOE! Iga “intrigeerivama” teemaga leidub mõni, kes peab vajalikuks mulle teatada, et just nüüd, just SELLE postitusega olen ma ületanud mingisuguse piiri, mida ma eelnevalt ületada suutnud ei olnud. Sest just SEE postitus veenis kommentaatorit mulle kirjutama, et tema enam seda sitta ei loe. Enne on ta muidugi ustav lugeja olnud, aga never again! NEVER! Mulle meeldib, et nad arvavad, et mind tõepoolest huvitab, kas mõni homofoobist idioot mu blogi edasi loeb.
  tumblr_lsbhyc7xid1qgzs94-3364506
 • “Omg, sul on totaalselt õigus, Mallukas! Ma mõtlen ise asju alati täpselt sama moodi nagu sina ja nii tore on näha, et keegi teine ka nii arvab/julgeb öelda/mõtleb!”. Need on muidugi minu lemmikud kommentaatorid 😀
  3429-1-9369165
 • “Mallu, sa oled loll, kole, paks, mõttetu ja kirjaoskamatu, palun ära enam blogi!” Aaa, et kohe nii? Okei, kui sa tõesti nii kenasti palud, siis ma kindlasti enam ei blogi.
  wpid-giphy-8918311
 • Nõuandjad. Need on inimesed, kellel on alati teemast midagigi kaasa rääkida, kõike nad on juba kogenud ja kõike nad teavad. Iga olukord elus on neil tehtud ja nähtud. Nende vastu ei ole mul loomulikult mitte midagi. Igasugused kaasarääkimised ja nõu andmised on minu blogis alati teretulnud.
 • “Ma olen sinus pettunud, sa tundusid vanasti nii normaalne!”.
  4180784-8073804
 • “Kuule, kust sa selle pluusi ostsid/kingad soetasid/sellise huulepulga said jne?”. Olenemata sellest, et ma olen seda just postituses maininud JA linkinud. Ikka tuleb üle küsima tulla. Sest see inff on palju parem, kui seda postitusest välja lugeda.

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Paprikas 4. mai 2014 at 02:33

  Vahest on tõesti huvitavad teemad ja arukalt kirjutatud, aga siis äkitselt minnakse full retard mode ja hakatakse midagi/kedagi maha tegema ja üritatakse visata sekka mingit nalja, et nagu ennast paremini tunda nüüd. Tahaks rohkem arukamat juttu ja paremat huumorit.

 • Avatar
  Vasta Triin L 3. mai 2014 at 20:40

  Ma kommenteerin väga vähe. Pigem lihtsalt loen. Aga tuleb tunnistada, et ma mõtlen üpris samamoodi nagu sina.

 • Avatar
  Vasta jaanika 1. mai 2014 at 19:42

  Minu arust käib siin kommentaariumis üks läila takkakiitmine ainult. Mul on head lugejad, keegi ei kommenteeri midagi

 • Avatar
  Vasta ilona 1. mai 2014 at 18:46

  Nii palju kui mina olen sinu blogi komme lugenud on neid tüüpe vähemalt viis veel näiteks nagu mina-targutaja 😀

 • Avatar
  Vasta Jennifer 1. mai 2014 at 18:36

  Kas kuulutad välja ka laovärvi võitja? 🙂

  • Avatar
   Vasta Triinu 1. mai 2014 at 18:46

   Ma ei teadnudki, et Mariann ka remondiks vajalikku kraami juba loosib või pead Sa silmas siiski lauvärvi mitte laovärvi? (:

   • Avatar
    Vasta naljanabani 1. mai 2014 at 19:15

    😀

 • Avatar
  Vasta Triinu 1. mai 2014 at 18:31

  Aga lastekaitsetöötaja stiilis kommentaatorid? Need, kellel Marist kahju ning kelle arvates Sa maaailma halvim ema oled ning enda lapsele pidevalt häbi teed.. 😀

  • Avatar
   Vasta Sigrid 1. mai 2014 at 18:33

   Pead Carmenit silmas või? 😀

  • Avatar
   Vasta Gerly 1. mai 2014 at 18:41

   Siia tahaks like panna 😀

 • Avatar
  Vasta MerilinA 1. mai 2014 at 18:19

  Tahaks täitsa teada kuhu ma kuulun. 😀 Parooli tahaks ka.. 😉