0
Uncategorized

kassisõbrad – aidake!

25. juuli 2014

kaais-4948501Neli sellist selli otsivad head inimest, kellel oleks aega ja viitsimist iga kahe tunni tagant neile süstlast süüa anda. Lakkuda nad veel ei oska ja kui need kiisud saatuse hooleks jäetaks, uputataks nad lihtsalt ära. Maainimeste värk, eksole.

Kui nelja võtta ei saa, võta kasvõi üks – see on ka väga suureks abiks. Kassid tuuakse praegu just Tallinna poole ja me ju peame kõik tegema, et need kiisud esiteks ellu jääks ja siis endale armastava perekonna leiaksid.

Kasside turvakodud ja varjupaigad on puupüsti täis, vabatahtlikuid ei ole piisavalt. Ehk on minu lugejate seas üks hea hing? Luban, et aitan kõikidele kiisudele isiklikult kodu otsida, kui nad on piisavalt suured, et neid ära anda saaks. Praegu on vaja aga kiisud elus hoida.

Ma võtaks muidu mõne enda juurde, aga esiteks on mul miljon looma ja kassihaigus – ei maksa vist niimoodi vaeseid loomi kiusata. Aga no jumal, head inimesed, aidake keegi! Ma palun!

Või on kellelgi kass poegadega? Ehk saaks see kass neid imetada?

Igatahes, Tallinnlased – aidake!

 

Loe ka neid postitusi!

3 Kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Dajana Anton 25. august 2016 at 11:54

  Palun teie abi,nimelt kolm kassipoega otsivad kodu.Kaks emast ja üks isane.Kassid on triibulise kasukaga.Sündisid 21 juuli.Nende asukoht on Viljandis.Infot saate numbril 58 316 944.Ette tänades Dajana.

 • Avatar
  Vasta Agnes 28. juuli 2014 at 14:17

  Kas kiisud leidsid kodu?

 • Avatar
  Vasta JaanikaK 25. juuli 2014 at 20:16

  Võtaks kui saaks iga kahe tunni tagant toita. Lisaks endal kaks kassi. Loodan, et leiavad abistajad.