Kingiloos

kassisõbra kingiloos

17. juuni 2014

Kuna ammu pole siin midagi kassidele kingitud, siis tuleb seda viga parandada. Seega annan ära ühe mõnusa kassipesa ja laheda LuLu kassiliivakasti, mille saad siis ära visata, kui kassid selle täis pissinud on.

kastike-jpg-9470106

See armas kastike on selliselt kodumaiselt firmalt nagu Catsleeper. Need on papist tehtud, sest te ju kõik teate, et kassid armastavad pappkarpe – nende sees vedeleda ja neid kraapida. Minu kassid igatahes armastavad oma kastikest ja kraabivad seda hoolega. Pehmeid värvilisi sisusid saab vahetada ja osta endale sobivat värvi. lulu-3841316Lulu kassiliivakastid on ka samuti Eestmaine kraam ja lisaks hästi mugav. Kui ei viitsi aina kassikasti pesta, siis on selline variant eriti mugav!

Igatahes, need mõlemad asjad saavad ühe toreda kiisusõbra omaks. Selle jaoks tasub mulle kirjutada kommentaariks oma kassi/kasside lemmiktegevuse. Lisaks hakka võimalusel Facebookis Catsleeperi ja LuLu liivakastide sõbraks.

Loos lõppeb järgmine teisipäev ja võitja kuulutan välja Malluka Facebooki lehel.

kurg-2570712

Loe ka neid postitusi!

169 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta britta 24. juuni 2014 at 13:52

    Minu kassile meeldib hommikuti kõvahäälselt kõigile teada anda, et ta läheb nüüd magama. Veel meeldib tallest õues jalutamas käia ja siis puu otsa ronida. Tegelikult on tal lemmiktegevusi palju, aga ma ei jõua neid kõiki kirja panna:D.

  • Avatar
    Vasta Ave 23. juuni 2014 at 19:12

    Meie Loora lemmiktegevus on Alari süles aelemine/lösutamine/mõnulemine/peaga puksimine/ pöörane nurrumine.. Mul on terve elu kodus kassid olnud ja ma “töötlesin” 2 aastat Alarit kassi teraapilisest mõjust jms.. ja lõpuks ta oli nõus (vingus näoga muidugi). Ja kui see kiisu meile paar kuud tagasi tuli, siis teisest päevast (olgugi et mina käisin eelnevalt Looraga Kasside Turvakodus “pimekohtingul”, teda paitamas ja nunnutamas ja temaga tutvumas) elab ta vaid Alari jaoks 😀 :D. Kiisu jookseb talle järgi ja njäub kurvalt kui ta uksest välja läheb ja on võimeline kasvõi hüppama ennem diivanile – ja just sinna kuhu peremees istub.. Nii et mina olen söögitädi ja peldiku koristaja – lemmiktegevus on aga Alar 😀

  • Avatar
    Vasta O.D. 20. juuni 2014 at 22:59

    Sa ei kujuta ette, kui väga ma ootasin kiisudele loosi!
    Me teeme kiisuga kõike lemmiktegevusi koos. Kui ma tööl olen, siis kass teeb oma tööd-magab oma kasside-iluund. Ja üleüldse meile meeldib kõige rohkem magamine. Kass on alati mul kaisus või padja kõrval. Ja muidugi meeldib meile toit. Kass Muska armastab oma konserve ja snäkke. Muska on ka väga tubli ja usin küünteteritaja. Sellepärast olekski meil väga vaja sellist kraabitavat maja. Olen juba ammu vaadanud ja unistanud nendest Catsleeper’i pesadest. Hoiame pöialt Muskale!
    🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 20. juuni 2014 at 21:30

    Minu kiisu lemmiktegevus on ilmselt mööda seinu jooksmine, nii usutav kui see ka pole, ehk kunagi püüan videole. Teiseks lemmiktegevuseks on kaisulooma siili nätsutamine, närimine, lutsimine, tema peal sõtkumine jms alates sellest ajast kui ta endale varjupaigast kassipojana võtsin, tal pole kunagi ema olnud ning ilmselt sai siilist temale üks lähedane sell.

  • Avatar
    Vasta Janeli 20. juuni 2014 at 16:35

    Ma olen oma vanuritega juba 13 aastat koos elanud, nii et neid lemmiktegevusi on olnud neil ilmatu palju, eaga kaasa käivad. Nüüd aga, raugaeas, on uued lemmikud neil tekkinud. Härra Siiami lemmiktegevuseks on kujunenud sabarakuks olemine ja enda pikali viskumine. Jah, vana kass õppis alles äsja, et ikka jõle äge on voodis pikali VISKUDA. Hop, sirgelt jalalt pikali. Ja nii ta siis nüüd päevad läbi ennast pikutama viskab/sätib. Vaatepilt on loomulikult päris koomiline, aga pole veel taibanud seda lindile võtta. Preili on tõsisem ja selliste asjadega ennast ei väsita. Üldiselt on tema lemmiktegevuseks hetkel kellegi nähtamatuga korteri peale ringi joosta ja mööda seinu (mis on värskelt tapeeritud) üles ronida. Peale selle on ta avastanud, et inimese tähelepanu saab poole paremini siis kui teda käpaga torkida ja patsutada.
    Nende ühine lemmiktegevus on loomulikult kassikuhja tekitamine inimese peale.

  • Avatar
    Vasta Merili 19. juuni 2014 at 23:58

    Minu kassile meeldib ilmselt(minule vähemalt tundub nii) lolluseid teha – nagu näiteks väikeseid linnukesi hammaste vahel tuppa vedada ja siis, kui ta õue olen ajanud leiab ta ikkagi mõne lahtise akna, kuskohast selle linnuga veel umbes sada või kakssada korda tuppa ronida. 😀 Mind meeldib ka taga ajada, kui mul kassikonservi pakike käes on. ;D

  • Avatar
    Vasta Ann Saskia 19. juuni 2014 at 23:50

    Minu kassi lemmiktegevus on selili käpad laiali urvitamine ja suvel lillepeenardes lilledel lösutamine. Kuna kass on nii paks, siis eriti naljakas on see kui ta mõnda liblikat taga ajab ja pärast koera kombel keel suust väljas lõõtsutab 😀

  • Avatar
    Vasta Mai 19. juuni 2014 at 20:16

    Sügisel sai turvakodust üks tore nurrumootor koju toodud. Üsna lühikese aja jooksul kujunesid välja ka tema lemmiktegevused – põhiliseks on vast vaibaga mängimine, sest pallid ja mänguhiired talle niivõrd palju huvi ei paku. Kuigi kass ise tunneb praktiliselt kogu aeg vajadust end pesta, siis on üpriski huvitav, et teiseks tema lemmikasemeks ja mängukaaslaseks on porimatt. Põhiasemeks on tal hetkel tolmuimeja vana kast, mille algupärasest kasutusvaldkonnast ta ise siiski ilmselt teadlik ei ole, sest tolmuimejat kardab ta kui tuld. Selline väljaloositav kastike meeldiks aga talle ilmselt küll, sest ronida, uurida ja kraapida talle meeldib. 🙂

  • Avatar
    Vasta Wilhermine 19. juuni 2014 at 19:12

    Mu kassile meeldib meiega koos metsas seenel või marjul käia – saab vabalt jalutada ja kui ära kaotab meid silmist, otsib suure kännu, ronib sinna otsa ja lõugab kuniks me vastu lõugame ja nõnda tõttab ta meie poole nagu nälgas hobene läbi kõrge rohu.

  • Avatar
    Vasta Triin 19. juuni 2014 at 18:13

    Minu kassi lemmiktegevus on tuhkru jälgimine ja temaga mängimine 🙂 Lisaks sellele armastab ta läbi klaasi ka lindude tegevust jälgida (seda küll rohkem talvel, kui rõdul ripuvad rasvapallid).

  • Avatar
    Vasta Kaili 19. juuni 2014 at 13:48

    Minu kass on ikka tõeline kass, seega meeldib talle kõige rohkem magada ja süüa. Kui aega üle jääb, siis jutustab akna peal lindudega. Ja sellist armast pesakest katusega, kus saab varju minna magama, tal ei olegi.

  • Avatar
    Vasta Helena 19. juuni 2014 at 11:48

    Minu Hatik-Natile meeldib oma mänguasju taga ajada (sõna otseses mõttes läheb lolliks, kui mõne leiab) ning meie peal magada (eriti kui proovime magama jääda). Diole meeldib kõige enam hetkel kontoritooli seljatoe otsas magada/lesida :D.

  • Avatar
    Vasta Kair 19. juuni 2014 at 06:02

    Meie kassi lemmiktegevus hetkel on varvastest hammustamine 🙂

  • Avatar
    Vasta Kelis 18. juuni 2014 at 20:52

    Minu kass on hull memmekas ja tema lemmikuks on tõenäoliselt minu kaisus magamine. Olen ta nii ära hellitanud ja luban enda kaisus alati magada 😛

    PS! Krevetid on vist lemmikumad isegi 😀

  • Avatar
    Vasta kala 18. juuni 2014 at 18:09

    Minul kassi ei ole, aga lugesin siin sinu blogi (kuulub igaõhtuse rutiini juurde) ja mees nii osavalt vaatas ühe silmaga jalgpalli ja teisega, mis ma teen ja kui ma olin juba ammu siit lehelt ära läinud, ütles ta, et kui ma selle kassi asja võidan, siis me võtame kassi (olen talle vähemalt aasta aega pinda käinud ‘kiisu või beebi või kutsu või midagigiiiiii!!!’ jutuga). Kiiruga hakkasin otsima, et mis kassiasjast ta rääkis, sest ma neid loosimise blogisid ei viitsi lugeda. Seega loodan väga väga väga, et õnn on see kord minu poolt.

  • Avatar
    Vasta R. 18. juuni 2014 at 17:27

    Meil on selline üldiselt vaoshoitud ja intelligentne kassihärra. Lemmiktegevus on põrgulik mäng, kus mina istun ja viskan heegeldatud hiirt või mõnda suvalist prügi(varastatud pudelikork, leivakinnitus, vatitikk jne.) selle peale kassike tormab nii et karvu ja asju lendab. Saak käes sörgib ta tagasi hiir(või prügi) suus ja toob selle kas jalgade ette või mõnikord isegi käe juurde. Tund aega vabalt võin istuda netis ja järjest visata. Olgu mainitud, et tagasi tuuakse AINULT seda närakat hiirt või prügi.

  • Avatar
    Vasta Maiken 18. juuni 2014 at 17:22

    Minu kiisu alles tuleb meie perre, praegu veedab veel aega oma emmega ja tundub, et lemmik tegevused on magamine ja vendade-õdedega jämmimine 🙂

  • Avatar
    Vasta Getter S 18. juuni 2014 at 17:15

    Meie kolmele kassile meeldib süüa… Kõike sööks, kogu aeg sööks… 🙂

  • Avatar
    Vasta anna 18. juuni 2014 at 16:35

    Nukitsamehe lemmiktegevuseks on sahtlite tühjaks kraapimine, noh et sokid oleksid ikka põrandal. Kui ta eriti hoogu satub, siis kraabib lisaks sahtlite sisule välja ka sahtlid. Kui juba siis JUBA!
    Magamine-söömine teab mis uus uudis ei ole.
    Käekotis magamine-pesumasina peal karjumine-kappi peitu ronimine-teki alla peitu ronimine, noh need on ka mõned tegevused.

  • Avatar
    Vasta Grete 18. juuni 2014 at 15:24

    Kahtlemata on minu kassilgi lemmiktegevuseks magamine, kuid peale selle meeldib talle minu meigikovrist varastada meigisvamme ja nendega mööda tube joosta 🙂

  • Avatar
    Vasta Liss 18. juuni 2014 at 14:54

    Pole mõtet ta lemmik tegevusi vist ette hakata lugema ( Taigna “varastamine”, lillepottide kraapimine, kardinate pidev ümber sättimine jms). Mu kass on lihtsalt üli-üli vinge 🙂

  • Avatar
    Vasta Monsa 18. juuni 2014 at 14:18

    Meil on täitsa tutikas kiisupoeg, hetkel tundub, et lemmiktegevuseks on tal sulest mänguasjade suus hoidmine ja nendega mööda tubasid kihutada. Samuti võib ta suvalisel hetkel lihtsalt unne vajuda, ilmselt siis ka see 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 18. juuni 2014 at 14:14

    Minu kassi Siska lemmiktegevuseks on me näos magamine! 🙂

  • Avatar
    Vasta ode 18. juuni 2014 at 13:32

    Meil on kaks väikest karvast sõpra. Krae lemmiktegevuseks on kindlasti inimeste kallistamine, neil näos elamine või lihtsalt vaatamine. Ta on väga inimlembene. Migi lemmiktegevuseks om aeg-ajalt veidrates peidukohtades magamine. Lisaks harrastab ta meelsasti Krae eest konservi ärasöömist.

  • Avatar
    Vasta Leena 18. juuni 2014 at 12:43

    Meie kass tohutult armastab vett. Kui keegi dušši all, siis tema istub duššikabiini taga ja koputab nii kaua, kui uks lahti tehakse ja tema saab ka vett nautida. Teine lemmik tegevus on kilekotis istumine.

  • Avatar
    Vasta Elis 18. juuni 2014 at 12:31

    Kassi lemmiktegevus on kindlasti päeval magamine ja siis öösel mängida oma lemmikmänguasjadega ja asju ümberajada.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 18. juuni 2014 at 12:31

    Alustan sellest, et mul on 4 kassi. Kõik nad on nii erinevad, kuid samas nii sarnased. Sarnased seetõttu, et nagu kassidele loomupärane, meeldib neile päev otsa päikese käes peesitada või kuskil pehmes soojas voodis/toolis magada. Joosep on meil kassipere ainuke isane ja kõige suurem jahipidaja. Sabrina on meil oma pisikese 2kuuse Sipsikuga praegu rohkem omaette ja neile meeldib väga koos mängida ja maailma avastada. Missis Muffin on meil kõige uhkem. Tema on suurem osa ajast toas. Ja põhimõtteliselt magab terve päeva maha. Talle meeldib aknalaua peal lesida ja jälgida, mis toimub ning kärbseid püüda.
    Armastan kasse, minu poolest võiks neid veel olla, aga ülejäänud pere jaoks aitab 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 18. juuni 2014 at 12:26

    Kuna minu kass on üks tõsine panda, siis tema lemmiktegevus on ilmselgelt magamine. Midagi muud ma tema puhul märganud pole viimasel ajal. (vähemalt siis, kui pererahvas kodus on)

  • Avatar
    Vasta Egle 18. juuni 2014 at 12:17

    Minu kiisuka lemmik tegevuseks on kindlasti meie diivani peal mängida ja seda ribadeks kakkuda ja samuti teki alla magama pugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta RT 18. juuni 2014 at 12:06

    Minu härra Paks-Paul lemmik tegevus esmaspäevast-pühapäevani 24 tundi on söömine/joomine, magamine, söögi nurumine, magamine, söömine. Meie pere laiskloom nr 1.

  • Avatar
    Vasta Karru 18. juuni 2014 at 11:51

    Minu kassi lemmiktegevus on öösel mu juustega mängimas käia kui mina magan kõige magusamat und , lisaks sellele ronib küüntega mööda selga ja närib varbaid , ise nii väike aga nii metsaline 😀 veel meeldib talle jalga kinni hüpata kui ma kõnnin või seisan , hea lemmik tegevus on tal meie peal magamine, istudes kuskil tuleb paneb pea jalapeale ja uinub nagu inglike 🙂 🙂

  • Avatar
    Vasta Triin 18. juuni 2014 at 10:26

    Kuna ma ise õpetasin oma kassi käsu peale istuma, patsu andma ja sitsima, siis minu kassi lemmik tegevus on igasuguse toidu kerjamine, mida mina parajasti söön. See näeb välja siis nii, et ta väsimatult mu kõrval aina sitsib ja üritab patsu anda 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 18. juuni 2014 at 10:21

    Minu kassi lenmiktegevusteks on kilekottide peenestamine ja lakkumine ning magamine. Viimasel ajal on lisandunud igaks juhuks paanikas põgenemine lapse eest, kui viimane teda märgates näpuga näitab ja kilkab. 😀

  • Avatar
    Vasta sissu 18. juuni 2014 at 10:05

    Minu kassi lemmik tegevuseks on päeval magamine, erti meeldib talle suvalises pappkastis magada, või siis tekkide või hommikumantli sisse tehtud pesas, sest ainult diivan või voodi on ilmselgelt liiga kõva magamiseks. Öösel, siis kui aga pererahvas magada tahab on kiisu lemmik tegevuseks voodis meie peal jalutamine, minu juuste ja pea närimine, kappides kolamine-no absoluutselt kõik võimalikud kapiuksed tehakse lahti, osadest kistakse asjad välja mööda tuba vedelema ja siis muidugi välisukse lahtimurdmine- üritab ikka igal öösel seda lahti saada, aga kuna harrastame ukse lukustamist, siis see tal siiani õnnestunud ei ole. Ja siis kindlasti on vaja tulla vahepeal keset ööd süüa juurde küsima, mis sest et tegelikult on taldrikud kõik täis ja usun et ka kõht, aga enne rahu ei anna kui roomad voodist välja ja kapist talle maiust või paar krõbinat juurde paned.

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. juuni 2014 at 09:59

    Mul on kohe kahe aastaseks saav kass ja selle kohta on ta üpris väike, näeb välja nagu kassipoeg 😀
    Tema lemmiktegevuseks on muidugi magamine ja öösel ringi jooksmine kui teised magavad. Aga kuna me ei ole jõudnud talle oma pesa veel osta siis tal on kombeks magada minu riidekapis 😀 kus on kõik minu puhtad särgid. Pesen pesu ära ja panen ilusti kappi, õhtul vaatan, et paar särki on maha kukkunud ja kui ma käe kappi taha lükkan siis tunnen alati sooja õhku ja väikest karvapalli kes mind selle peale hammustab kuna ma segasin ta und 😀 Nüüd kui ma olen barrikeerinud oma kapi on ta leidnud kaks uut kohta, voodipesu kapp ja kapp kus hoiame oma kotte ja jõulu asju. Igatahes on ta väga armas väike tegelane, väga aktiivne pisike kass 🙂 Oleks tore kui ta saaks vahelduseks endale pesa kus ta saab magada ja mina saaksin oma kapi tagasi 😀

  • Avatar
    Vasta M 18. juuni 2014 at 09:49

    Minu kassi Jassi lemmiktegevusi on tohutult palju (eelkõige on söömine, nagu igale kassile omane 😀 ja öösiti ringi tormamine ning päeval siis sügavalt magamine).
    Kõige enam meeldib talle hommikuti panna kas mulle või elukaaslasele käpaga õrnalt vastu vahtimist (kui tema arvates oleme juba piisavalt kaua maganud… kuigi kell on alles 5-6 hommikul). Seejärel kui kumbki meist ei ärka (et talle süüa anda sest vaeseke on terve öö läbi ränka tööd teinud ja mööda tube ringi jooksnud nagu hobune) hakkab ta nagu Garfield voodisse hüppama ja see kes juhusikult voodis väljapool magab (tavaliselt on selleks elukaaslane), selle peale ta tavaliselt maandub. Ja ega ta seda enne ei lõpeta kui peremees on ärganud ja talle süüa pannud.
    Ja ühes lemmik tegevuseks on tal patsikummide virutamine. Üks kõik millise kapi või laua peale ma enda patsikumme ka ära ei peidaks, hommikuks on need alati kadunud 🙂 Talle lihtsalt meeldib mu patsikumme pihta panna ja siis neid venitada ja närida ja nätsutada.
    Ja veel meeldib Jassile hommikuti akna peal linnukesi jahtida (kuna ta on toakiisu ja kahjuks õues ei käi). Ja vahest on isegi nii ekstaasis, et on korduvalt peaga vastu aknaklaasi hüpanud, et linnukesi kätte saada 🙂 .
    Ja ei saa mainimata jätta jalgpalli vaatamise. Ta reaalselt ka istub koos meiega teleka taga ja vaatab jalgpalli. Talle meeldivad need pisikesed inimesed kes vuravad nagu sipelgad mööda ekraani edasi ja tagasi ja muidugi see pisike valge pall mis vahest ekraanilt kuskile ära nagu kaob 😀
    Lühidalt siis, et meie kiisul on tegelikult väga palju erinevaid ja erilisi lemmiktegevusi millest võiks paksu raamatu kirjutada 😀
    Head loosiõnne kõigile! 😉

  • Avatar
    Vasta Kai 18. juuni 2014 at 09:41

    Minu vanematekodus on kass, kes nii kui shampuse pudelit näeb, istub kõrvale ja jääb ootama, et hiljem saaks selle korgiga mängima hakata 🙂 ..ja loomulikult meeldib talle magada kellegi süles, seljas, peas või kus iganes, kui see keegi diivanil televiisorit vaatab 🙂

  • Avatar
    Vasta krrr 18. juuni 2014 at 09:10

    Minu pisikese Mäu lemmiktegevus on vaasisolevate lillede närimine ja meie jänese tagaajamine ja korrale kutsumine! Sinna lisaks muidugi kaissu pugemine ja absoluutselt kõikide asjadega mängimine 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariin 18. juuni 2014 at 08:49

    No vaieldamatult on meie kassilaps see, kellele meeldib kõige enam pätitempe teha ja pärast neid kuskile alandlikult tuduma heita, et keegi ikka üles ei leiaks ja riielda ei saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Steffi M 18. juuni 2014 at 08:36

    Minu kiisukal on palju lemmiktegevusi, esiteks pakub talle rõõmu koera kiusamine, käiku lähevad nii küüned kui hambad. Teiseks meeldib talle hirmsasti möllata ja kõiki oma mänguasju mööda tuba taga ajada, seda muidugi eelkõige öösel, kui kõik teised magada tahavad 🙂 Ja loomulikult meeldib talle magada, süüa ja lihtsalt armas olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Ave 18. juuni 2014 at 08:32

    Minu kassi üks lemmikumatest tegevustest on uste peale ronimine, seal niisama lebotamine ja magamine.
    Stiilinäide: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=668106383223559&set=pb.100000726095917.-2207520000.1403073080.&type=3&theater

  • Avatar
    Vasta L 18. juuni 2014 at 07:53

    Ma loosis ei osale (kuna ei oma Feissbuuki ja kassil on nagunii liiga palju tavaari juba), aga minu kassi lemmiktegevus on inimeste ärkvel hoidmine. Öösiti. Võtab oma kõvast plastikust palli ja veab selle endaga koos diivanile. Siis põrgatab selle diivanilt parkettpõrandale. Teeb kõva kolksu. Kui keegi teda keelama ei tule, jätkab tegevust seni, kuni keegi ikkagi keset ööd üles ärkab ja talt palli ära võtab. Siis proovib teisi variante – liivakasti tühjakskaevamine, uste/akende kraapimine, pidev hääledemonstratsioon jms. Täiesti üllatavm, kui piiramatu kassi fantaasia on.

    Kui miski ei aita, tuleb lihtsalt ja istub voodisse sulle näo peale, vahel kombib lihtsalt käpaga nägu. Kui juba vaikselt lämbuma hakkad ja üles tõused, siis on kass oma missiooni edukalt läbinud ning ta läheb rahulikult magama tagasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 18. juuni 2014 at 07:26

    Alati kui mõni kilekott või kast või karp või misiganes maas vedeleb, siis on kindel, et varsti minu kiisu seal sees juba jaurab. Eriti tihti on just kilekott see, mis ta täieliku tähelepanu saab.

  • Avatar
    Vasta Siret 18. juuni 2014 at 01:03

    Minu kassi (keda ma väga igatsen, sest ma pean temast eemal viibima) lemmiktegevus on peale söömise ilmselt bravuuritsemine. Ta peab alati olema tähelepanu keskpunktis. Kui pererahvas on kogunenud elutuppa istuma, siis tema istub kõigi keskele vaibale pikutama ning toimuvat jälgima. Ja julge sa teda vaid puudutada! Oh ei, majakuningat ei puutu keegi tema loata!

    Samas, kui teda õigel ajal ei söödeta, siis ta solvub natuke, tuleb ja hammustab ja annab sellest üldse väga lärmakalt teada. Peale selle meeldib talle toast-tuppa käia ja uksi lahti jätta ja vaiksematel momentidel kõrgeima kapi otsas lösutades kriitilisel ilmel elu jälgida.

  • Avatar
    Vasta Moonika 18. juuni 2014 at 00:06

    Meie kassi lemmiktegevus on mängida meie koera tagumiku külge monteeritud liputava mänguasjaga. Terve päeva ajavad nad teineteist kordamööda taga ja seda tsirkust on perel väga vahva jälgida. Nad müravad kardinates ja tõmbavad neid maha. Lisaks meeldib kiisule mööda maja välisseina üles ronida nagu väike ämblik. Täna jällegi püüdis kiisu porikärbse kinni ja sõi ära. Aias meeldib kassile kõiki varitseda. Mu lemmikud momendid on need, kus ta lageda platsi peal hiilib minu poole, kuigi ma näen teda ja ütlen ka talle, aga ta ei lase end sellest heidutada ning tuleb ikka äärmiselt keskendunud näoga lähemale. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anxu 17. juuni 2014 at 23:26

    Minu kassi lemmiktegevus on kahtlemata söömine. Ta on meil suur aafrika näljahädaline. Kui keegi kusagil sööb siis on võimeline tegema nägu nagu ta oleks terve oma elu näljas olnud. Kui sööme siis istub meiega koos laua taga ja nurrub ja loodab, et ehk antakse talle ka midagi head. Kui ei anta siis annab alla ja läheb oma kausist sööma. Söögi nimel on ta vist valmis kõike tegema. Samas on viisakas ka ja laua pealt ei varasta. Ootab millal antakse.:)

  • Avatar
    Vasta Kairi 17. juuni 2014 at 22:52

    Mul on kolm kassi 😀 Salme, Albert(emane kass :D) ja Uku.
    Salme ja Albert on kaks hullu kes ainult mürgeldavad nagu noored kassid. Salme on 13a vääna ja Albert 11 aastat vana. Nad lähevad mul sellise ümmarguse tumba juurde, viskavad end sinna pikali ja siis hakkavad end käppade abil seal ringi ajama 😀 Korraga kusjuures ja see on alati nii naljaks 😀 😀
    Uku vana pätt nillib alati kellegi voodisse end ja poeb vaikselt teki alla ja magaks seal terve päeva 😀 või siis rullib end vaiba peal nii, et vaip lõpuks hoopis teises toanurgas on 😀
    Ma armastan oma kasse ja ma arvan, et ka nemad oleks sellistest kingitustest väga vaimustuses 😀

  • Avatar
    Vasta Gertu 17. juuni 2014 at 22:41

    Minul on kasse lausa kolm.Nende lemmik tegevused on minult korda mööda pai nurumas käia, õhtuti üksteist taga ajada, mis jätab alati sellise mulje, et 10 last jooksevad ringi. Üks kõige lemmikumaid tegevusi on neil igasugu pudipadi vaipade ja diivanite alla ajamine ja siis nende asjade kätte saamine. Ja ühele kassile meelib kui ma talle tema hiirt viskan ja ta selle mulle tagasi toob nagu koer ja siis jääb ilusti ootama, et ma seda uuesti viskaks.

  • Avatar
    Vasta Ave 17. juuni 2014 at 22:36

    Meie Päti (kassi nimi Päti) lemmiktegevuseks on meie suures voodis magamine,hästi kõvasti nurrumine ja tugitooli kraapimine 🙂 kõige rohkem meeldib talle mind une ajal kiusata,kui ma magan tuleb alatihti mu varvastega mängima 😀 kuna ta on meil alles aastane siis pole ka midagi imestada 🙂 meil on ka teine kass kelle nimi on Musti, Pätile meeldib hirmsasti Mustit söömise ajal musitada 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 17. juuni 2014 at 22:34

    Minul on kaks kassipoega, üks 5 kuune ja teine 2,5 kuune. Emane – Missy ja Isane Hugo.
    Missyle meeldib väga jooksvast kraanist vett juua ja sellega mängida. Hugole vesi ei meeldi ja vaatab teda eemalt.
    Väga meeldib mõlemale mängida, eriti üksteist taga ajada.
    Veel olen tähele pannud, et mõlemale meeldib jälgida mis meie teeme. Kui teen süüa või sätin ennast siis mõlemad huviga jälgivad mis toimub.
    No ja lemmik tegevus on magamine 🙂

  • Avatar
    Vasta Karolin 17. juuni 2014 at 22:23

    Meie Günterile meeldib väga iluuisutamist ja vormelit vaadata. Truult meiega koos. 😀

  • Avatar
    Vasta Paula 17. juuni 2014 at 22:14

    Sulevile meeldib hirmsasti klaaskommidega “fetch”’i mängida, juba kaugelt kuuleb kommipaberi krõbina ära. Teisele kassile, Andreile, meeldib kõige rohkem peika süles mõnuleda. Mitte keegi teine ei suuda tema nurrumootorit nii kõvasti tööle panna. 🙂

  • Avatar
    Vasta ohana 17. juuni 2014 at 22:11

    Minu kassi lemmiktegevus on ignoreerida, mida ma ütlen.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. juuni 2014 at 22:09

    Jossule meeldib pahandust teha. Lemmik pahandus on tapeedi ja diivani kraapimine.
    Maal meeldib talle õues ka olla. Õigemini seal ta koguaeg olekski.

  • Avatar
    Vasta Madli 17. juuni 2014 at 21:44

    Ei hakka rääkima sellest,et nad magada,süüa ja aknast välja vaadata armastavad.Hoopis põnevam on õue küsida siis tiir ümber maja teha ja siis magamistoa akna taha tulla ja tuppa küsida.Siis jälle 10minuti pärast õue küsida,tiir ümber maja ja akna taha.Ja niiii öö-päev läbi ,olenemata ilmast 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 17. juuni 2014 at 21:39

    Mu kassi lemmiktegevus on mulle närvidele käimine. Lulu kassiliiva ostame isegi, ilma selleta ei kujuta elu enam ettegi. Uut kassimaja oleks tal aga hädasti vaja, kuna see väike põrguline lõhkus oma eelmise kraapimispuu ära.

  • Avatar
    Vasta Li 17. juuni 2014 at 21:38

    Minu Hr.Kassile hobid on kinder suprise munade ja vatipulkadega mängimine, mulle pugemine, kui teab, et olen talle liha konservi ostnud, musitamine, magamine, lindude vaatlemine, kaisutamine ja lastega ringi jooksmine 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristin 17. juuni 2014 at 21:33

    Minu kiisule meeldis üle kõige piraadi krõpse nosida ja käpad üle katuseakna ääre välja piiluda, meeldis õues minu kõrval jalutada ning treppidest üles-alla kõndida. Kahjuks jättis mind eelmisel nädalal üksi ja tudub nüüd mulla all.
    Proovin loosiõnne sest jään ka edaspidi kassi-inimeseks 🙂

  • Avatar
    Vasta Cc. 17. juuni 2014 at 21:32

    Minu kassile meeldib meeletult aega veeta koos minu väikse pojaga. Elame linnast väljas ja igakord kui jalutama läheme, siis on kass alati truult vankri kõrval sammumas. Ja kui on päevaune aeg, siis kass magab lapse kõrval 🙂 arvan et tema lemmiktegevus on lapsega koos ajaveetmine!

  • Avatar
    Vasta Maris 17. juuni 2014 at 21:31

    Minu kassi lemmiktegevuseks on inimlooma peal magamine ja nurrumine. Ta on lihtsalt sellise lähedusvajadusega, et vahel, kui tahaks rahulikult omaette olla arvutis vms või ka siis, kui on magamamineku aeg, siis ta ikkagi tuleb ja surub ennast kuskile su peale, olgu see siis kasvõi kitsas säär. Ja kui hakkad teda ära lükkama, siis ta surub vastu, et ei lähe ma kuhugi 😀

  • Avatar
    Vasta Mer 17. juuni 2014 at 21:30

    Ühe kassi lemmiktegevus on magamine ja teise kassi lemmiktegevus on magava kassi terroriseerimine.

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. juuni 2014 at 21:24

    Meie kassi lemmiktegevus on ilmselgelt meie ärkvel hoidmine öösel. Ehk siis ta teeb kõik selleks, et me magada ei saaks. 😀 Eile öösel ta ületas end ja äratas meid kell 2:12, et saaksime tunnike üleval olla ja kuulata, kuidas ta mängib. Kella 6 ajal arvas ta, et nüüd on küll viimane aeg ärgata ja turnis üle keha (muidugi alustas peast ja lõpetas varaste juures) ja ega siis oli uni läinud kah. 😀

  • Avatar
    Vasta vivv 17. juuni 2014 at 21:21

    Meie Draakonile meeldib ülekõige päikse käes peesitada.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. juuni 2014 at 21:19

    Minu 6 aastase lemmiktegevuseks on magamine, õues naabrikiisuga hängimine ja chillimine, söömine ning õhtul diivanil mu süles nurrumine:)

  • Avatar
    Vasta Majbritt 17. juuni 2014 at 21:17

    Minu kassi lemmiktegevus on söömine ja magamine 😀

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 17. juuni 2014 at 21:16

    Praegu mu kassi lemmiktegevus on teise kassi, kes toodi meile elama mingiks ajaks luuramine ja sõbraks saamine, kuid see teine ei taha vedu võtta väga:D

  • Avatar
    Vasta Käti 17. juuni 2014 at 21:16

    Mul küll endal kassi pole, aga sõbrannal on 11 kassi. Tal on maakodu ning enamus ajast on enamik kasse väljas. Nende lemmik tegevuseks on hiirte püüdmine ja siis nendega perenaise ees kekutada. Tassida laipu tuppa ja ukse ette :). Hetkel on ka 2 väikest kassipoega, kuluksid marjaks ära neile 🙂

  • Avatar
    Vasta Assu 17. juuni 2014 at 21:16

    Lisasin mõlemad lehed omale meeldimiste alla. 😉

    Minu kassidest siis.. Hmm. Isase kiisu lemmiktegevus on kindlasti monitoridel magamine, nii et ikka käpp(käpad) ja/või saba mööda ekraani ripub. Emaste lemmiktegevus on aga kõht taeva poole magamine. Absoluutselt kõik mu 3 emast kiisut armastavad nii magada. Ja kõikide mu kasside ühine lemmiktegevus on loomulikult kastides magamine. Kõikvõimalikud tühjad kastid mis neile nägemisulatusse jäävad, proovitakse läbi.
    Pilti kah: http://www.upload.ee/image/4111747/Kassid.jpg

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. juuni 2014 at 21:04

    Meil veel kiisut kodus pole, aga oleme minemas talle Juuli lõpus järgi, sest siis on ta piisavalt vana loovutamiseks. Ühesõnaga minu meelest oleks eriti tore, kui teda sellised kihvtid asjad kodus ootaksid ja kindlasti kiisul oleks ka hea meel nende üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana Kivilo 17. juuni 2014 at 20:51

    Kui ta tavaliselt käib lihtsalt alalõpmata mul korteris igalpool järgi ja ootab ja vaatab isegi kui ma õhtuti/hommikuti hambaid pesen siis viimastel päevadel peidab ta ennast oma LIIVAKASTIS-uus lemmikkoht..Ilmselt on mu peale lihtsalt solvunud kuna käis arsti juures steriliseerimisel:D

    Just sHitting there,all alone:D:D

  • Avatar
    Vasta merlin 17. juuni 2014 at 20:43

    Minu Sebastiani lemmiktegevus on minu musitamine. Ja päris tõsiselt kohe 😀 Nii kui hommikul näeb, et olen ärganud, istub mulle peale ja lakub mu suud, ja õhtul enne magamajäämist samamoodi. Ja ta on juba ära õppinud, et kui hõikan talle musiii, siis tuleb jooksuga ja teeb musi 🙂

  • Avatar
    Vasta Heli 17. juuni 2014 at 20:40

    Tom Tom ainult põõnaks ja sööks (ja ajaks õues hiiri taga) ning Lota veel nii noor, et see hullab hommikust õhtuni oma mänguasjadega, sööb ja siis ka üks korralik pikk uni.

  • Avatar
    Vasta Anne 17. juuni 2014 at 20:36

    Minu kassidele meeldib süüa, magada ja öösiti mööda tube tormata.

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. juuni 2014 at 20:35

    Minu kasside lemmikud tegevused (jep, mitmuses 😛 ) on –
    Emasel, nimega Bella – ukse taga kräunumine. Just une tipp-tunnil ehk 01.00-04.00. Kui magamistuppa saab, läheb lartsaki suurema lapse voodisse, pähe! Temale see meeldib.
    Isasel, nimega Ossu – Bella kiusamine. Ta on nagu tõeline mees. Nii kui teeb teises toas “Kurnjääuuu” , jookseb Bella ruttu tema juurde. 😀 Siis nad musitavad ning Ossu hakkab kiusama teda (närib, ronib peale).
    Mis neile koos meeldib teha – vannikardinat lõhkuda! Peab uue ostma, sest peaegune näeb välja juba nagu Hollandi juust 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. juuni 2014 at 20:34

    lemmiktegevus on vaieldamatult õues kana moodi liivas siblimine ja aukude kaevamine 😀

  • Avatar
    Vasta s2mmi 17. juuni 2014 at 20:21

    Minu Juurikas vaatab hea meelega aknast linde ja teeb samal ajal naljakaid hääli 🙂 Toakassina ta neid kunagi päriselt katsuda ega kätte ei saa aga üheks lemmiktegevuseks on see tal kindlalt. Teinekord hakkab temast isegi kahju sest linnud kipuvad antenni peal istudes teda “kergelt” mõnitama 😀
    Ja jalad laiali meeldib kaa meie kõutsile hullult lebotada 😀 Esimesel võimalusel ja enamasti tähelepanu puudumisel on ta “kolks” külili maas ja järgmisel hetkel juba jalad taeva poole 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerstin 17. juuni 2014 at 20:21

    Minu kassi lemmiktegevuseks on aknalaual istudes inimeste jälgimine, seda muidugi magamisele lisaks.

  • Avatar
    Vasta Emilia 17. juuni 2014 at 20:21

    Me kolisime hetkel ema juurde, seega meil on neli kassi koos kuni välja jälle kolime peikaga. Ühe kassi lemmik tegevuseks on klaveri all passimine. Teisele kassile meeldib köögilaua all oleva tooli peal olla ja siis kui sa sealt mööda juhtud kõndima, ässab sind käpaga. Kolmas kass armastab süüa (kuigi seda armastavad vist kõik) ning neljas .. noh neljas on meil selline, et temal on vaja kogu aeg jutustada meiega. Käib söömas – teeb paar mjäud – käib kakil – “ma nüüd käisin vetsus” jne. Suhteliselt armas perekond meil 😀 Aga kui välja kolime, siis see kena pesake kuluks meie kahele kiisule küll väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta E. 17. juuni 2014 at 20:21

    meie kassi lemmiktegevus on magamine. teda näeb harva liikvel 😀 aga kui näiteks võtta välja foolium siis on sõber kohe kohal ja sellest tuleb talle pallike teha ning siis ta jookseb sellega mööda tube 🙂 ja pappkastide närimine on ka tema arvatus üks jube tore tegevus.

  • Avatar
    Vasta R. 17. juuni 2014 at 20:15

    Söögilaua ümber näljase näoga toidu nurumine. Ja millisele kassile siis ei meeldiks ka lebada ja magada igal pool 🙂

  • Avatar
    Vasta Merit P 17. juuni 2014 at 20:04

    Minu kassikese lemmiktegevus on pasteedi söömine ja öösel võtmetega võimalikult suure lärmi tegemine.

  • Avatar
    Vasta Riina 17. juuni 2014 at 19:57

    Meite neiule meeldib tagaajamine ja peitus. No sedamoodi,et piilub ukse või kapi tagant ja kui tema suunas paar kiiremat sammu teha siis paneb plagama – mõnikord diivani taha, mõnikord laua alla. Ja siis luurab seal kuniks igav hakkab, välja ronib …. ja otsast alata!:)

  • Avatar
    Vasta Helen 17. juuni 2014 at 19:57

    Mul ei ole küll veel täitsa enda kassi vaid kuus hoiukassi (viis neist on kassipojad). Nagu kassipoegadele kohaselt, siis arrrmatavad nad metsikult üksteisega mängida ning igale poole ronida, seega üks selline kratsipuu kuluks ära küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eveliis 17. juuni 2014 at 19:52

    LULU kassiliiv meie pere kasside seas oli täiega out. Ostsime me ka, et hea ja mugav ja eestimaine ja äge. kassid keeldusid liivakastis käimast ja tegid oma hädad nurkadesse.

  • Avatar
    Vasta Liisu 17. juuni 2014 at 19:51

    Minu kassikese lemmik tegevus on loomulikult magamine, samas meeldib talle ka õues ringi luusida, ma usun, et need tegevused on ühe pulga peal lausa. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marianne 17. juuni 2014 at 19:48

    Minu kassile meeldib igale poole salaja pugeda. Esik, trepikoda, vannituba, kapp, kastid, karbid, kotid ja kohvrid – kõik sobib.

  • Avatar
    Vasta Gerttu 17. juuni 2014 at 19:40

    Minu kassile meeldib inimeste läheduses olla :). Nii kui ta näen inimest hakkab kurruma. Isegi puutuma ei pea.

  • Avatar
    Vasta Deiri 17. juuni 2014 at 19:31

    Minu kassile meeldib igasugu lendavaid putukaid püüda ja otseloomulikult magada 🙂

  • Avatar
    Vasta Maibritt 17. juuni 2014 at 19:26

    Minu kasside lemmiktegevuseks on muidugi magamine, keset suurt voodit ja terve päev. 🙂

  • Avatar
    Vasta Hilse-Hell Jõesaar 17. juuni 2014 at 19:25

    Minu Piiksu lemmiktegevus on mööda tugitooli selga üles ronida ja mu juukseid tirida ning neid närida! 😀

  • Avatar
    Vasta jaanika kerner 17. juuni 2014 at 19:24

    Minu kassi Krati pigem HOBI on mulle igalepoole järgi kõndida, vahest otsustab isegi wc uksetaga istuda ja oodata millal sealt välja tulen.
    Ei saa ka mainimatta jätta,et iga õhtu magab ta mu padja kõrval :), kui otsustan vahest,et ei viitsi ta norskamist kuulata. Siis ta lihtsalt karjub mu uksetaga,nii kaua kuni ma ta uuesti enda juurde magama lasen:).
    Ja üks imelik asi veel, ta ei oska mjäuguda. Ta pigem krigiseb nagu vanamaja uks :). Sellest on mul ka video,kui keegi peaks tahtma natuke naerda 😀 :D:

  • Avatar
    Vasta maria 17. juuni 2014 at 19:22

    Mu 7aastane printsess armastab peale tavaliste tegevuste ülekõige voodipesu vahetamist..ronib padjapüüri ja tekikotti sisse,ajab nii umbes sada korda voodilina kortsu ja hullab seal siiis nagu väike beebiloom 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristel. 17. juuni 2014 at 19:12

    Minu kass on tõeliselt hull jalgade järgi. Kui võtsime kassi endale turvakodust tahtsime väga natuke suuremat kassi (ehk siis mitte päris poega) ja et talle meeldiks väga paitamine. Suurema kassi saime, paitamisega on aga selline lugu, et esimesed 1,5 aastat ta käega pai väga teha ei lasknud, küll aga meeldivad talle jalad ja jalgadega võis teda hellalt paitada ja “nühkida”. Jalad meeldivad talle siiani, kui istud ja sirutad jalad välja siis jookseb jalgade ette pikali ja vaatab küsivalt otsa, et millal nüüd siis sügatakse.

  • Avatar
    Vasta C 17. juuni 2014 at 19:07

    Mina võin oma kassi elutähtsad asjad järjestada nii: 1.vatitikud ehk nii kui mina lähen vannituppa, jookseb mu kass elu eest pesumasina peale ja loodab saada seda valget pehmete otsadega pulgakest, mille nimel on ta võimeline meetri kõrgusele ka hüppama. 2. Lahtine aken, mis ilmselt ei vaja seletamist, parim moodus aega veeta linde ja muud väljas olevat elu jälgides. Ja 3. on üks kindel kõrisev pall, mis kahjuks suures mänguhoos tihti kapi või diivani alla kaob ja siis tuleb kräunub ja mina pean kõhuli selle palli sealt ära päästma. Kui pall kapi all pole siis ta armastab seda taga ajada ja mulle tuua, et ma viskaks ja siis taas mulle tuua. Nagu koer 😀
    Oleks väga vahva, kui võidaksin, sest ammu mõelnud Lulu liivakasti ostmisele 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra J 17. juuni 2014 at 19:05

    Minu härra Näljale meeldib inimesi ja teisi loomi terroriseerida, Voldemar aga on enamus ajast väljas, sest nagu eelnevalt mainitud, terroriseerib teda Nälg:(

  • Avatar
    Vasta Meelika Lepihina 17. juuni 2014 at 19:04

    Minu kassi lemmiktegevus on magamine,söömine ja õues olemine..

  • Avatar
    Vasta Kristel 17. juuni 2014 at 19:03

    Minu kass on alles 1.5kuud vana ja näeb välja täpselt nagu see kirju kass neil piltidel.Minu Jussile meeldib ikka hullult mängida, koguaeg on jalgades kinni ja varitseb iga nurga peal.Meeldib talle väga meie sokke mööda tube laiali vedada ja ta hüppab ja teeb liigutusi nagu oleks kung fu meister, ja olemegi teda hakanud hüüdma Kung Fu Panda-ks 🙂
    Lisaks meeldib kassile mu lapsega (1.7a) aknast välja vaadata ja jooksevad mõlemad mööda tuba nagu võistlusel oleks. Aga vist kõige rohkem meeldib talle lapse kõrval magada, sest hommikuti alati leian ta sealt 🙂
    Kass ongi juba nagu teine laps, sest koristamist on täpselt samapalju nagu päris lapsega, aga see eest on nii hea kui ta ronib sülle ja nurru lööma hakkab 🙂
    Meie kass on selle kingituse välja teeninud 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. juuni 2014 at 19:03

    Minu Pätule meeldib mängida nagu koaerale 😀
    Ta toob mulle oma mänguasja ja mina pean talle seda viskama 😀
    Jookseb järgi ja püüab kinni, “murrab maha” ja toob tagasi ning uuele ringile :D:D
    Ja kui väsinud siis keerab ennast mulle sülle magama 😀
    Ja veel meeldib talle mu õlal istuda kui ma köögis süüa teen 😀
    Ilusti jälgib ja uudistab mis ma teen 😀

  • Avatar
    Vasta mailis 17. juuni 2014 at 19:03

    Minu armsa kiisupreili Stefi lemmikuks on väiksed pallid. Ta võib tunde mulle palli tuua, et talle viskaksin. Nagu väike koerake. Viskan palli ja ta toob minu jala juurde ja nii muutkui ainult mängikski. Eriti söögiajal on tal kohe traditsiooniks palliga tulla, et ma ka lauatagant vormis püsiksin. Ja minu teise kullakese kiisuposi Sofa lemmikuks on väikesed karvased hiirekesed millel on see sahin sees, see ajab teda lausa hulluks. Teisest toast juba kuuleb ära, kui olen selle lelu kätte võtnud, nii joostes tuleb. Ning nii Sofa, kui Stefi suureks ühiseks lemmikuks on robotkala, mis ujub vees. Seda võivad nad ka tunde vaadata ja üritavad käpaga püüda.

    Võtaks hea meelega veel mõne kiisukese, kuid korteris siiski hetkel jääb ära.

  • Avatar
    Vasta kadri 17. juuni 2014 at 19:01

    meie kaks punast kiisut on sellised et kui kuulevad kusagilt hääli vms ,siis on kõrvad kikkis ja kui keegi nt kusagilt teisest toast tulevad siis nad rõõmsalt hüppavad sellele inimesele jalgadesse kinni ( õnneks see pole üldse valus ,nad teevad seda sõbralikult ) aga see tundub neile väga meeldivat .

  • Avatar
    Vasta Kelly 17. juuni 2014 at 18:57

    Magamine(eriti päikese käes) ja söömine 😀

  • Avatar
    Vasta Piret 17. juuni 2014 at 18:56

    Tüüpilised tegevused nagu magamine, söömine ja diivani kraapimine.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. juuni 2014 at 18:56

    Minu kass armastab suvel maal õues ringi joosta ja magada 🙂 samuti armastab ta mängida ja vahel ka seda kui teda sügatakse aga selle aja valib ta ise 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin Merisalu 17. juuni 2014 at 18:53

    Minul on kolm kassi, nimedega Smooly,Artur ja Nupsi. Neile meeldib üksteist pesta ning sooja puupliidi paja ääres kuumasid veeaurusid nautida, nagu aurusaun : )

  • Avatar
    Vasta daki 17. juuni 2014 at 18:51

    Hetkel on minu kasside lemmiktegevus kas omavahel kisklemine või siis mu otsas nurrudes ronimine.

  • Avatar
    Vasta Eveli 17. juuni 2014 at 18:51

    Minu pisemale kassile meeldib mu poja lutte piistu panna ja voodi,kapi ja riiulite alla ära kaotada neid ja no loomulikult meeldib talle ka mu nahkkattega voodit kraapida ja lilli ümber ajada ,et ma iga päev mulda koristada saaks põrandalt ja no teist kassi meeldib talle ka kohutavalt kiusata ja teda taga ajada ,siis meeldib talle veel hommikul mu varbaid järada ja peika juukseid lakkuda iga õhtu 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 17. juuni 2014 at 18:50

    Lebotamine, sõtkumine, pai nurumine 😀

  • Avatar
    Vasta kadi 17. juuni 2014 at 18:49

    Mu kassile meeldib sõtkuda ning temast möödujatele säärde hüpata ning hammustada 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 17. juuni 2014 at 18:47

    Minu kassi lemmiktegevus on akna peal linde vaadelda ning nende peale lõuga väristada, tegevust jätkub igapäevaselt mitmeks tunniks.

  • Avatar
    Vasta Anneliis 17. juuni 2014 at 18:46

    Mul küll kassi ei ole, küll aga on küülik, kellele meeldiks samuti sellises mõnusas pesas mossitada omaette. Nimelt on küülikutel konstantselt väga grumpy nägu. Kuna küülikutele loosimisi ei tehta, tuleb kiisudele mõeldud loosimises osaleda, sest pesa ja puidugraanulitega tualett sobib temalegi. Lemmiktegevuseks on vaieldamatult maiustuste lunimine, mida talle meeldib igal sammul teha, sest mine sa tea, ehk keegi annab midagi.

  • Avatar
    Vasta e. 17. juuni 2014 at 18:46

    Mo kassid armastavad normaalsete kassidena kõige rohkem magamist. Ja söömist. Loomulikult.

    Aga nendest järgmise tegevusena armastavad nad massaaži teha – ilmselt spikerdavad minu pealt, ma ju selle ala peal. Tüdruk teeb punktimassaaži, kusjuures väga spetsiifiliste punktide peal. Poiss harrastab klassikalist massaaži – ja leiab alati pinges kohad üles.
    Ravikassid pidi paljudel olema, aga kui paljud saavad uhkustada kahe massöör-kassiga?

  • Avatar
    Vasta Liina 17. juuni 2014 at 18:45

    Lemmiktegevuseks on hambatiku tagaajamine ja selle voodisse teki alla tassimine. Meenutab natuke hiirega mängimist 🙂 Ühe viib ära ja siis ootab et talle uus visataks.

  • Avatar
    Vasta Ethel 17. juuni 2014 at 18:45

    Minu Hugole meeldib üle kõige tagurpidi olla 🙂

  • Avatar
    Vasta A 17. juuni 2014 at 18:44

    Meie kassibeebile meeldib hullult mürada ja kui kõht on mõnusalt täis pugitud siis magab õntsalt. Ülekõige meeldib talle öösel meie varvastega mängida. Enne meie magama jäämist võtab ta tuurid üles ja hakkab mööda elamist ringi lendama;)

  • Avatar
    Vasta Gerda 17. juuni 2014 at 18:44

    Minu kiskale meeldib hommikul vara mulle voodisse karata ja siis mind varvaste näksimisega ülesse ajada 😀 samuti armastab ta ka mängimist, kuna on alles pojuke.
    (kassipesast ei ütleks küll ära 😀

  • Avatar
    Vasta Cerlyn 17. juuni 2014 at 18:44

    Lemmiktegevusi on mitu, muidugi peale magamise ja söömise on kõige populaarsem praegu vist pappkastis meiega peitust mängida ja seal siis endale kasti nurkadesse piiluauke kraapida ja üldkokkuvõttes lihtsalt kasti lõhkuda 😀 Muidugi meeldib meile veel vannis veega lollitada, käpp veekaussi pista ja siis enda käppa lakkuda ja muuseas veel seda vett taga ajada, mis kausist välja voolas 😀

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. juuni 2014 at 18:43

    Minu kassi nimi on Särts.Kahjuks tema vanust ei tea, kuna võtsime ta kuu aega varjupaigast Tema lemmiktegevus on hommikuti kella 6 aeg oma külma ninaga mind üles ajada, või palja õla peal küüntega tainast sõtkuda, lisaks sellele meeldib tal ka süüa lunida, ja öösiti kõige magusama une aeg oma piiksuvat mänguasja mööda tuba taga ajada. Peale selle meeldib tal kraanikausis istuda.. Mida rohkem asju ees on, seda parem. Diivanit meeldib ka tal kratsida, aga seda ei luba, ja seepärast peab ta hetkel salajase esikuvaiba kraapimisega leppima. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 17. juuni 2014 at 18:39

    Tont armastab saunatada, leili võtta ning dussi all käia.

  • Avatar
    Vasta Elis 17. juuni 2014 at 18:36

    Minu pesamuna lemmiktegevus on vatipulkade varastamine..kui heaga ei saa siis saab jõuga ning ükski kõrgus ei ole takistuseks. Kui ta tahab vatipulka siis peab ta seda saama ja jutul lõpp! Kodus olevad vaipade alused on neid täis ja kui me oleme kodust ära või saabub öö, siis on täpselt õige aeg nendega mööda korterit, kapi pealseid, voodit ja magajate päid ringi joosta ja närida, visata õhku ja uuesti ära peita.

  • Avatar
    Vasta Sandra P 17. juuni 2014 at 18:33

    Minu kassi lemmiktegevus on magamine. Kuid kui perenaine saabub poekotiga koju, siis meeldib ronida tühja kotti ja peitust mängida. Teiseks meeldib õudsalt tekkide/salvrätikute alla ronida ( Mängin peitust ja ma tean küll et te mind, minust väiksema, salvräti alt üles ei leia )
    Ja õhtul kui on magamamineku aeg – siis on nii tore perenaisele jalga hüpata ja mängima hakata. Perenaine hüppab ja jookseb eest – ja see on nii fun.

    Aga minu jaoks lahedaim tegevus on see, kui ta ootab et ma temaga koos kööki läheksin tema söögi kausi juurde. Mjäub ja ootab. Kui jään seisma – jääb tema ka. Kui liigun, liigub tema. Ja nii seni kuni oleme lõpuks söögikausi juures. Vahva Dserry mul 🙂

  • Avatar
    Vasta Marjaliisa 17. juuni 2014 at 18:28

    Minu kassi kindlasti üks lemmiktegevusi on mu läpaka häkkimine. See tähendab siis seda, et kui sülearvuti diivanile hetkeks avatuna jätan, on tema kohe platsis ning tegutseb seal omaette klahvidel. Näiteks on mu mitmed sõbrad, kellega hetkel FBs vestlus pooleli vägagi huvitavaid sõnumeid saanud (no näiteks: “lmklkas,m bkMKllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll”) ning vägagi mitu korda on kiisuke suutnud arvuti klahve niimoodi seadistada, et asja parandamine võtab põhjalikku googeldamist (näiteks ei trüki täheklahvid enam tähti, vaid hoopis numbreid). 🙂 Vot selline tänapäeva tehnikaajasti kiisu on meil 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelyn 17. juuni 2014 at 18:27

    Meil on kaks kassi, mõlemad korjatud tänavalt, üks emane ja teine isane (steriliseeritud ja kastreeritud). Nende lemmiktegevuseks on teineteise kiusamine. Ikka nii, et karvatuustid lendavad ja seda on saatmas kõva kräunumine. Siiani ei ole me neile mingit spets kassimaja ostnud, selline pesa oleks lihtsalt nendele super. Äkki kassid harjuvad veel koos sõbralikult pesa jagama.

  • Avatar
    Vasta Kai 17. juuni 2014 at 18:27

    Võtsime omale kassipoja alles nädalavahetusel ning pole veel täitsa tundma õppinud teda, aga meeldib palliga mängimine ja magamine. 🙂 minu suuremale kassile aga meeldib òues putukaid, loominlinde jne taga ajada ja nendega mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 17. juuni 2014 at 18:26

    Mu kassi lemmiktegevus on mõnulemine. Kõige rohkem meeldib talle kõhu alt sügamine ja teki all kaisus tudimine.

  • Avatar
    Vasta Lilian 17. juuni 2014 at 18:25

    Raske on öelda tema lemmikuimat tegevust, aga mulle vähemalt tundub, et ta teeb hea meelega kõike seda, mis on keelatud. Kraabib seal kus ei tohi, magab seal kus ei tohi, teeb häda sinna kuhu ei tohiks jnejne. Aga üldiselt on ta tore ja lööb kaisus nurru ka!

  • Avatar
    Vasta tinya 17. juuni 2014 at 18:25

    Meil on praegu ühes toas remont käimas ning ehitusmaterjalid on nagu ikka pappkastides. Mu kass on väga andekas abistaja, kakub järjest kõik kastid katki küünte ja hammastega. Nii et tema lemmiktegevus ongi meie abistamine remondis 🙂

  • Avatar
    Vasta Mairi 17. juuni 2014 at 18:23

    Minu kassi lemmik tegevuseks on õues käimine ning sealsete puude vallutamine. Paraku saab seda vaid suvilas harrastada, seega mängin kassiga toas mängupulgaga, et ta võimalikult aktiivne olla saaks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Darja 17. juuni 2014 at 18:22

    Tere,

    Meie kassil on uhke nimi Blu-Bonita 🙂 Nimelt ta on Briti lühikarvaline sinist värvi kiisu-preili. Ta igas mõttes üks armas tegelane. Lemmik tegevus on mängimine minu pojaga Marten (5a) nad on kui kaks väikest last, nii naljaks on neid koos vaadata, vahel mõtlen ,et mul kaks last hoopis 🙂 Mängivad peitust , kass hiilib nurga taga siis järsku hüppab välja ja rõõmu terve maja . Veel meeldib talle muidugi kõik lillepotid üle vaadata ehk on miskit uut sinna lisandunu mida siis närida saaks. Ja muidugi kui mina meigin siis on kui viis kopikat kohal kuna peegliga tekib päikese jänku mida vaja jälitada ja lahedalt häält teha väristades suud 🙂 Kindlasti ka sinu kassid teevad seda kui lindu jälgivad 😀 Igateahes mega rahul olen ,et võtsime otsuse kiisu võtta, ta meil veel kiisu beebi 7 kuune 😀 Ta oleks äärmiselt tänulik kui saaks endale juurde uued ja põnevad esemed 🙂

  • Avatar
    Vasta Mary-H 17. juuni 2014 at 18:21

    Mul on kaks kassi, kes on oma loomuselt väga erinevad. Esiteks härra Watsoni üheks meelistegevuseks on otseloomulikult söömine, muidu ta ei kaaluks 8kg. Lisaks meeldib talle magada, mind rünnata (mul on üle keha juba päris palju arme sellest hullust), teise kassiga – Ceciliaga mürada (jooksevad mööda tube nagu ratsahobused ning kargavad üksteisele turja kinni) ning last but not least armastab ta krõpsu süüa.
    Ceciliat kutsume me teise nimega “autist”, sest ta armastab ühte punkti tundide viisi vahtida, kuid suurimaks lemmikuks on teki all peremehe ja perenaise kaisus magamine.
    Ning ma ei hakka üldse valetama, et mu kassid seda kraami ei taha, mida jagatakse, seega – bring it on!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 17. juuni 2014 at 18:20

    Kui meil kodus rõduuks lahti on, siis on vaieldamatult kassi lemmiktegevus rõdul hängimine ja rõdupiiretel kükitamine. Mina muidugi kardan, et ta kukub kohe alla, kuna ta alles noor ja uljas 😀 Aga tubastes tingimustes on tema lemmikuks kujunenud mööda seina ülesronimine..lae alla..ja siis tagurpidi alla kukkumine..noor ja uljas nagu ma juba mainisin 😀

  • Avatar
    Vasta Raili 17. juuni 2014 at 18:19

    Meie lontis kõrviku tegevustesse kuulub teleka vaatamine, akna peal lindude peale kisendamine (angry birds), magamine kõikvõimalikes kohtades ja kõige lemmikum tegevus “koera” mängmine- viska talle hiir, tema toob selle tagasi sulle kätte! (:

  • Avatar
    Vasta Sille 17. juuni 2014 at 18:18

    Saime omale pisikese unistuste oranži-kollase kirju kiisupojakese just täpselt lastekaitsepäeval. Ta oli meie perre väga oodatud. Nimeks on tal Hr. Kuu ja kodusemalt hüütakse Kustiks (lapsed hüüavad) 🙂 Lemmiktegevus – niii kui ma kuskile maha istuda saan, tuleb, ronib mu sülle, sätib end kerra ja magab. Ja see toimub absoluutselt iga kord kui ma istuma saan. Laps ei suuda ära imestada, miks ometi ei lähe see kass tema sülle 😀
    See kiisupesa kuluks meile väga hästi ära, sest hetkel magab ta ainult meie kaisus ning ronimiseks ja mängimiseks on diivan. 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 17. juuni 2014 at 18:17

    Minu kassidele meeldib magada, üksteist taga ajada, ja köikvöimalike segadusi korraldada. WC paberirulli ei tasu mitte kunagi ripakile jätta, sest mis ripakil see ära. Isane noorem kiisu on eriline mömmik talle meeldib köige rohkem inimesele nii lähedal olla kui vähegi vöimalik ( st magab sallina kaelas 😀 ) Lisaks on tal ka haruldane komme, ma vähemalt ei ole kuulnud, et kellegi teise kass niimoodi veel teeb, nimelt kui mina panen oma patsikummi kuhugi kapiääre vöi laua peale ja keeran selja läheb tema vötab patsikummi hambusse viskab maha ja hakkab taga ajama 😀 Emane kiisu on kena ja rahulik talle meeldib ninast näksida. Eks ta ole sellepärast juba riielda ka saanud. Aga löppudelöpuks on nad mul nii numpsikud 😉

  • Avatar
    Vasta Haly 17. juuni 2014 at 18:16

    No ilmselgelt on ka meie kassidel lemmiktegevus magamine 🙂
    Muidugi meeldib ka palju mängida ning peitu pugeda ja nurrumasinad on ka.. Aa ja kammimine meeldib ka 😛

  • Avatar
    Vasta meow 17. juuni 2014 at 18:15

    Ühe mu kassi lemmiktegevus on söögikausi ääres konstantselt röökimine ja 35667 korda õue-tuppa käimine. Teine seevastu armastab niisama nunnu olla ja selili magada.

  • Avatar
    Vasta Helin 17. juuni 2014 at 18:15

    Minu kiisule meeldib väga kraanist vett limpsida ja kõikvõimalikke lilli pügada 😀

  • Avatar
    Vasta Merit 17. juuni 2014 at 18:12

    Minu kiisu lemmiktegevus on magamine ja perenaise ehk minu kiusamine 🙂

  • Avatar
    Vasta liisa 17. juuni 2014 at 18:11

    Minu kiisu lemmiktegevusteks on lükata asju lauapealt maha ja magada tähtsatel paberilehtedel. 😀

  • Avatar
    Vasta Karoleen 17. juuni 2014 at 18:09

    Minu kassi lemmiktegevusteks on ilmselt magamine, söömine ning niisama mööda tube ringi karglemine ja traavimine 😀

  • Avatar
    Vasta Hanna 17. juuni 2014 at 18:08

    Kräunumine

  • Avatar
    Vasta E4 17. juuni 2014 at 18:08

    Minu kass armastab pallidega mängida ja talle meeldib ka mind kiusata kogu aeg. 🙂

  • Avatar
    Vasta Viivu 17. juuni 2014 at 18:08

    Minu Pätile meeldib lisaks tavapärastele kasside lemmik tegevustele kilekotte lakkuda, eriti neid, mis on pahtli tolmuga koos (mul mees maaler seetõttu neid meil ikka aegajalt esikus on).

  • Avatar
    Vasta Gzz 17. juuni 2014 at 18:08

    Minu kassi lemmiktegevused…aknalaual passimine ja kummutisahtlis magamine! (ise kisub käpaga sahtlid lahti 😀 )

  • Avatar
    Vasta Merili 17. juuni 2014 at 18:07

    Minu Miale meeldib arvutiklaviatuuri/mu kõhu peale ronida, kui arvutis olen. Ja noh.. päikselaigus elutoa põrandal lesimine on ikka vaieldamatu lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika K 17. juuni 2014 at 18:07

    Väiksemale kassile meeldib mööda kardinaid ronida ja pisut vanemal kassil minuga koos teki all magada.

  • Avatar
    Vasta Gerli 17. juuni 2014 at 18:06

    Minu kassi lemmik tegevuseks on magamine 🙂

  • Avatar
    Vasta Agnes 17. juuni 2014 at 18:04

    Minu Alberti lemmik tegevused on laseri tagaajamine, magamine, söömine, pugemine, mu näppude ja küünte järamine jne

  • Avatar
    Vasta Helen 17. juuni 2014 at 18:04

    Minu korterikassil on lemmiktegevuseks igasuguste pindade vastu hõõrumine, et mul rohkem karvu koristada oleks

  • Avatar
    Vasta Mari-liny 17. juuni 2014 at 18:04

    Ma alles Juulis kavatsen endale ühe väikse armsa kiisumiisu võtta ja selline kuluks igati marjaks ära.

  • Avatar
    Vasta Hannagret Vanatoa 17. juuni 2014 at 18:03

    Minu kiisu lemmiktegevuseks on igalpool kõõlumine ja ronimine. Kuna ta oli hiljuti terve nädala rivist väljas (loomaarst arvab, et insult) ning siiani ei ole tema refleksid täielikult taastunud, on tal tihti raske erinevatele pindadele hüpata. Seda pesakasti meeldiks talle kindlasti ohutult maapinnalt uudistada. 🙂

  • Avatar
    Vasta i 17. juuni 2014 at 18:02

    meil kass olnud alles 2 nädalat. abessiinlane.
    talle meeldib metsikult joosta, hüpata, varastada, hiilida, peitust mängida. see kass on kõige kassim kass 🙂
    no ja kui aega üle jääb, siis paiksekiirtel magada.

  • Avatar
    Vasta Maris 17. juuni 2014 at 18:02

    Tundub, et Jussi lemmiktegevuseks on magamine ja loomulikult söömine nagu ikka kõigile kassidele. Ta on igakord peale söömist lausa nii õnnelik, et peab tegema tormijooksu mööda korterit ja põrkuma seintelt seintele.. 😀

  • Avatar
    Vasta Carmen 17. juuni 2014 at 18:01

    Minu kassi lemmiktegevus on kõva ja koleda häälega karjumine ja saiaklambrite taga ajamine. Viskad talle saiaklambri ja siis ta hüppab sellele megasuurte hüppetega ise imelikke hääli tehes järgi, püüab selle siis kinni ja toob sulle nagu koer 🙂

  • Avatar
    Vasta lillu 17. juuni 2014 at 18:00

    Minu kassi lemmikuks on minu kiusamine ja piinamine igat moodi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. juuni 2014 at 18:00

    Minu kassidele meeldib pättust teha. Paberist, papist, riidest asju katki rebida ja mööda elamist laiali vedada 🙂 Samuti meeldib neile meie magamistoas olla, kui neid sinna eriti tihti ei lasta, kuna nad keeravad kõik pea peale 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 17. juuni 2014 at 17:59

    ilmselgelt on minu kassi lemmiktegevus magamine, aga peale selle meeldib talle hullult sulgedega mängida.

  • Avatar
    Vasta Kadri 17. juuni 2014 at 17:59

    Minu kassi lemmiktegevuste hulka kuuluvad ilmselgelt söömine ja magamine, aga peale selle ka kiusamine, solvumine, tähelepanu otsimine ja liivakastis elamine. 😀

  • Avatar
    Vasta Janeli 17. juuni 2014 at 17:59

    Minu kassile meeldib kõige rohkem pahandusi teha : potililli süüa, seina kraapida, minu jalga hammustada pulli pärast ja riiulitelt kõikvõimalikke asju käpaga maha lükata 😀

  • Avatar
    Vasta Eveli 17. juuni 2014 at 17:58

    Minul on kaks kassi, Bossu on juba 11a vana ja tema lemmikitegevus on kindlasti magamine. Bellale meeldib kõige rohkem tühja õhupalliga mängida 🙂

  • Avatar
    Vasta Aili 17. juuni 2014 at 17:58

    Minu kasside lemmiktegevus on samuti kindlasti magamine ja omavahel kaklemine, kuna väiksemale meeldib väga suuremale pinda käia ja mitte lasta tal rahus olla 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 17. juuni 2014 at 17:58

    Minu musta kiisupoisi lemmikuks on sülle pugemine ja siis kõige uskumatutes kohtades magama jäämine.

  • Avatar
    Vasta Gerlyn 17. juuni 2014 at 17:58

    Oeh, Pisikesel on nii palju lemmikuid.
    1) Lillepottidest mulda mööda tuba laiali tassida.
    2) Pesuresti pealt sokid/pesu mööda tuba laiali vedada (ja kindlasti aluspükstega akna peal liputada)
    3) Kõik, mida võimalik, kuskilt maha ajada.
    4) Köögist nõudepesukäsnad tuppa tassida.
    5) Lapse käsi, nägu ja juukseid lakkuda.

    Süüa ja magada meeldib talle ka muidugi ja nurruda. 😀

  • Avatar
    Vasta Anu 17. juuni 2014 at 17:58

    Minu kasside lemmiktegevusteks on: söömine, magamine ja kraapimine 🙂 Seda viimast tehakse eriti hoolega…Kui ei juhtu kõrval olema kraapimispuud, siis otsitakse sobivaid asju esikust, kus nii mõnigi kingapaar on saanud uue tuuningu 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 17. juuni 2014 at 17:56

    Meie Sassil meeldib kõige rohkem magada 😀

  • Avatar
    Vasta Karolina 17. juuni 2014 at 17:56

    Kuna mu kiisu alles mõne kuune siis hetkel tema lemmik tegevus on kõikide võimalike asjade närimine ja igalpool kraapimine 🙂 Kuluks üks kastike ära küll kus ta kraapida saaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 17. juuni 2014 at 17:56

    Minu kassi lemmiktegevus on puukorvist kokkukägardatud paberite väljakorjamine ja mööda maja laiali tassimine. Teeb seda praegugi.

  • Avatar
    Vasta Helina 17. juuni 2014 at 17:55

    Praegune lemmik tegevus on magamistoa voodi vallutamine, kuna terve päev paistab päike sinna. Ja kui on omal soov seal pikutada päikse käes siis parema päiksevõtu koha saamiseks ronitakse parasjagu voodis lamajale otsa 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. juuni 2014 at 17:54

    Hmm..mis on minu kassi lemmiktegevus. Ma arvan,et sama mis kõikidel teistel kassidelgi- magamine,söömine ning mängimine. Kuid kõige rohkem meeldib tal ikka mind üles ajada oma sõtkumise ja nurrumisega:).

  • Avatar
    Vasta Kristina 17. juuni 2014 at 17:54

    Minu kassi lemmik tegevus on palliga mängimine ning magamine:)