Uncategorized

suured plaanid

5. august 2014

Nagu kõigil inimestel, on ka minul igasuguseid plaane. Suuremaid, väiksemaid. Need, mis ma päriselt ära teen, need, mida ma kunagi ei tee jne. Nüüd tuli mul plaan – ma tahan oma OÜ püsti panna.

Ma siin praegu veel detailidesse ei lange (sest ma pole suutnud neid endalegi veel selgeks teha), aga kui kellelgi on oma OÜ tegemisega kogemusi, siis kirjutage mulle, olge nii lahked. Küsiks ehk üht-teist.

Praegu on asi ainult selle taga, et ma ei ole ikka veel viitsinud endale uut ID kaarti tegema minna, aga reedel teen selle pulli ka ära ja siis hakkan oma ideedega pihta. See tähendab ka seda, et mul oleks vaja ühte eriti mõnusat programmeerijat. Tead mõnda?

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Jaanika 6. august 2014 at 12:46

    Sa võiksid oma OÜ loomisest postitusi ka teha, et kuidas ja millega alustasid ning jõudes välja selleni, millal raamatupidaja tuleks endale palgata.
    Ma olen kuulnud mitmetest lastega kodus olevatest emmedest, kes tahaksid ka oma ettevõtet teha (teevad käsitööd vmt), aga just ongi puudu sellisest lihtsas kõneviisis abist, et nagu sõbranna seletaks.

  • Avatar
    Vasta Edith 6. august 2014 at 10:27

    no Rait on mega hea programmeerija

    • Avatar
      Vasta Edith 6. august 2014 at 10:29

      ja tal on firma ja tal on seal vendi, kes teavad asju, mida tema ei tea.. koos nad saavad pm kõike teha, mida vaja

  • Avatar
    Vasta Allu 6. august 2014 at 09:24

    Ma olen ise ka progeja, aga kui mõnus ma olen, see pole väga kindel. 😀 Ühtlasi olen ka veebile rohkem keskendunud, seega ei tea, mis sinu repertuaaris sobiks.

  • Avatar
    Vasta Marilyn 5. august 2014 at 22:46

    Programmeerimisega selline lugu, et oleks vaja ikka umbkaudselt teada, mida vaja progeda on. Kas näiteks veebiarendajat, rakendusi vmt. Sellised jack of all trades progejaid on vähevõitu, kes igas keeles osavad oleks.

  • Avatar
    Vasta triin 5. august 2014 at 21:56

    Minu beebi on eesti puit oü, kui on küsimusi siis küsi ( kuigi nüüdseks ma ei ole enam selles ettevõttes isiklikel põhjustel tegev)

  • Avatar
    Vasta Katre 5. august 2014 at 21:47

    Nojah, mul samad plaanid peas, aga nii kiire asjaga ei ole. Ilmselt paari aasta pärast pigem. Mida kõike inimene ei mõtle või ei tee, et ei peaks enam tööd nühkima minema. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. august 2014 at 22:17

      Ma tahan tööle ka loomulikult tagasi minna, sest mulle meeldib mu töö. See oleks lihtsalt..niisama, et rohkem raha oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Manjana 5. august 2014 at 18:29

    2012 kirjutasin sellise postituse: http://lastejutud.wordpress.com/2012/03/08/vajad-firmat-kuidas-alustada/ . Nüüd on registreerimine veel lihtsam – äriregistri lehel on isegi põhikiri olemas, ainult klikkimise rõõmud.
    Kui firma valmis, siis igasuguseid muid pisiasju leiab blogist tagi http://lastejutud.wordpress.com/tag/vaikefirmaomaniku-nouandenurk/ alt

  • Avatar
    Vasta Sirli Lump 5. august 2014 at 17:47

    Kliki minu blogis ülevalt seda kohta ettevõtlusest ja äriplaanist ja no küsi küsimusi seal, kus vaja! 🙂