Uncategorized

appi, kaitske mind hullu(de) eest

4. august 2014

Vanasõna ütleb, et ära torgi sitta, läheb haisema. Mina muidugi torgin sitta ja siis kahetsen koheselt oma tegu, aga kui see kepp juba sinna sitahunnikusse susatud on, siis haisema jääb ta nii ehk naa.

Aga nüüd asjast.

Üks naine KM on mulle blogi kaudu ammu silma jäänud. Iga asi, mida mul on ära anda, on ta esimene, kellel seda “vaja on”. Ei ole loosi, kust ta osa ei võtaks ja ei oleks arvamust, mida ta endast maha ei jätaks. (Ma tahtsin kirjutada lolli arvamust, aga nagu öeldakse, siis ükski arvamus ei saa olla üdini loll). Noh, et mina räägin näiteks oma postituses aiast, tema aga aiaaugust. Mis seal ikka, inimesed ikka saavad asjadest erinevalt aru ja ma ei ole mitte kunagi talle vist midagi vastanudki. Kuni tänaseni, mil võitsin Vitamin Welliga jalgratta.

Muidugi oli ka KM juba enne Camorka lehel kaevelnud, et see on väga ebaaus, et blogija osa võtab, sest lugejad ju hääletavad minu poolt ja mina seega ratast võita ei tohiks. Ise võttis ka osa, kahjuks ma ei tea, mis pildiga, igatahes ei võitnud ta vist midagi.

Täna kuulutas ta jälle kuskil võitjate nimekirja all, et kohutav ebaõiglus raevutseb, Mallukas on ju need hääled LUGEJATELT saanud ja seega ei tohiks mina siiski ratast võita. Nagu lugejad oleks mingi alamrass, kelle hääled ei ole. Ps! Ta ju isegi on mu blogi lugeja, aga see selleks…

Okei. Kirjutas ühe korra. Siis teist korda. Siis kolmandat korda. Lõpuks küsisin ma, et mida ma nüüd tegema peaks, et oma ratta talle andma, et ta ükskord vait jääks või. Siis kobises ta midagi sellest, et ma olen ikka jultunud või häbematu, täpselt ei mäleta. Mõtlesin talle endale kirjutada, et ta nüüd ükskord üle saaks ja mu hinge rahule jätaks, aga ta oli mu miskipärast juba ära blokkinud. Seega ei jäänud mul suht pahasena muud üle, kui panna palve mind rahule jätta, üles mu Facebooki seinale.

Püha püss, mis siis juhtus. Ju siis oli see naine igal pool silma paistnud oma “see on pettus” hõigete, roppuste ja lollustega, sest tema suunas tuli väga naljakat infot. Noh, selles suhtes see pole naljakas, et naine on siiski lapse ema ja lapsest natsa kahju, aga see on juba nende pere teema.

Siinkohal kopeerin siis teile meie Facebooki vestluse (jah, siin on nimi näha, aga mis seal ikka, kui ma juhtumisi siis ühel hetkel kolki saan, või kui mu “lõuad ära väänatakse” siis teate, kes selle taga on 😀 !)

Tere mallukas,kui sa oled normaalne inimene siis võta see laim minu kohta maha,mul pole vaja et seda jagatakse edasi igaühele.või tõesti lähen kohalikku politseisse ja teen laimu eest avalduse
Head teed politseisse ma ei laima ju sind, mis osa sellest vale oli?
kas see mis sulle ei meeldi paned kohe fb-se
mulle postkasti ei osanud kirjutada
ja mina pole sind blokkinud kuskilt
üks sinu tuttav kirjutas et see alatu kuidas vahest inimestega käitud
kui sa oled mõistlik inimene siis võta maha see
Vasta mu küsimusele, mis osa mu sissekandest oli vale? Sa oled haige inimene ja hoia must eemale kust sina minu tuttavaid tead
kas kõik sulle ei meeldi või kui inimene avaldust avaldab on kohe sinu silmis haiged
mallukas eesti on väikene
natuke naljaks teema jah, ei tea miks ta nii avalikult kohe, aga see selleks.kuidas sul muidu läheb, millega tegele? selle kirjutas üks sinu tuttav kes on ka minu tuttav
JA EHK VÕTAD SELLE TEEMA MINUST MAHA
kui oled ikka inimene
Ise endale sitta üles keerutad et inimestel sinust palju rääkida
selge siis teen sinust ka sellise postituse kuidas laimad teisi inimesi
ja lähen varsti bussiga linna ja teen sinu vastu avalduse mendis
mulle aitab eksole
arvad et oled maailma naba kes teeb mis ise tahab
ültse ei imesta kui keegi sulle varsti kuskil kolki ei anna
las siis mari vaatab milline kriminaalist ema tal on
nii postitus tehtud ja las inimesed vahivad millise lehmaga tegu on nagu oled seda sina
Sa veel endaarust kirjanik,sa ise üks häbi plekk oma lapsele,mehele ja tervele suguvõsale
Kõva lindude päästja
Ise kerjab nagu rott ringi
Õnneks pole ma ainus,sitaks rahvast arvab et sa debiilne inimebe
Head teed menti
irvita-irvita kõõm
ükskord su lõuad väänatakse
Hüva päeva jätku
ise ei saa aru kui lame sa oled w
uskumatu ennast täis kõõm
Haha. Kuule mine kirjuta oma avaldust ja jää vait nüüd, mul pole aega ega viitsimist sinuga jaurata
sest tõde on valus kuulata
mine poegi veel 5 last siis saad veel kraami huiata

Muuseas ja see ei ole veel ainukene hull, kellega ma viimasel ajal kokku puutunud olen. Long story short, inimene ei saanud aru sellest, et temaga ei taheta suhelda (kas kõik peavad tahtma kõigiga suhelda?) läks hüsteeriasse, ähvardas Milvist seapraadi teha, sõimas mind lehmaks, kes elab oma ämma kaelas ja olen hüsteeriline lõukoer.

Ahjaa, ja kõige lõpetuseks helistas mulle täna proua piiritajate sissemüürija ja uuris, et kas ma ikka olen Mariann Kaasik, kes talle kurja smsi saatis, sest ta paneb parasjagu politseis krimiasja kokku 😀

Aga ok, ma lähen poegin nüüd kiirelt edasi, et saaks endale rohkem asju kerjata! Homseni!

Loe ka neid postitusi!

76 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Reily 24. september 2016 at 18:16

    Me käisime ühes samas koolis
    tall ongi selline suhtlemine.

  • Avatar
    Vasta Alice 12. august 2014 at 13:56

    Täitsa uskumatu, jäin su blogi lihtsalt lugema ja ennäe. Ma olen ka kunagi midagi sellist üle elanud,saadeti varjatud kontode alt ähvardusi ja muid sõime 🙂 Aga õnneks raudsed närvid olid ja naersin selle peale, soovitan ka sulle seda 😛
    Väga tase,et suutsid end nii vaos hoida! Selliste lapsikustega ei tasugi kaasa minna, see on kadedus -sp inimesed nii käituvad 🙂

    Aga pea püsti !

  • Avatar
    Vasta Edith 6. august 2014 at 10:23

    ee… wtf?
    kriminaal case see nüüd küll pole 😀

  • Avatar
    Vasta kätlin 5. august 2014 at 23:14

    Õudne lugeda kui kõvad sõnavõtjad kõik siin on,kui julgete paska ajada siis julgege oma päris nimi ka siia ette panna,aga vot kusikud olete.
    Ja kellel nii suur mure et ma peast soe siis helistage mu perearstile ja uurige kas on ikka nii nagu te kanakari siin kokku soustite.
    Ültse ei imesta miks öeldakse et eestis elab väga palju debiilseid inimesi,need kõik siin koos ongi,aga noh edu teile kanaemadele.
    Arvate et fafa-fa me kõik nüüd ilgelt kõvad vennad koos,ex arvake siis edasi.
    Mu pereliikmed naersid malluka välja kui rääkisin et mallukas otsib inimest kes tema lapsega ringi jalutaks,kuna proual pole aega,selle peale küsiti kuidas aega oli seda last valmis küll teha,aga nuh las proua laseb edasi,küll varsti hakkab oma ütlusi kuskil mujal andma

    • Avatar
      Vasta Mustikas 6. august 2014 at 09:43

      Õpi kirjutama, maakas.

    • Avatar
      Vasta Iga heategu ei jää karistuseta. 6. august 2014 at 11:38

      Selleks, et teie teksti korralikult lugeda, pidin appi võtma ÕS-i.

  • Avatar
    Vasta etc 5. august 2014 at 11:40

    On ka temaga kokkupuude olnud. Lubas mu kondid kuusepuuks keerata ja mida kõike veel. Olen teda hiljem paar korda näinud, ei tee väljagi.

    • Avatar
      Vasta D 6. august 2014 at 11:12

      Kondid kuusepuuks keerata :D:D

  • Avatar
    Vasta kait 5. august 2014 at 10:58

    Mallukas, mis selle linnutadi tel nr on? Ma väljendaks ka veel oma pahameelt meeleldi!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. august 2014 at 12:54

      Otsi, mul ühes sissekandes on kirjas

  • Avatar
    Vasta Kats 5. august 2014 at 10:48

    Hommikuse kohvi körvalt oli päris naljakas lugeda et selliseid tohmaneid ikka maamunal leidub. Nyyd aga sain mahti KM yle ka vaadata, yllatus missugune. Too sama týdrik oli kunagi mu kaugelt sugulasega suhtes. Yhel jaanipäeval sai jälgida, kuidas ta oma vorstijuppi närides mind tigedalt jöllitas, kui ta “mehega” juttu rääkisin 😀 Hiljemate juttude pöhjal ohkasin kergendusest, et temaga ise tutvust ei teinud.

  • Avatar
    Vasta Heleri 5. august 2014 at 09:56

    STOP making STUPID people famous ! 😀

    • Avatar
      Vasta Karin 5. august 2014 at 10:41

      Hahahaaa, ma mõtlesin just sama,et pr maasil kohe kümme korda kuulsam

  • Avatar
    Vasta mai 5. august 2014 at 08:02

    See daamike mind ei huvita, aga piiritaja- ja politseiteema kohta küsiksin, miks see Anne helistab inimestele? Ma saan aru, et mallukas hakkas organiseerima lindude päästmist ja see oli kuritegu , aga miks ta neid teisi taga ajab?

    • Avatar
      Vasta Trints 5. august 2014 at 09:09

      Ta vist helistab neile kes teda kõnede ja smsidega korrale kutsusid.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. august 2014 at 10:05

      Helistab kõigile, kes talle solvava smsi saatsid

  • Avatar
    Vasta Adeele 5. august 2014 at 07:52

    Kõik asjad pole nii ühesed, nagu näivad. AN võis küll eksida selle betoneerimisega (ta ju ise ei roninud ülesse, ülal käisid töömehed), aga oma tööga majade haldurina on ta ikka päris palju head ka teinud. Oli aastaid tagasi meie maja haldur ka, parandas siin palju asju, korraldas torustikuvahetusi jne. Inimeste “sitaks” tembeldamisega peab ikka ettevaatlikum olema.
    Ka kopides oleks saanud KM täisnime välja jätta, kui oleksid tahtnud – aga sulle, Mallu, on vist olulisem, et kõik teda materdades kaasa kaagutaksid, mis eriti siis, kui inimesel on tõepoolest vaimne häire, väga kohatuna tundub.

  • Avatar
    Vasta Karin 4. august 2014 at 22:06

    Krimiasja see tädi kohe kuidagi kirjutada ei saa, heal juhul tsiviilasja. Aga nagu ma aru saan,algatatakse tema suhtes ju menetlus. Võin üsna kindlalt öelda,et tema jura menetlusse ei võeta. Seda KM jura.. No pardoon,ei hakka jutuks võtmagi. Jõudu idiootidega tegelemisel

  • Avatar
    Vasta Trints 4. august 2014 at 21:53

    Mallukas, tegelikult kuna sa oled nii heasüdamlik siis peaksid ka temale heateo tegema- kingi see ratas talle, saab veits trenni teha, äkki siis saab õelusest ka lahti ja ei pea kõike oma kibestumist valama netis välja.
    Kui rõvedat nalja teha siis ilmselt vajab ta sadulata ratast millega nunnad sõidavad:P

  • Avatar
    Vasta Kai 4. august 2014 at 21:52

    Oi mis teksti see Kätlin enda fb pani :Daga emmed issid grupp minimeelest täitsa alles, ehk on ta sealt ka välja visatud? Mallukas minumeelest tegeles emmed 🙂 grupiga või ei ? 😀

  • Avatar
    Vasta Jessika 4. august 2014 at 21:39

    Kuule Mallukas, teil ju suht sarnased perekonnanimed 😀 😀

    aga jah, sitta sa endale küll ligi tõmbad, järelikult oled sa piisavalt tugev inimene, et sellistega tegeleda. Edu! 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 4. august 2014 at 21:38

    Ma nüüd ei teagi, kas naerda või tunda hirmu, et Sinuga võib varsti midagi juhtuda.
    Ma lihtsalt ei suuda mõista, kuidas saab üks täiskasvanud inimene nii… absurdne olla.

    • Avatar
      Vasta mt 4. august 2014 at 22:11

      Sellise lause peale teeks juba ise avalduse poltseisse. Päris tõsiselt.

  • Avatar
    Vasta K. 4. august 2014 at 21:12

    Arvan, et antud olukorras on tegu lihtsalt väga rumala ja harimatu inimesega.

    • Avatar
      Vasta Priva 4. august 2014 at 23:29

      Tegemist isegi vägagi “Harimatu” isiksusega
      Nimelt vaeküla koolis ei õpetata ju kirjutama ja lugema
      Tean seda Maasikut suhteliselt ja ütlen et enne sureksin marutaudi kui selle hullu möla kuulaksin

      • Avatar
        Vasta Iku 24. september 2016 at 21:49

        Ei ole küll antud isiku kohta …
        Aga palun mõtle enne kui kirjutad, nimelt tean nii mōndagi kes on Vaeküla kooli põhjaga kaugele jõudnud ! Ja KINDLASTI OSKAVAD NAD LUGEDA JA KIRJUTADA ! ✌️️✌️️

  • Avatar
    Vasta Maire 4. august 2014 at 20:59

    oi oi Mallukas, sul ka üldse kohe ei vea.
    Tädike tundub tiba kukkund kuhugile. nagu oleks teinud postituse, avastanud et mõttekaaslasi ei leidugi, ja kustutas ära.
    ok, eks tiba kadedaks teeb küll vahest, et sa saad tasuta või megasoodsaid asju, kuid see on ju su elu. sa oled justkui “elus reklaam” ju. kõik mis tasuta saad reklaamid oma lehel ära. sisuliselt…ei ole see kerjamine vaid töötasu, kui nii võtta.
    eks ise sooviks ka niisama saada asju, kuid ma pole avaliku elu tüüpi. olen rahul sellega mis mul on 🙂

    eks kõigil avaliku elu tegelastel ole oma stalkerid, kes siis narrusteni fännavad. inimene ise ei meeldi, või meeldib liiast, kuid ei suuda eemale ka hoida. antud juhul siis ajab häma enamuse ajast. tubli et julgelt vastu hakkad….
    Marile tervisi…

  • Avatar
    Vasta Margot 4. august 2014 at 20:53

    appikene 😀 Ma olen sind kyll pikalt lugenud, ja tahtnud varem ka kommenteerida, aga nyyd pean viitsimise kokku votma ikka..
    Päris mitu korda kutsus see “daam” sind huiiariks ja kerjuseks… Ma votsin siis huvi pärast ta fb profiili lahti ja terve ta sein on auhinna mängude jagamisi täis… Enamusi postitusi on ta jaganud 10korda järjest ka veel ( MILLEKS???? 😀 ) Ma kerisin ikka päris kaua ja siis vaatasin ja imestasin, et pole 2päeva kauguselegi jöudnud. 😀
    makes sense…..

  • Avatar
    Vasta Katrina 4. august 2014 at 20:50

    Hei!
    Uskumatu millised inimesed ikka eksisteerivad, aga vähemalt on naljakas lugeda ja veel naljakam kuidas niiiiii rumalate asjade pärast niimoodi närvi minnakse, väga kole ja ebameelsiv muidugi lugeda et nii ebaviisakalt ja matslikult kirjutatakse. Õudse muti said omale kaela Mariann 😀 Aga no see mutt on enda margi niiiii täis teinud, et ta peaks oma pea lihtsalt võimalikult sügavale liivaalla peitma..täiskasvanud inimene ja niiii lammas 😀

    Edu,tugevat närvi ja päikest Sulle Mariann! 🙂
    PS: Kui sind nüüd kinni ära pannakse, siis toon sulle präänikuid 😉

  • Avatar
    Vasta Anni 4. august 2014 at 20:08

    Mulle helistas lausa kaks korda piiritajate-killer 🙂 Kõigepealt helistati: Tere, kellega ma räägin? Vastasin siis. Siis tuli pasarahe, “Tere, mina olen see ja see ja siis sõimles, et tema teeb ikka avalduse mu kohta, et ma talle sõnumi saatnud olen ja et tema enam ei halasta” Ma küsisin seepeale, et mis sõnum(ei koitnud väga), Siis kukkus läbi peanaha inisema, et ta pidi värdjas olema sõnumi kohaselt. Küsisin, et: “Aga mis valesti öeldud oli?” Siis ütles, et: “Politsei teeb sulle uut ja vana” Nojahhhh, las siis teeb. Soovis peale sõimlemist ilusat päeva ka veel 😀 Pool tundi hiljem helistas uuesti. “TERE, KELLEGA MA RÄÄGIN???” Ütlesin, et: “Sa juba helistasid siia”, siis ütles: “Aaaa, vabandust”. Tundub, et tegemist on napakaga. Ja mis see politsei teeb, ütleb et paha laps, ära enam nii tee, hirmutad veel linnutapja ära? Või annavad peksa mulle?

  • Avatar
    Vasta Anxu 4. august 2014 at 19:58

    Ohjah kahju sellest Kätlinist kohe. Tulgu oma mullist välja, kõik taolised võistlused ju pmst toimivadki nii, et kellel rohkem sõpru on. Kusagil pole kirjas, et ei tohi öelda tuttavatele/sõpradele, et palun hääletage mu pildi poolt. See, et Mallukal neid tuttavaid rohkem on.. well life isn’t fair. Ja päris ausalt öeldes oli ka minumeelest Malluka pilt päris äge. Ma küll kõiki pilte pole läbi vaadanud seal aga niipalju kui nägin siis oleks ma nagunii Mallu poolt hääletanud, isegi kui ma seda blogi ei loeks.

    Üldsegi need kõigejagajad on natuke napakad mu arust. Mul üks selline ka fbs, kes jagab absoluutselt kõike! Isegi asju mida tal vaja ei ole, need ta siis müüb maha. A la jagab autorehvide loosimist, endal pole autot ega lubegi. Mul pole midagi nende vastu, kes jagavad palju ja siis võidavad ka palju. Aga miks tahta midagi, mida sul nagunii vaja pole? Või siis vähemalt kui hasart nii suur, et jagad kõike ja siis võidad ka siis võiks need ebavajalikud asjad ära anda kellelegi kellel tõesti vaja on. Tean, et ta müüb sest olen mitmeid tema müügikuulutusi fbs näinud, kuigi tean kindlalt, et ta võitis. Mullegi üritas 15 euro eest müüa kleiti, mille võitis. .. Vot sellistest inimestest ma ka aru ei saa.
    Mallu, Sa vähemalt kerjad asju,mida Sul reaalselt endale vaja on, mitte ei kuhja suvalt asju kokku, et pärast maha müüa.:D

    • Avatar
      Vasta A. 4. august 2014 at 20:03

      Mul endal oli või on sõbralistis ka üks inimene, kes vist istubki hommikust õhtuni FB ja muutkui jagab erinevaid asju, blokkisin ta newsfeed’i ära ja nüüd rahu. Eriti marru ajab, kui inimesed kel pole lapsi, üritavad võita laste kärusi või kiike jms.

  • Avatar
    Vasta Vesper 4. august 2014 at 19:48

    Minu meelest on naljakas see, et kui seda draamat Malluka lehel esimest korda nägin, siis võtsin huvi pärast ka teise proua Facebooki lahti ja seal laiutas mingi eepos sellest, et “Mariann Kaasik on üüratu petis, jagan avalikult, et ta ei saaks kellelgi teisel perset lohku tõmmata” jne.
    Nüüd, mõned tunnid hiljem on aga see õiglane ja üllas sõnavõtt kuhugi kadunud. Ju siis jõudis kohale, et mingis punktis on loogikaviga või ei peetud “mendi” jaoks sobivaks, et omalt poolt on mingi alusetu ja ajudeta räuskamine üles pandud, mis võiks jätta politseile mulje, et jälle mingi Seewaldi sanitar on unustanud uksed lukustada.

  • Avatar
    Vasta Merily 4. august 2014 at 19:40

    Mäletan, et kunagi Õhtusöögi grupis oli mingi teema, tegime meie siis väikese nalja. Kõik liikmed said aru, peale Kätlini. Ja issand, mis siis lahti läks. Isiklikul tasandil solvangud, osad said isegi postkasti koledaid kirju. Asja tegi humoorikaks see, et kui teema oli juba tunde vaikne olnud, keerutas tema JÄLLE asja üles 😀

    • Avatar
      Vasta Merily 4. august 2014 at 19:59

      Aa, see ka, et mingil hetkel ta kustutas kõik sõimavad-laimavad kommentaarid ära ja jäi mulje nagu inimesed paneks lampi teemat ja tema on hoopis ohver 😀

  • Avatar
    Vasta Gäts 4. august 2014 at 19:31

    Tead, mulle ka täna helistas see sama proua, ja küsis kes ma olen, vastasin, et inimene olen ning siis küsis mu nime, a siis panin kinni, mis ta tõesti nüüd üritab krimiasja sellest teha? 😀 arvestades seda veel, et ma 13 olen.. 😀 😀 mina selle naise asemel oleksin madalam kui muru praegu..

  • Avatar
    Vasta A. 4. august 2014 at 19:13

    Ma ei ole tegelikult üldse kuri inimene ja inimeste välimust ei kritiseeri, kuid nagu näha pole tegu inimesega ja olgem ausad … talle kuluks see ratas ära 😉

    Miks ei ole Mallul õigust loosis osaleda ? Sest ta on tuntud ja tema poolt hääletatakse ? Well … that’s how you achieve things – like become a president :D.
    Laste ema ja ajab internetis sellist häma taga, pigem teeks äkki midagi kasulikku ? Ja kui ei oska, siis mine tegele oma lastega … kurat küll, kui madalalaubalised inimesed olla võivad.

  • Avatar
    Vasta Cac Tus 4. august 2014 at 19:05

    Kas ta (KM) on selle postituse oma FB juba maha võtnud või näevad seda ainult sõbrad? Ma ei leia sealt midagi, peale 100 KEXi jagamise.

  • Avatar
    Vasta Kats 4. august 2014 at 19:02

    Issand, ma isegi ei pea lugema neid madalalaubalisi kommentaare, sest ma koheselt ei suuda inimest tõsiselt võtta kui ta kirjutada ei oska normaalselt.

  • Avatar
    Vasta Kairi J. 4. august 2014 at 18:56

    See kuradi tädike võiks selle krimiasja omale sisse istuda. Tema on see, kes peaks kõige täiega saama!

  • Avatar
    Vasta Ellen 4. august 2014 at 18:39

    hahahahhahaha 😀 issanda loomaaed on kirju 😀 eks ta nii ole, enne kui enda blogisse miskit kirjutad, pead internetitarkadelt luba küsima 😀 😀 mul käivad ka helged pead targutamas, oma arvamuse avaldamise eest tembeldati mind alkohoolikust depressioonis rongaemaks 😀 suuri laevu saadavad alati tüütud kajakad 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 4. august 2014 at 18:37

    HAHAHAHAHAHAHAHAHHA kas see inimene ise ka aru saab, kui lolliks ta end tegi?! 😀 Mina sain igatahes hea kõhutäie naerda. 😀

  • Avatar
    Vasta ann 4. august 2014 at 18:35

    Haiglasliku kadeduse vastu ei aita ussi ega püssirohi 😀 Sellised huumorivaesed kibestunud klounid.Nagu õuenarr kelle üle naerda saab 😀

  • Avatar
    Vasta M 4. august 2014 at 18:33

    Viskasin ka siis pilgu peale, et mis neiuga tegu. Tundub, et kadeduseuss pureb teda kõvasti, sest väga-väga paljud nn postitused ta seinal on jagamismängud, et ometi kord midagi OMALE TASUTA SAADA. Maias on see neiu ka, sest ühe vahvli võitmiseks jagatavat reklaami on ta jaganud nii mitu korda, et silme eest võttis kirjuks. :))
    Kahju, et kadedus nii hinge kriibib, et on vaja hakata ähvardama ja muid lollusi ütlema. Muide usun, et Mallukal on siin nii vinged sõbrad küll, et kui keegi siit ka kuskil “rohkem laike võidab” mängus osaleb ja siia kommentaariumisse pöördub, siis ju ta ikka ka võidab:)

  • Avatar
    Vasta Grete 4. august 2014 at 18:31

    Johhaidii kus on ikka imeloomi 😀 😀 Kupli all vist peaks kevadpuhastuse keegi ette võtma 😀

    Ma mõtlesin ka nüüd, et ütlen, et vahepeal, kui ma su blogi lugema hakkasin siis mõne koha pealt ma ka mõtlesin, et näh, kuidas ta saab nii arvata. Teiste koha pealt nõustusin ja jäin lugema. Ning nüüdseks olen aru saanud, et olen ka selline pliuh-plaug inimene, kes enne ütleb ja siis mõtleb. Seega üle ühe postituse on mul nii, et näkä, nii on vale, aga sellegi poolest annan ma endale aru, et see on SINU arvamus. Ning ma ei arvagi, et see vale on, aga vahel ajab närvi, et ma ise teeks hoopis teisiti 😛
    Aga muidu on vahva lugeda. Ja see linnulugu tõi pisara silma ja tõdesin, et sa oled siiski HEA inimene, mis siis et vahel tervalt ütled 🙂 Keep going Mallukas!

    Aga jah, hulle on igal pool. Mind nt taheti politseisse anda, sest bussi oodates ei andnud ühele mutile 5 eurot. Ütles, et kas see polegi mu kodaniku kohus nõrgemaid aidata, et tal jääb laps nälga 😀 Heh, oleks siis lapsele olnud… välja nägi nii, et tõmbab esimeses poes joogid järgi.

  • Avatar
    Vasta Trints 4. august 2014 at 18:30

    See inimene on tõesti vaimse puudega. EI tasu torkida, tuleb veel öösel ukse taha sind maha koksama, sellest hullust võib kõike uskuda.

  • Avatar
    Vasta tarmo 4. august 2014 at 18:30

    vaadates tema kontot jamida ta jagab ehk siis jubedalt mingi kommi loosi ja vaatates teda pildilt siis ta ei tohix seda jagada ta omalajal vist palju võitnud:)

    • Avatar
      Vasta Martin 4. august 2014 at 23:19

      Lol, ma üritasin ka seda kurikuulsat profilli piiluda. Kerisin mingi kümmetuhat korda edasi ja ei saanudki kommidest edasi… Loobusin.

  • Avatar
    Vasta Triin 4. august 2014 at 18:28

    Ükskord nägin ma pealt, kuidas üks viieaastane tüdruk vihastas. Ja noh, see oskas ka paremini ära panna ja sõimelda kui see hull, kes sulle kirjutas! 😀 Tal pole nagu midagi asjalikku öelda, lihtsalt paugub paukumise pärast. Täiesti lampi lahmib ju! (no et “Kõva linnupäästja!” Mida see tähendama pidi üldse? 😀 )

    Igatahes tugevat närvi ja huumorisoont selliste toladega kemplemiseks!

  • Avatar
    Vasta mann 4. august 2014 at 18:27

    See on küll õige väide et kerjad igalt poolt asju kokku 😉

  • Avatar
    Vasta Liina 4. august 2014 at 18:25

    Selle hullu maasiku olen minagi grupist välja visanud , lubas ka menti minna siis ja oh neid ilusaid sõnu selle naise suust siis , nii ebastabiilset inimest pole ammu näinud , miks talle Mari ette jäi …:( igatahes oled sina mallu küll üks väga vinge naine ,pealegi eks kaubalaeva saadab ikka suure ja paksu kajaka kisa , nüüd ehk läheb jälle telesse ,et talle niipalju kurja tehtud… varsti tuleb sulle külla kaua võib 😀

  • Avatar
    Vasta Haha 4. august 2014 at 18:24

    Kätlin Maasik tuttav nimi Ostan-müün-vahetan reeglite vabast grupist. Tal koguaeg ütlemist ja teiste asjades surkimist. Loll eit.

  • Avatar
    Vasta Gzz 4. august 2014 at 18:22

    Haha, alles ükspäev nägin seda Kätlinit juhuslikult linnas 😀

    Aga jah, ta juba mitmest fb grupist välja visatud, kuna lõksutas sealgi liiga palju oma lõugu.
    Naljakas tegelikult, inimene on nii kohutavalt kade ja kibestunud kõigi peale ning ei suuda leppida, et keegi midagi tasuta saab 😀
    Eks ta on ka vaimselt natuke ebastabiilne, anname andeks.

  • Avatar
    Vasta Sandra 4. august 2014 at 18:18

    Mul on selle hulluga fb-s kaks ühist tuttavat ja mu arvamus neist kahest just muutus,kui neil selline hull sõber on nagu see Kätlin.:)

    • Avatar
      Vasta K 4. august 2014 at 18:40

      Sandra, mul on lausa kolm ühist tuttavat! ja ega need kolm polegi väärt, et neist väga hästi arvata 😀
      agaaaaa.. minul ka temaga kokkupuude – taaskord ebameeldiv. Käisime mõnda aega ühes koolis, ta must klass kõrgemal… ja varastas mu parima sõbranna vahetusjalanõud (kuhu oli musta markeriga sisse kirjutatud suurelt sõbranna nimi 😀 minul varastas talvel uued kindad ära (mu ema oli maruvihane ja ma suudan selle eidega ainult neid kahte seika seostada, sest ÕNNEKS pole pidanud temast aastaid midagi enam kuulma… 🙂 kuni tänaseni.

      Tervisi Milvile, Marile ja uue ägeda ratta omanikule 🙂

  • Avatar
    Vasta kätlin 4. august 2014 at 18:18

    Kui nii kõva blogija oled siis mix pool jutust juurde paned!??
    Kus on kirjas et ma su sitasest seast praadi tahan teha.

    • Avatar
      Vasta Britt 4. august 2014 at 18:20

      Preili, teil on selektiivne lugemisoskus. Vahelduse mõttes üritage ka teksti süveneda ja ehk saate aru, et kogu postitus ei käigi teie kohta?

    • Avatar
      Vasta sigrid 4. august 2014 at 18:21

      See “sitane” siga on 100x puhtam ja ilusam,kui sina

    • Avatar
      Vasta G 4. august 2014 at 18:26

      hahahaaa…! 😀

    • Avatar
      Vasta Anni 4. august 2014 at 20:09

      OKKKKK 😀 😀 😀 Kes ütles, et sina lambaants kirjutasid seda??? Seal kirjas, et teised ka veel kirjutanud igasugu asju nagu ntks seaprae tegemine. IDIOOT, MINE ÕPI LUGEMA 😀

    • Avatar
      Vasta ninni 5. august 2014 at 09:25

      Sina oled hoopis see kes vöib tänaval tappa saada 😉 Nii paljudele sa ei meeldi….kurb

    • Avatar
      Vasta aliis 5. august 2014 at 10:32

      Hahaha, jälle näitasid inimestele,et sa ei saa ikka absoluutselt jutust aru. Mallukal jutt jumala õige, et tema räägib aiast ja sina aiaaugust pmst. Süvene ka natuke teksti, loe mitte ära vali silmadega tekstist välja sõnu, mis sulle ei meeldi. Kogu jutt ei käi sinu kohta siin 😀 täiesti õudne ikka ja samas ka halenaljakas 😀

  • Avatar
    Vasta B 4. august 2014 at 18:13

    https://www.facebook.com/katlin.maasik/posts/690631937681633

    Samas peaksid ta mehega ehk rääkima? 😀

    • Avatar
      Vasta Kristiina 4. august 2014 at 18:18

      Phahaaaaaa

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 4. august 2014 at 19:22

      Ta mehe leiab üsna lihtsalt üles, kusjuures, naise enda konto kaudu.

      Üsna huvitav konto ka meespoolel (pildid võõrast poolpaljast naisest jne).

  • Avatar
    Vasta sigrid 4. august 2014 at 18:13

    Oeh pead sina ka ikka igasuguste fruktidega tegelema:D Edu poegimisel ja raudseid närve hulludega toime tulemisel!;)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. august 2014 at 18:13

      Ma jah tõmban lausa ligi neid 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina 4. august 2014 at 18:12

    Ma olen täiesti sõnatu.
    Lihtsalt arusaamatu kui loll võib olla üks inimene? Nagu tõsiselt.
    Ma olen teda varemgi kusagil FB grupis hull tarka panemas näinud ja samas ka tasuta asjade gruppides, kus ta pidevalt midagi tahab..
    Ohjah, ega mõistus pole oma teha ju 🙁

  • Avatar
    Vasta B 4. august 2014 at 18:12

    Püha issand jumal, ausalt ka…
    See linnuvihkaja võiks hetkel madalam kui muru olla arvestades, mis ta tegi (teha lasi) ning arvetsades, et ta nimi on ju rahvale teada.

    Ja sellest Kätlinist ei hakka üldse rääkimagi, oli temaga mõnia eg tagasi üks vahva kogemus ühes lasteriiete müügigrupis :):)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. august 2014 at 18:13

      Ma arvan Anne kohta sama, aga oma vahvast kogemusest võid muidugi rääkida 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin 4. august 2014 at 18:10

    Haaaaaaaaaa, ma kohe vist hakkan uut elukohta otsima. kuidas ma küll männikul nüüd elada saan kui selline suur pettur mu naaber on. IRW. / loe irooniaga/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 4. august 2014 at 18:11

      Ma soovitan sul jah minema kolida, sest ma võin sult maja välja petta 🙁

      • Avatar
        Vasta miiu 4. august 2014 at 18:13

        või hakkad kukil elama, mis on ka tegelikult vähemalt sama ohtlik 😀

      • Avatar
        Vasta Kristin 4. august 2014 at 18:26

        Mul pole maja 😀 aga ühe ühise naabrigrilli võiks küll maha kordki pidada. Peta mul liha , ma sinult platsi kus seda küpsetada 😀