Uncategorized @et

raamatuesitlus

14. juuli 2014

Ma olen kella seitsmest hommikul olnud ärevil. Täna on ju raamatuesitlus ja endale kohaselt olen ma absoluutselt kõik asjad maailmas jätnud viimasele minutile. Päris ausalt pean tunnistama, et hetkeks mõtlesin, et valetan kõigile, et mul on mõlemal jalal lahtine luumurd, et ma üritust edasi lükata saaks, aga siis tuli mõistus pähe.

Kuna ma enne ei teadnud, et palju ma sinna inimesi kutsun, siis nüüd otsustasin, et ei pane ma kätt ette mitte ühelegi soovijale. Kellel on soov mu raamatut odavamalt osta, minuga klaasike juua, heategevuslikku loosi osta või oksjonil osaleda, sisi tulge minu raamatuesitlusele :)

kutsekeEriti suured lootused on mul oksjoni peal, kust võid endale skoorida nii fotoshuute, eratreeneriga pilatese tundi, veinioksjoni, Eesti noore disaineri loodud kleiti just sulle ja muud säärast kraami.

Loodame, et ma siis õhtul seal üksi ei istu :D

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

5 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Britt 15. juuli 2014 at 19:11

  Millistes poodides raamat olemas on ? Kas oskab keegi ka hinda öelda ?
  Elan ise suurematest linnadest üpris kaugel, sellepärast küsin.

 • Reply www.minajamuud.blogspot.fi 15. juuli 2014 at 11:57

  Kuidas läks?

 • Reply Pärdik 14. juuli 2014 at 13:26

  Et mind just täna Tallinnas pole :D

 • Reply Merka 14. juuli 2014 at 11:05

  Hilja juba end kirja panna kah :D

 • Reply Pisi 14. juuli 2014 at 08:13

  Kahju, et ma tulla ei saa :(