KARDO

sünnad ja plaanid

5. juuli 2014

Täna on minu armsal Kardokesel sünnipäev ja just praegu meenus mulle, et meil saab Kardoga mu raamatuesitluse päeval ka kaks aastat koos oldud. Kaks aastat, mille sisse mahub kaks minu sünnipäeva, kaks tema sünnipäeva, kahed jõulud koos, kaks uut aastat koos, üks rasedus ja üks beebi. Ikka hästi kasutame seda vähest aega ära 😀

“Täna on issi sünnipäev! Sina veel ei tea, mis sünnipäev on, sest sul ei ole veel ühtegi olnud,” rääkisin ma hommikul Marile.

“Eee…Mallu. Siis kui ta sündis, siis oligi ta sünnipäev,” nentis Kardo.

Tõsi. Nii see vist tõesti oli.

Aga jah, miljon õnnesoovi mu kallile peikale, kes on maailmatuma tore ja mõnus ja naljakas ja hurmav ja fantastiline ja imetabane. Muuseas, keda huvitab, siis ta sai 24-aastaseks. Jah, mult on tihti küsitud, et kui vana Kardo on, et pidavat minust noorem välja nägema. Ongi muuseas, lausa 6 kuud umbes.

fb_img_14024154639004373-4717396Kui ma selle pildi Facebooki panin ja küsisin, et arvake, kes on pildil, suutis üks väga tabavalt pakkuda Ingrid Rüütlit. Tegelikult on tegu siiski Kardo vanema vennakese, Kardo ja Leaga. Öelge siis nüüd, et Mari pole isa suust kukkunud. (Ok, keegi ei ütle seda kunagi. Kõik ainult kiidavad, kui isa näoga ta on. Aga mina?!).

Täna tulevad Kardo sõbrad meile aeda grillima, kuid peo peame varakult lõpetama, sest homme kell 7 hommikul peame me juba lennujaamas olema. Saabki Kardo esimest korda elus lõpuks lennukiga sõita. Ainuke asi on see, et meil on Riias lendude vahel pea 6 tundi, seega soovitused, mida Riias teha, võtame kohe heaga vastu!

Ja kui kellelgi on ideid veel, et mida Amsterdamis teha ja näha, siis need on ka teretulnud 🙂

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 6. juuli 2014 at 16:41

    Plaanisin ka oma sünnipäeva (muuseas samuti 5. juulil) Amsterdamis veeta. Läks vett vedama. Loodan, et teil on seal lõbus ja saab palju muljeid kuulda! 😉

  • Avatar
    Vasta Jana 5. juuli 2014 at 23:58

    Amsterdamis soovitaks Rijksmuseumi, võimas ja hea kunstikoguga. Samuti minge chillige Wondelparkis, võite laenutada jalgrattaid või niisama pikniku pidada. Kanalisõitu soovitan ka, mõnus turistikas aga näeb Amsterdami ja kanaleid veepiirilt ja saab huvitavat teada ajaloost. Anne Franki muuseum. Ärge coffee shopidest spacecake ostke, ei mõju nad midagi 🙂 Ja no restoranide linnaosas veidi keskusest väljas on ju nii palju toredaid kohti, kus kassid ka elavad, nii et tellid endale steigi ja samal ajal sügad kassi enda süles. Kindlasti proovige heeringaputkas heeringat ja mõnusaid krõbe-pehmeid vahvleid 😉

  • Avatar
    Vasta kiku 5. juuli 2014 at 12:36

    Täna mega äge pidu Amsterdamis White Sensation, et oleks sinna soovitanud minna 🙂 Amsterdamis veel laevaga sõita kindlasti ja coffee shopid 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaanika 5. juuli 2014 at 12:34

    Palju õnne ja ma soovitaks ka pigem Jurmalas lendudevaheline aeg veeta:) Lennujaamale lähemal ja väga armas rahulik kohake!

  • Avatar
    Vasta Alli 5. juuli 2014 at 11:35

    See Riia lennujaam on Riiga ja tagasi käimiseks üsna näruses kohas. Soovitaks pigem Jurmalas, mis lennujaamale lähemal, kui Riia, need mõned tunnid veeta. Jurmala on selline mõnus meie Pärnu moodi kuurort- ja SPA-linnake. Käige rannas, einestage mõnes kenas kohvikus ja uudistage, kuidas meie kuuevarbalised sõbrad elavad. Jurmalas on väga ilusaid vanu puitmaju ja muidu vaatamist ka. Aga jah, eelkõige hea liivarand.

    Kui kindel soov ikkagi Riiat ennast uudistada, siis Riia loomaaeda kiidetakse. Teletornist peaks korraga kogu linna koos jõega ära nägema. Riia teletorn on erinevalt Tallinna vardasse aetud UFOst ka viisaka arhitektuuriga.
    Kui Riiga või tagasi sõitmine peaks jääma tiptunnile, varuge igaks juhuks natuke aega ja kannatust selleks. Sealtpoolt Riia otsast võib teinekord liiklusega jopata, teinekord üldse mitte.

  • Avatar
    Vasta Killu 5. juuli 2014 at 10:38

    dungeonis käige kindlasti ära!

  • Avatar
    Vasta Chrissu 5. juuli 2014 at 09:36

    Palju õnne Kardole! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maris 5. juuli 2014 at 09:36

    Riga Plazas asuv Can Bei restoran !! Väga mõnus koht kus süüa ning seal pole üldse kallis ka. Ja kuna see kaubanduskeskus on nii suur, et seal saab ringi ka kolada. Aga nüüd ma jään vastuse võlgu, et kui kaugel see lennujaamast asub 😀 Ja loomulikult on vanalinn avastamist väärt.

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. juuli 2014 at 09:33

    Amsterdamis ikka Van Gogh’i muuseum, ausalt see on ka kunstivõhikule lahe kogemus.

    õnne ja lahedat reisi!