Uncategorized

uued tuuled

12. mai 2014

Kui ikka kiire on, siis mida muud teha, kui võtta käsile uusi asju ja kohustusi. Kuigi kohe-kohe pean hakkama jebima oma raamatukaanega ja esitlusega, otsustasime me siiski võimalikult kiiresti Männikule kolida. Natukene otsimist ja leidsimegi toreda töömehe, kes eile juba pihta hakkas ja ühe seina maha lõhkus.

Teisele korrusele saab siis meile tulema üks suur tuba (piklik ja nurga all, sest tegelikult ehitame kaks tuba kokku). Ühest poolest tuleb minu ja Kardo osa, teine jääb Marikese toaks. Nii tore – ma olen ammu tahtnud Mari tuba disainida ja kujundada!

Teise asja saan veel, mida ammu ihaldanud olen – oma garderoobi! Mul on selle jaoks ka nii palju ideid ja ma usun, et mu kleidid hakkavad õnnest nutma, kui endale oma “toa” saavad.

Muidugi on sadu küsimusi. Mis värvi esiku värvime? Aga meie toa? Või Mari toa? Millise lambid, millised põrandad, millised aknad, millised vaibad? Ma kujutan ette, et kõige selle mõtlemine saab tore olema. Paari nädalaga saab igatahes remont valmis. Enne peame aga sebima endale pangalaenu, sest ega me ju ainult teist korrust korda ei taha korda saada, katus, alumine korrus ja fassaad vaja ka ära teha.

Niiet ma saangi lõpuks “maale”. Mis siis, et siinsamas Tallinnas, aga ma juba ostsin eile endale hunniku maitsetaimi, mida aeda istutada. Loodame siis, et Milvi nendega üksnull ei tee.

Milvist rääkides – oi, ta on armas. Muudkui pressib ennast külje alla, viskab selili ja tahab, et teda nüüd sügataks. Hoidku jumal selle eest, kui mul peaks süüa käes olema. Siis on see siga valmis mulle näkku ka ronima oma peenikeste, teravate sõrgadega ja muudkui korrutab: “röhh-röhh-RÖHH!”. See kõlab nagu ta nohhitaks: “noh?noh?noh?NOH?!”. Kui ta näeb, et ma ei kavatse talle süüa anda, siis ta loomulikult naksab mind. Milline häbematus minu poolt, MITTE seale süüa anda, onju.

Homme lähen proovin Milviga õue ka minna, ma pean talle enne parajad traksid ostma. Need, mis ma talle soetasin, on siiski veidikene liiga suured. Loodame ainult, et ta karjuma ei hakka. Tule jumal appi, kui kõvasti sead karjuvad…

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Pisi 12. mai 2014 at 15:41

  Võimalus on ju panna lükatavad seinad, uksed.

 • Avatar
  Vasta J. 12. mai 2014 at 13:38

  Kas ülesse siis tuleb üks suur avatud ruum? Et üks nurk/pool siis teile ja teine pool Marile? Või tulevad ülesse ka eraldi toad? Sa just kui kirjutad avatud ruum…siis aga Mari toa disainimisest 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 12. mai 2014 at 14:05

   See tuleb avatud ruumina, aga nad on nn nurga taga 😀

   • Avatar
    Vasta J. 12. mai 2014 at 14:12

    Igatahes tahaks juba pilte näha! Igasugused sisekujunduse “asjad” meeldivad väga!

   • Avatar
    Vasta J. 12. mai 2014 at 14:17

    Ma ise ei ole väga avatud ruumide armastaja. Jaaa köök ja elutuba avatuna…why not! Aga magamistoad võiksid ikka olla kuidagi privaatsemad (eriti ei saa aru kuidas ala 5aastased lapsed on ema-isaga ühes magamistoas või avatud ruumis?! Oh uksed on nii toredad 😀 ). Aga sellist nurkadega lahendust tahaks tõesti juba näha! 🙂

 • Avatar
  Vasta Jaanika 12. mai 2014 at 12:43

  Vaata et sa meile siis usinasti pilte teed ja hiljem ka Mari tuba näitad 🙂
  Milvi on supper nimi põssale 😛

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 12. mai 2014 at 12:44

   Muidugi teen! Ma kahjuks “enne” fotosid sellest peldikust teha ei taibanud 😀

 • Avatar
  Vasta Merje 12. mai 2014 at 09:01

  Mu noorem tütar tahtis ka endale notsut, lubas teda šokolaadiga toita ja oma voodisse magama panna 😀 Äkki peaks koera asemel sea võttu kaaluma…
  Milvi on seale täitsa sobilik nimi!

 • Avatar
  Vasta Päti 12. mai 2014 at 09:00

  Hei hei!
  Kas te kolite ema juurde elama, või oot kas männikul oli hoopis kardo pere?
  Vabandan et nuusin, ma ise ei suutnud enam meelde tuletada.
  Palju õnne uue pereliikme puhul kaa ja uue kodu puhul, nii kaunis kandis kaa 😉

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 12. mai 2014 at 09:22

   Männikul on jah Kardo ema 🙂