SÖÖK SUHETEST

City Marina ja sõbrad

30. juuli 2014

Et inimesed ei arvaks, et ma muudkui käin restoranist restorani ja aina vingun igal pool, siis vahelduse mõttes kirjutan ma ühest heast kohast kah. Kohe nii hea koht, et minu näos oli kaval naeratus ja käes veinipokaal (mida saab seal üüratu karahviniga tellida!) Ma räägin City Marinast.

restos-jpg-5015780

                                                      Kleit: ABadDay

Tegelikult sattusime me Kätuga sinna valereklaami tõttu. Minul on umbes kuu aega olnud himu proovida kammkarpe. Vahin ma ju kogu aeg seda Masterchefi ja seal tundub see nii imeliselt hea, et ma tahtsin eile minna esiteks Kolme Sibulasse. Ei saanud, kinni oli. Siis googeldasime Kätuga, et kus veel kammkarpe saab ja romantilises asupaigas City Marinasse me sammud seadsimegi.

Eks ikka selleks, et avastada, et kammkarbid eemaldati nende menüüst nädal tagasi. No mis seal ikka, pidime siis midagi muud võtma, sest nälga jääda ei saanud. Valisime siis kalavaliku kahele, et olla ikka võimalikult romantilised. See ei olnud raske, sest päike loojus, me olime sadamas ja taevas oli koos päikseloojanguga üüratu õhupall. Nüüd uurisin välja, et see on mingi selline asi nagu Balloon Tallinn.

pall-jpg-9879600 söök

Teate kui mõnus oli olla. Toit oli hea, vein oli hea, seltskond oli hea, teenindajad olid head ja sõbralikud. Muuseas olid teenindajad kaksikud, seega juhtus paar korda nii, et me ei saanud aru, kummale me tellimuse esitasime ja ei mõistnud, miks ta meilt kaks korda ühte sama asja küsib. Alles siis, kui noormees ütles, et pole hullu, seda ikka juhtub, sest me oleme kaksikud, saime me sellest aru. Mul on nagunii nägude peale väga halb mälu, seega ma arvasin, et nende ühesugused särgid teevad nad mulle sarnaseks. Aga oh ei, oli hoopis emake loodus.

Igatahes on mul alati mõnus Kätuga aega veeta. Meie suur sõprus sai alguse kümnendas klassis ja lõppeb siis, kui me oleme kaheksakümend. Kui mitte rohkem! Mul on selline lugu, et mulle päriselt lihtsalt ei meeldi enamik inimesi siin maamunal. Palju õnne Kätu, sa oled üks nendest, keda ma armastan ja salaja hinges ei vihka! Cheers!

kätuga.jpgÜhtlasi tahan kiita City Marina magustoitu. Ma ei ole muidu suur magustoidu tellija ega sõber, aga see kreemikorvike koos hapu kastmega oli nii võrratu, et ma sööks neid hea meelega mingi viiskümmend tükki ära.

Kindlasti lähen ma City Marinasse veel, ehk järgmine kord Kardoga, et temaga ka vahelduseks romanssi teha.

Tänane päevaküsimus on: kes on sinu parim sõbranna/sõber? Mida teie viimati koos tegite?

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 31. juuli 2014 at 14:05

    Tead, kui Tartu satud, siis soovitan Vein ja Vinet. Üüratult äge koht-kaks ägedat noormeest on baarmenid/ettekandjad/meelelahutajad ja on väga professionaalsed ja sõbralikud ning hea suuvärgiga. Jumalik vein (olen küll vaid valgeid maitsta saanud) ning no see lihavaagen, mis neil seal on pani mind küll arvama, et olen paradiisi sattunud.
    Pulli pärast võid mind ka kaasa kutsuda-sa ei paista eriti põdevat suvaliste inimestega kokku saada ja mina olen ka piisavalt häbematu, et sellele üldse vihjata 😀 Teeme veidi pulli (või lehma).

    Ja kui oled sushi sõber, siis on alati Yakuza. Võibolla liiga lärmakas kuid ka minusugune sushipirts jääb rahule 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 30. juuli 2014 at 20:58

    Aga kus siis saab Tallinnas kammkarpi süüa?

    • Avatar
      Vasta Riin 1. august 2014 at 08:34

      Huvi kammkarpide vastu on tõesti ka minuarust täitsa põhjendatud-viivad lihtsalt keele alla. 🙂
      Nt Restoran Lusikat varustab meie kangelaslik kaasmaalane, Marko Kaldmaa, kammkarpidega. Aga päris iga hetk pole neid ka seal võtta, nii et tasub enne teele asumist Lusikasse kõne teha ja üle küsida (ja vabade laudade olemasolu kohta ka küsida muidugi). 🙂 Lusikas toimuvad tegelikult mõne aja tagant ka kammkarbiõhtusöögid, kus Marko räägib kammkarpide püüdmisest ja näitab, kuidas neid avada ja serveerida.

      • Avatar
        Vasta Kaisa 4. august 2014 at 22:53

        Täh! Lusikas käidud ja kammkarp söödud!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 5. august 2014 at 10:07

          Mul ka, mul ka! Ja NIIII hea oli 🙂

      • Avatar
        Vasta Riin 5. august 2014 at 12:21

        Super! Tore, et soovitus asja ette läks. 🙂

  • Avatar
    Vasta H2 30. juuli 2014 at 15:07

    mul oli ka kunagi parim söbranna aga siis tuli välja, et mina tema parim söbranna polnudki 🙁
    ja nüüd ma olengi forever söbrannatu

  • Avatar
    Vasta Liis 30. juuli 2014 at 14:55

    Minu parim sõbranna on Kairi. Ta oli minu elukaaslase venna pruta, alguses ei sallind me üksteist aga pikapeale hakkasime suhtlema ja nüüd juba 8 aastat on just tema minu südamesõbranna 🙂 Veetsime esmaspäeval terve päev aega Pärnus, ise elame Lõuna-Eestis.

  • Avatar
    Vasta Kadri 30. juuli 2014 at 14:41

    Minu parim sõber on Holger. Tüdrukutega ma väga hästi läbi ei saa, seega on minu parimaks sõbraks Holger, kes on mulle samuti terve elu venna eest olnud.
    Viimati olime koos maal, kus oleme naabrid ja arutasime maailma asju, naq ikka :). Hetkel viibib ta kahjuks sõjaväes..

  • Avatar
    Vasta Kerttu 30. juuli 2014 at 14:35

    Minu parim sõbranna on Katariina, alles täna tulin tema juurest, kus teise väga hea sõbrannaga aega veetsime 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina :) 30. juuli 2014 at 14:20

    Minu parim sõbranna on minu paralleelikas. Juba esimesest klassist peale oleme suhelnud ja siiani 🙂 Elasime ka lähestikku. Nüüd kahjuks elab tema Tallinnas ja mina Hiiumaal. Aga suhtleme FBs pea igapäev ja kui ta Hiiumaale tuleb, siis saame kokku ja muljetame maad ja ilmad kokku 🙂 Oi me oleme teinud igasuguseid tempe 🙂
    Kahjuks mul Hiiumaal selliseid jube häid sõbrannasid pole. Samas võin vist oma naabrimuti lihtsalt heaks sõbraks liigitada. Teeme veinikaid õhtuti, kohvikaid hommikuti 🙂
    Niisama häid tuttavaid on õnneks palju 🙂 Päris üksik ma pole.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 30. juuli 2014 at 13:53

    Mu parim sõbrants on Merlin, kellega oleme tuttavad praeguseks ca 8,5 aastat. Tuttavaks saime jutukas aga alates tema esimesest külaskäigust minu juurde oleme me parimad sõbrannad.

    Viimati nägime eile. Tuli mulle töö juurde, kui töö lõpetasime. Võtsime ühed jääkohvid ja jalutasime ning jutustasime veidi.

  • Avatar
    Vasta Kätrin 30. juuli 2014 at 13:27

    Minu parim sõbranna on Kadri ja viimati korraldasin (koos teiste tema sõbrannadega) talle naisteõhtu, kuna tal olid pulmad tulemas 🙂 see oli üks igavesti vinge ja meeldejääv päev meile. Paar nädalat hiljem pärast seda üritust olin pruutneitsi tema pulmas, mis oli ka vinge ja meeldejääv. 🙂 Ja meie tutvus sai ka alguse pulmas 15 aastat tagasi kus me olime lilleneiud….huvitav elukäik 🙂

  • Avatar
    Vasta H! 30. juuli 2014 at 12:02

    Minu parim sõbranna on minust 16 aastat vanem õde!!! Best sõbranje Eva!!!!

  • Avatar
    Vasta Karin 30. juuli 2014 at 09:28

    See on tõesti mõnus koht,kus romanssi teha:) merepäevade ajal oli see nonstop nii täis,et ei saanudki kammkarpe,läksin ka nende pärast ja nüüd on ka menüüst maas:(

  • Avatar
    Vasta Kristiina 30. juuli 2014 at 09:08

    Minu parim sõbrants on kutsekooli aegne kursaõde. Alguses ei sallinud me kumbki üksteist ja nüüd oleme parimad sõbrantsid. Kuigi jah, ta viibib juba teist aastat Saksamaal, siis seega pole me ka üksteist sama kaua näinud. 🙁