0
Riided TESTIN JA ARVUSTAN

Front Row Shop

18. juuni 2014

Ma ühe korra kuskil postituses olen selle poe riideid maininud ka, aga mainin jälle, sest juba jupp aega tagasi sain neilt uue paki. Tavaliselt on Hiina kraamiga nii, et kas kvaliteet on või üldse ei ole. Selle poe puhul on AINULT olnud. Materjalid on pehmed, kvaliteetsed, mõnusad. Riiete küljes on lausa sildid ja pesemisõpetused ja muu kraam.

kleit1-jpg1_-3124663

Selle kleidiga juhtus nii, et ma hindasin enda figuuri üle? Alla? Igatahes tellisin ma kleidi XS suuruses ja see on mulle kahjuks liiga kitsas. Kurat mind võtku ja neid ilusaid kleite, mis mulle väiksed on! pluus2-jpg-3390977

Mul ei olnudki ühtegi viisakat triiksärki ja nõnda ma ühe sain. Ma olen kursis, et oleks kena pildi jaoks riideid triikida, aga ega ma päriseluski asju triigi, nii et mis me siin ikka “saksapreilit mängime”. pluusike1-jpg-3402968Siit pildilt pole üldse näha, et pluusi ülemine osa on tegelikult selline sinine, kuid läbipaistev materjal. Hullult mõnus pluus on ja kavatsen selle ribadeks kanda. Noh, kui mul pükse oleks, millega pluuse kanda.

Tegelikult sain ma sealt poest ka kaks pikkade varrukatega pluusi , valge ja halli, aga kahjuks ei suutnud ma neist normaalset pilti teha, sest mu nägu on liiga…ebanormaalne.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kata 18. juuni 2014 at 10:58

    See esimene kleit on küll ikka väga ilus ja sobib sulle! 🙂 Aga kui liiga väike ja tahad juhuslikult lahti saada sellest, siis võid maha ärida 😀