Lasteasjad

Nöpy sulgeb uksed :(

5. mai 2014

Mina olen kurb, sest üks armas poeke paneb uksed kinni. Need, kes tahavad kvalitseetseid asju võileivahinnaga saada, peaksid rõõmustama. Ma olen enne ka paar korda seda poodi maininud ja alati tulid kõik kaeblema, et ilusad asjad jah, aga kallid teised. Nüüd on hinnad ikka väga-väga maas, seda kõike kuni 1. juunini, mil pood oma uksed sulgeb. Soovitan kõigil nende kodulehele kiigata, eriti pisemate beebide emadel. Mari on kohe juba 74 suurus ja seda seal enam eriti ei ole, aga 58-68 on täitsa esindatud.

Maril on olemas nii lehmakombe kui kitsebody ja need on mõlemad ilusad värvilised, kvaliteetsed ja ilusad. Kitsebody saab veel selga ajada, lehma oma on kahjuks lootusetult väike. Igatahes on ka mõlemad need täiega alla hinnatud! Lehma oma oli nt 24.95 ja nüüd vaid 8.73€.

rrrr-5414443

 

Siin teile mõned näited, kui palju on hinnad langenud. Ja ega seal ainult tüdrukute asju pole. Ilusad ja kirevaid asju leidub ka poistele 🙂

Minge kindlasti enne 1. juunit kiikama!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelin 7. mai 2014 at 20:14

    Poe sulgemisest on tõesti kahju. Aga aitäh, Mallukas, et sa märku andsid. Sain toreda pärastlõuna shopates veeta:)